Reklama

plenková disciplína

Otec j (Ne, 19. 5. 2019 - 21:05)

Bavlněné dostával na noc pro zesílení savosti a tajy , aby měl mezi nohama větší balení. Co se týče jídla, tak něco mohl jíst sám a další dostával jako batole v láhvi. Nakonec se mu to líbilo a pleny si bere i dál. Musí si je kupovat za svoje kapesné. Když zlobí, tak má k nim odepřen přístup. Když je chce mít pro zálibu, tak podle určitých pravidel . Samy ho občas přebalíme , když je hodnej .

Návštěvník (Ne, 19. 5. 2019 - 17:05)

Nechal bych tě běhat jen v tričku a těch plínách se suprimou,

Otec j (Pá, 17. 5. 2019 - 08:05)

Tak nám přišel kluk domů od kamaráda, že u něho vyzkoušel nosit pleny a , že by je taky chtěl. Poslal jsem ho do jeho pokoje , ať přemýšlí o svém jednání . Mezitím jsem si promluvil s manželkou a zavolali k tomu kamarádovi domů. Jeho matka vše potvrdila . Za chvilku přišel kluk z pokoje . Hned jsem si všimnul, že má na teplakách bouli . Tak jsem se ho zeptal zda má na sobě plenu a on , že jo . Vzal jsem ho tedy do města, nakoupil sním dudlík, láhev pro batolata a i několik overalú . Po cestě zpět sem se zastavil u toho kamaráda a jeho matka nám dala několik plen typu abdl . Po návratu domů, mu bylo řečeno, že když chce být malé dítě tak podle našich pravidel. Pleny měl na obojí potřebu, spát chodil jak sme určili my . Přes celé vánoce a po dobu prázdnin sme sním zacházeli jako s malým dítětem. Několikrát byl u nás i ten jeho kamarád. Manželka pro něj sehnala i body a další oblečení a vše musel nosit . To se mu moc nelíbilo, ale bylo mu řečeno, že buď vše a nebo nic .

Normálnost (Čt, 16. 5. 2019 - 21:05)

Je relativní pojem...

(Čt, 16. 5. 2019 - 10:05)

Minulý týden jsem byl v nemocnici měl jsem slepák operovany tak jsem si myslel že budu týden bez plen že si od nich odpočinu a mamka když přišla na návštěvu tak řekla doktorce že se pomocuji že nosím látkové pleny ale občas i jednorázové a tak mne i tam začali prebalovat byl jsem na dětském pokoji s třemi kluky a byl jsem samozřejmě pro smích že já nosím pleny a oni nikoliv tak mne dali o dva pokoje dál a tam byli menší děcka co nosili plenky normálně každé ráno a večer na přebalovací pult jsem musel ale občas mne prebalily na posteli.davali mne látkové pleny a gumové kalhotky jako miminu a pak i pyžamo a když mne mamka vyzvedla s nemocnice po týdnu tak si přinesla sebou i plinky a já musel jít domů s plinkami a měl jsem ještě punčocháče pod kalhoty jelikož bylo chladno a venku u auta my sundala kalhoty a nechala mne jen v plence s gumovými kalhotky a punčocháči v autě používám podsedak ale mamka ho někomu půjčila tak jsem musel si sednout do dětské autosedačky byla trochu větší než normálně bývá tam mne upoutala a pak ještě odešla asi k paní doktorce že jí něco asi chtěla povědět nevím přesně co a když odcházela tak ji říkám že mám žízeň a podala my kojeneckou láhev se sunarem a zřejmě i s projímadlem jak to dělala i doma.

Návštěvník (Čt, 16. 5. 2019 - 21:05)

Nemůžu si pomoct ale už v půlce čtení se mi postavil a čím víc jsem četl tím víc mi stál. J e to normální nebo se mám jít léčit ?

(Pá, 3. 5. 2019 - 18:05)

Nemohu se ani sundat sám jelikož mám bodycko ze zadním zapínáním ze zadu a zip se zapíná směrem na horu ke šíji takže mám akorát smůlu a kdyby se to náhodou povedlo tak mne čeká dlouhý trest včera jsem třeba plenky neměl vůbec akorát do postýlky sem dostal dvě přebalovací podložky a jednu velkou látkovou plenku myslím že to byla 90X100 a dnes to také skusim spát bez pleny ale to záleží jen na mamce já nemohu rozhodovat co budu mít či nikoliv.Akorat co musím používat je dudlík a kojeneckou láhev ale bude vykend takže budou asi pleny vždy když je víkend tak pleny mám na celodenní používání ale i s puncochaci a bodyckem hold to musím vydržet snad to nikdy skončí to celé přebalování a cucáním dudliku a krmení s kojenecké láhve do láhve dostávám klasický Sunar ráno s mlékem a odpoledne i s piškoty ty jsou rozmixovane v sunaru a večer jablkova přesnídávka a nebo krupicová kaše ale nesmím jíst sám ale jsem krmen a mám ještě brindacek.po večeři se mamka koukne na plenky jestliže jsou suché a když ne tak mne zabalí do 4 látkových plen a dostanu ještě gumové kalhotky čisté punčocháče a bodycko kouknu buď na večerníček a nebo my pustí pohádku a pak jdu spát kolem 18 až 19 hodiny a před půlnocí mne ještě skontroluje jestliže mám čisté plenky ale to nikdy ani nepociťuji že mne třeba mění pleny.

Návštěvník (Pá, 3. 5. 2019 - 19:05)

Tak to po tom sunaru a přesnídávce musíš mít pěkně řídkou stolici, když se pokadíš cítíš to ?
Přeji příjemný suchý víkend a drž se .

Návštěvník (Čt, 2. 5. 2019 - 21:05)

PS: co by se stalo kdyby jsi se sám vyslékl a šel normálně na mísu ?

Děcko (So, 4. 5. 2019 - 05:05)

Tak to jsem zkusil jen jednou . Mamka mě přitom nachytala . Dostal jsem plácnutí přes ruce a zadek . Potom mě sundala pleny co jsem měl na sobě a zabalila pouze do bavlněných . Nevím kolik jich bylo , ale hodně . Přes ně dala velké gumové kalhotky a potom overal se zapínáním na zádech. Musel jsem se batolit , plenky mě nutili mít nohy od sebe . Do plenek jsem musel dělat obě potřeby. Večer jsem myslel, že ani v tom zábalu nesnu , ale povedlo se . Možná bylo něco v mléce které mě dala vypít z láhve mamka před spaním. Ráno jsem byl hrozně moc mokrej a dokonce i pokakanej . Dostal jsem zase pleny a jelo se dál. Tohle jsem udělal na začátku jarních prázdnin a byl v plenkách po celou dobu.

(Čt, 2. 5. 2019 - 10:05)

To bylo omylem poslané dvakrát.vecer jsem dostal plenku jedno rázovou a ráno byla suchá tak mne jí mamka nechala ať v ní jdu i do školy a tak mám plinku dnes i ve škole ale zatím je také suchá není zatím pocurana ale já chodím normálně na wc sundám si vždy plinku.ale doma když mám plinku tak si jí nesmím sundat musím dělat obě potřeby do ní ale když mamce řeknu že chci na wc tak mne plinku sundá a dá mne na nočník tak to radši pustím do plenek a pak mne prebali do čisté suché plenky Pampers active plus myslím že to je číslo 5 ty skoro největší.

Návštěvník (Čt, 2. 5. 2019 - 21:05)

Ano, skoro největší ,největší totiž jsou pampers baby dry 8

Napiš (St, 1. 5. 2019 - 20:05)

To ještě jednou kdyby to náhodou někdo nepobral...

(St, 1. 5. 2019 - 20:05)

Ráno jsem se počůral do pleny a to jsem večer dostal jednorázovou plenku a přes ní ještě dvě látkové pleny a stahovací punčocháče a teď budu znovu prebalen do pleny ale bez punčocháčů a látkových plenek jelikož punčocháče a látkové pleny musely do pračky mám jenom 10 látkových plen a všechny byli mokré či zašpiněne.

(St, 1. 5. 2019 - 17:05)

Ráno jsem se počůral do pleny a to jsem večer dostal jednorázovou plenku a přes ní ještě dvě látkové pleny a stahovací punčocháče a teď budu znovu prebalen do pleny ale bez punčocháčů a látkových plenek jelikož punčocháče a látkové pleny musely do pračky mám jenom 10 látkových plen a všechny byli mokré či zašpiněne.

(Po, 29. 4. 2019 - 18:04)

Ano mám to jako trest že občas zlobím ale to asi každé dítě zlobí ale plinky nedostává jako já a teď už ležím na připravených plenkách čekám na mamku až mne jí nasadí prelne mezi nohy a mám i punčocháče předtím jsem už jednu plinku pomočil ale pokadil takže ležím na posteli ještě nahý mám si párkrát za marstubovat a pak mne dá plenku a pak to už nejde za to marstubovani to mám taky jako trest

Děcko (St, 1. 5. 2019 - 10:05)

Tak to máš ještě dobrý. Mě tento trest stihnul právě proto , že jsem často masturboval . Prej , když se chovám jako dítě, tak semnou bude tak zacházeno . Plenky mám 24 hodin denně a musím do nich čůrat . Na velkou si můžu říct. Když si neřeknu včas, tak se pokakám do plenek . Při přebalování mě mamka hlídá abych si za něj netahal . Přes den musím mít body a punčocháče a na noc overal se zapínáním na zádech abych se nemohl v noci svléknout . Do školy plenky nenosím , ale hned po návratu následuje zabalení do plenek . Nosím jednorázový a do ní dostávám ještě buničité které vozí mamka z Německa. Na noc mě do nich ještě dává na zesílení savosti bavlněné plenky .

Děcko (St, 1. 5. 2019 - 10:05)

O víkendu je mám právě furt .

Návštěvník (Po, 29. 4. 2019 - 18:04)

Honzík 10

Zub (So, 27. 4. 2019 - 16:04)

Takže máš pleny jako trest ? Pokud je už do školy nenosíš a jak píšeš, tak jsi vlastně normálně chodil na wc , tudíž jsi potřebu normálně cítil a dokázal jí ovládat. Proč to tedy neděláš i doma ? Venku ješte možná se to da pochopit . Přece jenom tam záchody nejsou . Takže tedy plsny máš hlavně doma musíš je používat když už je máš na sobě?

Reklama

Přidat komentář