Reklama

Nečekaný průjen v nevhodnou chvíli

Autor diskuse
Katka

Slalo se mi to na dovolené v Egyptě, když jsme cestovali místním autobusem z Káhiry. Najednou mě začaly hrozné křeče v břiše a chtělo se mi střašně na záchod. V autobuse WC nebylo a ani nebylo možné zastavit, někde, kde by se mohl člověk schovat. Nikdy na ty chvilky nezapomenu, jak jsem se svíjela v křečích na sedadle, tekly mi slzy a říkala, že to prostě musím vydržet, že se dospělá ženská přece nemůže po....v autobusu...Zadek jsem mačkala do sedadla a brečela.Když jsme konečně přijeli na místo a já se zvedla ze sedadla, tak už jsem to prostě neudržela. Byl to nejhorší trapas v mém žitotě...Stalo se vám někomu taky něco tak hrozného, nebo jsem jediná a největší smolařka na světě?

Jitka (Po, 6. 5. 2019 - 11:05)

Úchylný prase! Nejradši bych se vysrala do tvý nevymáchaný huby.

Luboš (Po, 6. 5. 2019 - 13:05)

Jitko tak to bych si nechal od tebe líbit. Ale ty by ses tnebyla schopna stejně vykakat. Nebo jo? Pak přijedu.

Luboš (Po, 6. 5. 2019 - 10:05)

Majko u toho bych chtěl být. Dal bych ti pod prdelku ruku a tu velkou šišku celou v rukách rozmačkal a pak bych nechal do dlaní z tvého otvoru v zadečku vytéct tvůj dlouhý průjem. Krásný !!!

Majka (Po, 6. 5. 2019 - 09:05)

Hm. Stalo se mi to loni v srpnu . Všude lidi a tak jsem utekla do řeky a tam se mocně vykakala do vody celá ponořená. Taky dlouhý průjem a zpočátku velká šiška. Ohře to odnesla pryč.

Scatter (Ne, 5. 5. 2019 - 14:05)

Beztak to psal jeden a ten samej uchyl, koukněte na časy, moc velká náhoda, nemyslíte? Já myslím...Jinak super děvčata!

Jana (Ne, 5. 5. 2019 - 15:05)

Ty časy jsou jako co???? Pane chytrej.

Hostitelka (Ne, 5. 5. 2019 - 13:05)

Neměls sem psát to město. Vole! nemáš úctu k člověku, kterýmu je momentálně špatně a musí udělat potřebu v kritický situaci.

Nika (Ne, 5. 5. 2019 - 13:05)

Tímhle jsi Tome opravdu hodně ublížil. Jestli je ta holka opravdu ještě hodně mladá tak by sis měl sám dát pár facek. Ani možná netušíš co jsi jí tím způsobil.

Terezka (Ne, 5. 5. 2019 - 12:05)

Tak tohle jsi opravdu přehnal! Možná chceš být originální,ale tímhle jsi mi akorát udělal pěknou ostudu. Víš jak budu teď vypadat před ostatníma? Hlavně že sis musel dosadit naše město. Jsi kretén a přála bych ti aby se ti něco podobnýho stalo taky a tys to nestih a posral ses. Nevím jestli mám brečet nebo být naštvaná. Jsi opravdu zlej.

Tom (Ne, 5. 5. 2019 - 12:05)

A já tě kakat taky Terko včera viděl. Valilo se ti to proudem ze zadku a ještě jsi močila. Jen jsem se krátce mrknul a šel dál. Nevšimla sis mně protože jsi se asi styděla a měla hlavu schoulenou do klína. Mně by to taky nebylo milý. Pozdrav do Litomyšle z Litomyšle.

Terezka (Ne, 5. 5. 2019 - 11:05)

No včera jsem kakala venku za keřem a okolo šli lidi. Musela jsem a šlo to okamžitě ven lidi nelidi. Průjem jako hrom !

Karin (Ne, 5. 5. 2019 - 10:05)

Já to zažila v autobuse, když jsme se školou jeli na nějakou exkurzi. Už ráno jsem měla střevní potíže a v tom autobuse to vyvrcholilo. Zoufale jsem prosila učitelku, jestli by nešlo někde zastavit, ale byla jsem odbyta, že teď není kde a, že musím vydržet. Byla jsem přesvědčená, že když sedím, tak se pokakat nemůžu, ale ten průjem už si cestu do kalhot našel a nešlo s tím nic dělat. Po chvíli jsem pochopitelně díky zápachu byla prozrazena a tak po dojetí na místo ostatní zamířili na exkurzi a já na ně musela v tom potupném stavu čekat u autobusu. Ještě jsem tak jela i domů, takže do sprchy jsem se dostala až po mnoha hodinách. Nejvíc blbý na tom bylo, že se mi to stalo v prvním ročníku na střední a tak se se mnou tenhle trapas táhnul až do konce studia.

Jana (So, 4. 5. 2019 - 17:05)

Ono je nepříjemné i to že jdete v přírodě kakat s kamarádkou ze školy. Ale já už to nevydržela a musela jsem hned u stromu to udělat a ona se sice nekoukala příliš ale stejně to nebylo příjemný. Čůraní společné to mi nevadí.

Holka (Pá, 3. 5. 2019 - 20:05)

Taky radši nenapíšu své jméno. Jen že jsem z Podbořan, ale dříve jsme bydleli ve Žluticích.Chtělo se mi cestou od autobusu domů na záchod na velkou, ale šel se mnou kamarád z vedlejší ulice a já celá bledá počítala metry a minuty, kdy konečně dojdu domů a nenápadně zrychlovala krok. Stalo se to naštěstí až tehdy, kdy on zmizel domů do vedlejší ulice a já se chystala odemknout hlavní dveře a v tu chvíli moje prdelka povolila a šlo to okamžitě všechno ven a já sice ihned a v maximální rychlosti ustoupila stranou a stáhla z pod sukně silonky s kalhotkama a kakala rychle do trávníku, ale hodně už stejně skončilo v kalhotkách a silonkách a tak jsem napůl pokakaná zaběhla domů a vše vyhodila do igelitu a neprodyšně zavázala a když jsem se osprchovala a dala do čistoty, vyhodila jsem to do popelnice a tu nevábnou průjmovou hromádku na trávníku jsem rýčem obrátila do země a upravila povrch tak, aby to rodiče nepoznali.

Návštěvník (Pá, 3. 5. 2019 - 18:05)

Pro tu ostudu sem radši nebudu psát jméno. Byli jsme na tůře, ta naše parta cestovatelů, v jednom vesnickém obchůdku jsem si koupil pití-fantu a teď si nevzpomenu, jak se to jmenuje, taková hranatá placka z pekárny a uvnitř byla nápň, něco jako džem. Po cestě jsem to snědl a do půl hodiny křeče v břiše, že jsem byl skoro neschopný pohybu a po chvíli to ze mě vyletělo do spoďárů a z nich to teklo do džín. Nic s tím nešlo dělat, asi to někteří znáte. Naštěstí byl vedle cesty potok, tak jak jsem se z toho vzpamatoval, tak mě jedna z holek odvedla k němu, abych se umyl. Ostatní vyhnala dopředu, že je dojdeme. Ten její kluk koukal dost nevrle, ale nakonec taky vyrazil. Vlezl jsem tam a ona čekala, až se umyju a zaperu oblečení. Boxerky jsem vyhodil a džíny jsem tak nějak vyčistil. Když to bylo celkem OK, tak jsme vyrazili. Zůstala tam se mnou, kdyby mě prý bylo špatně. No byl to děs, už si to asi nikdy nekoupím.

Anna (Pá, 3. 5. 2019 - 16:05)

Tohle podobné jsem zažila zhruba před čtyřmi léty. Potřebovala jsem na velkou a šly jsme s dvěma kámoškami z brigády u koní domů do nedaleké vesnice. Chtělo se mi velmi hodně a tak jsem poodešla za křoví a jedna z holek šla taky se mnou, že se jen vyčurá. Ta byla za chvíli hotová a já nemohla vůbec kadit ale ne proto, že bych měla plný zadek tvrdé stolice, ale mně to prostě nešlo ven ikdyž jsem tlačila a chtělo se mi tak nutně, až jsem měla křeče v břiše. Kámoška co byla se mnou a odešla se po chvíli vrátila za mnou zpět ,co se děje a já myslela, že se mi snad někde zauzlovaly střeva,protože to nešlo a dokonce mně to nutilo až na zvracení, ale ikdyž jsem se dávila nešlo tudy taky nic ven. To trvalo snad deset,patnáct nekonečných minut a mně bylo opravdu zle a chtěla jsem si už zavolat pomoc. Nakonec se to nějak uvolnilo a já se rozkakala a opravdu nešlo žádný tuhý na začátku ale normální a až pak následně velkej průjem. Doma jsem to vyprávěla matce a ta nevěděla, co se mohlo stát a pak mi to známý náš doktor vysvětlil, že mohlo dojít k vnitřnímu spasmu střeva a to dávení bez zvracení jako důsledek přetlaku v břišní dutině. Nikomu bych to nepřála. Bylo mi až na omdlení a hlavně až panika protože nevíte co bude za chvíli. I ta vzpomínka je pro mne tíživá a ta kámoška mi pak druhý den řekla, že měla o mně strach a chtěla taky volat záchranku , ale když viděla, že už mi to jde konečně z prdelky ven a potom se mi velmi ulevilo, tak byla radostí bez sebe.

Nikola (Pá, 3. 5. 2019 - 12:05)

Já bych to téme trochu otočila ne průjem v nevhodnou chvíli ale neprůjem ve vhodnou chvíli. Byli jsme se známými v Beskydech na výšlapu a já jsem dostala bolesti břicha a potřebovala jsem nutně na velkou a tak jsem normálně zašla do lesa a vystrčila zadeček a že to půjde. A ono nešlo nic. Chtělo se mi šíleně, tačila jsem zoufale,ale měla jsem asi zadeček natolik ucpaný tuhým kakáním, že to prostě nešlo. Zoufalá jsem to řekla mamince a ta to řekla té známé, že se mi chce šíleně na velkou a mám bolesti ale že to nejde ven. Ta paní mi řekla ať se posadím a tak jsem si sedla na nedalekou lavičku u rozcestníku a řekla ať si vyzuju pravou botu a sundám ponožku a vzala mi nohu do ruky a začala masírovat oblast pod prsty a okolo. Já se styděla, protože jsem měla nohu zpocenou a neumytou, ale ona řekla, že to teď není důležitý, tady máme na tůře nohy zpocený všichni, ale že je důležitý, abych byla v pohodě a masírovala ji asi ještě 3 minuty. Pak mne vyzvala abych se obula a odskočila si to zkusit ještě jednou. Zadeček jsem měla stále k prasknutí a tak jsem odeběhla a sice jsem opět musela hodně tlačit ,ale to tvrdý velký hovínko se dalo do pohybu a přes našponovanou prdelku vyšlo pomalu ven a pak se za ním doslova vyřítilo to hlavní skoro průjmový velký kakání a já tam udělala opravdu velikou hromádku. No a zbytek výletu dopadl dobře a v pohodě.

Maruška (Pá, 3. 5. 2019 - 17:05)

Nikolo ta paní ti aktivovala na noze akupresurní reflexní body tlustého střeva a tak ses potom mohla konečně jít vykakat a ono to šlo. Za zpocenou nohu se nestyď, důležitá je pomoc v těžký situaci. Dcera si nedávno udělala výron v kotníku na výletě a byla u doktorky a taky se styděla za zpocenou nohu a nic se nedělo. Doktorka prý byla milá a nožku ji otřela navlhčeným ubrouskem a ošetřila. To je banalita.

Věra (Út, 30. 4. 2019 - 11:04)

Posrala jsem se,když jsem byla v nemocnici na kapačce a nedovolala jsem se sestře. Nakonec přiběhla a le to už vše povolilo a pohroma byla dokonána.

Klára (Út, 30. 4. 2019 - 06:04)

Zdál se mi tuhle sen ,že sedim na záchodě a čurám a kakâm a kjdyž jsem se probudila,tak to nebyl sen,ale realita a oboje šli do kalhotek. Utekla jsem do koupelny počursná a s plnymi pokakanými kalhotkami a ihned vše vyhodila a umyla se pod sprchou důkladně.

Reklama

Přidat komentář