Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Návštěvník (Ne, 7. 7. 2019 - 20:07)

Ahoj také rad nosím plinky pouravam se do nich ale někdy bych se chtěl v obchodě do te plinky pořádně vycurat a chodit v ni po nákupech ale jsem takovej stydlivej ze v nich ani nevýjdu domu

Sabča (Ne, 7. 7. 2019 - 20:07)

Tohle jsem udělala v Palladiu s plínou a sedla jsem si v restauraci do křesla a vyčurala se do plíny. Superpocit

Jana (Ne, 7. 7. 2019 - 19:07)

zkusila jsem to tajně a dala si plínu a pochcala jsem se celá do ní. Lákalo mne to dlouho. Krásný teplý vlhko mezi nohama a na zadku,trochu to nepobrala, asi jsem byla plná dost a tak mokrý stehna až po prsty na nohou to doteklo.

pavel (Ne, 7. 7. 2019 - 19:07)

Ahoj , na těch plenkách je nakresleno 8 kapek , čím víc kapek , tím větší savost , něktaré vydrží i dva a púl litru , někdo říká že i víc

Dana (Ne, 7. 7. 2019 - 14:07)

Tak nám začalo léto a moje aktivity jsou teď trochu v útlumu. Tedy ne že bych to občas trochu nepustila, ale není k tomu moc vhodných situací. S tréninkem jsem se taky rozloučila ,,s mokrem v kalhotách " ale rozhodně jsem se tak před holkama neproducirovala, i když bylo jasné, co se asi stalo. Teď akorát lituju, že jsem s tím nezačala dříve, když jsem byla mladší, mohla jsem takové věci zkoušet třeba někde na táboře.

Nela (Pá, 12. 7. 2019 - 21:07)

Nic není ztracené, ještě můžeš dohnat i ten tábor, třeba já jsem se pocurala na táboře jako praktikantka, ale to byl potom vážně trapas, který se jen tak nezapomíná.

Ahoj rád bych tě převalil napiš 775128675 roman

Voyeur (Út, 27. 8. 2019 - 15:08)

Pŕiedu k tobě. Locator snad nelhal. Zitra kolem šestý. Robin

Dana (So, 13. 7. 2019 - 10:07)

A to ses počurala schválně nebo šlo o nehodu?

Nela (So, 13. 7. 2019 - 12:07)

Pocurala jsem se schvalne, ale i pres ten trapas toho nelituju. Sice ten posmech decek byl celkem kruty a po zbytek tabora jsem nemela vubec zadnou autoritu, ale vlastne jsem si to uzila. Kamoska ktera tam byla se mnou si me dobira dodnes. Jedinou nevyhodou bylo to ze u sebe meli nekteri mobil jestli chapes takze uz jen tezko nekdy popru ze se mi to stalo.

Dana (Ne, 14. 7. 2019 - 14:07)

Tak to jsi dobrá. Já si zatím pořád jen účuravam, ale teď jen tak pro sebe nebo tak aby mě zahlídli cizí lidi. Před holkama ze třídy mě to sice láká, ale k tomu už odvahu nemám. Na tréninku už jsem za počuranka, ale asi tam už příští rok nebudu chodit. Teď něco zkusím před sestřenkou a pak se uvidí. Trochu mě tady navnadili na to, zkusit plenky, ale ještě nejsem rozhodnutá.

Nela (So, 20. 7. 2019 - 16:07)

Klidně to před ní zkus, vždyť o nic nejde a navíc je to rodina. Já taky plánuju další akci a svedu to na nehodu.

Sofia (Čt, 20. 6. 2019 - 13:06)

Ahoj , mám tiež podobný a zaujimalo by má či tu takých báb ako ja...
Mám 14 a mám problém s tým že ma vzrušuje AB/DL. Objednávam si aj plienky cez eBay ako Crinklz , Dry Nites , My Diaper a podobne.
A chcela by som sa ešte opýtať že , rada do nich čurkám ale tak že sú úplne plné a robím to tak že vypijem veľmi veľa (čistej) vody a potom čakám než to skoro nedokážem udržať a pustím to celé naraz. Chcem sa spýtať že ak ešte vydrží pôjde to samovoľne a nepoškodí mi to nejako oblički/y?

Jan (St, 12. 6. 2019 - 21:06)

Stalo se mi to po operaci nohy a sloužila sestřička, a to jsem nevěděl,že spolužačka ze základní školy,když jsem zazvonil, že potřebuju nutně čůrat a ona mi přinesla takovou speciální plínu a strčila mi ji přes frantíka mezi nohy a pod sebe a Honzo vyčůrej se. Trapnost nade vše,ale zavřel jsem oči a uvolnil to, protože jsem stejně už nezadržitelně čůral jak to bylo kritický. Plína to množství všechno pojala a Jana jakoby nic s tím nákladem odešla pryč a asi ho vyhodila cestou do koše.

Návštěvník (St, 12. 6. 2019 - 19:06)

jednou jsem si zlomil stehenní kost asi v 16 no co doktoři prej mi dají sádru od pasu dolů, no to teda bylo "suprový" jak mě přivezli na tu ambulanci nebo co to bylo, tak jedna sestřička dovalila plínku já jsem se bránil ale nakonec tam byl takovej sekec že jsem si ju musel nechat dát. po zákroku jsem mel břicho jednu celou nohu a hruhou do půlky v sádře tak jsem v tom musel být 3 týdny no nikomu bych to nepřál aspon 3x deně me chodily sestřičky přebalovat mě je před nima trapno do dnes no nikomu to nepřeji

tombik (St, 12. 6. 2019 - 19:06)

jednou jsem byl honě zvědavý jaké to je mít nadělaný v plenkách jako malé děti.
tak jsem se svým strachem potajnu obědnal zdrarma vzorky plen a když přišly tak v tom vzorku byly dva kusy. jedu jsem si nasadil napil a jen čekal až se mi chtělo na malou tak jsem to pustil do plínky bylo to něco nového , jenomže jsem měl pouze tričko a na sobě mokrou plínu tak jsem si lehl na postel najednou jako na svini mě probudila mamka jen jsem zustal ležet a bylo mě nehorázně vedro a jsem jsem slyšel tlukot srdce mamka odešla na cirka 1minutu jsem okamžite zmizel z postele a vtom došla s vlchčenyma ubrouskama žduchla mě na postel bo je trochu asimetrická a tu druhou plínku mi dala oblíkla me vzala me do lékarný a před všemi řekla prodavačce že chce na mě pleny mě bylo hrozně koupila asi 3balíky ty jsem si sám musel vzít doma mě přebalovala a říkal jestli si je sám sundám tak že to řekne ve třídě tak jsem je nosil asi 4dny v kuse a pak jsem přišel s brekem k ní a prosil at uz mi je nedává od té doby už jsem ani na ně nepomyslel ted mi je 23 a je to aspoň 9 let zpět a ani toto téma radší doma nevytahuju

(Pá, 24. 5. 2019 - 07:05)

tAKY

Nellie (Po, 22. 4. 2019 - 17:04)

Většina lidí by možná neměla problém s tím, že nosíme plenky. Ale ten, kdo to nikdy nezažil nebo nezkusil to nepochopí. Možná jim dojde důvod, ale neporozumí tomu.

jij (Ne, 28. 4. 2019 - 11:04)

To je pravda,já nosím plenky na noc a je to příjemné.Ty taky nosíš plenky nebo se počůráváš?

Nellie (Ne, 28. 4. 2019 - 17:04)

Ano, počůrávám se a plenky nosím

Reklama

Přidat komentář