Reklama

V jakou nejnevhodnější chvíli jste potřebovali na záchod?

Marek (Čt, 25. 4. 2019 - 18:04)

Baby a kakali ste už aj pred kamarátkami ?

Saška (Po, 29. 4. 2019 - 23:04)

Ahoj Martin ,mne raz trebalo ked sme boli so skolou na výlete a zhodou okolnosti trebalo aj kamarátke ,tak sme boli spolu

Petra (St, 10. 4. 2019 - 13:04)

Mě se strašně chtělo na výletě na člunu. Bylo jsme tam s cizíma lidma a tak pro mě nepřipadalo v úvahu vyčůrat se ze člunu do vody, tak, jak to dělali kluci. Bylo to strašné utrpení, ale nakonec jsem to vydržela.

Anna (Po, 1. 4. 2019 - 22:04)

Vzpomínám si že když mi bylo 13 tak jsem byla se školou na výletě v Zoo a jak jsme od tama odjížděli tak jsem si ještě chtěla zajít na záchod ale byla tam fronta a učitelka se mě zeptala jestli to ještě nevydržím než budeme zastavovat na benzínce. Já řekla že jo protože se mi chtělo jen trochu. Ale pak jsme uvízli v Kolíně a já už začala cítit že potřebuju čůrat. Zatím to ještě šlo vydržet a já dělala že nic. Pak už jsem si ale zašla za učitelkou a ona říkala že někde zastavíme. Jenže za chvíli jsem měla měchýř nafouknutý jako balón a navíc mě kluk kterej seděl vedle mě začal šťouchat do břicha. Řekla jsem mu ať to nedá ale on nepřestal a pokaždé když mě šťouchnul tak to bylo jako by mě někdo kopnul do břicha. Řekla jsem mu že jestli toho nenechá tak se počůrám a on si dal říct. Asi za 15 minut jsme zastavili na benzínce a já vyběhla jak nejrychleji to šlo na záchod. Naneštěstí mě chytila učitelka a začala mě napomínat. Kvůli tomu byly některý holky rychlejší než já a já tam čekala dalších 10 minut než jsem přišla na řadu nakonec jsem to sice vydržela ale nedokázala jsem vyprázdnit celý měchýř a zbytek který tam zůstal začal brzo tlačit. Ten jsem sice vyčůrala do sedadla ale byla jsem ráda že už mě tak nebolí břicho.

Da (So, 27. 10. 2018 - 20:10)

Mne sa raz chtelo kakat na rande ....tak som vyspulila zadok na frajera a začala som tlačiť

Honza (Čt, 28. 12. 2017 - 20:12)

Jela jsem z našeho...Takže to muselo bejt někdy v létě, když's měla sukni, ne?

A asi's teda měla štěstí, že's měla prachy na nový hadry. Jinak bys musela do tý firmy k šéfikovi jít pochcaná.

Ale teda tři litry bych za to nedal. To bych si radši skáknul do Holešovic do rákosácký tržnice a máš to desetkrát levnější.

mik (Čt, 28. 12. 2017 - 12:12)

Jela jsem z našeho vidlákova (okresní město) do Prahy kde jsem měla do vysněné firmy nastoupit na dobrou pozici. Vyfikla jsem se do minikostýmku, lodiček a punčošek samodržek a vyrazila k autobusu s značným časovým předstihem. Jenže jsem potkala kamarádku, kterou jsem dlouho neviděla. Povídej, nekecej, atd., skončili jsme u autobusáku v zahrádce na kafi a přišlo i na decky vína. Vyletěla jsem ke spoji na poslední chvíli a uklidnila jsem se, když jsem usedla na sedadlo. Autobus se rozjel a já jsem si uvědomila že se mi chce čůrat. Nejdřív jsem to nebrala nijak vážně, ale za čtvrt hodinky jsem nemyslela na nic jiného. Bylo přede mnou přes půl hodiny cesty a poslední zastávka. Buď vystoupit, schůzku nestihnout, nebo dovézt plný měchýř do Prahy. Nevystoupila jsem. Před Prahou jsem seděla už v předklonu se zkříženýma nohama a modlila se aby vteřiny utíkaly, počítala dálniční kilometrovníky. Kde jsou na Černém mostě záchody? Kam hned poletím? když už konec cesty byl nadosah a autobus odbočoval na nájezdu z dálnice byla zácpa pro nějakou opravu silnice. Začali jsme popojíždět. Najednou se mi udělalo úplně špatně, ani nevím jak a najednou to povolilo a já se počůrala. Vůbec jsem neměla sílu to zastavit, spíš se mi ulevilo. Asi 2 minuty před cílem. Jenže co teď? Byla jsem rudá až za ušima. Všichni vystupovali a díky bohu nikdo si mokra pode mnou nevšiml. Vystoupila jsem jako poslední a honem na lavičku. Stejně jsem potřebovala ještě na záchod, tak jsem to nějak našla a přeběhla. Naštěstí jsem měla velmi krátkou šedočernou sukni a zjistila jsem, že škody nejsou tak nápadné, jště že jsem měla sice dolů po mokrých nohách dolů lezoucí samodržky, v punčocháčích by to byla katastrofa. Podél zdí jsem dorazila k metru a naostro bez kalhotek si sedla do koutečka, když jsem vstávla na Náměstí republiky, otočila jsem se a mokré sedadlo - vylítla jsem jak střelená. V Palladiu jsem si koupila kalhotky a černou sukni a nové punčochy. Ty decky vína s kafem mi kromě šíleného trapasu přišly skoro na 3 tisíce. Nicméně budoucí šéf mi přijetí potvrdil, do Prahy už jezdím vlastním autem, ale na tohle nikdy nezapomenu.... Gabriela

mik (Út, 29. 8. 2017 - 05:08)

bych z té práce odešla,to...To neni muj zazitek ale bylo to v zena in tak myslium ze to neni vymyslene
a ver ze je hodne zen co se stydi rict ze potrebuji jr to takovy blok a nedokazes se zvednout a jit kdyz kazdy vidi kam jdes nebo to proste rict pred vsema
Vim zni to nepochopitelne ale proste to tak je znam vicr zen co se pocuraly v dospelosti

Honza (Út, 8. 8. 2017 - 12:08)

taky jeden hezky...Takže jednání proběhlo bez tebe?

Taky (Po, 7. 8. 2017 - 08:08)

taky jeden hezky...bych z té práce odešla,to se ti vůbec nedivím,ale jinak ti nerozumím,když už bych věděla,že to dlouho nevydržím,tak bych to řekla,však je to přece lidská potřeba,proč se stydět a zadržovat to.? Ráno vypiju 2-3 kávy,jedu mhd a už se mi chce čůrat.Kolegyně už tam čeká a já říkám,že musím prvně na záchod,ona před prací v obchodě,kde už si také musela odskočit a to měla kousek od domu a už se jí chtělo na záchod.Jako počůrat se,dospělá osoba,no hrůza.

mik (Po, 7. 8. 2017 - 08:08)

taky jeden hezky prispevek

Mám teprve dva měsíce celkem pěkné zaměstnání,a minulý týden mi kolegové znenadání oznámili, že musí jet do Prahy na nějaké jednání a že mě vezmou sebou a tak jsme za chvíli sedli do služebního auta a vyrazili na cestu.Bohužel vzhledem k tomu, že jsem o té cestě předem nevěděla,tak jsem toho v práci spoustu vypila a během cesty se mě začalo chtít hrozně na malou.Snažila jsem se to vydržet,ale když jsme vjížděli do Prahy,tak se mi chtělo už tak příšerně, že jsem se odhodlala požádat řidiče, aby mi zastavil někde na benzínce.Tu první jsme přejeli,protože jsme byli ve špatném pruhu a pak jsme uvízli v hrozné zácpě.Moje potřeba se rychle stupňovala,šíleně se mi chtělo a taky už to hrozně bolelo,kdybych byla v autě sama,tak bych to pustila do nějaké igelitky,nebo bych se schovala za otevřené dveře auta, ale před kolegama, které jsem sotva znala to nepřipadalo v úvahu.Nebylo možné ani jít někam za svodila,protože už jsme byli ve městě,tak jsem jen trpěla a modlila se ať už se to konečně rozjede...Moje motlitby bohužel vyslyšeny nebyly a já se svíjela na zadním sedadle a říkala si, že jsem velká holka, že to prostě musím vydržet,nemůžu se přece počůrat v autě před cizími lidmi.Pak se ale stalo to,no co do smrti nezapomenu, najednou mi prostě svěrač povolil a já si učůrla,sice se mi to povedlo zastavit, ale za pár minut se to zopakovalo a tak zase.Začala jsem brečet,kolegové se ptali, co mi je, tak jsem jen řekla, že už to nemůžu vydržet...Zatím nic vidět nebylo, ale kalhoty i sedadlo pode mnou už bylo mokré.V tom se kolona rozjela a za chvíli jsme zastavili na benzínce.Teď přišlo to nejhorší, musela jsem vstát,takže všichni viděli ten mokrý flek na sedadle a mém zadku.Cestou na WC jsem si ještě několikrát učůrla, ale to už bylo jedno.Ze záchoda jsem zavolala kolegům,ať jedou beze mne,počkala jsem tam, až mi trochu oschly kalhoty a vrátila se domů vlakem.Teď marodím a chystám se dát výpověď, protože představa, jak se teď celý podnik baví tím, jak jsem se počůrala v autě mi nedovolí se do práce vrátit...
Stalo se někomu něco tak hrozného? Jak byste se v takové situaci zachovali ?

mik (So, 22. 7. 2017 - 03:07)

Nejhorší je, když opravdu...Chtel bych si o tom s tebou popovidat treba na xchatu Moniko

Marta (St, 3. 5. 2017 - 07:05)

Mě se jednoui chtělo čůrat na parkovišti autobusů. A pršelo. Tak jsem u jednoho šla do ...... a začala . V mžiku bylo okolo mě asi 10 kluků a chlapů. Pode mnou kaluž. A utíkala jsem jak se to mohlo podařit. A stříkla jsem si do kalhotek. U jednoho kluka jsem si všimla i přitom průšvihu a dodnes si myslím, že by mě chtěl ošukat.. Stalo se před cca 25 lety v Brně. Bylo mi 18. Ahoj.

milan (St, 3. 5. 2017 - 07:05)

Když jedeš v koloně, tak...V koloně to není vůbec průser. Pokud to není zúžení z obou stran. Zajet v pravo, na odstavný pruh, otevřít přední i zadní dveře, sednout si prdelí na práh auta a mohou chcát bez problémů i ženské.

Bětka (Út, 2. 5. 2017 - 18:05)

Když jedeš v koloně, tak je to fakt průser! Z toho mám celkem děs. Stačí čůrání. jednou jsme zastavili v koloně a čekali asi 20 min, chlapi vyskakovali z aut a běželi na násep- asi aby je bylo vidět..., boty od bahna, protože pršelo. Kravaťáci , čůrali si na boty... to jsou starostě. Jak to řešit, já nevím.

Honza (Po, 1. 5. 2017 - 22:05)

Před chvilkou v pomalu...To nebylo kde se vysrat?

petr (Po, 1. 5. 2017 - 20:05)

Před chvilkou v pomalu jedoucí koloně aut . Uplně totálně jsem se pos*al.A hodinu a čtvrt v tom .

No (Po, 1. 5. 2017 - 20:05)

Tohle berte s humorem.

Dan (Po, 1. 5. 2017 - 17:05)

Uprostřed filmu Titanic.
Zvůli mě se film zastavil a čekalo se na mě až dojdu že záchodu. Bylo to hodně trapné :-(

Řidič tupec a š (Po, 1. 5. 2017 - 17:05)

Toho řidiče bych si pěkně podala a napsala na něho stížnost! Mohl zajet ke krajnici a zastavit.

Reklama

Přidat komentář