Reklama

Aroma vagíny

Honza (St, 24. 4. 2019 - 15:04)

Už spolu nejsme. Nějakou dobu to bylo v pohodě ale já si postupně při sexu s ní začal představovat jak mi sedí Máňa na ksichtě. Uvědomil jsem si ze tehdy ten orgasmus byl asi nejlepší jaký sem zažil. I když jsem se pak poblil. Když jsem potkal Máňu a ucítil jí tak jsem měl hned tvrdý péro. Nakonec jsme se rozešli. Asi před měsícem jsem se v hospodě ožral a zval na panáka kde koho. Nakonec jsem si vzal flasku vodky a šel domů. V parku sem si sed na lavičku a usnul. Probudil jsem se zimou a tak sem se řádně napil. Naproti mě seděla Máňa. Podal sem jí flasku a šel se vychcat. Když sem se vrátil byla flaška prázdná. Vrátil jsem se ještě pro jednu a chlastali jsme spolu. Pak mám okno a další co si pamatuju je jak lezim doma v kuchyni nahý na podlaze nademnou na bobku rozcapená Mana a já jí lížu kundu. Jednou rukou si mačkám koule a druhou si honím čuráka. Když sem cítil že už budu řekl sem jí to a ona začala chcát. A já polykal a stříkal. Pak slezla a já se zase poblil.

Eva (Čt, 25. 4. 2019 - 13:04)

Teda pokud je to pravda tak si fakt prase. Jak tě to může vzrušovat když víš že se nakonec vždycky pozvracíš. Stojí ti to za to ?

Alena (Út, 8. 12. 2020 - 10:12)

Mezi pysky na cestách když se nemůžeš umýt používám sprej po holení.Neříkejte kunda ale kundička.

Tatanka (St, 6. 1. 2021 - 05:01)

No fuj,to te ty pysky a vse okolo co ma tva Bozena,ten sprej po holeni nerozezral,to musi bejt peknej humac,po x hodinach,smrad a sprej po holeni,

Pepa (Čt, 25. 4. 2019 - 22:04)

Evi a ta tvoje co mysliš?(prosím bez urážky)

M (St, 24. 4. 2019 - 13:04)

Ty kravo, tak takhle asi vypadá znásilnění chlapa.
Ježiši marja ja snad nebudu tejden šukat.
A co pak tě už přítelkyně netyranizovala? Ono by stačilo, kdyby tě chtěla vytrestat aby při ranním lízání ti nachcala do pusy a možná by ot bylo nastejno.

Honza (St, 24. 4. 2019 - 12:04)

Jednou jsem si dovolil říct svojí přítelkyni že je její pička divně cítit. Urazila se a dva týdny se mnou nespala. Nechtělo se mi honit a tak jsem byl nadržený jako prase. Pak najednou v sobotu večer se začala tulit. Byl jsem rad ze se konečně vystrikam . Byl jsem nahý ležel na zádech a čekal az si nasedne. Ale začala me pomalu honit. Když už jsem to mel na krajičku tak přestala. A za chvilku znova. Když už to bylo po páté začal jsem ji prosit aby to dodělala. Vstala a sedla mi na obličej. Tak co smrdí ? Řekl sem ze ne a ze krásně voní. Vstala a začala mi privazovat ruce k nohám postele. Potom i nohy. Nebránil jsem se. Tak a ted poznas jak to vypadá když smrdí kunda. Vykulil jsem oči otevřel pusu a nechápal. Odešla ven . Za chvilku se vrátila a nebyla sama. Přišla s ní jedna místní stará bezdomovkyně. Ta bába smrdela už od dveří. Nevěřil jsem vlastním očím. Babka se začala svlikat . Myslel jsem ze me chce přítelkyně jen vystrasit ale myslela to vážně. Tak jak jsme se dohodli Máňo dostaneš flasku vodky když se nechas vylizat. Začal jsem lomcovat s postelí ale provazy nepovolily. Curak mi klesnul a začal se mi zvedat žaludek. Mana vylezla na postel a sedla mi na obličej přidělí ke mě. To byl strasnej smrad. Snažil jsem se ji schodit ale nešlo to. Najednou jsem ucítil jak mi někdo zmacknul koule. Chtěl sem zarvat ale jak s otevřel pusu zajel a mi ta její kunda do vnitr a já ochutnal. No hnus. Ale copak copak nechutna ozvala se ma přítelkyně a znovu my zmackla koule. Bába seděla a nic. Pokud vim byl si pěkně nadržený a ted je jak lekla ryba , no tak se na to podíváme. Vzala mi ho do ruky a začala honit. I přes ten smrad a hrůzu začal můj curak zase tvrdmout. A hele panackovi se to líbí podívej Mano jak mu pěkně stojí. Mana se začala smát a já stříkat. Hned potom slezla a obě odešli a já začal zvracet.

h (Út, 12. 11. 2019 - 18:11)

hned by mela rozvodove papiry na stole a nebo bych ji vydrtil tak ze by se z ni stala dozivotni lesba.

M (St, 24. 4. 2019 - 09:04)

Ono se to taky mění s věkem, ve 20 jí voní jinak než ve 30.

Znalec (Čt, 14. 2. 2019 - 11:02)

Přesně tak,až na některé jim pipka opravdu nádherně voní,tedy pokud se 3x deně nemeje,pak je to jen drogérie a taky stojí za prd.

Vladař (Čt, 14. 2. 2019 - 01:02)

Každá voní jinak a to je to pěkný ,zajímavý a vzrušující.Měl jsem jednu a té jsem říkal že voní létem.Ale zažil jsem i dva opačné pripady kdy o vuni nemuže byt ani reč.Humus.Ale každý si vzpomene jak poprvé očichával prsty jak ho to vzrušovalo.nádhera

Návštěvník (Ne, 2. 6. 2019 - 21:06)

Přesně tak

hele (Út, 5. 2. 2019 - 15:02)

Tím aroma myslíte kundopuch jo?

Rainy (Út, 5. 2. 2019 - 14:02)

Mě coby lingvistu zaujal výraz "smrdítko". Je to ideální označení ženských genitálií, navíc není vůbec vulgární. Tleskám autorovi.

Míša (Út, 5. 9. 2017 - 10:09)

Ahoj holky, je to trochu od...Tak jdi na http://diskuse.doktorka.cz/zenska-ejakulace/

pepe (Út, 5. 9. 2017 - 00:09)

Ano,přesně,je to vonítko.Ahoj holky, je to trochu od věci, ale potřebuji se zeptat ejakulujete(stříkáte) při orgasmu s vagíny? poř. v jaké poloze a v jakém mnnožství? moc mně to zajímá

Odborník (Po, 4. 9. 2017 - 20:09)

Pipinka neni zadne smrditko,...Ano,přesně,je to vonítko.

Jo, (Po, 4. 9. 2017 - 19:09)

Když chlapovi začne smrdět p.ča a vonět práce, jde to s ním už z kopce.

centrální mozek (Po, 4. 9. 2017 - 18:09)

Pipinka neni zadne smrditko,...Myslel si tím polívku ze slepice,ta voní a chutna když se ji.Protoze slepice je taky Pipinka.

jirka (Po, 4. 9. 2017 - 17:09)

Ženský, jste trapný, jak...Pipinka neni zadne smrditko, ale vonitko.

Reklama

Přidat komentář