Reklama

Děti a punčocháče.

Návštěvník (Út, 23. 4. 2019 - 09:04)

Punčocháče jsem jako kluk nosil. Neviděl jsem na tom nic divného, protože je nosily všichni. Na podzim v 6. třídě v šatně před telocvikem, když sem si svlékl kalhoty a byl sem jenom v punčocháčích ozval se smích. Hele holka. Tí co měli punčocháče se zarazlili a jeden kluk nepokračoval v přvlekaní. Nejhorší bylo to, že se mi posmíval kamarát, který ještě minulou zimu punčocháče nosil.

D7x (Út, 23. 4. 2019 - 18:04)

"Jé holka" - tak to je přesné jen nevím ve které to bylo třídě, ale za 2 týdny když přituhlo tak je měla polovina třídy.

Návštěvník (St, 24. 4. 2019 - 09:04)

U nás ve třídě byl kluk, který se vždy posmíval těm co nosili punčocháče, dělal si z nás legraci, že jsme holčičky nebo miminka. My vostatní sme mu záviděli, že nemusí nosit punčocháče, že jeho máma je správna. Jednou po škole sme si spolu hráli. lezli sme po stromech, přes ploty a podobne. Za sídlištěm bylo neco jako odkladací skladisko, kde byly navezený nejaké stavební stroje, stavební materiál, ostnatý drát, starý pletivo a jiné věci. Ač to bylo zakázaný, my tam furt lezli. Najednou se tam objevil strážnik a začal na nás řvát jak pominutej a my houfně skákali přes plot. Když sme se v bezpečné vzdálenosti zastavili ukázalo se, že náš milej posměvaček ma na stehne díru na kalhotách od kolena až po zadek a div se světe pod kalhotama mu svítíli punčocháče, přesně také jaké sme měli i my vostatní. On si to v tom adrenalínu ani neuvědomil až do chvíle než mu kluk sedíci vedle neho neřekl:" Podívej jakou tu máš díru!" a "Hele kluci punčocháče!" "Náš hrdina je taky holčička a miminko!"

Eva (Út, 16. 4. 2019 - 17:04)

Našemu je čtrnáct a když mrzlo tak punčocháče nosil i do školy bez odporu a prý nebyl jediný, proto asi neprotestoval, záleží jaký kolektiv se ve třídě sejde.

Franta (Čt, 18. 4. 2019 - 09:04)

To máš pravdu. Já se v 5. třídě přestěhoval do jiného města. V nové škole jsem zistil, že kluci běžne nosí punčocháče i ve vyšších ročnícich a nikdo se nikomu neposmíva.

Paľo (Čt, 18. 4. 2019 - 10:04)

Ny lyžiarskom výcviku sa jeden zo spolužiakov ráno chodil prezliekať na WC. Boli sme zvedaví čo to nosí v igelitovej taške a tak sme sa do nej pozreli, keď bol v bufete pre malinovku. Našli sme mu v nej pančucháče. Keby sa prezliekal na izbe videl by, že aj my máme tiež pančušky. Z recesie sme mu narobili uzly na pančucháčoch. Ráno meškal na nástup.

Jitka (Út, 16. 4. 2019 - 15:04)

A kolik mu je? Do který třídy chodí? Mladej mi je taky nechce nosit. Chodí do 6. třídy.

Marta (Út, 16. 4. 2019 - 16:04)

Je prvák na střední škole, teď měl šestnáct. Tak do třinácti, čtrnácti to u nás bylo ještě v pohodě, to je nosili téměř všichni jeho spolužáci. Až později už jich bylo asi méně a on je taky chtěl přestat nosit. Tuhle zimu jsem ho ještě přesvědčila aby si je oblékal i když už je často odmítal.

Marta (Út, 16. 4. 2019 - 14:04)

Ale vždyť je jasné, že punčocháče se nosily v minulosti a nosí se i teď. A téměř každý kluk nebo holka si tím prošli a nosil je. Někteří víc, někteří míň. A protože nic lepšího zatím na nošení v zimě nevymysleli, tak je nosí i teď. Neumím si představit, kdyby můj kluk, který se i v zimě stále někde courá po venku, punčocháče nenosil. Taky se mu to moc nelíbí a často se snaží vymluvit, no zatím je to tak, že punčocháče na ven a taky do školy nosí.

Brano (Po, 8. 4. 2019 - 10:04)

Pancuchace nosia dnes deti iba ak do škôlky. Mám synovca má 4 roky a nenosí ich, Iba legíny a ponožky.

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 23:04)

A pre koho sa pančuchače vyrábajú????! Nie je to plytvanie materialom a ľudskou prácou?

Vít (Út, 2. 4. 2019 - 08:04)

Já také!!!

Víte (Po, 8. 4. 2019 - 20:04)

ale ty nejsi žena. A Bůh ví, co jsi

Jitka (Po, 1. 4. 2019 - 16:04)

Manžel také teď nosí silonkové punčocháče.

Terka (St, 27. 3. 2019 - 15:03)

Nikdy som neuvažovala kúpiť synovi silonky. Nie kôli predsudkom, ale chlapčenské hry sú dosť nebezpečné pre silonkové pančušky. Lozenie na stromy, ploty a občasné šarvátky medzi chlapcami. Pri hrách sa často dostanú na kolena. Viem čo to robí s riflami a teplakami. Pre môjho syna by to znamenalo každý deň nové pančušky, ale do školy v tomto období by to mohlo byť výhodne.

Kristina (St, 27. 3. 2019 - 14:03)

Moj syn ma 12 rokov a nosi cez zimu pod rifle cierne pancuchy 40 DEN nema s tym problem. Teraz ked je uz teplejsie tak si zacal stažovat ze v skole je mu v nich teplo, tak som mu isla kupit tensie. Ale v predajni tensie mali uz len silonky. Tak mi predavacka poradila, ze nech mu kupim v telovej farbe 10 DEN bez zosilnenej spicky. Rano ked isiel do skoly tak som mu ich dala ze nech si ich oblecie, cudoval sa ze preco su telove a nie cierne a ze to je nejaky zvlastny material ale obliekol si ich. Ked prisiel zo skoly tak som sa ho pytala ze ci mu nebolo v nich teplo a povedal ze ani necitil ze ich ma na nohach. Na dalsi den mali telesnu vychovu a spoluziaci si ani nevsimli ze ma na sebe silonky. Boli take tenke a blede, ze ked sme boli u babicky a tam sa vyzul tak si myslela ze ma bose nohy, som jej musela vysvetlovat ze ma silonky :) Najskor som si myslela ze si tie silonky ani neoblecie ale teraz ich nosi radsej ako pancuchy lebo takmer neviditelne.

JoVa (Út, 26. 3. 2019 - 21:03)

Punčocháče u dětí jsou otřesný. Dá se pochopit pokud by je rodiče dávali na cestu do školky a zpět ale nepochopím, že někteří rodiče je nechají klukům místo tepláčků a u holčiček se ani neobtěžují ani se sukýnkou. U starších dětí pak punčocháče jsou opravdu vrchol nevkusu a lenosti , když děti pobíhají doma jen v punčocháčích jak někde v sirotčinci. Pak rodičům ani nepřijde ani trapný a vysvlečou do nich děti na návštěvě, protože to považuji za normální z domova . Nechápu, že 30 let po revoluci někdo punčocháče vůbec kupuje a dokonce i ty štráfkatý jak za komančů, když si může dnes koupit kvalitní termoprádlo, jen aby ušetřil pár koruna z dětí pak dělá socky před spolužákama, kteří mají normální rodiče. A to, že se najdou i rodiče kteří dají punčocháče15 letýmu klukovi a nechají ho tak chodit doma, tak to tu nelze ani komentovat.

Marie (St, 27. 3. 2019 - 09:03)

Ještě že ne všechny maminky mají tak hloupé názory. Nic lepšího pro deti jako punčocháče neznám.

Návštěvník (St, 27. 3. 2019 - 09:03)

Myslím, že to s tou estetikou přeháníte. U dětí nevidím na pančocháčích nic tak strasnýho ale souhlasím, ze v určitým věku by v nich bez kalhot už chodit neměly. Ty ‘komunistický‘ punčocháče jsou bavlněný vhodný pro atopiky. Děti s atopickým ekzémem termoprádlo totiž nesnesou.

Návštěvník (Út, 26. 3. 2019 - 23:03)

Punčocháče na holkách ve školce jsou opravdu bez sukně oprandu normální u kluků výdám že mají přes punčochy kratase nebo šortky , taky jsem zastánce toho koupit dítěti nějaké termo ale pojdme se podívat na ceny , punčocháče seženete od 39kč do 150kč s motivy disney obrázků na zadku a termo ? to je cena cca od 299 do až 699kč takže chápu proč se děti cpou do punčoch.
A co mě i docela na punčocháčích štve je že pas mají dost nízko a dítěti lezou trenky (kalhotky, ledviny) ccož u termo není, ty mají pas vysoko.
PS: píšu o moderních punčocháčích ty komunistické jsou v tomto ohledu OK, tam si pas mužete vytáhnout až na bradavky :-D

Reklama

Přidat komentář