Reklama

Nosiíte rády punčocháče

Martin (Po, 21. 5. 2012 - 10:05)

Já je nosím ráda....Ahoj Ivano, chci se tě zeptat, jsou pro tebe silonky i něco jako fetiš? Já mám k tomuto dámskému doplňku ohromě pozitivní vztah.Pro mě je žena s takovýmto vztahem jako máš ty k punčochám naprosto fenomenálně přitažlivá.Rád se pokochám pohledem na dámské nohy v punčochách a co teprv se s nimi mazlit...!Napiš mi kdyžtak něco na [email protected] Ahoj Martin

Radek (Čt, 29. 3. 2012 - 11:03)

Pracuji v nemocnici jako...Veroniko a jaké silonky (punčocháče) v práci nosíš? Kolik DEN?

Hezký den,

R.

Julča (Čt, 29. 3. 2012 - 11:03)

Nevadia mi a som rada že existujú. Nosím ich často, oveľa viac ako napríklad moje kamarátky, hlavne preto aby mi nebola zima. Takže asi od októbra do marca aj pod nohavice a zvyšok roka k sukni. Iba vo veľkom teple alebo na letnej dovolenke ich k sukni nenosím. Hoci pre istotu si ich vždy do batožiny zbalím :-)

Veronika (Pá, 23. 3. 2012 - 10:03)

Já je nosím ráda....Pracuji v nemocnici jako zdravotní sestra. Hlavně v zimě, když je chladno si to bez silonek nedokážu představit. K sesterským šatům nosíme jenom tělové barvy, aby to nebylo vidět. Bez silonek při přecházení mezi budovami nemocnice by to opravdu nešlo, to by bylo opravdu o zdraví. Holky co dělají na ARO, na sálech a prostě tam, kde je dost teplo, je nenosí, jinak by se upekly. Jim stačí jen ponožky. A ještě je jedno fajn, když mám v práci silonky, tak tím, že stahují, tak mně po práci nebolí nohy. No prostě všechno má svoje výhody a někdy i nevýhody, záleží na každé z nás.

Ivana (Čt, 22. 3. 2012 - 18:03)

Já je nosím ráda. Kamarádkám i kolegyním v práci je to divný, ale já se v nich opravdu cítím dobře a příjemně. A taky v nich nohy lépe vypadají. Často je nosím i když nemusím, na nákupy, na procházky nebo jsem v nich i doma.

Bohunka Punčocháčová (Po, 29. 4. 2019 - 19:04)

Máme obě úplně stejné. Taky v nich chodím téměř všude a pořád a doma nenosím nic jiného než punčocháče, žádné kalhoty totiž ani ve svém šatníku nemám.

Pepek (Čt, 2. 5. 2019 - 14:05)

Bohunko, jsi perfektní, o tom jsem vždy snil. Moje žena sice punčocháče nosí poměrně často, no doma jenom velmi sporadicky a v létě taky jenom občas.

Jolka (Čt, 15. 3. 2012 - 13:03)

Já punčocháče ráda nenosím, jsou mi nepříjemné, ani po třiceti letech si na ně nemohu zvyknout, ale společnost je vyžaduje, tak co mám dělat? Jednak v práci je to povinné, ale i jinak se od ženy očekává, že bude v punčocháčích (případně v punčochách.) Štve mě to, ale nic s tím asi nenadělám.

Kotě (Po, 12. 3. 2012 - 19:03)

Jsou pecka není nad ně miluji je jak silonky tak ostatní...

viki (Po, 8. 8. 2011 - 11:08)

Nosím pančucháče kvôli mojmu frajerovi. Neviem ale presne povedať, či ich nosím rada alebo nerada. On je rád, keď ich mám na sebe a po postupnom presviedčaní ako mi to v silonkách svedčí a ako sa mu v nich páčim, som ich začala kvôli nemu nosiť oveľa častejšie ako predtým. Po polroku som si tak zvykla, že už nad tým ani nerozmýšľam a automaticky si ich oblečiem takmer na každé rande. On je spokojný, pozornejší, takže mi to celkom vyhovuje.

Renata (Po, 1. 8. 2011 - 16:08)

Můj partner je ujetej na „silonky“. Přišla jsem na to až po skoro pěti letech vztahu. Loni to začalo tím, že chtěl, abych víc nosila šaty a sukně s halenkou a boty na podpatku. K tomu pochopitelně punčocháče. Ale o těch nemluvil přímo. Všimla jsem si, jak ho to vzrušuje, když jsme měla šaty a punčocháče tak se na mě vrhl, hned když jsem přišla domů. Pomilovali jsme se třeba ještě na půl oblečení v bytě na chodbě nebo někde venku, když jsme nešli domů a bylo proto vhodné místo. Punčocháče kupuji skoro vždy tělové barvy. Na to, že barva může hrát také velkou roli, jsem přišla náhodou. Slavili jsme teď jeho narozeniny, navíc kulatiny a chtěla jsem mu udělat radost. Vzala jsem si na sebe bílou halenku a sukni, nalakovala si nehty na nohou a k tomu jsem si koupila skoro bílé punčocháče (tělové v mojí velikosti právě neměli). Vraceli jsme se z té oslavy autem a byl celý nervózní, pořád se na mě díval. Když jsme parkovali, poněkud dál od našeho paneláku, mě začal divoce líbat a v kalhotách se mu udělala obrovská boule. Tak jsem mu je rozepnula a najednou cítím na noze něco horké. On se udělal! To ještě ale nebylo všechno. Prosil mě, abych si sundala lodičky a šla domů jen tak v těch silonkách – bosá. To jsem odmítala. Byl z toho úplně vedle. Klekl si u auta a prosil na kolenou a pořád říkal, že má narozeniny. Tak jsem si sundala lodičky, vzal mi je do ruky a šla jsem bosá v punčocháčích domů. Nezpustil ze mě na vteřinu oči. Zavřeli jsme dveře od bytu a nádherně mě pomiloval. Trval na tom, že chce ty bílé špinavé punčocháče a dal si je do kufříku. Nosí si je všude s sebou. Asi to není úplně normální, ale jsem ráda, že mu to udělalo radost. Od té doby mě pokaždé prosí, abych chodila v silonkách bosá s nalakovanými nehty i po bytě. Není to vždy úplně příjemné, ale chci mu udělat radost. Vždyť pořád jen pracuje a stará se o nás o oba.

Paľo (Po, 23. 5. 2011 - 19:05)

Nosím ich strašne rád a vzrušujú ma.

Roman (Pá, 28. 1. 2011 - 18:01)

Samozřejmě mám na mysli...ahoj, to ja take rad, je to prijemne hladit slecnu tak :)

pedys (Út, 22. 7. 2008 - 14:07)

Jo miluji punčocháče.

Pavla (Út, 19. 2. 2008 - 20:02)

Samozřejmě mám na mysli klasické silonky, co jiného. Jen pocit hlazení mam také ráda.

Ariesek (Po, 18. 2. 2008 - 10:02)

Také není na nasnadě zeptat se jestli máš na mysli klasické silonky nebo bavlněné punčocháče??

Pet (Po, 18. 2. 2008 - 06:02)

Pro Pavlu: Ahoj, chci se Tě zeptat, píšeš o příjemném svíravém pocittu, a co hlazení, dotyk přes punčocháče? Je to zvláštní, elektrizují pocit, dělá Ti to něco? P.

Pavel (Ne, 17. 2. 2008 - 20:02)

Taky znám několik žen, které punčocháče nosí jen minimálně a jen z donucení.
Za sebe dodávám, že nosím zdravotní kompresní punčochy a i když to taky není vždy nejpříjemnější (hlavně v létě), nosím je rád, protože mi výrazně pomáhají.

Pavla (Ne, 17. 2. 2008 - 20:02)

Ja jen, ze nektera moje kolegyne poncochace moc rady nemaji a divi se mi, tak jsem sem dala tu otazku. Pavel opravdu nejsem.

Pavel (Ne, 17. 2. 2008 - 17:02)

Jestli jde o mne, tak já Pavla nejsem a punčocháče nenosím, nosím punčochy.

Reklama

Přidat komentář