Reklama

těsné džíny

Blanka (St, 1. 5. 2019 - 14:05)

Když jsme doma před dvěma lety malovali, tak jsme si taky takhle zablbli. Oba jsme se schválně oblékli do černého, koupili jsme si na to černé džíny a černé riflové bundy. Už při škrabání starých maleb jsme už pěkně vypadali a po skončení malování jsme to už dodělali tak že jsme se navzájem natřeli. "Skvělý nápad". Šlo to potom špatně vyprat a bylo to pěkně zničené a šedé místo černé. Dodnes to oblečení máme na špinavou práci.

Dan (Po, 6. 5. 2019 - 15:05)

Takhle jsem si taky na sebe vzal téměř novou černou Levis džínovou bundu. Jen tak z blbosti, jak to s ní dopadne. Když jsem skončil, tak ta vypadala a po praní taky vypadala nádherně. Takovou nikdo neměl a když jsem v té flekaté nedoprané, ale seprané nádheře vyšel, tak někteří dost zírali. Prostě to z ní nešlo dostat. A přítelkyně pokrčila rameny a ať si to dělám v čem chci, když mě to udělá radost, jak ji zničím.

Návštěvník (Po, 29. 4. 2019 - 14:04)

Na chatě není co dělat a kolem taky ne, je hnusné počasí a tak jsme šli k sousedce uklízet a bílit sklep a garáž. A fakt v těch dámských džínách se mě dělá líp. Jestli jsou víc elastické než ty moje pánské. Po obědě jdeme škrabat a potom štětku a pěkně vše natřít na bílo. Jsem zvědav, jestli se to potom z těch černých džín a černé mikiny vypere. To až provokuje, přejet je štětkou a vyprovokovat bitvu. Sousedka taky dost riskuje v těch černých džínách a černém pánském Bomberu. Nevím, proč si nevezme něco obyčejného.

Jirka. (Po, 29. 4. 2019 - 16:04)

Nebuď posera a natři ji na bílo, ať to je při jednom. Když to budeš prát, tak budeš muset dost razantněji, než běžně, abys to z toho dostal. A asi určitě ta černá bude šedá. Takhle jsme taky blbli při malování, už nevím, co to bylo za bílou, ale špatně jsme to pak z toho dostávali. Mikina byla zničená a džíny šedé. Ale za tu srandu to stálo.

Návštěvník (Út, 30. 4. 2019 - 08:04)

Moje holka musela jet domů, po obědě, musí do práce a mě nechala s ní, to bude děs. Té mojí to je asi jasné, že to budu mít zábavné a při odchodu po puse mě řekla, že to stejně neustojím a nevydržím, že by to sama nedala. Tak jsme šli bílit. No stalo se, že jsem na ni nechtěně stříknul a odezva byla hned, že namočila štětku a stříkla to na mě, nadržená skoro 19 to bude zábava. Vrátil jsem ji to, namočila štětku a pleskla mě ji na mikinu a jela až dolů do rozkroku. Vyblbli jsme se o ba jak sněhuláci, když to zaschlo, mám bílou mikinu a džíny, ona bílého bombera a džíny. Dobílili jsme první vrstvu a zůstal u ní na večeři, potom mě nahnala do koupelny a jak se dalo čekat, tak se přihnala nahá a vlezla ke mě do vany, aby mě prý pořádně umyla. Zvrhlo se to, kdo by to asi tak vydržel a spali jsme spolu. Teď po snídani jdeme bílit 2 vrstvu.

Nikoleta (Ne, 28. 4. 2019 - 17:04)

Loni jsem začala těsné džíny nosit i na koupání. Na dovolené u moře jsme vyjeli lodí k jednomu ostrovu, kde jsme měli šnorchlovat a podívat se na krásný podmořský život. Normálně se na to jde v plavkách a navrch tričko. Tričko je kvůli zabránění spálení zad. Jenže jsem věci já skleróza zapomněla v chatce. Takže džíny a tričko na ostro to jistili a musím říct, že v pohodě. Oni se tam domorodci takhle taky koupou. A od té doby, pokud to jde, tak jsou těsné džíny a tričko jistota a ustálený zvyk. Všichni koukají, co blbnu, u nás to není obvyklé, jako v cizině, kde je to každému jedno.

Návštěvník (So, 27. 4. 2019 - 16:04)

Včera jsme vyrazili na chatu. (Jen tak pro info, zatím spolu nežijeme ale začínáme shánět nějaké bydlení). Počasí nic moc, tak na slabou péřovku. Zase jsme si vyměnili džíny, tentokrát černé úplně nové, jen přeprané po nákupu v obchodě pro zbavení se těch smradů, čím to je napuštěné. Včera jsme se byli jen tak projít a dnes děláme kolem chaty jarní úklid, zahrádku a pod. Teď jsme šli na čaj. Džíny padnou skvěle, jako druhá kůže. Asi si umí dobře vybrat a asi oproti pánským jsou víc elastické. Někdo by mě asi nazval buznou, kdyby mě v nich viděl, ale tak pro zkoušku a jí to je jedno, tak proč ne. To jen když přišla na návštěvu ze sousedství jedna holka, tak se divila. Když se ji to vysvětlilo, tak pokrčila rameny a když se mě to líbí. Doma se nudí, a tak chodí na návštěvy a pomáhat. Bydlí sama, rodiče se odstěhovali každý jinam. Škoda, že je to tak mimo svět, měli by jsme kde bydle v nájmu.

Jana (Pá, 26. 4. 2019 - 22:04)

barevné lesklé elastáky jsou lepší ,jak na omak tak pohodlí.

Návštěvník (Pá, 26. 4. 2019 - 13:04)

Těsné džíny jsou skvělé a zjistil jsem, že nejlepší jsou dámské, tak nějak sednou lépe. Zjistil jsem to tak, když si po sexu moje holka vzala na sebe moje oblečení a mě nezbylo nic jiného, než si natáhnout její džíny. A ejhle oni byly pohodlnější, než ty moje taky těsnější. Sice jsem je měl natěsno jako legíny, ale nosil sem je celý víkend, co jsme byli spolu na chatě a ani jsem si nevzal pracovní oblečení. Jen jsem jí je na třech místech roztrhnul, ale jinak super. Stejně se to dnes nosí i roztrhané a jí to nevadilo. Domů jsme už jeli normálně každý ve svém. Na další víkend bude zase výměna.

Steve (Ne, 12. 2. 2017 - 17:02)

Jen to moc příjemné není když to tam máš narvaný ... a z venčí je vidět kam ti leze a kouká :-D (kor když se nečekaně ztopoří)

Chlapák (Ne, 28. 4. 2019 - 16:04)

Přítelkyni se to ale líbí, když mě v těch těsných džínách stojí. To mě po něm přejíždí a snaží se docílit, abych se udělal. Bere si k tomu i vibrátor a za chvíli je v džínách mokro, potom druhé kolo už jedu do ní. Džíny si nesmím svlíknout, jen rozepnout, aby je zmáchala svými výtoky a potom v nich musím zůstat. Prý je to hezké, jak jsou flekaté.

Muž (Ne, 12. 2. 2017 - 15:02)

těsné džíny ani boxerky ne škodí to mužství. Kadlec

Hanka (Ne, 12. 2. 2017 - 14:02)

Pravda je, ze jak jsou nizke,...proto holky nosí bodička, aby to nikde vzadu nevylízalo :-) Doba lezoucích tang je dávno pryč.

kraska dokonala (So, 11. 2. 2017 - 22:02)

Tesne dziny nebo mini sukne to nosi damy jako ja

Lucka (Pá, 13. 6. 2014 - 07:06)

Ano presne ty. Holkam taky...To je fakt .

jirka (Čt, 12. 6. 2014 - 13:06)

s tvýma oblíbenýma...Ano presne ty. Holkam taky vykukuji tanga .

No kdyby ti vyl (Čt, 12. 6. 2014 - 11:06)

Pravda je, ze jak jsou nizke,...s tvýma oblíbenýma kraječkama, mašličkama a srdíčkama, tak to by nerozdejchali ani holky ani kluci....

jirka (Čt, 12. 6. 2014 - 09:06)

Tak to máš asi ženskou...Pravda je, ze jak jsou nizke, tak me pri sehnuti vzadu vylezaj tanga, ale nosim delsi trika, tak to nikdo nevidi.

jirka (Čt, 12. 6. 2014 - 09:06)

Tak to máš asi ženskou...To asi ne, ale jsou prijemne poddajne diky elastanu a pritom nikde netahnou. Maj sice nizsi pas, kratky zip na poklopci a vzadu male kapsicky. Jinak me sedi suprove. Je to znacka Sia Mia .

Zeus (Čt, 12. 6. 2014 - 09:06)

Tak to máš asi ženskou postavu, že ti sedí.

Reklama

Přidat komentář