Reklama

Nečekaný průjen v nevhodnou chvíli

Autor diskuse
Katka

Slalo se mi to na dovolené v Egyptě, když jsme cestovali místním autobusem z Káhiry. Najednou mě začaly hrozné křeče v břiše a chtělo se mi střašně na záchod. V autobuse WC nebylo a ani nebylo možné zastavit, někde, kde by se mohl člověk schovat. Nikdy na ty chvilky nezapomenu, jak jsem se svíjela v křečích na sedadle, tekly mi slzy a říkala, že to prostě musím vydržet, že se dospělá ženská přece nemůže po....v autobusu...Zadek jsem mačkala do sedadla a brečela.Když jsme konečně přijeli na místo a já se zvedla ze sedadla, tak už jsem to prostě neudržela. Byl to nejhorší trapas v mém žitotě...Stalo se vám někomu taky něco tak hrozného, nebo jsem jediná a největší smolařka na světě?

Anna (Čt, 18. 4. 2019 - 21:04)

Je tomu už hodně let asi 10 minimálně a jela jsem tehdy vlakem do Boru u Tachova a čekali jsme v Planý na nádraží na odjezd a já potřebovala tak nutně na toaletu, že jsem jí musela neprodleně použít ještě ve stanici a to se oficiálně nesmělo. Ve vlaku bylo se mnou ještě několik jiných cestujících, ale ti dělali, že je jim to jedno a já se v zoufalství zavřela na WC a co nejrychleji nasměrovala zadeček do mísy a ihned vše šlo ven. Tyhle záchody měly jen rouru která ústila na koleje a tak ta celá pohroma tekla přímo na nádraží. Šílený pocit. Naštěstí se to dalo spláchnout a tak trochu ta spoušť se snad vsákla. Vylezla jsem z WC celá rudá studem, ale lepší pokakat koleje než svoje kalhotky a kalhoty. Vím, že takové trapasy se mohou stát každému a většina lidí je chápajících, ale přesto je to pro dotyčnou postiženou osobu velmi trapné. Tehdy mi bylo rovných 20 let a já jela domů od kamarádky.

Radim (Čt, 18. 4. 2019 - 18:04)

Já jsem byl taky randit s holkou ve Stromovce a bylo to romantický, ale pak na mne přišlo velký nucení na velkou potřebu a já se to snažil držet jak to šlo. Bohužel po chvíli to už nešlo a byl jsem nucen říci své milé, že si musím nutně odskočit a ona pookřála, protože prý ona potřebuje taky a nutně. Jenže mně se chtělo nutně dělat to nehezký a jí asi jen to hezčí. Tak jsem jí vysvětlil, ať ještě chvilku vydrží, protože já musím bohužel na velkou někam a nechal jsem ji chvíli na lavičce a zaběhl do nedalekého houští a hned to šlo jako blázen. Byl už večer a ještě občas chodili lidi, ale nebylo sem moc vidět. Když jsem se vrátil, poslal jsem jí taky na záchod, ale ona že se bojí do tmy sama a tak jsem šel s ní a hlídal. Udělala potřebu hned za širokým stromem, ale nešpehoval jsem jí. Byl jsem k ní otočen zády a hlídal.Přesto jsem slyšel , jak hodně a vydatně čůrá a vzrušilo mne to a pak jsme měli spolu bujný večer.

Holka z vesnice (Čt, 18. 4. 2019 - 18:04)

Tohle je trochu přiblblý téma, ale velmi důležitý, protože se vám taková věc může stát když to nejméně čekáte. byla jsem na návštěvě rodičů svého kluka a on mně představil doma poprvé. Vše se odehrávalo ve velké souhře a uvolněné atmosféře, pojedli jsme večeři a připili si a po večeři jsem začala potřebovat na velkou, ale rychle. Styděla jsem se dovolit si jít na WC,ale zakamuflovala jsem to tak, že jsem jako měla na mobilu důležitý hovor a s omluvou odešla ven na jejich zahradu jako, že telefonuji a zoufale hledala nějaké skryté místo. Nakonec jsem ho našla stylově za zahradním domkem a kompostem a tak jsem si tam skoro na poslední chvíli velmi vydatně ze zadečku ulevila. Celé jsem to pak přikryla kompostem a tak nikdo nic snad neviděl. Ironií osudu se stalo to, že když mně kluk vyprovázel domů, chtělo se mi ještě jednou a to už jsem mu řekla, že si musím odskočit a zaběhla za polorozpadlou zeď a tam dokonala,co chtělo pryč. On na mně počkal a jen se zeptal, tobě se asi muselo chtít hodně čurat,protože jsem si všiml, že ses chvílema trochu krčila a kroutila. No kdyby věděl, že to hlavní za zdí bylo to druhý...
Možná pokud to bude dnes číst tak si vzpomene. Nebyli jsme manželé ale nakonec si on našel jinou asi po roce. Honza a Jana Jistebnice 2014

Karolína (Čt, 18. 4. 2019 - 17:04)

Byli jsme tehdy s rodiči na zámku Červená Lhota a mně už nebylo moc dobře od rána a tam to přišlo. V polovině prohlídky jsem měla co dělat, abych to vydržela, měla jsem až křeče a bolesti v břiše a tak jsem jen zoufale zašeptala tátovi, že už to nevydržím a že musím na záchod a on mne rychle odovedl ven a za opuštěný roh a já tam okamžitě měla silný průjem a i malou potřebu k tomu. To mi bylo 16 roků a nebýt otce sama bych si nedokázala říct průvodkyni a byl by velký malér. Maminka tehdy s námi nebyla, ta zůstala někde u vody.

Natálie (Pá, 19. 4. 2019 - 02:04)

Přesně tohle jsem taky zažila, bohužel se špatným koncem. Byli jsme na konci školního roku s naší třídou taky na jednom zámku (místo raději nebudu uvádět) a taky zhruba v půlce prohlídky se mi začalo šíleně chtít. Byla jsem stydlivá a tak jsem si učitelce před spolužáky neřekla. Doufala jsem, že to vydržím, než prohlídka skončí, ale prohrála jsem. Zadeček povolil a kalhotky se začaly plnit teplou, mazlavou kaší. Úplně jsem strnula. Po chvíli se učitelka zeptala, co to tu smrdí a jestli se někdo z nás nepokadil. Nepřiznala jsem se, ale po chvíli si jedna spolužačka všimla, že mám flek na zadečku a prosakuje mi to přes kalhoty a řekla to učitelce. Ta pak byla naštvaná, že jsem si neřekla a pak se ani nebyla schopná přiznat. Doma jsem dostala ještě sprdnuto za zničený kalhoty. Zážitek hrozný, ale nezapomenutelný.

Míša (Čt, 18. 4. 2019 - 12:04)

Při čekání na autobus v Kladně. Nechala jsem si ho ujet a se staženým zadečkem vsedě na lavičce počítala vteřiny, kdy lidi nastoupí a autobus odjede a pak jsem raketovou rychlostí zmizela za autobusovou čekárnou a šlo to ven souběžně se zvednutou sukní a staženýma kalhotkama a ty zůstaly jen tak tak nedotčené. Jezdila auta a šla nějaká důchodkyně s mladší paní, ale to v tu chvíli nebylo důležitý. Stihla jsem to na poslední okamžik.

Lucka (Čt, 18. 4. 2019 - 10:04)

U mně to bylo takový asi jako u některých jiných z vás. Když jsem byla malá tak do první třídy tak přišel Mikuláš a čerti a já se tak bála, že jsem se strachy pokadila.Utekla jsem do koupelnu a plakala a maminka mne zachránila a osprchovala mne a převlékla. Pak už jsem si vždy stihla doběhnout když jsem byla velká.

Martina (Čt, 18. 4. 2019 - 09:04)

Požádala jsem telefonicky kolegyni a mj. i dobrou kamarádku, aby klienta převzala a smlouvu s ním dokončila s tím, že je mi špatně a musela jsem na záchod. Byla jsem pokakaná opravdu jako malý dítě a kdyby to mělo normální tužší konzistenci tak by se to ještě dalo snadněji zvládnout, ale tohle byl průjem,který doslova vylétl ven a já to měla v kalhotkách a na silonkách až po stehna a trochu jsem se myslím i do toho počurala. Všechno šlo na WC dolů a naštěstí tam máme bidety a tak jsem si celou postiženou oblast těla dokonale opláchla a vlastně celé nohy až dolů. Pak jsem to ještě preventivně zkusila, jestli to nepůjde ještě už normálně na WC a ono to opravdu ještě šlo. Prostě mi ráno taky něco nesedlo. Tak jsem ještě chvíli poseděla na míse a další průjmové momentky už šly tam kam mají. Pak jsem se dokonale umytá a vyprázdněná vrátila do práce s jednou újmou. Pod šaty, které byly naštěstí až ke kolenům (předpis) jsem neměla nic a až o polední pauze jsem si v nedalekém obchůdku koupila radší dvoje silonky a spodní kalhotky a dooblékla se na WC. Stalo se to loni, já byla čerstvě přijatá několik týdnů a takový trapas. Prostě to nešlo a bylo to hotový dřív než jsem to měla ohlídat.

Martina (Čt, 18. 4. 2019 - 07:04)

Normálně v práci. Měla jsem klienta a už šílené křeče a potřebovala jsem kakat jako sůl. Nakonec jsem se omluvila s tím, že si musím odskočit, ale nedoběhla jsem a celé to ze mně vyběhlo ven pár metrů před WC.

Zuzka (Čt, 18. 4. 2019 - 08:04)

No nazdar. Tak to musel být hrozný trapas. A jak jsi to potom řešila? Taky to na mně jednou přišlo v zaměstnání. To mi asi nesedl oběd. Nakonec jsem to dala a doběhla jsem, ale bylo to o vteřiny. Pokadit se v práci, to bych se cítila tak ponížená, že bych snad radši dala výpověď.

iva (St, 17. 4. 2019 - 21:04)

Největší trapas byl při sexu s klukem na vejšce. Přišli jsme z večírku a já potřebovala velmi nutně na záchod a chtěla jsem si hned dojít na velkou, ale on byl tak nadržený, že chtěl po mně hned sex a povalil mne na postel a já se bránila ,že to nevydržím a musím rychle na záchod ať chvíli počká. Držela jsem si šaty a silonky a kalhotkama, protože jsem se mohla pokakat a jakmile by mně svlékl byl sex, tak to by byl konec, on na mne nalehnul a v tu chvíli šlo ze mně všechno ven a já měla okamžitě naděláno a plný kalhotky a silonky okolo. Utekla jsem do koupelny a on se pak teprve probral a mrzelo ho to dlouhé týdny. Sex ten den nebyl, plakala jsem a poslala ho pryč.

Pavla (St, 17. 4. 2019 - 20:04)

Copak z tebe Jitko lítalo a kudma?? Horem či dolem anebo obouma stranama?

Jitka (St, 17. 4. 2019 - 21:04)

Tam to šlo spodem nejprve tužší ale hned s tím průjem jako blázen,doslova to teklo proudem. Večer jsem to na hostině trochu přehnala a pak jsem venku pokropila trávu několikrát za sebou z pusy ven.

Jitka (St, 17. 4. 2019 - 20:04)

Na svatbě sestry. Pri obřadu jsem utekla ven a za rohem to ze mě lítalo ven. Situace opravdu k pos.......

Markéta (St, 17. 4. 2019 - 19:04)

Na houbách se sousedem . Bylo to předloni a mně bylo sedmnáct a jemu kolem čtyřicítky. Nikdy neměl ke mně žádnýneslušný návrhy a byl skvělý houbař a chodila jsem s ním na houby často. Tehdy se stalo, že jsem potřebovala velmi silně na velkou a tak jsem nenápadně jakoby ve větším houští poodešla stranou a pak si dřepla na bobek a hned kakala. On se ale objevil vzápětí téměř u mne a já se lekla, ale on řekl, že nic se neděje a je to lidský a omlouval se,že si mně nevšiml a neodešel a nabídl mi svůj kapesník. No já jsem si ho vzala, protože jsem neměla nic na otření zadečku ,ale bylo mi hrozně, protože mne viděl svlečenou a tu spoušť pode mnou, protože jsem měla taky dost velký průjem a taky jsem dost čůrala.

Holka (St, 17. 4. 2019 - 18:04)

jeli jsme z výletu a ve Velkých Karlovicích jsme čekali na nádraží na vlak. Byly tam záchody a pro kluky otevřené a ženské zavřené a klíč byl k vyzvednutí u výpravčího. Jenže to byl chlap a já cestovala se ségrou a styděly jsme se obě požádat o klíč. Vlak měl asi 10 minut zpoždění a nejdřív jsem myslela,že si dojdu tam, ale mě se chtělo víc a víc a na peróně byli další lidi. Ségra mně zachránila, když viděla, že to nemůžu vydržet a vzala mne za ruku a táhla pryč za blok nařezaného dřeva. Bylo sem trochu vidět, ale já už nemohla na nic čekat. Kalhotky šly rychle dolů, sukně vzhůru a ze zadečku všechno ven .

Simona 2 (Pá, 19. 4. 2019 - 11:04)

Tohle jsem holky vyřešila jednoduše. Místo abych se trápila a nebo musela kadit někde za složeným dřívím jako vy, jsem na jiném nádraží s podobnými "toaletními službami" pro dámy to udělala tak, že jsem prostě v kriické chvíli vběhla na pánské WC a zavřela se do kabinky a hned si ulevila. Kdo není magor, ten to pochopí. Vůbec nechápu proč musí být na některých hlavně malých nádražích dámské toalety zavřené. Stejně jim tam každý ukradne stejně hovno.

M.K. (Pá, 19. 4. 2019 - 11:04)

V jedný pražský restauraci jsem opravdu na poslední chvíli omylem zamířil místo na pánské na dámské toalety hlavně i pro to, že ty piktogramy byly tak nejasné a já neměl už čas to dlouho studovat. Tak jsem to udělal tam a počkal až jedna dáma, co mezi tím přišla, odejde a rychle odtud vypadl.

Mirek (St, 17. 4. 2019 - 17:04)

Jo, stalo jednou v autě. To jsem jel do práce. Byl jsem asi 3km od baráku, když to na mě přišlo. V autě nikdo jiný nebyl, jen já. Takže jsem jel zpátky domů, sprchnul se a dal si nové kalhoty. Přijel jsem později než jsem měl, ale nic z toho nebylo.

Kristýna (St, 17. 4. 2019 - 17:04)

Cestou od babičky. Chtělo se mi ukrutně a šel se mnou bohužel brácha. Tehdy mi bylo patnáct a jemu dvanáct a měl z toho velkou legraci, když jsem se začala kroutit a pak si rychle dřepla a udělala to přímo u cesty a nešlo o malý, ale naopak velký kakání s průjmem. Obrečela jsem to, ale alespoň jsem se nepokadila , to bych hanbou musela chodit kanálama. Stejně to brácha doma vykecal, ale pak dostal ode mně po hubě.

Reklama

Přidat komentář