Reklama

Nečekaný průjen v nevhodnou chvíli

Autor diskuse
Katka

Slalo se mi to na dovolené v Egyptě, když jsme cestovali místním autobusem z Káhiry. Najednou mě začaly hrozné křeče v břiše a chtělo se mi střašně na záchod. V autobuse WC nebylo a ani nebylo možné zastavit, někde, kde by se mohl člověk schovat. Nikdy na ty chvilky nezapomenu, jak jsem se svíjela v křečích na sedadle, tekly mi slzy a říkala, že to prostě musím vydržet, že se dospělá ženská přece nemůže po....v autobusu...Zadek jsem mačkala do sedadla a brečela.Když jsme konečně přijeli na místo a já se zvedla ze sedadla, tak už jsem to prostě neudržela. Byl to nejhorší trapas v mém žitotě...Stalo se vám někomu taky něco tak hrozného, nebo jsem jediná a největší smolařka na světě?

Kikina (Ne, 12. 5. 2019 - 21:05)

Tak klidně napiš jak to proběhlo. Já jsem před monitorem velký zvíře ale v reálu jsem dost stydlivá. Na kakání potřebuji soukromí a před nějakým klukem bych to asi nedala i když už jsem dostala spoustu nabídek v tomhle směru. Jenom mě zaujalo jak jsi to tu barvitě popisovala tak jsem si hned představila jak by to asi vypadalo kdyby jsi to pustila do prádla. A ty ses pokakala někdy třeba nechtěně že jsi to nestihla na záchod? Nemyslím tím ve školce tam se to každému určitě aspoň jednou stalo ale třeba někdy v pozdějším věku kdy už se to tolik netoleruje?

Viola (Po, 13. 5. 2019 - 11:05)

Kikino už jsem natěšená jak to dnes dopadne s Jakubem. Přiznám se, že už se mi trochu na velkou chce, ale vydržím to. Je to jen pocit, že kdybych se chtěla teď vykakat a trochu přidala a zatlačila tak bych kakala. Tak uvidíme

Viola (Ne, 12. 5. 2019 - 22:05)

Já jsem s klukem nekakala nikdy, ale tady nevím proč mně to láká a nevnímám stydění. Jednou jsem se opravdu pokakala, ale je to takový blbý sem psát. Bylo mi čtrnáct a zjistila jsem, že nemám klíče od bytu a tak jsem čekala na chodbě až přijde mladší sestra ze školy a to byla ještě víc než hodina a mně se chtělo kakat už asi půl hoďky cestou domů. Myslela jsem, že dojdu na vnitřní dvůr a tam to udělám někde v rohu jak jsou popelnice, ale bylo hezky a venku seděly babky na lavičce a před domem v parku maminky s dětmi a to byla hrůza. Vydržela jsem to tak dvacet minut a se slzičkami v očích jsem tlačila přes kalhoty ruku na prdelku,abych se nepokakala. Pak jsem si sedla na schody s tím, že tvrdý podklad nepustí hovínko ze zadečku ven, ale bylo to tak krutý, že jsem ani sedět nemohla. Vstala jsem tedy a za chvilku úplně rezignovala a ze zadečku se nekontolovaně začalo valit ven všechno jako rychlý průjem do kalhotek a silonek a taky jsem měla dokonale pokakanou celou prdelku a pulinku a nohy a ani jsem neudržela moc čurání a počurala se. Sestra mně pak našla uplakanou u dveří a naštěstí celou tu dobu nešel nikdou ze sousedů. Vůbec se mi nesmála ani mne neponížila, naopak našla mi čisté prádlo a nasměrovala mne do sprchy a chtěla mne celou umýt sama. Nikomu jsme to neřekly a já jsem jí za to neskonale vděčná.

Kikina (Po, 13. 5. 2019 - 13:05)

Ahojky tak chápu že když se to stane takhle nechtěně a nemáš k tomu ten vztah co já tak je vždycky nepříjemné ale stát se to může v každém věku. Nevím jestli jsi někdy slyšela tu poučku že prdelka je velká dáma co si nedá poroučet a když se rozhodne že se vyprázdní tak se vyprázdní a nic s tím neuděláš. Já se pokakala nechtěně když jsem byla o rok starší než ty a byla jsem v nemocnici s nohou v sádře prakticky nepohyblivá. Kvůli své stydlivosti jsem nějaké kakání do mísy před ostatními holkami na pokoji prostě nedávala a tak jsem to zadržovala ale věčně to držet nejde a tak mě jednou takhle vzbudila akutní potřeba asi ve dvě ráno a nevím jestli sestra na noční směně spala nebo se věnovala něčemu jinému ale zazvonila jsem na ní třikrát a nepřišla. Už jsem byla zoufalá a tak podobně jako ty jsem na to rezignovala a všechno to pustila do pyžama. Držela jsem to asi tři dny takže si asi dokážeš představit že jsem tam měla fakt plno. Ráno jsem se do toho ještě počůrala takže v posteli totální apokalypsa. No a pochopitelně že narozdíl od tebe to u mě utajit nešlo takže ostuda jak Brno a ty holky co byly se mnou na pokoji se mi pak po zbytek pobytu smály že jsem pokakanda. Nicméně i přes tu ostudu jsem díky tomu zjistila že být pokakaná se mi líbí a vzrušuje mě to. Takže od tý doby v tom jedu. Ale mám tu výhodu že žiju sama a nemusím se nikomu zpovídat a ve své postýlce si můžu dělat co chci takže tak. Každopádně máš suprovou ségru že tě takhle podržela to se musí nechat. Užij si kakání s Jakubem držím palce aby to nešlo ven předčasně a když budeš chtít tak klidně napiš jak to proběhlo.

Viola (So, 11. 5. 2019 - 12:05)

Budu kakat, už to asi nevydržím.

Andrea (So, 11. 5. 2019 - 10:05)

Taky jsem se dneska po ranu poradne zprujmovala. Vecer pred spanim jsem si vzala projimadlo a rano po probuzeni jsem se pokadila az se mi z toho zamotala hlava. Ale obleceni je na toto skoda. Ja si pro tyto ucely beru pliny jednorazovky. Uklid je pak mnohem snazsi. Jeste do ty plenky pridavam, ale uz je tak plna, ze se bojim, ze mi za chvili spadne, tak uz pujdu pod sprchu. Tak se tu zatim mejte.

Soňa (So, 11. 5. 2019 - 17:05)

Oblečení není škoda, to neřeším, v něm je to právě to nej. Když na to mám chuť jít, většinou z pátka na sobotu a nebo ze soboty ne neděli, tak zůstanu v tom, co jsem měla ten den na sobě, vezmu si projímadlo a hodně se napiju. Ráno to začíná počůráním a potom se pokadím. Ještě tak 2 hoďky se povaluju a tlačím a čůrám. Je to nádherná spoušť. Vše svlíknu v posteli, tričkem nebo mikinou se trochu utřu, abych netrousila cestou do koupelny. Po umytí vše sbalím do pytle a vyhodím do kontejneru na odpad. Prát to by bylo šílené.

Kikina (So, 11. 5. 2019 - 19:05)

Ahojky Soňo. Naprostý souhlas. Já jsem taky plenky zkoušela ale není to v nich úplně ono. Chybí tam ten pocit ostudy jako když se člověk na férovku vykaká do oblečení protože ta plenka je k tomu vlastně určená. Takže někdo má jednorázové plenky já mám jednorázové legíny a kalhotky :0) obojí se dá pořídit za přijatelnou cenu. Máš ty nějakou oblíbenou kombinaci oblečení? Jinak čistící postup mám podobný jako ty. Akorát teda jdu v tom oblečení do koupelny abych právě za sebou nic netrousila tam se vysvléknu a s těmi legínami si v rámci možností vytřu zadeček a další zasažené partie a pochopitelně že jdou rovněž hned do igelitky a do kontejneru. Mám ve zvyku se zřídit tak že vyprat by to bylo Mission impossible :0)

Soňa (Ne, 12. 5. 2019 - 13:05)

Do oblečení je to jiné, do jednorázovky je to pro mimina a nebo už nemohoucí starce. Do oblečení je to společenské tabu a tím je to skvělé a vzrušující. Nic speciálního nemám. Legíny nebo džíny, jak se to rozpatlá, tak to odnese i tričko nebo mikina, nové, staré, nijak to neřeším a co mám zrovna na sobě do toho to udělám, to je právě na tom to nejlepší, ta volnost nic neřešit a udělat to.

Kikina (Ne, 12. 5. 2019 - 18:05)

Mluvíš mi z duše. Právě ten pocit když to uděláš do oblečení což je něco co je společensky nepřijatelné a slušně vychovaná dospělá holka by to dělat neměla je na tom to nejlepší. Já mám nejradši legíny ale pochopitelně jsem zkoušela experimentovat se vším možným. Ta svoboda nic neřešit a prostě to pustit je taky super. Když se ti prostě nechce ráno vstávat a chodit na záchod. Takže zcela rozumím. Akorát tedy já mám ve své skříni dvě kategorie oblečení. Jedno na pokakávání a jedno na běžné nošení protože nejsem zase tak bohatá abych si na jednorázovou akci kupovala kalhoty za 500 korun to už by byla trochu drahá sranda ale třeba u Vietnamců kde kupuji oblečení pro tyto účely se dají legíny pořídit za stovku a kalhotky za třicet korun takže tak.

Soňa (Ne, 12. 5. 2019 - 18:05)

Tak já přijdu třeba v pátek v 11 v noci domů, napiju se něco pojím a lehnu tak jak jsem a ráno udělám nadílku a povaluji se tak do 10. V posteli mám teda igelit a na něm prostěradlo. A jak se ještě povaluji, tak to odnese vlastně vše. Džíny nebo legíny, tanga, tričko, někdy i mikina a už jsem zabila i Džínovou bundu a nebo i pánského bombera. Jak píšu - neřeším, lehnu, udělám a vyhodím. Nemám nic speciálního na tyto akce, tak třeba nosím Levis skinny, Adidas tričko nebo mikinu a tak. Momentálně jsem sama, až zase s někým budu, tak bude asi konec, nevím, jak by se mu to líbilo, jedině zkusit chodit s holkou, ta by to třeba dala.

Znalec (Ne, 12. 5. 2019 - 21:05)

Soňo a nechtěla by ses někdy pokakat se mnou? Mně se to u holek právě líbí, ale zatím jsem nenašel žádnou která by si přede mnou nadělala do kalhot. Já to sice neprovozuji, ale kdyby měla přede mnou pěkná holka v gatích, tak se klidně hecnu a nadělám si do nich taky :) Nevyžaduji sex a podobné praktiky, ani nehledám lásku na celý život. Jenom takové nezávazné dobrodružství. Přijedu kamkoliv v rámci ČR.

Kikina (Ne, 12. 5. 2019 - 20:05)

Tak ono se najde dost kluků kterým se to u holek líbí a chtěli by s nimi provozovat kakací hrátky viz ta nabídka kterou jsem tu teď dostala ale já si nejlíp užiju sama se sebou a nikoho dalšího k tomu nepotřebuju. A kdybych už nějakýho kluka chtěla tak určitě ne s tímto zaměřením protože já osobně bych sex a kakání určitě dohromady nespojovala což je něco co kluci prostě nechápou.

pavel (So, 11. 5. 2019 - 10:05)

Tak a je to ! Pěkné bahýnko , zústanu v tom až do odpoledne , doufám .

Týna (So, 11. 5. 2019 - 06:05)

Vykakala jsem se teď, velký hovínko a průjem v posteli do kalhotek a silonek.Užívám si to čvachtací teplo.

H.! (Pá, 10. 5. 2019 - 08:05)

Týno, kakám! Hodně

Týna (St, 8. 5. 2019 - 08:05)

Já měla ráno velký tlaky na kakání a tak jsem to uvolnila v postýlce a nechala to jít ven. Najprve jsem cítila,že jde kašovitá konzistence a pak průjem a vše jsem si nechala to roztéct v kalhotkách a do stran do pyžama. a teď si to teprve umyju,ale ještě když zatlačím tuším ,že ještě půjde dalšía tak si to v kalhotkách naplním,už to jde.

Kikina (St, 8. 5. 2019 - 08:05)

Teď právě po ránu mám pořádný průjmik v postýlce. Tak jsem si v klidu přelehla na bříško a všechno jde pěkně do oblečení. Pohoda :0)

Romča (Út, 7. 5. 2019 - 07:05)

Nečekaný průjem? S tátou na posedu loni v létě , když jsme čekali na zvěř a museli být potichu. A mně se chtělo po chvíli šíleně kakat ale nesměla jsem slézt dolů. Když už to bylo neudržitelný a hrozilo, že se pokakám, tak jsem tiše stáhla kalhoty a vyšpulila prdelkuz posedu trošku ven a hned jsem z výšky pokakala rychlým průjmem ve třech dávkách okolní zem pod námi. Měla jsem papírové kapesníčky a tak jsem si naštěstí prdelku mohla očistit a když jsme odcházeli museli jsme být opatrní, abysme do té rozprsklé tekuté hmoty z mého zadečku nakonec nešlápli.

Jitka (Po, 6. 5. 2019 - 19:05)

Nebyla. Ani bych se s takovým úchylným prasetem nechtěla nikdy setkat. Už teď bych se z představy toho,co zde popisuješ , brzy pozvracela .

Reklama

Přidat komentář