Reklama

plenková disciplína

(Pá, 3. 5. 2019 - 18:05)

Nemohu se ani sundat sám jelikož mám bodycko ze zadním zapínáním ze zadu a zip se zapíná směrem na horu ke šíji takže mám akorát smůlu a kdyby se to náhodou povedlo tak mne čeká dlouhý trest včera jsem třeba plenky neměl vůbec akorát do postýlky sem dostal dvě přebalovací podložky a jednu velkou látkovou plenku myslím že to byla 90X100 a dnes to také skusim spát bez pleny ale to záleží jen na mamce já nemohu rozhodovat co budu mít či nikoliv.Akorat co musím používat je dudlík a kojeneckou láhev ale bude vykend takže budou asi pleny vždy když je víkend tak pleny mám na celodenní používání ale i s puncochaci a bodyckem hold to musím vydržet snad to nikdy skončí to celé přebalování a cucáním dudliku a krmení s kojenecké láhve do láhve dostávám klasický Sunar ráno s mlékem a odpoledne i s piškoty ty jsou rozmixovane v sunaru a večer jablkova přesnídávka a nebo krupicová kaše ale nesmím jíst sám ale jsem krmen a mám ještě brindacek.po večeři se mamka koukne na plenky jestliže jsou suché a když ne tak mne zabalí do 4 látkových plen a dostanu ještě gumové kalhotky čisté punčocháče a bodycko kouknu buď na večerníček a nebo my pustí pohádku a pak jdu spát kolem 18 až 19 hodiny a před půlnocí mne ještě skontroluje jestliže mám čisté plenky ale to nikdy ani nepociťuji že mne třeba mění pleny.

Návštěvník (Pá, 3. 5. 2019 - 19:05)

Tak to po tom sunaru a přesnídávce musíš mít pěkně řídkou stolici, když se pokadíš cítíš to ?
Přeji příjemný suchý víkend a drž se .

Návštěvník (Čt, 2. 5. 2019 - 21:05)

PS: co by se stalo kdyby jsi se sám vyslékl a šel normálně na mísu ?

Děcko (So, 4. 5. 2019 - 05:05)

Tak to jsem zkusil jen jednou . Mamka mě přitom nachytala . Dostal jsem plácnutí přes ruce a zadek . Potom mě sundala pleny co jsem měl na sobě a zabalila pouze do bavlněných . Nevím kolik jich bylo , ale hodně . Přes ně dala velké gumové kalhotky a potom overal se zapínáním na zádech. Musel jsem se batolit , plenky mě nutili mít nohy od sebe . Do plenek jsem musel dělat obě potřeby. Večer jsem myslel, že ani v tom zábalu nesnu , ale povedlo se . Možná bylo něco v mléce které mě dala vypít z láhve mamka před spaním. Ráno jsem byl hrozně moc mokrej a dokonce i pokakanej . Dostal jsem zase pleny a jelo se dál. Tohle jsem udělal na začátku jarních prázdnin a byl v plenkách po celou dobu.

(Čt, 2. 5. 2019 - 10:05)

To bylo omylem poslané dvakrát.vecer jsem dostal plenku jedno rázovou a ráno byla suchá tak mne jí mamka nechala ať v ní jdu i do školy a tak mám plinku dnes i ve škole ale zatím je také suchá není zatím pocurana ale já chodím normálně na wc sundám si vždy plinku.ale doma když mám plinku tak si jí nesmím sundat musím dělat obě potřeby do ní ale když mamce řeknu že chci na wc tak mne plinku sundá a dá mne na nočník tak to radši pustím do plenek a pak mne prebali do čisté suché plenky Pampers active plus myslím že to je číslo 5 ty skoro největší.

Návštěvník (Čt, 2. 5. 2019 - 21:05)

Ano, skoro největší ,největší totiž jsou pampers baby dry 8

Napiš (St, 1. 5. 2019 - 20:05)

To ještě jednou kdyby to náhodou někdo nepobral...

(St, 1. 5. 2019 - 20:05)

Ráno jsem se počůral do pleny a to jsem večer dostal jednorázovou plenku a přes ní ještě dvě látkové pleny a stahovací punčocháče a teď budu znovu prebalen do pleny ale bez punčocháčů a látkových plenek jelikož punčocháče a látkové pleny musely do pračky mám jenom 10 látkových plen a všechny byli mokré či zašpiněne.

(St, 1. 5. 2019 - 17:05)

Ráno jsem se počůral do pleny a to jsem večer dostal jednorázovou plenku a přes ní ještě dvě látkové pleny a stahovací punčocháče a teď budu znovu prebalen do pleny ale bez punčocháčů a látkových plenek jelikož punčocháče a látkové pleny musely do pračky mám jenom 10 látkových plen a všechny byli mokré či zašpiněne.

(Po, 29. 4. 2019 - 18:04)

Ano mám to jako trest že občas zlobím ale to asi každé dítě zlobí ale plinky nedostává jako já a teď už ležím na připravených plenkách čekám na mamku až mne jí nasadí prelne mezi nohy a mám i punčocháče předtím jsem už jednu plinku pomočil ale pokadil takže ležím na posteli ještě nahý mám si párkrát za marstubovat a pak mne dá plenku a pak to už nejde za to marstubovani to mám taky jako trest

Děcko (St, 1. 5. 2019 - 10:05)

Tak to máš ještě dobrý. Mě tento trest stihnul právě proto , že jsem často masturboval . Prej , když se chovám jako dítě, tak semnou bude tak zacházeno . Plenky mám 24 hodin denně a musím do nich čůrat . Na velkou si můžu říct. Když si neřeknu včas, tak se pokakám do plenek . Při přebalování mě mamka hlídá abych si za něj netahal . Přes den musím mít body a punčocháče a na noc overal se zapínáním na zádech abych se nemohl v noci svléknout . Do školy plenky nenosím , ale hned po návratu následuje zabalení do plenek . Nosím jednorázový a do ní dostávám ještě buničité které vozí mamka z Německa. Na noc mě do nich ještě dává na zesílení savosti bavlněné plenky .

Děcko (St, 1. 5. 2019 - 10:05)

O víkendu je mám právě furt .

Návštěvník (Po, 29. 4. 2019 - 18:04)

Honzík 10

Zub (So, 27. 4. 2019 - 16:04)

Takže máš pleny jako trest ? Pokud je už do školy nenosíš a jak píšeš, tak jsi vlastně normálně chodil na wc , tudíž jsi potřebu normálně cítil a dokázal jí ovládat. Proč to tedy neděláš i doma ? Venku ješte možná se to da pochopit . Přece jenom tam záchody nejsou . Takže tedy plsny máš hlavně doma musíš je používat když už je máš na sobě?

Návštěvník (Ne, 28. 4. 2019 - 00:04)

Pokuď je má za trest , nezbývá než trest absolvovat .Ale to by nám asi napsal ne ?
Nebo něco tají ?

Zub (Ne, 28. 4. 2019 - 07:04)

Taky bych řek, že něco tají. A nebo je nosí, že se mu líbí a chce se jako malé dítě chovat .

(Čt, 25. 4. 2019 - 08:04)

Musím dělat obě potřeby když mám takový zábal když mám 2 látkové pleny jednorázovou plenku punčocháče a bodycko zajímavé je to když jsem ve škole tak plenku nemám ale předtím jsem jí nosil i do školy pouze jednorázovou plinku ale ve škole nic nepoznali to jsem normálně chodil na wc vždy jsem sundal plinku a bylo a pak zase oblikl a nikdo nic nepoznal že jí mám ale když přijdu ze školy tak se musím vysvléct celý jen mne zůstává jednorázová plenka musím si lehnout na postel na přebalovací podložku a mamka mne sundá papírové pleny a dá mne dvě látkové pleny a pak zpět jednorázovou plenku a punčocháče a bodycko a když začne víkend tak mám pleny furt celo denně já se pomocuji ale hlavně v noci a když po noci je plenka suchá tak mne jí právě nechává i přes den během dne se pomocim tak i rovněž pokadim tak mne jednoduše prebali do čisté plenky ale nikdy dostávám jenom látkové pleny ale jsou už po 4 plenách jsice moc nemohu chodit tak chodím jako batole dětský.

(St, 24. 4. 2019 - 19:04)

Tak plinky ani ráno a večer nemám takový zábal 4xdenne jsem přebalován a vždy mám dvě látkové pleny a jednorázovou plenku už s těma zabalenimy více plen skončila vždy dostanu 2 látkové pleny a na ně jednorazovku a pak ještě gumové kalhotky a bodicko ale před bodyckem ještě punčocháče a potom zmíněné bodycko.

Zub (Čt, 25. 4. 2019 - 07:04)

Balen jsi kvúli timu abys byl stále v suchu a bodíčko a punčocháče zamezí tomu aby ti plenky spadly . A to je používáš stále a na každou potřebu ?

(Po, 22. 4. 2019 - 13:04)

A co když je nemáme tak ten igelit stačí a chci se zeptat proč mam ráno plenkový zábal 4 nebo 6 plen dopoledne jen jednorázovou plenku a večer zase plenkový zábal že 6 plenami mamka mne nato odpověď nedala tak se chci zeptat nikoho z vás jestli mne neporadite proč to tak mám... JÁ si myslím že to je asi tak abych se nikam nehnul a ležel na furt v postýlce.....A teď říkám že chci jít ven a bylo mne řečeno že dostanu jednorázovou plenku a pro větší savost ještě do jedno razovky látkovou plinku

Reklama

Přidat komentář