Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Znalec (St, 24. 4. 2019 - 08:04)

V pohodě. Já jsem pochopil komu to bylo určeno. Já to tady taky rád čtu. O pravdivosti si sice myslím svoje, ale nemám zapotřebí tu někoho sprostě urážet. Návštěvník bude asi frustrovaná osoba bez fantazie. Závidí a sám by dohromady nic takovýho nedal, tak jenom nadává.

Návštěvník (Út, 23. 4. 2019 - 20:04)

Ten čurák, co si tu vede konverzaci sám se sebou pod x jmény, patří do blázince. Když už si chce hrát na rozpolcenou ujetou osobnost, neměl by se opakovat v určitých výrazech.... Tolik lidí najednou prostě stejně nemluví, debile!!! Akorát tu kurvíš zajímavé téma.

Hynek (Út, 23. 4. 2019 - 21:04)

hele ty chytrej Znalče. Ten příběh je opravdu skvělý a nejsem sám, kdo si osobně ověřil dostupné věci a navíc mne velmi oslovila ta kritika odborníka o několik stran zpět. Na druhé straně pokud by to byla vymyšlená story jednoho nebo více lidí, tak je mi to do jisté míry jedno a na filmy taky hodí miliony lidí a vědí, že je to fikce, kterou hrají normální herci a jsou z toho na větvi. Tohle je čtivé a ze života a hlavně i já jsem si hodně věcí ověřil a naposledy třeba tu Pec v sobotu a nedivím se, že se Libor do Klárky zamiloval. Ona není jen krásná povahově a duševně, ale je krásná i fyzicky....

Znalec (Út, 23. 4. 2019 - 21:04)

Klídek kámo. Proč hned ta agresivita? Já to tady taky nežeru, ale je to pěkně napsaný a ve slovní zásobě bych problém neviděl. Náhodou jsou celkem kreativní. Jedna holka má pipinku, druhá broskvičku, třetí baculku, takže mě to docela baví číst a jeden člověk to určitě nepíše, protože nevím jak by to fyzicky zvládal. Leda by tu byl od rána do večera, ale o tom pochybuji. Ty máš zjevně velmi omezenou fantazii a podobně luxusní storku by jsi asi dal jen těžko dohromady, takže se hoď do klidu. Je mi jasný, že bys asi chorobně potřeboval, aby se s tebou nějaká holka šla vychcat, ale ona žádná nechce co? No to nasere, to chápu.

Miška (Út, 23. 4. 2019 - 20:04)

Klárko děkuji za pozdrav a informace a přeju hlavně Nikolce, aby se brzy uzdravila a tobě moc hezký vztah s Liborem a je mi ho líto a pokud bude v tobě mít oporu tak si myslím, že to zvládne.
Mám tě ráda a moc na vás všechny myslím.

Klára (Út, 23. 4. 2019 - 20:04)

Ahoj Miško. Tak mám chvíli čas, abych ti napsala. Krkonoše byly skvělý a užili jsme si výletů a mohla jsem být víc i s Liborem a poznala jsem se s Markétou. Libor se tady víc odreagoval a mohli jsme si více přiblížit názorově a podobně. Přesto odjížděl smutný a dnes volal, že je to hodně pro něj těžký.
Ségra leží a má angínu a dnes asi budu u ní. Má horečku a kdyby chtěla na záchod budu jí po ruce.
S Liborem jsme moc čůracích story nezažili,protože byla kolem mamča, ségra ,ale vůbec to nevadilo. Spíše se strachuju,aby se dnes neopil. On po celou dobu v Peci pil jen pro uvolnění,ale doma to prý stále na něj padá. Tak na něj stále myslím. Dnes jsem prožila klasickou čůrací story já pod viaduktem a udělala tam loužičku jako většinou. Miško přeji ti pohodovou dobrou noc a když budeš chtít napiš. Ozvu se ti zpět. Teď budu u ségry a tak uvidím, jak proběhne noc,ale snad bude chrnět a antibiotika zaberou.

Markéta (Út, 23. 4. 2019 - 17:04)

Miško i já tebe zdravím z Roztok. Mám také mnoho zážitků a dnešní samotné čůrání od vlaku ,protože jsem šla sama, Martin musel jet do Hradce na celý den. Tak jsem to rychle udělala za malým keříkem a sama v pohodě a moje broskvička si vydatně ulevila, protože byla zcela plná. Jsem také ráda, že jsi s Jakubem prožila zajímavé sbližovací okamžiky a přeju ti to !

Miška (Út, 23. 4. 2019 - 15:04)

To mně mrzí, že je Nikolka nemocná, ale na jaře se to chytne lehce. Písnu taky večer.Pa.

Klára (Út, 23. 4. 2019 - 13:04)

Ahoj Miško. Zdravím tě po velikonocích a jsem ráda,že jsi prožila příjemné chvíle s Jakubem a to je moc fajn. Já mám zážitků také hodně ,ale napíšu večer. Nikola totiž dnes nešla do školy,ale je doma a z toho velikonočního výletu dostala asi angínu,protože leží a bolí ji v krku a kašle a má antibiotika. Já jsem celkem v pohodě a mamča se o ní bude střídavě se mnou starat. Jsem ráda,že jsem se měla možnost poznat s Markétou, je to moc fajn holka a byl tam s námi i Libor ale více napíšu později. Ségra teď dostala něco k obědu, ale moc jí to nechutná a před chvilkou usnula a má horečku 38,6. Tak když ji nebude dobře,budu večer u ní. Snad to nechytnu taky.

Miška (Út, 23. 4. 2019 - 07:04)

Ahoj holky. S Jakubem jsme byli první den v Telči na penzionu a bylo to hezký, Pozval mne na dezert a hodně jsme pili abychom hodně čurali. Pak jsme šli na pokoj a on čural jako první na WC a já se koukala a pak jsem čurala já a koukal on. Oba jsme byli hodně plný a tak nám to šlo dlouho a mně prudce z baculky a čurala jsem z podřepu do záchodu, aby viděl jak moje baculka hezky čurá a jemu to šlo prudce až po chvíli. Když mně viděl čurat pak se natolik vzrušil, že mi ho hned chtěl dát do baculky a já to chtěla taky. Měli jsme soukromí a tak jsme se poprvé milovali klasicky v postýlce a on si chtěl nejprve hlavně hrát a zkoumat, co a jak se mi líbí, zkoumal mou baculku a já se trochu ze začátku styděla.Pak mi pronikl do baculky úplně celý a byl hodně rychlý a za chvilku jsem cítila, že mi ji naplnil krásnou láskou. Pozval mne jestě na večeři ale já pak musela domů, neměla jsem dovoleno být mimo přes noc a tak jsme po večeři jeli do Dačic a mně se ještě chtělo jednou velmi nutně čurat a tak jsme si zastavili u lesní odbočky a on to chtěl, abych mu počurala ruku a já už to nemohla vydržet a tak jsem mu ruchle tu ruku na bobečku počurala a on byl zase velkej a skoro by mne ještě tam pomiloval, ale to už jsme nakonec udělali jako minule a on se mi vypustil do mé vyčurané loužičky, kdžy jsem mu ho dráždila rukou. On se mi svěřil, že ho hodně vzrušuje, když vyčurám loužičku a pak mu to rukou udělám a on se do té loužičky vypustí. Ještě vám napíšu, ale musím do školy. Klárko a Markétko příjemný den !

Jirka (Po, 20. 5. 2019 - 20:05)

Nějak se v té telenovele ztrácím. Nedalo mi to a zalistoval jsem zpět. A toto moje psaní, jsem dal jako odpověď na to, jak Miška popisuje jaké to bylo v Telči perfektní. (klikutím vedle se můžete vrátit). Nebo těch "Telčí" bylo více? A nebo to špatné v tu chvíli vytěsnila a napsala jen to dobré. A postupně se to ve vzpomínkách oživuje? Psychika mladé holky může všelijak potrápit.

Host (Út, 23. 4. 2019 - 09:04)

A Miško, když ti zkoumal pipinu,co bylo pro tebe nejvíc příjemné?

Klára (Po, 22. 4. 2019 - 10:04)

Odpoledne jedeme domů. Mám taky hodně zážitků, Písnu ti Miško až bude volněji.

Miška (Ne, 21. 4. 2019 - 15:04)

Jakub odjel, bylo to skvělý a mám hodně čuracích zážitků. Napíšu.

Ikk. (So, 20. 4. 2019 - 12:04)

Tak holky jak je na horách? A bude nějaký čůrání? Miško? Klárko? Markétko a další...

Markéta (Pá, 19. 4. 2019 - 17:04)

Ahojky. Tak zitra se těším!

Jakub (Pá, 19. 4. 2019 - 15:04)

Klárko moc děkuji. Za všechno.

Klára (Pá, 19. 4. 2019 - 10:04)

Za chvíli vyrážíme a já nakoukla ještě sem a vidím tebe Jakube. Moc mne to potěšilo,protože jsi sem přestal psát a tak jsem si myslela, že se na mně zlobíš. Ikdyž ti nemohu dát lásku, můžeme si spolu psát a povídat tady . Užij si příjemné velikonoce a když ti bude smutno po mně pamatuj, že já na tebe myslím taky, ale nemohu tě obdarovat víc než jen upřímným kamarádstvím a to přece také není málo ! Pozdravuj Mišku a všechny dobré velikonoční duše a moc se neopij až půjdeš vypráskat holky v pondělí.

Jakub pro Klárku (Čt, 18. 4. 2019 - 21:04)

Klárko přeju ti krásné sluníčkově provoněné velikonce plné lásky a štěstí. Ať se ti splní vše, po čem toužíš a Liborovi také. Myslím na tebe každý den a není dne kdybych s myšlenkou na tebe neusínal. Bál jsem se napsat, ale je to tak silné, že musím. Nezlob se a vše nej...

Klára (Čt, 18. 4. 2019 - 20:04)

Holky moc díky za důvěru a vážím si toho. Bude-li signál tak se ozvu i z Krkonoš. Ale určitě tam mají všude Wifinu asi. Hlavně tobě Miško a vím, že i někteří další mají zájem abych nejen já sem napsala, tak je nebudu chtít zklamat, protože Libor je v tom tolerantní . A tebe Miško nechci ošidit o žádnou novinku. Jak to bude mít Markétka to záleží na ní, ale třeba s tím nebude problém. Příjemný večer.

Reklama

Přidat komentář