Reklama

Nečekaný průjen v nevhodnou chvíli

Autor diskuse
Katka

Slalo se mi to na dovolené v Egyptě, když jsme cestovali místním autobusem z Káhiry. Najednou mě začaly hrozné křeče v břiše a chtělo se mi střašně na záchod. V autobuse WC nebylo a ani nebylo možné zastavit, někde, kde by se mohl člověk schovat. Nikdy na ty chvilky nezapomenu, jak jsem se svíjela v křečích na sedadle, tekly mi slzy a říkala, že to prostě musím vydržet, že se dospělá ženská přece nemůže po....v autobusu...Zadek jsem mačkala do sedadla a brečela.Když jsme konečně přijeli na místo a já se zvedla ze sedadla, tak už jsem to prostě neudržela. Byl to nejhorší trapas v mém žitotě...Stalo se vám někomu taky něco tak hrozného, nebo jsem jediná a největší smolařka na světě?

Denisa (Po, 29. 4. 2019 - 17:04)

Můj příběh je trochu legrační. To mi bylo kolem patnácti let a ještě jsme bydlely s mámou v domě, kde byl záchod na pavlači venku. Máma odešla na nákup a omylem si vzalai moje klíče , co byly v zámku a zamkla mne s tím, že asi za hodinku se vrátí, Mně už se chtělo před tím kakat a když jsem zjistila, co se stalo snažila jsem se to vydržet než se máma vrátí, ale nedařilo se to. Za chvilku jsem to už nemohla vydržet a nevěděla jsem, co udělat. Nakonec jsem se se zoufale staženým zadečkem došourala do kuchyně a tam mámě vzala jeden hrnec na vaření ale to už jsem ještě nesvlečená bohužel začala kakat a tak jsem bleskově vyhrnula sukni a stáhla kalhotky a kakala jsem šíleně rychle velký hovínko a za ním ještě velký průjem a čůrala jsem ale tak, že jsem se z kačenky netrefila do hrnce a pochcala jsem tak podlahu docela dost a tu jsem pak musela uklidit. A jak dopadl hrnec? Z komory je malé okénko do světlíku a šachty a tak jsem ho s tímto podezřelým obsahem vyhodila sem a on zapadl hluboko dolů. No prostě hrozný, ale bála jsem se matce přiznat a když přišla naštěstí nic nepoznala. Jen druhý den ten hrnec na vaření hledala a ptala se mně a já ji to zapřela, ale pak jsem tajně plakala a přiznala se nakonec. Nebyl výprask ale matka se zamyslela a pak řekla, že jsem šikovná a že je to stokrát lepší než kdybych se pokakala nebo to udělala někam na zem. Tak vidíte, co život přináší za kraviny.

Vikina (Po, 29. 4. 2019 - 11:04)

Mně se to stalo cestou domů ze školy zhruba před týdnem a asi jsem snědla něco špatnýho, protože jsempotřebovala kakat ještě ve škole a taky jsem už měla průjem a pak mně to dohnalo ve městě. Bydlíme kousek od nádraží a já potřebovala tak , že jsem z ulice seběhla ke trati a tam jsem se za prvním hustším keřem chtěla vykakat, ale šly nějaký dvě ženy a já už nemohla a začalo to jít samo a tak jsem se schoulila na bobeček a to nepříjemný tekutý kakání jsem pustila ven naplno. Jedna paní mně zná ,ale dělala jakoby nic a obě přešly dál a já ještě chvíli dřepěla, protože to šlo ještě několikrát sice málo ale stále ven. Drželo mne to ještě doma a druhý den a tak jsem nešla do školy. Večer to bylo tak blbý, že jsem sice snědla večeři, ale později jsem několikrát zvracela a tak jsem druhý den jedla jen dietu a srovnalo se to.

Erika (Po, 29. 4. 2019 - 08:04)

Byla jsem s kámoškou v jejich vesnici loni na pouti. Snědly jsme různé laskominy a pak se mi chtělo na záchod na velkou Ale ukrutně. Všude okolo mraky lidí a tak mně vzala za ruku a vedla mne rychle pryč, protože jsem se už skoro kroutila v bolestech a nemohla to vydržet. Na poslední chvíli jsme uviděly stříšku s kontejnery na odpadky a já to tam okamžitě udělala, protože už jsem vnímala, že zadeček během vteřinky povolí a bude ostuda.Kalhotky šly okamžitě dolů a z prdelky ihned vylétl velký tekutý průjem a za okamžik hodně ještě znovu a pokakala jsem tam trávu okolo a ještě k tomu jí taky hojně počůrala. Kámoška hlídala a pak taky stáhla kalhotky a nejprve taky trochu čůrala ale pak taky udělala vydatný kakání, ale klasickou normální dlouhou šišku a ještě jednu dlouhou musela ze začátku hodně tlačit, ale pak jí to šlo hezky ven. Prý potřebovala na velkou taky už delší chvíli, ale mohla to prý vydržet, protože to nebylo tekutý. Stalo se to v Libštátě a tehdy mně bylo 16 a jí 14 roků , takže už jsme se jako holky styděly někde dělat potřebu na veřejnosti. Ale já to měla tak akutní, že bych v tý situaci snad klidně tu sukni vyhrnula kdekoliv v rohu a udělala to, protože to bylo neudržitelný. Sázím na to, že většina lidí nejsou hovada a ty úchylný zvědavci jsou všude a s tím nic neuděláte. Ať čuměj ,ale příjemný to není.

Pavel (Po, 29. 4. 2019 - 07:04)

Dneska ráno v Brně na zastávce autobusu – vyletěla paní okolo 40 let z autobusu, a hned vedle zastávky strhla ze sebe kalhoty, začaly lítat hovna A k tomu se následně přidal obrovský Široký proud chcání. Musím přiznat že to byl krásný pohled ale pro tu paní určitě velmi nepříjemné. Naštěstí na zastávce jsem byl já a nějaká starší dáma.

Natálka (Ne, 28. 4. 2019 - 22:04)

přapadl mne průjem v nočním vlaku na Slovensko a čekala jsem zoufale před zavřeným WC a nemohla to vydržet. Nakonec jsem se v kritické chvíli schovala do prázdného kupé a tam to na poslední chvíli pustila velkým tekutým průjmem na zem a vznikla opravdu nepěkná velká nepevná hromádka. Rychle jsem si utřela prdelku a utekla zpět. No ostuda!

Majo (Ne, 6. 6. 2021 - 09:06)

Vůbec se za to nemusíš stydět, že sis ulevila v kupé. Naopak spokojená, že sis stihla najít místo na kakání, vykonat potřebu a také utřít zadeček. Měla si jen průjem, nebo ses i vycikala. Pak se ti už nechtělo kakat?

Kikina (Út, 23. 4. 2019 - 14:04)

Nejlepší je vykakat se do kalhotek tomu se nic nevyrovná :0) jinak svého času fungovala stránka : hovno.sk kam různí autoři a autorky dávali fotečky svých výtvorů ale pak tam byl nějaký problém a už ani nevím jestli ty stránky ještě vůbec fungují. No na mě osobně už je to docela dost extrém ale proti gustu...

Dan (Út, 23. 4. 2019 - 15:04)

Pro tebe Kikino je extrém už toto. Podle tvé IP adresy a obsahu jsem dohledal, že tady projíždíš a jsi aktivní na více diskuzích na podobné "neobvyklé" téma.

Kikina (Út, 23. 4. 2019 - 16:04)

Tak co bych zastírala jsem ujetá na kakání ideálně do oblečení taky se s tím nijak netajím. Ale aktivní už tu moc nejsem. Svého času jsem byla hodně aktivní na příbuzné diskuzi kdy jste se naposledy pokakali kde jsem si psala s lidmi podobných zájmů ale odtamtud už nás puritáni vyhnali a tak si s těmi lidmi píšu soukromě. Nicméně když jsem viděla že tu někdo založil novou kakací diskuzi tak jsem neodolala a přispěla jsem. No a ohledně toho co je nebo není extrém tak já si uvědomuji že nejsem úplně v normě ale třeba koukat se na fotky cizích hovínek fakt nepotřebuju to už se mi zdá jako trochu hardcore ale jinak nikomu jeho záliby neberu když tím nikomu neuškodí. Ono když se někdo vykaká třeba na chodník a člověk pak cestou z práce do toho výtvoru šlápne tak to není zrovna příjemné :0)

Bobrik (Po, 22. 4. 2019 - 09:04)

Jsou mezi námi borci kteří mají z toho koníčka vymykají se na zakázaném místě vyfotí svůj výtvor uloží na veb a soutěží gdo je lepší.

Pavla (Út, 23. 4. 2019 - 14:04)

To vážně?? Co je to za web ráda bych kukla nebo i přidala

Host (Po, 22. 4. 2019 - 08:04)

Teď jsem se vykakala za zastávkou .

(Ne, 21. 4. 2019 - 17:04)

Se pokadila letos na pouťové atrakci. Strachy. Utekla jsem na záchod a tam se převlékla a omyla. Nic moc

Lenka (Ne, 21. 4. 2019 - 15:04)

Tohle se nestalo mně, ale měli jsme na základce přísnou učitelku, která během hodiny nepouštěla na záchod a protože jsme to věděli, chodili jsme o každé přestávce radši na záchod ikdyž se nám chtělo jen málo. Jednou se ale stalo, ze jedna holka měla průjem, protože se prihlásila a prosila, že to už nevydrží, ale nebylo jí dovoleno si odskočit. Najednou začala plakat sesedla z lavice na bobek, a dokázala si z pod sukně ještě svléknout kalhotky a okamžitě se vykakala na zem přímo ve třídě. A opravdu měla hodně průjem.Tu učitelku nakonec ze školy vyhodili protože si to její rodiče nenechali líbit a stěžovali si a přidali se další, včetně mých a také jsem vypovídala já a ostatní ze třídy.

Ivoš (Ne, 21. 4. 2019 - 12:04)

Jo, to znám.

Nikola (Ne, 21. 4. 2019 - 08:04)

Při pěveckém vystoupeni nejmenovaného souboru v nejmenovaném městě. Bylo nás 12 a vystoupeni trvalo cca 20 minuut. Já už po několika minutách měla stažený zadeček a velké bolesti ,že jsem se prostě z jeviště odpojila od souboru a v zákulisí jsem vůbec ani nedoběhla na záchod, ale v největší nouzi jsem na naštěstí opuštěné chodbě zadního traktu uviděla papírovou krabici a v ní na dně nějaké textilie. Okamžitě to šlo do ní jako intenzivní průjem dvakrát za sebou. Asi mne hledala moje maminka a bohužel mně uviděla v ten nejhorši okamžik, když už nešlo nic zachránit a já s vyhrnutou sukní kakala skoro proudem do krabice spásy. Jen mi řekla že
to jsou jen nervy a tréma,to bude dobrý. Podala mi z kabelky hygienické potřeby a moje nadělení zabalila do těch hadrů a odnesla krabici ven prý k popelnicím. Bylo mi tehdy patnáct roků ale stejně jsem to v šatně nedala a hodně jsem plakala. Asi mně musel ještě někdo vidět nebo hledat protože s koncem představení holky ze souboru věděly co se stalo a o to jsem cítila trapněji a brečela jsem víc. Přesto se všichni včetně vedoucí zachovaly skvěla a naopak, vedoucí to úplně dala do pohody, prý se to stane a obcčas někdo z trémy se už kolikrát v minulosti pokakal, počural nebo dokonce I pozvracel a později byl skvělý.

Kikina (So, 20. 4. 2019 - 17:04)

No jak bych to řekla... U mě je to trochu jinak. V mém případě se jedná o očekávaný průjmík na vhodném místě ale to tady radši nebudu rozpitvávat :0) Každopádně luxusní kakací storky moc jsem se při čtení některých z nich pobavila ale zase je fakt že v kůži některých aktérek bych si být nepřála ani bych to na vlastní kalhotky zažít nechtěla. Ale je to holt ze života. Možná že už jste někdy slyšeli tu poučku že prdelka je velká dáma která si dělá co chce a poroučet si nedá. Kakání zdar a průjmíku obzvlášť :0) Kiki.

Radka (So, 20. 4. 2019 - 16:04)

Kdyz jsem se probouzela z narkozy po operaci zlomene ruky a bylo mi blbe. Jen jsem si dokazala rict, že se mi chce na zachod a dostala od sestricky po zadek misu a pod pusu taky neco. Ikyz se mi blinkat zpocatku nechtelo, nakonec slo oboji. Nejprve jsem naplnila misu a asi za par minut jsem byla rada,ze mam u postele nadobu na zvraceni,protoze to slo horem. Hrozny pocity.

Klára (So, 20. 4. 2019 - 17:04)

Radko úplně stejný mne postihlo po operaci ruky také.

Anča (Ne, 21. 4. 2019 - 01:04)

Na mně to přišlo v Tatrách na vrcholu Baranec 2184 m při sestupu už jsem to nemohla udržet všude samé skály a ještě k tomu plno lidí na poslední chvíli jsem strčila zadeček mezi dvě skamy a bylo to venku manžel nastesti dělal křoví náhle přišel starší pán chtěl něco říct ale když cítil ten smrad tak asi pochopil a šel raději dál.

Reklama

Přidat komentář