Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (So, 4. 5. 2019 - 18:05)

Jsem pro exekuce umělých penisů, berlí, mražených makrel a dalších pomůcek, kterými se pederasti vzájemně ubližují na zdraví svého análu. Přísný postih pro praktikující homosexuály např. veřejnými pracemi ve zvláštní barevné vestě, aby bylo vidět za co to bylo.

Návštěvník (So, 4. 5. 2019 - 18:05)

Podle mě není argumentem, že co když budou dítě trápit v heterosexuální adopci, tak se dostane do dvou stejnopohlavním rodičům a tam ho jako nemůžou trápit nebo snad ano?!
Větší pravděpodobnost není milý pane Hromado dána větším počtem případů trápení, ale icidiencí a ta je poměrná a lze s úspěchem tvrdit, že počet problémů dítěte včetně duševních adopcí do stejnopohlavní rodiny vzroste právě tou stejnopohlavností s kterou pokud není dítě samo stejnopohlavní bude mít své přirozené pudové problémy. Ono není třetí pohlaví pro přátelství opravdu pro každého s sexuální majority, většina lidí by z majority by i sama stejnopohlavního za přítele nezvolila a je to tak i z hlediska minority, též si vyhledávají přátele opět mezi minoritou svého pohlaví, tak to je.TAKŽE DÍTĚ BY MĚLO ZAŽÍVAT V NAŠÍ SPOLEČNOSTI MAXIMÁLNÍ STUPEŇ OCHRANY PŘED JAKÝMKOLI NARUŠENÍM NORMÁLNÍHO ROZVOJE A MĚLO BY MÍT NÁROK NA NORMÁLNÍ DĚTSTVÍ (a to i v případě, že dítě je homosexuální má mít nárok na výchovu matky a otce!)

Návštěvník (So, 4. 5. 2019 - 17:05)

Co když dítě bude z rozvrácené rodiny ,kde budou zlí a budou ho trápit vzato do domova důchodců a pak následně po povolené adopcí homosexuálními páry adoptováno nejdřív do dvou stejnopohlavních homosexálů, kde ho budou mnohonásobně oboustraně znásilňovat a pak bude zase vzato zpátky a nabídnuto k adopci dvou lesbickým stejnopohlavním rodičkám, které ho budou duševně týrat, znásilňovat a trápit?!

Rakato (So, 4. 5. 2019 - 19:05)

Zase v rauši? No, ale ... když v polepšovně není místo, možná se dítě dostane i do domova důchodců.

Návštěvník (So, 4. 5. 2019 - 16:05)

Zakázat anální sex, kouření, a převoz, distribuci a výrobu omamných a toxikomanických látek a pro závislé je dávat na předpis (alkohol,tabák, marihuana, lysohlávky, pervitin, léky tlumící a tišící stres, benzodiazepiny atd..).Též přeci nemohou sportovci a jiný fyzicky soutěžící zvířata (dostihoví koně, cvičení cirkusoví akrobati a jiný cvičená cikrusová zvířata) dopovat! Tak proč povolovat dopování cvičených lidí v zaměstnání pro různé americké, čínské a jiné globální firmy, jen aby dosahovali co nejvyšších pracovních výkonů na úkor pro mateřské firmy a jejich akcionáře a újmy svého zdraví!

Návštěvník (So, 4. 5. 2019 - 16:05)

V dobách jako je tato, kdy je pederastie glorifikována spolu s dalšími negativními společenskými jevy jako je gendrová vyrovnanost, toxikomanie, alkoholismus, dluhová společnost, cenová plasticita bez státem garantovaných maximálních cen klíčových komodit, jako je třeba bydlení, tak nemůžeme než prohrát jako Evropa. Toto je kalkul USA utvořený k zničení Evropy a udělání z ní svého zámořského satelitu a frančízy.

Návštěvník (So, 4. 5. 2019 - 22:05)

Správně demaskovaný úmysl podlých křivých pederastů a jiných filů jako je Shapiro, kteří se jako kukačka nikým nevoleňi dostanou do jakési funkce ve své ambasádě v ČR, poskytnuté v dobré víře v možnost zastupování tohoto cizího státu a cizí mocnosti a usnadnit tak styk jejích občanů s úřady jejich země ve věcí vyřízení administrativy, daní a různých dalších formálních úkonů.
Otevřeně s drzým útokem se snaží prosazovat svojí nekatolickou, nám zjevně nepřátelskou, cizí a naší kultuře i zemi nevlastní pederastickou feministickou kulturou.

Návštěvník (So, 4. 5. 2019 - 16:05)

S análním koitem vyhledávanám z nouze pederasty je to tak jako se zákazem kouření na veřejných přístupných uzavřených prostorách. Je chybou , že tento zákon nebyl rozšířen o zákaz kouření jako takového, já bych se totiž konečně odnaučil kouřit, když by mi hrozil kriminál.
A homosexuálové by na tom jen vydělali a přešli na méně škodlivé a zdravotně krkolomné sexuální praktiky. Jediný kdo by z toho měl ztrátu by byli soukromí lékaři specializovaní na léčbu hemeroidů a poruch análího svěrače.

Návštěvník (So, 4. 5. 2019 - 16:05)

Zde se nám USA genderově rozpracovanou teoriá jako ideovou hrozbu Evropě tříští společnost, tak aby beznohý flašinetář, měl na protézy a i když ho to nezajímá tak běhal maraton na těch protézách, jen aby si připadal rovný s všemi nohatými, i když by si chtěl vydělat a jít domu za ženou a na pivo.

Návštěvník (So, 4. 5. 2019 - 16:05)

Dnes moderní gendrově vyvážená a od patriarchátu, zvyků a moudrosti generací předků odstíněná doba propaguje kdejaký nezdravý neřád a škodlivý toxický hajzl, za který se dřív trestalo zcela po právu, protože to mohlo a může lidem trvale ublížit, a mohou si v stavu , které to vyvolá způsobit zranění, i výžná i smrt.
Např. lysohlávky, na zpavodajském webu aktuálně se veřejně propaguje toxikomanie, vystupuje zde uživatel-feťák této tvrdé toxické drogy, který ji vychvaluje.Přitom to může způsobit viz."Jen vyjímečně dochází k protrahovanému účinku po více dnů. Během 24 hodin se většina psilocybinu a jeho analogů vyloučí do moči, zbytek v průběhu týdne. Během 24 hodin také obvykle odezní příznaky otravy a stav intoxikovaného se normalizuje bez následků. V průběhu rekonvalescence se často objeví únava, nekoncentrovanost a bolesti hlavy. Úplné uzdravení nastane bez potřeby lékařského zásahu. Jen v případě těžších intoxikací s projevy schizofrenie, nezvladatelného strachu, hororových halucinací s předrážděností a delirii je nutný zásah lékaře a podání utišujících léků, obvykle diazepamu."

Návštěvník (So, 4. 5. 2019 - 15:05)

Toho kreténa v Máte slova, seslal na zem sám satan, už je ho prázdné oči...v jeho očích se dotýkáte nakouknutí do Mordoru...

Návštěvník (So, 4. 5. 2019 - 15:05)

Vsadil bych boty, že v tom má sexuální motiv, buď si takto za zásluhy opatřuje sex a škemrá, žebrá takto o sex u feministek a nebo je to pravděpodobně buzna a tedy pederast souložící do análu buď přímo na katedře, či v kabinetu za stolem, kde zve nebohé k*rvené studenty a przní je svými nesmysly.

Návštěvník (So, 4. 5. 2019 - 15:05)

Gendrová studia jsou okultní sférou na pomezí šarlatánství a povrchně vnímaných východních nauk, které přerostli v institucionalizovanou formu v západní Evropě a v USA.
V Evropských podmínkých se snaží podkopat tradiční rodinu, náboženství, mužské role označují za umělé a gendrově vyinženýrované, zatímco svouje s ženským tělem spjaté teorie "genderově uvědomělého nového muže" považují za přirození a vyprostestované 3.mi vlnami sufražetek...

Rakato (So, 4. 5. 2019 - 16:05)

Feministka se uklidní jen potom, co se nechá přeoperovat na muže.

Návštěvník (So, 4. 5. 2019 - 15:05)

Při představě dvou urostlých chlapů , kteří vzájemně nadoraz souloží do análů vstává normálnímu člověku zlost na společnost, která toto uznává a feministkám z toho vstává radost ovšem opět patologická, hnaná škodolibou radostí z újmy zdravé rodiny.

Shabbatot Jahoda (So, 4. 5. 2019 - 16:05)

Nepodceňovat! Alexandr veliký byl taky teplej, celá armáda Sparty byla taky a jací to byli elitní bojovníci,viz Thermopil a bitva jedné spartské jednotky která dokázala zarazit na několik dní na desetitisíce nepřátel,-vsechno gájové, takže asi takto.Gajove umějí rozdávát rány velice dobře,podívej na neonacisty kotlebovce a z ČSSD, všechno buzíci a jak se umějí prát,.....teda než narazí na Antifu, která je zpraska a zkope do kulata

ShabbaTot-Jahoda (So, 4. 5. 2019 - 17:05)

oprava: Ne z ČSSD,ale z DSSS,TEN ČÍNSKEJ MOBIL MĚ ALE FAKT SERE,JÁ NAPSAL DSSS A TEN ČÍNSKEJ KŠUNT MĚ TAM HODIL ČSSD...no....práce čínských soudruhů se nezapře,šmejd jeden žlutëj,ten se na dizkuze na internetu ale fakt nehodí

Návštěvník (So, 4. 5. 2019 - 19:05)

Nenadávej zrcadlu, když máš křivou hubu... znáš to přísloví? ***...no....práce čínských soudruhů se nezapře,*** - nebude to spíš tvýma rukama a zjevnou neschopností sepsat na tvém telefonu krátký text? A jak těžké pro tebe je přečíst si to, co lze u tebe obvykle nazvat trapnými slinty, opravit chyby a až poté příspěvek odeslat?

Návštěvník (So, 4. 5. 2019 - 19:05)

Proč se zase opravuješ, vždyť i teď jsi to měl správně... ***,šmejd jeden žlutëj,ten se na dizkuze na internetu ale fakt nehodí*** Tohle vypadá jako dost odporné rasistické řeči - nejsi náhodou ten, kdo má zde v diskusi výhrady k rasismu? Zkus ten telefon půjčit někomu chytřejšímu, který nebude psát nesmysly, na jaké jsme zde od tebe zvyklí, uvidíš, že normální příspěvky ten tvůj přístroj bezchybně zvládne.

Shabbatot Jahoda (Ne, 5. 5. 2019 - 13:05)

No ale on je žlutej,neb má zlatou,barevnou verzi, takže co je na zlaté verzi rasistického,to by mě ale fakt zajímalo....ale když napíšu, že kotlebovci a DSSS jsou prohřátí buzíci a dostávají od Antifašistů přes tlamu a našeptávač mě tam namisto DSSS hodí ČSSD,tak to mě teda vadí, protože ČSSD nejsou prohřátí buzíci a přes tlamu od Antifašistů nedostávaj
..no...

Reklama

Přidat komentář