Reklama

Ježíš Kristus, Boží Syn

Rakato (Út, 7. 5. 2019 - 13:05)

Jen trapně papouškuješ, co ti někdo navykládal. Ježíš žádným úžasným psychologem nebyl, když hřál na svých prsou tak dlouho toho hada Jidáše.

Jirka (Út, 7. 5. 2019 - 21:05)

To proto, že jsi papoušek. Už jsem ti to psal

sardanapal* (Út, 7. 5. 2019 - 17:05)

Taky to mohl jen tak "nahrát" , aby se to potem dalo na někeho hodit ...

Návštěvník (Po, 6. 5. 2019 - 20:05)

podejte

Návštěvník (Po, 6. 5. 2019 - 20:05)

Ne, nemají všichni lidi sklony k agresi. Některá děcka nikdy do agresivity nejdou, ale jdou do ještě hlubší introverze. Nemá každý stejné nastavení a temperament. Každý je originál. Ve třídě je třeba 20 děcek a každé je jiné. Jirko, sorry, ale tvoje fantasmagorie jsou cca to samé, co tu smolí Rakato, Podejde si ruce.

Jirka (Po, 6. 5. 2019 - 20:05)

Sklony k agresi a k jiným neřestem má člověk v přirozenosti z porušení. Přirovnal bych to k dřívějším VHSkám; když byla zkroucená páska uvnitř, tak jsme jí vytahovali taky už zmuchlanou, sama se nám nenarovnala. Tak stejně takto se rodíme porušeni, poznamenáni prvotním hříchem a ne něj se nabalujíce další a další. Toto na první pohled pohádkové tvrzení nachází podporu i ve vědách konvenčních - v uměních genetických - deformovanosti struktury šroubovice DNA. Což je fakt nezpochybnitelen.

Rakato (Po, 6. 5. 2019 - 20:05)

Už zase kážeš? A ne moc inteligentně. Přece podle vás jsou všichni lidé vinni prvotním hříchem, takže pak by podle tebe byli všichni agresivní. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rodíme se porušeni? No určitě ne tak, jak to myslíš ty. Když už, tak každý člověk je nestandard, má z pohledu společnosti své mouchy, a někteří lidé i psychiatrickou diagnózu - horší nebo lepší. Nic není černobílé, tak hlásáte. Ježíš to na rozdíl od tebe věděl.

Jirka (Po, 6. 5. 2019 - 20:05)

Právě proto, že to není tak černobílé, tak se to netýká zdaleka jenom agrese. Copak podhoubím hříchu je jen agrese? Prosímtě, hlavně na nás nechoď zase se svými bludnými představami o Ježíši, kteréhos dosud nepoznal. Tak laskavě přestaň rozumovat.
______
Všiml jsem si, že nápadně často se ve tvých komentářích objevuje slovo "inteligence". To ti opravdu tolik záleží na tom co si o tobě myslí ostatní lidé? Kdybys zkusil být sám sebou a nic ze sebe nepokoušel dělat, tak bys určitě na okolí nepůsobil tak protivným dojmem. Buď sám sebou a nechovej se jako dvorní šašek. Dobrá rada - zcela zdarma.

Rakato (Po, 6. 5. 2019 - 23:05)

Už blouzníš z toho, že ze mě nedokážeš vymáčknout souhlas s tvým ježíšem. Je to diskuse, a nemusíš propadat do hlubokého zoufalství proto, že s tebou někdo nesouhlasí. Je vidět, že ses až příliš dlouho objímal se souvěrci, příliš dlouho ti přitakávali, jaké máš úžasné názory, příliš dlouho jsi zpíval náboženské písně, jak je Ježíš velkolepý. A najednou tady - bez milosti do rypáku (aspoň tak to cítíš, což je zjevné). Měl by ses rychle aklimatizovat na normální život a uvažování, a nedělat ze sebe zvěstovatele. Protože z tvých velkolepých pravd na mě jde spaní. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kromě toho - stále více se mi potvrzuje podezření, že jsi uctívač satana, protože zcela ignoruješ Ježíšův příkaz nastavit druhou tvář, a urážíš dobrého člověka jen proto, že ví něco lépe než ty. Tak se křesťan nechová, satanisto.

Jirka (Út, 7. 5. 2019 - 05:05)

Mně je sice líto, že se cítíš mnou uražen, ale to mým záměrem opravdu nebylo; zatímco ty se pokoušíš v diskuzi neustále kdekoho urážet -skoro každou reakcí. Přesto, člověk jako ty může jen stěží někoho urazit.
_____
Píšeš "urážíš dobrého člověka" ....ty se opravdu považuješ za dobrého člověka? To si snad děláš legraci, s takovou pýchou, pohrdáním úplně každým a povyšováním se, co tady předvádíš, máš ještě tu drzost říct, že jsi "dobrý člověk"? Kdybys navíc k tomu nebyl urážlivej trouba a měl rozum, děkoval bys mi, že jsem tě naopak jako křesťan láskyplně pokáral za tvoje hloupé chování. Je to pro tvoje dobro, tak bys mi měl poděkovat. Naopak, jenom ten satanista by tě ujišťoval v tom jak jsi dobrý a rozumný, když každý -krom tebe- vidí, co zde předvádíš a jak pěkné to není. Namísto toho, aby sis z toho něco vzal a zrevidoval svoje jednání, tak se urážíš jako dítě, kterýmu vzali hračku. Schválně si přečti svoje reakce od začátku svého působení tady a pak snad pochopíš kdo opravdu slouží satanovi. I satan se totiž v křesťanech pokouší vyvolat vinu, v tomhle jednáš dost průhledně. Takže ne, s tímhle opravdu neuspěješ, byť se o to opakovaně pokoušíš.

Rakato (Út, 7. 5. 2019 - 13:05)

Urážky jsou tvůj pracovní nástroj, satanisto Jirko. Jak jsem psal, poctivý ježíšovec by se k nim nikdy nesnížil, a proto z tebe mluví ďábel.

Jirka (Út, 7. 5. 2019 - 20:05)

Rakato, ty jsi jako když se hází míček na zeď, taky se pořád vrací.
________
Když už něco tvrdíš, měl bys to dokázat - koho jsem v diskuzi urazil?
Tebe? Už jsem ti přece psal, troubo, že se chováš jako blbec a já tě na to jemně upozornil. Měl bys mi poděkovat. Že ze sebe děláš oběť nepřekvapuje. Přečti si tvoje komentáře, je tam hodně pýchy, a to je jistě z ďábla. I tvoje obviňování že Kristovec mluví z ďábla je z ďábla. Něco ti povím - ty se rouháš svatému Duchu. Jako řekli farizeí Ježíšovi že to dělá z belzebuba, a to je velice závažné. Pro tyto platilo, že by pro ně bylo lepší aby se vůbec nenarodili. Nevím jestli tě omlouvá že nevíš co říkáš ale na druhou stranu Bibli jsi četl, nezletilej už taky možná nejsi. Dávej si pozor na to co píšeš. Moje povinnost je před tím varovat.

Mluví z tebe n… (Út, 7. 5. 2019 - 22:05)

Tvoje obviňování, že jeho obviňování že Kristovec mluví z ďábla je z ďábla, je z ďábla.

Rakato (Út, 7. 5. 2019 - 22:05)

Když mi někdo napíše, že se chovám jak blbec a trouba, když říkám, že mě někdo urazil, tak fakt nevím, co si o tom mám myslet. (No, ale nemusíme vědět všechno.) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Možná, že to myslíš upřímně když mě varuješ před spojováním někoho se satanem. Ale i ten satan někde musí být, ne? A když ne satan, tak do tebe mohou vstoupit nečisté síly. Vyháněl je už Ježíš, vyhání je i úřední vatikánský vymítač ďábla... Jinak řečeno - musíš lidi svým čistým chováním přesvědčit, že nejsi nečistý. Mě jsi moc nepřesvědčil, protože nadáváš jako světák.

Jirka (Út, 7. 5. 2019 - 23:05)

Tebe ale nikdo ani netouží přesvědčovat.

Jirka (Út, 7. 5. 2019 - 23:05)

Když tě nepřesvědčil Ježíš, jak tě mohu přesvědčit já? Každý to prostě nepřijme. Pro tebe platí ty perly co se nemají házet sviním a svaté co psúm.
_____
Ty jsi asi slečínko ještě neslyšel opravdovou nadávku co? Když ti ale někdo napíše že se chováš jako blbec, tak si z toho zkus vzít poučení a ne se hned stavět v opozici a urazit se jako žena. A trouba jsi proto, právě proto, že to nebylo myšleno ve zlém a ty to tak chápeš. Ještě ses projevil jako rozmazlené cukrátko. Jsi princátko, které se asi nikdy neumaže.

Rakato (Út, 7. 5. 2019 - 23:05)

Už ztrácíš správné proporce věcí a cit pro jazyk, když začínáš rozebírat vlastní nadávky. Mě se taková vypatlaná sebestřednost protiví, navíc když je provázena pokrytectvím a pánbíčkařením. Na druhou stranu - ďábel to tak chce, tak co já zmůžu? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pane, ochraňuj mě od všeho zlého! Hlavně od Jirky. (Doufám, žes nezapomněl, že z 5 % také věřím v našeho pána.)

Jirka (Út, 7. 5. 2019 - 23:05)

Pokrytectví by bylo za všech okolností mluvit uhrazeně. Psal jsem ti, žes asi ještě neslyšel opravdové nadávky. Měl jsem čtyři piva a bolí mi hlava ale jinak jsem v pořádku. V jakého to pána věříš, když to není Ježíš? A co že po tobě ďábel chce?

Rakato (St, 8. 5. 2019 - 12:05)

Tvoje piva vysvětlují v této diskusi mnohé. Ale stejně - moc toho nesneseš. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Já věřím v Létající špagetové monstrum, které je sice neviditelná, jako tvůj Jehova, ale mnohem spravedlivější, a neobtěžuje mě svými nesmyslnými názory. Zde ti předkládám několik svatých vět našeho svatého proroka Bobby Hendersona, svatého zakladatele naší svaté víry:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
„Je mi líto, že křesťané shledávají víru, že Létající špagetové monstrum stvořilo vesmír, jako „nesmyslnou“, ale, opravte mě, jestli se mýlím, křesťané věří, že vesmírná židovská zombie, která byla svým vlastním otcem, může nechat člověka žít věčně, pokud budeme jíst symbolicky její maso a telepaticky jí řekneme, že ji přijímáme za svého pána, čímž nás ona oprostí od zla, které je v podstatě lidstva schované proto, že jakousi ženu, která vznikla z žebra, přemluvil mluvící had, aby snědla jablko z magického stromu. A oni si myslí, že představa, že úbytek pirátů způsobil globální oteplování, je směšná?“ --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Globální oteplování bylo totiž podle nás, pastafariánů, způsobeno úbytkem pirátů. Henderson to dokazuje na Somálsku, kde je nejvyšší počet pirátů a díky tomu nejmenší koncentrace CO2 na světě). --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takže já neobcuji s dáblem jako ty, protože dáběl je součástí vaší víry, ne naší.

Rakatovi (St, 8. 5. 2019 - 19:05)

tímto pastafariáni u mně klesli a ty taky, protože se zastávají pirátů. Rastafariáni mají dredy (jako Bartoš) a kouří trávu stejně jako piráti - a ty já tady nemusím - protože souhlasí s migrací. Lepší globální oteplení než migranti. Mohlo mně to hned napadnout ten podobný název - pastafariáni a rastafariáni. Pořád shazuješ křesťany - ačkoliv křesťanství je lepší než islám. Strč si to svoje monstrum někam.

Reklama

Přidat komentář