Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 23:05)

Ono feministky mají i své výhody, např. jsou zvyklé se umět postarat prací o rodinu, neholdují tolik alkoholu, je nemoderní kouřit, nepřežírají se a chodí do fitka a podle mne biologicky na ně chuť na sex přijde stejně...

Rakato (Po, 6. 5. 2019 - 00:05)

Myslím, že se stýkáš z kastou nějakých ujetých feministek, které příliš nectí feministický zákon, protože kam já chodím, tak hlavně ženy kouří šíšu a mlasknou lahvičku bílého na posezení. S takovými jejich sklony je mi jasné, že to s péčí o rodinu nepřehánějí.

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 23:05)

Tak-ono to je asi tak , že v oborech kde o moc nejde, nebo jde o ty vztahy a komunikaci a měkké dovednosti se může feminismu dařit, ale je to stále podepřené nějkými tvrdými vrozenými a získanými dovednostmi jako je finančnictví třeba. Ale co je absurdní, když se na místa v klíčových oborech dělají nějaké zvýhodňovací akce pro gendrově vyvážené parametry. Třeba na místo chirurga, že se přijme tělesně postižený a to přednostně. To už může generální štáb obrany řídit mentálně retardovaný a je hotovo, co to zjistí nepřítel.

Rakato (Po, 6. 5. 2019 - 00:05)

Nicméně problém správného obsazení pracovní pozice existoval vždy, jak říkal jeden vysokoškolák: "Pokud je ten doktor takový doktor, jako já inženýr, pak k němu nejdu." Samozřejmě pozitivní diskriminace to jen zhoršuje a vytváří novou elitu. Takže pokud ses narodil jako majorita, máš smůlu a budou po době dupat ženy v lodičkách s úzkými dlouhými podpatky.

Návštěvník (Po, 6. 5. 2019 - 00:05)

Přesně tak ta vo tom to je.

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 22:05)

Tak jsem si přibral k úvazku operátor vycházkových kynologicko-rekreačních ploch ještě operátora podlahových ploc a estetického pracovníka existenciálně nízkohladinových.No prostě k hovnometaři jsem přibral uklízečku a lapiducha v krematóriu.

Rakato (Ne, 5. 5. 2019 - 22:05)

Lapiduch v krematoriu? Budeš křísit mrtvé jako Ježíš? Cool! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Každá nová zkušenost se hodí. Páral se také nenašel v žádné profesi, a vytěžil ze své nekončící fluktuace "Perličky na dně". Jen to chce psát si deník. Znáš to - milý deníčku, dnes mi ublížil kamarár Lojza, když na měl prozradil manželce, že piju denně sedm piv. Deníčku, na oběd jsem měl kuřecí kari muglaj a málem jsem se pozvracel.

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 23:05)

Hlavně jestli to pivo bylo kvalitní, protože pokud je kvalitní, tak zvládnu i pět na lačno a pak sednu na kolo a pokračuju ve výletu. Šoufl je mi jedině, když pivo vymlasknu příliš rychle protože mi vlastně nechutná a chci se jím raději zbaběle rychle ožrat aby mi nepřipadalo tak hnusné.To je asi jako s hezkou ženskou, také nejdete rychle na věc , aby to vše už rychle skončilo jako s vačí starou...

Rakato (Ne, 5. 5. 2019 - 23:05)

Nehod cyklistů přibývá, a často se srazí i mezi sebou. Je to degradace tohoto sportovního nástroje, a Anquetil by rozhodně nesouhlasil, kdyby viděl opilce sedat na kolo. Rovněž by se mu nelíbilo, kdybys z kola někoho pozvracel a zbaběle ujel. Kdo ví, jak by se to soudilo - jako přestupek, nebo jako napadení šavlí.

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 22:05)

To byla jen ukázka gendrového amerického newspeaku, zaváděného gendrovými specialistikami dnešní karlovy university, mekou toho je fakulta humanitních věd, mají externí vyučující rovnou z amerických těch feministických pouze ženských humanitních univerzit.

Rakato (Ne, 5. 5. 2019 - 23:05)

Chce to mít větší hlavu, aby člověk správně porozuměl tvé fuzzi logice. Nicméně příklad je to pěkný - ty feministky už dočista zešílely. Kdyby se mi hlásil o místo někdo s takovým diplomem, poštval bych na něho psy.

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 22:05)

Přece dnes nemůžete hrbaté uklizečce nabídnout místo hovnometářky v parku. Ale je to operátorka parkových cest...

Rakato (Ne, 5. 5. 2019 - 23:05)

Sdílím tvé přesvědčení. Začalo to asi u sekretářky, přejmenované na asistentku, a metaře, přejmenovaného na počišťovače. Kdo mohl tušit, jak to skončí... Připomíná mi to ubožáky z brazilské favely, kteří mohou dát svému narozenému dítěti jen tragickou životní dráhu, a tak ho aspoň pojmenují deseti křestními jmény, jako by to byl nějaký lord.

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 22:05)

Feministky ty české koukají akorát, jak se nacpat na místa, na které normálně nemají skrz kvóty. Mně je divné, že jsou tak blbé, že jim nedojde, že za chvíli budou muži požadovat dostávat se kvótami zpět na místa, které předtím obsadili feministky. To bude tedy úroveň, double kvótaři co jsou akorát vzdělaní v genderových studiách a umí houby vládnout, houby naučit děti, houby vést firmy a jak asi budeme prosperovat v konkurenci se státy, kde tyto feministické věci nemají. A to živení těch krků, které tedy slouží jen k voličské základně těchto gendrových stran a jinak pobírají dávky, pracují na chráněných místech. No toholeto ani Německo samo neutáhne, to si budeme muset rozdělit asi sami ze svých daná a to teprve ty feministky budou nadávat, až místo platu 50 tisíc jim strhnou 20 tisíc a dají to na začleňování nepřizpůsobivých, feministek a vytváření míst pro asistenty pro handikapované...

Rakato (Ne, 5. 5. 2019 - 22:05)

Feministky se vždy vyznačovaly duševní omezeností, jednostranností a diskriminací mužů. Takže jejich ideologie je jen parodie na to, co umí vymyslet muži. Vždyť třeba Rooseveltová - se svým gangem zuřivých feministek sesmolila listinu lidských práv, a jak to na základě ní dnes dopadlo, to vidíme sami - kdejakému přiblblíkovi ve světě jen práva, ale žádné povinnosti. Povinnosti nechala hloupá Eleanor na vyspělých zemích. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
U Rooseveltové začala tendence lidí západu nenávidět vlastní civilizaci, ta snaha o sebebičování za údajná příkoří na kde kom, to omlouvání se za kolonialismus, vracení "uloupených " památek do Afriky (kde je okamžité zničí při nejbližším převratu), to kálení do vlastního hnízda. Tedy žádná hrdost na to, co tato civilizace dokázala, ale jen sebeponižování se a podřizování se kdejakému úchylovi z Afriky a Asie. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A protože v tomto duchu západní média zpracovala západní občany, je z této ujeté ideologie najednou posvátná kráva, která se nesmí kritizovat, ani odehnat někam do kouta, je to tabu jako krávy v Indii. Kdo se odváží, je ostrakizován, vyloučem z komunity, vykopnut z místa. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jen věřím, že stejně jako se Američané dnes stydí za hon na čarodějnice v padesátých letech, budou se jednou lidé ze západu stydět i za tohle.

Návštěvník (Po, 6. 5. 2019 - 19:05)

"U Rooseveltové začala tendence lidí západu nenávidět vlastní civilizaci, ta snaha o sebebičování za údajná příkoří na kde kom, to omlouvání se za kolonialismus, vracení "uloupených " památek do Afriky"
----------------------------------------------------------------------
A u Bushe zas útočení na státy s fiktivními smyšlenými záminkami...
----------------------------------------------------------------------
U Trumpa zas stavění zdí, zatímco Regan ji bořil v Berlíně
----------------------------------------------------------------------
A největší potíž je, že tady máme vrstvu lidí, co prostě slyší na to, že co se stalo v americe, tím se tady máme také řídít.
Příklad byl SHAPIRO a jeho komentování našeho prezidenta, z hlediska jeho vlastního názoru američana-to je přeci NESTOUDNOST, HANEBNOST, A TRAPNÝ POKUS UCHVÁTIT VEŘEJNÉ MÍNĚNÍ skrz prodejnou vrstvu vítačů a vlezdoprdelků cizí mocnosti.

Rakato (Po, 6. 5. 2019 - 22:05)

Schapiro byl Obamův nohsled a to mluví za všechno. Mulat Obama posunul USA hodně v nesprávném směru, a jako správný menšinový nadšenec, což měl dané podivným původem, by nejraději zrušil všechny hraniční kontroly a přivital každého parazita z jihu jen proto, že to je indián. Povzbuzován Obamou si Schapiro dovoloval dokonce více, než ruská ambasáda v Praze, a to je už co říct.

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 23:05)

Feministky napáchali asi mnoho škod, ale sobě najít babu bude třeba hledat i mezi feministkami a pak ji nějak konvertovat nebo přeučit, přeci jenom to musí jít, nejsou zas tak zaryté jako třeba nacistky.

Rakato (Po, 6. 5. 2019 - 00:05)

V přetvářce a klamání tělem máme naštěstí praxi z doby socialismu,ale ty mladé kluky lituji, protože budou na zcela neznámém terénu. Ale možná, když se muž naučí dobře vařit, že se s manželkou domluví. Naděje umírá poslední.

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 23:05)

Jistě, že podobně jak se kádrováci ihned po revoluci změnili v dolejzáky a podkuřovače svých pronásledovaných a začli kapitalisticky ihned odírat a nadsazova ceny, aby si domohli majetků a přizpůsobili době, tak je možné předpokládat, že takové feministky v případě převládnutí arabského elementu v naší kultuře otočí a začnou zas prosazovat patriarchát a rodinu, a rodit množství dětí, aby odčinili nízkou plodnost co jejich matky feministky.

Reklama

Přidat komentář