Reklama

Nečekaný průjen v nevhodnou chvíli

Autor diskuse
Katka

Slalo se mi to na dovolené v Egyptě, když jsme cestovali místním autobusem z Káhiry. Najednou mě začaly hrozné křeče v břiše a chtělo se mi střašně na záchod. V autobuse WC nebylo a ani nebylo možné zastavit, někde, kde by se mohl člověk schovat. Nikdy na ty chvilky nezapomenu, jak jsem se svíjela v křečích na sedadle, tekly mi slzy a říkala, že to prostě musím vydržet, že se dospělá ženská přece nemůže po....v autobusu...Zadek jsem mačkala do sedadla a brečela.Když jsme konečně přijeli na místo a já se zvedla ze sedadla, tak už jsem to prostě neudržela. Byl to nejhorší trapas v mém žitotě...Stalo se vám někomu taky něco tak hrozného, nebo jsem jediná a největší smolařka na světě?

Monika (So, 20. 4. 2019 - 10:04)

Vezla jsem z letiště kamarádku a její dvě děti. Přislo to na mně rychle a nečekaně a tak jsem na poslední chvíli zastavila u malého lesíka s tím, že si potřebuju nutně odskočit a ostatní to pojaly jako výzvu, protože se jim chtělo také. Jenomže zatímco ostatní dělaly způsobně klasické loužičky ,já s nimi nezpůsobně velkou až mírně tekutou hromádku. Nebylo kam dál se zajít schovat. Děti z toho měly legraci a já samozřejmě ten nejtrapnější pocit. Naștěstí ty své holky jejich maminka brzy postavila do laťě a vysvětlila jim, že se jim to může stát kdykoliv také a nakonec zbytek cesty byla dál pohoda.

Magda (Pá, 19. 4. 2019 - 20:04)

Ahoj holky. Vy které jste tu psaly o tom, jak vás přepadla nečekaná potřeba na rande, tak jste ještě dopadly dobře, protože jste to měly kde udělat. Já tuhle možnost neměla. Byla jsem se svým klukem na matějské pouti. Nebylo to naše první rande. Už jsme spolu nějaký čas chodili. No víte, jak to na podobných akcích chodí. To se nacpete vším možným a holt může něco i nesednout. Já cítila, že na mě přichází krize, ale zrovna jsme měli lístky na ruské kolo, tak jsem to nechtěla kazit a řekla jsem si, že se zajdu vykakat až po tom, ale to byla velká chyba. Zrovna když jsme byli nejvýše, tak jsem cítila jak to přestávám zvládat. Udělat to nebylo kde, leda bych stáhla kalhotky před těmi lidmi v kabině a vykakala se tam, ale to jsem pochopitelně neudělala. Bojovala jsem s tím, ale jak jsme dosedli na pevnou zem a já vystoupila, tak to všechno vyjelo ven a já se fakt drsně pokakala. Ale můj kluk byl úplně v pohodě. Vůbec se mi nesmál. Doprovodil mě na veřejné WC, kde jsem se dostala z nejhoršího a pak i doprovodil domů, byť jsem pořád byla cítit a ta cesta mhd domů byla utrpením. No a brzy uplynou dva roky od tohoto trapného pokakaného rande a jsme pořád spolu. Od té doby už jsem naštěstí nic podobného nezažila i když na Matějskou se asi hned tak znovu nevydám.

Káťa (Pá, 19. 4. 2019 - 16:04)

Takto se mi "pomstila" moje dcerka taky, ale to jsem jen dělala venku před ní jen to malé na poslední chvíli pod malým můstkem.

Terezka (Pá, 19. 4. 2019 - 16:04)

Když jsem vedla dcerku z mateřské školy . Trapas největší, musela jsem tak šíleně ,že jsme zaběhly do prvního možného krytého místa v parku a já to tam nezadržitelně vykonala. Dcerka bohužel byla u toho a jako první věc, se kterou se pochlubila před všemi doma bylo... maminka moc kakala v parku... a já se mohla hanbou propadnout.

Kikina (Pá, 19. 4. 2019 - 13:04)

Pořádný průjmík v postýlce pěkně po ránu je náhodou super :0)

Marcela (Pá, 19. 4. 2019 - 12:04)

Teda koukám, že je dost lidí, kterým se něco takového stalo. Já to zažila, když jsem byla v kině se svým přítelem. Zbaštili jsme před tím všechny možné dobroty a něco z toho mi asi nesedlo. V poslední třetině filmu se mi totiž začalo chtít úplně brutálně kakat. Chtěla už jsem to dokoukat a nechtěla odbíhat, ale bylo to peklo. Pěkně jsem se na sedačce kroutila a z konce filmu už nic neměla. Jak konečně naskočily závěrečné titulky, tak jsem se příteli omluvila, že musím akutně na WC. Se staženými půlkami jsem se vypotácela ze sálu. Naštěstí byl záchod hned vedle. Zvládla jsem to a nepokakala se, ale bylo to o fous.

bvovka (Po, 12. 4. 2021 - 20:04)

to podobný se stalo bráchovi když mu bylo 6 jeli jsme ze Zličína a jemu se po skončení filmu chtělo hrozně na velkou ještě na stanici metra proběhl ale pak se začal zlobit že metro z konečné stanice nejede. Dojeli jsme na Smíchov kde jsme na vlak nijak dlouho nečekali. Byli jsme asi v Černošicích jen pár minut od Dobřichovic a brácha ve vlakuzačíná dělat divné pohyby máma se ho zeptá a on konečně odpoví, tak se jde vykakat, bohužel vlak stál ve stanici déle a nevěděl že již používá vakuovou toaletu tak to neudržel. Další den jsme museli zrušit návštěvu Čestlic, která ten den měla 99% slevu aby tam náhodou nepodělal bazén.

Mirka (Pá, 19. 4. 2019 - 13:04)

Marcelo já měla to samý jen s tím rozdílem, že jsem vyběhla z letního kina k první schovce a už to šlo ven.

Táňa (Pá, 19. 4. 2019 - 11:04)

Takových trapasů je víc. Loni na pivních slavnostech Kozla v Popovicích jsem to trochu nedala a chtělo se mi až zvracet a tak mne kamarád odvedl na louku za stromy a tam bohužel obsah mého trávení putoval horem ven a to na vícekrát, jenže to chtělo nutně i spodem a tak musely moje kalhoty a spoďáry rychle dolů. Chodiloo okolo celkem dost lidí, ale všichni decentně nás nechali být v uctivé vzdálenosti a že tam byl kamarád se mnou? To je maličkost, a jestli čumí nebo ne - v tý chvíli i kdyby tam stál sám prezident by mě to bylo jedno. S tím prostě nic neuděláte , pokud nechcete chodit mezi lidmi pokakaná.

Adéla (Pá, 19. 4. 2019 - 10:04)

čtu ty příběhy a já si dovolím taky přispět. Když je s vámi kluk jako v případě Markéty a využije slabé chvilky, která se jinak řešit nedá, tak to je na zabití. Ale taky to může být jinak a vy to neřešíte vůbec a máte naopak pocit ještě větší opory. Co se stalo? Měla jsem asi dva měsíce před svatbou, bylo mi jednadvacet roků a se svým budoucím manželem jsem turistovala na Šumavě. Na jednom z ukrytých výmolů jsem si velmi nepříjemně vymkla nohu, že jsem několik minut bolestí nemohla udělat ani krok a pak mne můj dnes už manžel pomohl výrazně se dostávat z nepříjemného terénu blíž k civilizaci a chvílemi mně i poponášel. Ťapala jsem na jedné, opřená o něj a nic moc. Noha bolela při každém sebemenším došlápnutí. No a mně možná i ze stresu se chtělo z toho na velkou a stupňovalo se to tak až jsem mu řekla, co se mi děje. Nakonec jsem kakala skoro na poslední chvíli v lese na bobečku odlehčená od levé nohy a hlavou opřená o jeho rameno a hrudník. No a co naděláte. Udělala jsem to velmi bohatě u něj přímo na místě a ještě s malou potřebou, ale on mně pevně držel a hladil po vlasech, nic neřešil a já neměla pocit trapnosti, přestože jsem s ním nikdy takto velkou ani malou potřebu nedělala. "Došli" jsme za krátko k nějaké turistické chatě a tam jsme požádali o obvaz a nohy jsem si opláchla a zchladila v blízkém potoku, manžel tu poraněnou a už velmi oteklou zafixoval a zavázal a místní majitel chaty nás odvezl do asi ještě 5 km vzdálené Horní Vltavice, kde jsme bydleli v chatkách. Nechtěl za to ani korunu na benzín. Inu někdy se dobří lidé ještě objeví. A pokud se ptáte jak jsem řešila další potřeby v dalších dnech? Ty malé klasicky za chatkou.hlavně večer a brzy ráno a nebo do větší nádoby, kterou manžel sehnal a velkou potřebu tak,žeo mi pomohl se doplácat na záchod a počkal venku. Nechtěla jsem si kazit celý týden odjezdem do Prahy a tak jsme si užívali přírody bez turistiky,ale více mazlením v chatce. Po třech dnech se nožka konečně zbavovala otoku a mohla jsem fungovat lépe. Dávali jsme na to octanovou mast několikrát ráno a večer.

Jana (Pá, 19. 4. 2019 - 09:04)

Sjížděli jsme Jizeru okolo Benátek ke Káranému a já už držela kakání doslova na poslední chvíli. Bylo horko a sluníčko a tak jsem partnerovi řekla, že se jdu namočit, opustila loďku a ponořila se do řeky a odplavala na druhou stranu a tam pod vodou stáhla plavky a hned to ze mně šlo jako nekonečně dlouhý průjem v několika dávkách. Asi si toho nikdo nevšiml, protože takové tekuté kakání se ve vodě více rozředí. Kdybych udělala tlustou dlouhou šišku nebo i více, tak bych byla pro smích a bylo by to vidět na hladině. Máme s tím jako vodáci své často humorné zkušenosti ale řeku jako WC na velkou potřebu používáme opravdu jen v nouzi nejvyšší. Partner si možná myslel, že můj záměr se jít namočit byl spojen minimálně s čůrací potřebou, ale taktně to neřešil a neřeší ani jindy.

Martina (Pá, 19. 4. 2019 - 08:04)

V takový kritický situaci jako jsi měla ty už asi nijak, to prostě nejde a záleží jen na charakteru toho kluka. Mně je devatenáct a v podobné situaci jsem se ocitla jednou loni s kamarádkou a to je holka a to je něco jiného. Zašly jsme kousek do lesa a já se tam vykadila pod stromem a ona byla se mnou, ale ikdyž je holka, vůbec se takhle nechovala, nekoukala se, jen spíše hlídala abych měla vetší pocit klidu a udělala jsem to v pohodě.

Markéta (Pá, 19. 4. 2019 - 07:04)

Martino jak bys to řešila ty? Dá se vůbec?

Markéta (Pá, 19. 4. 2019 - 07:04)

Nerada na to vzpomínám. Vedl mne domů spolužák z maturitního večírku a vím, že jsem se mu I líbila, ale já v ty době byla zasnoubená s jiným. Domů to bylo městem příjemnou procházkou tak 20 minut a já potřebovala taky každou minutou víc a víc na velkou. Nakonec až tak, že jsem skoro nemohla jít, jinak by to bylo venku. Tak jsem zkroucená si sedla na lavičku a říkám mu, hele je to trapný ale mně se asi stane něco hrozného, protože to už vydržet prostě nešlo. V pudu sebezáchovy před ostudou větší jsem zvolila ostudu menší. Prostě jsem rychle vykasala šaty a stáhla spodní věci a dřepla si hned u lavičky zároveň s velkym kakacím proudem. Spolužák mi podal papírové kapesníčky a já jsem měla I v kabelce a vubec jsem tehdy neřešila, že je u mne a musí vše vidět. Navíc jsem se u toho ještě vydatně vyčurala. Prostě ostuda převeliká. Navíc jsem později zjistila,že to vykecal v hospodě a chlubil se, že mně viděl jako jediný sr... a chc....
Tohle vám pak není jedno.

Martina (Pá, 19. 4. 2019 - 07:04)

To je strašný ! On byl opravdu takový hajzl, že tě nenechal samotnou v takový už tak ponižující situaci?

Markéta (Pá, 19. 4. 2019 - 07:04)

Nenechal, naopak dřepnul si vedle mne ,ale jinak se nechoval nehezky. Asi mně chtěl vidět svlečenou hlavně tam dole, nevím. Pochybuji, že by ho přitahovalo koukat jak má holka průjem nebo čůrá. Ale vím, že opravdu koukal a snad mi i zezadu držel šaty. Teď si to zpětně vybavuju,takže mohl můj zadeček sledovat celou dobu a při kakání. Takže i to je možný, ale hodně ujetý. Je mi 32 roků a tohle už je hodně zpátky, ale když si na to vzpomenu tak dnes bych to nebyla schopna řešit jinak. Lepší když vykecal že mně viděl kadit a čůrat než že mně viděl pokakanou. Stejně mi i dnes z té vzpomínky jdou slzy do očí, Ale v takový situaci stejně ostudu nezachráníte.

Hanka (Pá, 19. 4. 2019 - 08:04)

Já bych to asi taky v ty chvíli nějak přežila, to nejde ani jinak vyřešit, ale pak bych to o něm řekla ve škole a když ne nikdo jiný, tak bych se smluvila s kámoškama a dostal by přes hubu. Tohle je odporný a neuctivý chování burana .

Verunka (Čt, 18. 4. 2019 - 23:04)

Taková situace mne potkala ve frontě na celní odbavení, když jsme odlétali do Španělska a ty poslední minuty byly nekonečný. Já pak opravdu utíkala se staženým zadečkem a pro jistotu i s rukou na něm k nejbližšímu dívčímu záchodu a vevnitř ke kabinkám to už s vyhrnutou sukní a kalhotkama u kolen. Naštěstí jsem tam nikoho nepotkala, protože to ze zadečku povolilo trochu dřív než jsem si dřepla a tak jsem si i pokakala i více prdelku, ale moje hlavní průjmová lavina trefila poklop na záchodě, protože nebyl zvedlý a než jsem jej upravila do správné polohy ze mně průjmová lavina nezadržitelně zamířila ven. Nikomu bych to nepřála.

jukk (Čt, 18. 4. 2019 - 22:04)

..že bys někomu pochcala hlavu? cha chááááá , to by muselo být hustý " a ještě bych viděl tvoji chcací kundu !

Martina (jiná) (Čt, 18. 4. 2019 - 21:04)

Když jsme lezli po skalách například v Českém ráji a jinde, tak pro případ, že by se nám chtělo kriticky na velkou jsme s sebou nosili tzv , "kakátko", což byla nádoba s rozšířeným hrdlem a uzávěrem a člověk si ho podržel pod patřičným otvorem a do ní se v případě nouze velkou potřebu vykonal nebo se člověk vyvěsil na lano a vykakal se dolů někam, kde se předpokládalo, že nebude žádný člověk. Většinou se ale použilo kakátko. Bohužel i moje maličkost tuto pomůcku musela několikrát použít. Malá potřeba se neřešila, ta se pustila vždy dolů na laně. Jen člověk musel dávat opět pozor,aby nebyl nikdo pod ním.

Reklama

Přidat komentář