Reklama

děti a pláštěnky

Martin (St, 17. 4. 2019 - 07:04)

Mě je 36let, taky nosím pláštěnku igelitovou. Lidé občas divně koukaj, ale to neřeším.. hlavně že se cítím dobře.

Petra Svobodová (St, 31. 7. 2019 - 19:07)

V té igelitové se ale člověk hrozně zapaří, to není zdravé - vlhké prostředí je jako dělané pro plísně. Já i děti máme softshellovou, která vypadá dobře a funguje. Něco jako toto https://www.letakytentotyden.cz/kik/aktualni-letak-od-14-8-2019?page=9. Už je máme déle a koupili jsme tenkrát v Lidlu, tadyty z Kiku nemám ozkoušené, ale v Lidlu je teď nemají.

Návštěvník (Po, 31. 3. 2008 - 17:03)

Prostě bych ho oblík do pláštěnky a měl by smůlu.

jana (St, 12. 9. 2007 - 18:09)

ahojky lucye!to je sice dobré řešení,ale momentálně abych mu ted na toto období kdy už pomalu začíná zima kupovala novou bundu tak na to nemám,bohužel,ale na příští rok,nebo na vánoce mu ji koupím,to určitě,ale stejně nechápu proč ji nechce nosit,já si pamatuji,že jsem ji nosila dokonce až do 13 a zrovna dneska jsem potkala kluka co chodí sním do třídy a měl na sobě pláštěnku,tak nechápu proč by ji nemohl mít i on?přece když jsou na táboře,nebo někde tak tam je taky přece musí mít nebo né?můj syn sice na tábor nemůže jet,k vůli tomu počůrávání,ale co vím tak na tom táboře tu pláštěnku musejí mít.

Lucye (St, 12. 9. 2007 - 15:09)

Tak co třeba kapuce u bundy? Ale ta bunda musí být opravdu nepromokavá. Odvede stejnou práci jako pláštěnka, ale je vkusná. Já bych pláštěnku taky nenosila :) Ale myslím že kvalitní nepromokavá bunda s kapucou by bylo dobré řešení :)

jana (St, 12. 9. 2007 - 12:09)

zdravím všechny a potřebovala bych poradit ohledně mého syna,kterému je 10let.potřebovala bych poradit jak se mám zachovat,když můj syn nechce nosit pláštěnku.když měl deštník,tak ho vždycky ztratil a nebo někde nechal a tak mu nebudu pořád přece kupovat deštník né?navíc bývá dosti nemocný a mívá problémy s nočním počůráváním,tak nechci aby se někde nachladil a někde nezmokl,tak bych potřebovala poradit jak to mám teda řešit,nebo jestli má podobnou zkušenost,tak budu rád,když se někdo ozve a nebo napíše an e-mail:jane.honzik"seznam.cz

Reklama

Přidat komentář