Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Markéta (Út, 23. 4. 2019 - 17:04)

Miško i já tebe zdravím z Roztok. Mám také mnoho zážitků a dnešní samotné čůrání od vlaku ,protože jsem šla sama, Martin musel jet do Hradce na celý den. Tak jsem to rychle udělala za malým keříkem a sama v pohodě a moje broskvička si vydatně ulevila, protože byla zcela plná. Jsem také ráda, že jsi s Jakubem prožila zajímavé sbližovací okamžiky a přeju ti to !

Miška (Út, 23. 4. 2019 - 15:04)

To mně mrzí, že je Nikolka nemocná, ale na jaře se to chytne lehce. Písnu taky večer.Pa.

Klára (Út, 23. 4. 2019 - 13:04)

Ahoj Miško. Zdravím tě po velikonocích a jsem ráda,že jsi prožila příjemné chvíle s Jakubem a to je moc fajn. Já mám zážitků také hodně ,ale napíšu večer. Nikola totiž dnes nešla do školy,ale je doma a z toho velikonočního výletu dostala asi angínu,protože leží a bolí ji v krku a kašle a má antibiotika. Já jsem celkem v pohodě a mamča se o ní bude střídavě se mnou starat. Jsem ráda,že jsem se měla možnost poznat s Markétou, je to moc fajn holka a byl tam s námi i Libor ale více napíšu později. Ségra teď dostala něco k obědu, ale moc jí to nechutná a před chvilkou usnula a má horečku 38,6. Tak když ji nebude dobře,budu večer u ní. Snad to nechytnu taky.

Miška (Út, 23. 4. 2019 - 07:04)

Ahoj holky. S Jakubem jsme byli první den v Telči na penzionu a bylo to hezký, Pozval mne na dezert a hodně jsme pili abychom hodně čurali. Pak jsme šli na pokoj a on čural jako první na WC a já se koukala a pak jsem čurala já a koukal on. Oba jsme byli hodně plný a tak nám to šlo dlouho a mně prudce z baculky a čurala jsem z podřepu do záchodu, aby viděl jak moje baculka hezky čurá a jemu to šlo prudce až po chvíli. Když mně viděl čurat pak se natolik vzrušil, že mi ho hned chtěl dát do baculky a já to chtěla taky. Měli jsme soukromí a tak jsme se poprvé milovali klasicky v postýlce a on si chtěl nejprve hlavně hrát a zkoumat, co a jak se mi líbí, zkoumal mou baculku a já se trochu ze začátku styděla.Pak mi pronikl do baculky úplně celý a byl hodně rychlý a za chvilku jsem cítila, že mi ji naplnil krásnou láskou. Pozval mne jestě na večeři ale já pak musela domů, neměla jsem dovoleno být mimo přes noc a tak jsme po večeři jeli do Dačic a mně se ještě chtělo jednou velmi nutně čurat a tak jsme si zastavili u lesní odbočky a on to chtěl, abych mu počurala ruku a já už to nemohla vydržet a tak jsem mu ruchle tu ruku na bobečku počurala a on byl zase velkej a skoro by mne ještě tam pomiloval, ale to už jsme nakonec udělali jako minule a on se mi vypustil do mé vyčurané loužičky, kdžy jsem mu ho dráždila rukou. On se mi svěřil, že ho hodně vzrušuje, když vyčurám loužičku a pak mu to rukou udělám a on se do té loužičky vypustí. Ještě vám napíšu, ale musím do školy. Klárko a Markétko příjemný den !

Jirka (Po, 20. 5. 2019 - 20:05)

Nějak se v té telenovele ztrácím. Nedalo mi to a zalistoval jsem zpět. A toto moje psaní, jsem dal jako odpověď na to, jak Miška popisuje jaké to bylo v Telči perfektní. (klikutím vedle se můžete vrátit). Nebo těch "Telčí" bylo více? A nebo to špatné v tu chvíli vytěsnila a napsala jen to dobré. A postupně se to ve vzpomínkách oživuje? Psychika mladé holky může všelijak potrápit.

Host (Út, 23. 4. 2019 - 09:04)

A Miško, když ti zkoumal pipinu,co bylo pro tebe nejvíc příjemné?

Klára (Po, 22. 4. 2019 - 10:04)

Odpoledne jedeme domů. Mám taky hodně zážitků, Písnu ti Miško až bude volněji.

Miška (Ne, 21. 4. 2019 - 15:04)

Jakub odjel, bylo to skvělý a mám hodně čuracích zážitků. Napíšu.

Ikk. (So, 20. 4. 2019 - 12:04)

Tak holky jak je na horách? A bude nějaký čůrání? Miško? Klárko? Markétko a další...

Markéta (Pá, 19. 4. 2019 - 17:04)

Ahojky. Tak zitra se těším!

Jakub (Pá, 19. 4. 2019 - 15:04)

Klárko moc děkuji. Za všechno.

Klára (Pá, 19. 4. 2019 - 10:04)

Za chvíli vyrážíme a já nakoukla ještě sem a vidím tebe Jakube. Moc mne to potěšilo,protože jsi sem přestal psát a tak jsem si myslela, že se na mně zlobíš. Ikdyž ti nemohu dát lásku, můžeme si spolu psát a povídat tady . Užij si příjemné velikonoce a když ti bude smutno po mně pamatuj, že já na tebe myslím taky, ale nemohu tě obdarovat víc než jen upřímným kamarádstvím a to přece také není málo ! Pozdravuj Mišku a všechny dobré velikonoční duše a moc se neopij až půjdeš vypráskat holky v pondělí.

Jakub pro Klárku (Čt, 18. 4. 2019 - 21:04)

Klárko přeju ti krásné sluníčkově provoněné velikonce plné lásky a štěstí. Ať se ti splní vše, po čem toužíš a Liborovi také. Myslím na tebe každý den a není dne kdybych s myšlenkou na tebe neusínal. Bál jsem se napsat, ale je to tak silné, že musím. Nezlob se a vše nej...

Klára (Čt, 18. 4. 2019 - 20:04)

Holky moc díky za důvěru a vážím si toho. Bude-li signál tak se ozvu i z Krkonoš. Ale určitě tam mají všude Wifinu asi. Hlavně tobě Miško a vím, že i někteří další mají zájem abych nejen já sem napsala, tak je nebudu chtít zklamat, protože Libor je v tom tolerantní . A tebe Miško nechci ošidit o žádnou novinku. Jak to bude mít Markétka to záleží na ní, ale třeba s tím nebude problém. Příjemný večer.

Miška (Čt, 18. 4. 2019 - 20:04)

Holky taky si užijte pohodu o velikonocích a já vám pak napíšu co a jak s Jakubem a podobně. Hezký večer od nás z Dačic !

Lojza (Čt, 18. 4. 2019 - 20:04)

Holky kurnik, co kdybych do té pece přijel za váma, jako čtenář bych vás taky rád poznal

Markéta (Čt, 18. 4. 2019 - 20:04)

Tak se těším v sobotu a domluveno. Byla jsem chvilku s Martinem ,ale pak mu volal otec, že potřebuje někam zajet a on aby mu pomohl, takže jsme byli spolu jen málo času. Nabídla jsem mu, že by v sobotu mohl jet se mnou do Pece, ale on je takový nepružný a prý že ne až jindy. Čůrání i přes tu malou chvilku co jsme spolu byli mohlo být, protože jsem potřebovala poměrně dost když ho táta zavolal, byli jsme na konci Roztok a on ho vyzvedl pak u silnice. Došla jsem domů sama a ulevila jsem si cestou za první překážkou dost rychle, aby nebylo moc na mně vidět. Takže čůrání a Martinem třeba bude zítra, protože chce se mnou odpoledne opět být. A je asi opravdu hodně zamilovaný a otevřený a přiznám se, že já jsem ráda a vůbec bych tomu nevěřila. Jsme z Roztok bydlíme nedaleko od sebe a hele jak se to vyvíjí...

Klára (Čt, 18. 4. 2019 - 19:04)

Uf! Holky dnes jsme se dostaly domů až nyní. S mamčou se připravujeme na zítra na tu Pec. Budu mís s sebou noťas a tak si můžeme písnout i odtamtud,ale předběžně tedy tě budeme očekávat v sobotu v poledne a zajdeme na oběd a kdyby Martin chtěl přijet, není s tím žádný problém. Taky ho ráda poznám. A Miško vzkaz pro tebe - užij si velikonoce a jak jsem již psala snad s Jakubem také prožijete příjemné chvíle. Přeju vám to oběma! Libor dnes je lepší. Snažím se ho přesvědčit,že je to sice hrozný,co se přihodilo, ale život pokračuje dál a maminka by byla o to víc nešťastná kdyby se trápil. Tak se snad neopije zase. Slíbil mi, že ne, ale to víš v tyhle situaci je to těžký a kdybych mohla být s ním denně, zvládal by to možná lépe, ale to nejde zatím. Dnes bylo jediné zajímavý čůrání ,když jsme jely z nákupu z Lípy a hlavně ségra potřebovala na malou, tak mamča zastavila a odběhly jsme si do lesíka. Ségře nešly rychle rozepnout kalhoty a trochu si počurala kalhotky než si je stáhla jak potřebovala hodně. Já měla sukni a pohoda a navíc jsem si došla doma než jsme jeli a tak jsem čůrarala jen trochu. Tak jsem jí řekla, že kdyby měla sukni, že by se jí to nestalo a ona mně odbyla. Asi jí to bylo celé nepříjemný. Teď je trochu uražená u sebe . Tak se sní večer přijdu pomazlit a omluvím se jí,když ještě bude trucovat.

J (Čt, 18. 4. 2019 - 13:04)

Jednou jsme šli s manželkou na procházce kolem přehrady, Lidí jak na Václaváku. A najednou jedna asi 40cátnice odběhla od rodiny, a asi 2 metry od cesty stáhla kalhoty, přičupla a vyčůrala se. Moc rád bych se na ní díval, ale takhle veřejně mi bylo blbý na ni zírat. Tak jen takový letmý pohled. Mimochodem, manželka mi to ještě nepředvedla, že se stydí a zarazí se jí čůrání. Tak ještě, že jsou videa. Ale v reálu by to bylo lepší.
Markétko, přimlouvám se za Martina. Zkus se překonat. Přece už se usídluje v tvém srdíčku, tak bys nechtěla, aby se díval na cizí čůrání na videích.
A ještě otázka na Markétku: Martin ví o téhle diskuzi?

Markéta (Čt, 18. 4. 2019 - 15:04)

Zdravím holky a asi si písneme více večer, protože jste asi venku. Jen jsem nakoukla a odpovím na dotaz kluka J . Já s Martinem to čůrání mám asi zvládnutý. Jemu se to včera moc líbilo a trochu si vyčítám, že jsem ho chytla za ruku a stopla, když mi chtěl sahat na broskvičku, když zrovna čůrala nejvíc. Martin o téhle diskuzi asi neví, ale dala jsem mu kontakt na ty stránky ohledně čůrajícíh holek z týto diskuze a ty on zná a říká, že je to špičkový ,ale že by to chtěl se mnou prožívat doopravdy.

Reklama

Přidat komentář