Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (Út, 16. 4. 2019 - 17:04)

Pravda, orel bělohlavý vyhlíží po celém světě svou kořist a když ji vyčmuchá, tak útočí nejraději ze vzduchu, protože po zemi se bojí - dostal už několikrát na prdel. Ovšem nejoblíbenější zábavou orla bělohlavého je útočit tajně, s čímž je si blízký s hyenou a šakalem, a tak se stal největším světovým teroristou.

Návštěvník (Út, 16. 4. 2019 - 16:04)

Jsou to čučkaři ta BIS a Kolář exvelvyslanec všehomíra, který se hrubě naváží do prezidenta v Máte slovo.V BIS nemá být člověk co dostal cenu od USA, tak kde to sme. Že BIS je kladně hodnocena Švédy, kteří týrají Assagne atd.,KECI KECI, kolář dychtí po moci a dostat se zpět na nějaké koryto, za Zemana opravdu nemá šanci.

Rakato (Út, 16. 4. 2019 - 17:04)

Čučkaři jsou čučkaři. Kdy zaznamenala BIS nějaký úspěch? "... za těch šest let není žádný konkrétní údaj o tom, že by se podařilo odhalit byť jednoho jediného, ať už ruského nebo čínského, špiona," řekl prezident.

16.4. (Út, 16. 4. 2019 - 18:04)

Jako telenovela.

Jedovatej (Út, 16. 4. 2019 - 06:04)

Zajímavý čtení nejen vo Libyi na Neviditelným Psu vod Václava Vlka st, podle kterýho "Alžírsko je další časovaná bomba. I ten největší naivka na místě geopolitických politiků si lehce zjistí, že v Alžírsku první revoluce pod vedením FNO, rozdmychávaná Sovětským svazem a bojovaná československými zbraněmi, které jsme tam posílali pro boj proti Francii, stála asi 300 000 mrtvých. Další pokusy o zavedení „západní“ demokracie vedly k tomu, že 26. prosince 1991 vyhrála v Alžírsku volby „Islámská fronta spásy“ vedená fanatickými muslimy. A začala ihned zavádět šariu a vraždit. Vojáci FNO pak zpětně násilně převzali vládu. Za kvičení všech levičáků Západu. A vypukla občanská válka. Běžně se uvádí, že v ní padlo 100 000 lidí, odborné odhady jsou ale třikrát větší. --- Je jasné, že pokud nejsme schopni zvládnout Libyi a pokud by se stalo Alžírsko nějakou obdobou Sýrie, bude v Evropě a v severní Africe zle. Řešením je tedy - přes odpor dnešního vedení EU reprezentovaného marxistkou Mohegriniovou - zkonsolidovat Libyi a pomoci Alžírsku. To jsou dvě spojené nádoby. Rozlohou velké jako celá EU.

Úlohy vojensko-politického „četníka“ se v islámských zemích okolo Středozemního moře tak či onak ujímá Rusko. Za jakoby nenápadné podpory přímo ohrožené Francie. Pro ni by vláda fundamentalistických muslimů v Alžírsku a rozvrácená Libye - při skutečnosti, že ve Francii žije 12 až 15 % muslimského obyvatelstva - mohla znamenat naprostý rozpad státu. Pouhým přenesením konfliktu. A rozpad Francie by znamenal rozpad Evropské unie.

Jen političtí snílci si mohou myslet, že se někde v islámských zemích může uchytit vláda „liberální demokracie“. (Zdroj: http://neviditelnypes.lidovky.cz/afrika-libye-a-jednosmerne-mozky-dor-/p_zahranici.aspx?c=A190415_164222_p_zahranici_wag&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=pes_neviditelny&utm_content=main)

Rakato (Út, 16. 4. 2019 - 13:04)

Řešením tzv. jar v Arabistánech je pořád jedno a to samé - izolovat režimy, nedodávat tak zbraně a hlavně - hlídat hranice EU, aby sem nikdo nedovoleně nevlezl. Co je to za úchylnost vykládat, že řešením je zasahovat do těchto států, tzv. je konsolidovat? Co je oblíbený korektnostní song - když někdo dělá bordel ve vlastní zemi, přispěchat tam na pomoc a zemi pomáhat. Nakonec tyto úvahy vyústily až do iracionální dětinské myšlenky, že musíme jít o Afriky zvýšit těmto lidem životní úroveň, aby byli v Africe spokojení a nechodili do Evropy. To už je fakt jako z blázince, z oddělení pro nejhorší případy. Afričané jsou už padesát let svobodní, Evropa za padesát let po válce, tj. v devadesátých letech, dokázala vybudovat vyspělou ekonomiku a vysokou životní úroveň, a Afričané? Pořád to samé - dětští vojáci, nepotismus, převraty, podruhé nezvolení presidenti bojují proti legální vládě, znásilňování žen, rozkrádání pomoci ze zahraničí, vysoká kriminalita …
Proč by měli Evropané umírat při nastolování pořádku v primitivních zemích? Američané to už pochopili, a hrdinsky válčí z letadel – viz Srbsko a Libye. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Proč by se Francie měla bát destabilizace Alžírska? Patnáct procent kverulantů ve vlastní zemi ještě Francouzi zvládnou. Jo, až bude muslimů padesát procent a korektnostní debílci prosadí jejich přijímání do armády a policie - to by mohla být jatka. Ale nebudou, protože Evropané se podřídí šarii, tak jako Egypťané, Iránci, Pákistánci, když jejich území dobyli arabští beduíni. Zase bude pohoda, i boha budeme uctívat stejného, jen trochu jinak.

Jedovatej (Út, 16. 4. 2019 - 06:04)

Nejspíš jste zaznamenali hysterickej ryk vokolo tý prapodivný vosoby, kerou vypráskal sekuriťák z banky, když v tý bance vyvalila dudy a jala se kojit... malý shrnutí třeba na PL: "V pondělí dopoledne se některé ženy protestně vydaly kojit své ratolesti do poboček Raiffeisenbank. Šlo o reakci na nedávný případ české mladé matky, kterou na jedné z pražských poboček Raiffeisenbank vykázali ven za to, že kojila své miminko. O kojení na veřejnosti hovořila v pořadu Názory bez cenzury zakladatelka Kojící guerilly Kateřina Olivová. Aktivistka Kateřina Olivová se pořadu Názory bez cenzury vyjádřila například k otázce, zda je kojení pro oči veřejnosti obohacující podívanou, nebo důvodem ke studu. A zda mohou ženy bez ostychu nabídnout ňadro svému dítěti kdekoliv, nebo je to intimní záležitost, se kterou se mají odebrat do ústraní. „Já si přeju, aby se kojení stalo normou, jak by to mělo být. Nedá se vyhnout tomu, aby ženy kojily kdekoliv, a nemyslím si, že to je nepřípustné,“ řekla jasně Olivová, jež zastupuje uskupení Kojící guerilla.

Tvrzení, že kojení ve veřejných prostorách je exhibice, Olivová odmítá. „Kojení není exhibice, nesouvisí to s odhalováním. Intimní, nerada to slovo používám, je to součást běžné péče o dítě. Je nepřerušitelná. Kojení nefunguje tak, že by se dalo nějak načasovat, po vzoru socialistických praktik se tak děje, ale nepřispívá to vývoji toho dítěte,“ zdůraznila Olivová a sdělila, že dřív to tabu rozhodně nebylo. „Kontroverzní se to stalo až teď,“ míní. (Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Dalsi-drsne-reakce-na-akci-nekterych-matek-Kojit-v-bance-je-malo-Curat-a-kakat-je-taky-prirozene-Tak-do-toho-kojilky-577908) ----- Stačí zadat do vyhledávače jméno tý aktivistky Olivový - a jsme doma... Vona je ta rozteklá madam "umělkyně"... a celej ten humbuk je nejspíš vobyčejnej pokus vo reklamu a zvejšení popularity... Vopravdu nevidím důvod, proč bourat zavedený zvyklosti a společenský pravidla... a jsem přesvědčenej, že rozhodně není nutný v bance demonstrativně kojit, to by pak mohly přijít jiný nádhery a nádherové, že se chtěj v tý bance vychcat, nebo vysrat, nebo si třeba vyhonit šášulu... Jenže... čemu se vlastně divím v malý zemi v srdci Evropy, ve který je sluch popřávanej bandě všelijakejch pravdoláskařskejch, neoliberálních a neobolševickejch magorů, který se sice tu a tam tvářej jako pravičáci, třeba ti zoufalci vod topáků, ale skutek je výrazně jinej... Čemu se divím, když je v týhle zemi normální, že banda smažek vo sobě tvrdí, že jsou "aktivisté", naserou se do cizího baráku, korunu nájmu nezaplatěj, blekotaj hovadiny, že majiteli je ten barák k ničemu a může použít jinej, a pak se hrozně divěj, že jsou z toho baráku, třeba z tý Kliniky, vypráskaný včetně tý vobtloustlý Otylky, vylezený na střechu, která tam nějakej čásek pobejvala a srala nejspíš do komína nebo do vokapový roury... Čemu se divím, když sexuální menšiny uspořádávaj "průvody hrdosti" a s velkou slávou pochodujou Prahou, některý pro větší efekt s pavíma pérama, zarvanejma do holejch prdelí? --- Ne, tohle je vopravdu nepřijatelný... kdejakej zamindrákovanej vocas a kdejaká zamindrákovaná blbyně vřeští něco vo nějakejch "právech" - a přitom jde jen vo sobeckej zájem jednotlivce, nebo malý skupinky stejně pošahanejch magorů, neschopnejch žít bez trapnejch provokací... --- A ještě jedna věc - všimli jste si, jak jsou ty "aktivistky" mnohdy nevábný a prostorově výrazný, abych teda rovnou nenapsal vohavný a tlustý?

Rakato (Út, 16. 4. 2019 - 12:04)

Jak tě tak sleduju, ty budeš mít fakt problém přizpůsobit se. Že aktivisté zabrali barák? Brnkačka. To ve Francii, když opustíš na čas byt, se ti do bytu mohou nastěhovat cizí magoři. A teď poslouchej! Podle francouzského práva je ve svém bytě musíš nechat až do jara, prostě je dříve nemůžeš vyhodit. Také jsem tomu nechtěl věřit, ale je to i ve filmu (ale už nevím, ve kterém, asi nějaký Bourne). No a teď ta "láska" k agresivním přiblblíkům přichází i k nám. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kojící matky mají pravdu - už dost bylo prudérnosti. Nakonec by nám Rakušáci vzali i FKK.

Jedovatej (Út, 16. 4. 2019 - 19:04)

"Kojící matky mají pravdu - už dost bylo prudérnosti." Pokud je to ironie, dobrý... a pokud ne, vo prudérnost přece nejde. Spíš jde vo to, že kdekdo má plný tlamy demokracie, plný tlamy domnělejch práv... ale vo povinnostech a vobyčejný slušnosti cudně mlčí. Tohle mi přijde úchylný - řvaní a prosazování domnělejch nároků a domnělejch práv, bez vohledu na vokolí, bez vohledu na to, co je naprostou většinou společnosti považováno za nepřijatelný. --- " Že aktivisté zabrali barák? Brnkačka." Brnkačka? Vopravdu? Spíš sprostý zabrání cizího majetku, vobhajovaný kydama vo nějaký potřebnosti a prospěšný činnosti... Co dělaj ti, kteří pomáhaj a chráněj? A dáme si ještě jeden zdvořilej dotaz: Kdyby se ti někdo takovej nakvartýroval do baráku, nebo bytu, nebo ti vobsadil auťák, jen proto, že byl zrovna prázdnej, byla by to taky brnkačka?

Rakato (Út, 16. 4. 2019 - 21:04)

Já těm zmetkům - uzurpátorům domů a bytů - nefandím. Jen jsem srovnal intenzitu přestupku ve Francii (zabrání používaného bytu) a u nás (zabrání nepoužívaného domu). Co myslíš, že tyhle komunistické manýry spadly z nebe? Už Havlíček ironicky psal: "Soukromé vlastnictví svato." Kdejaký umělec se navážel do poctivých občanů (kterým říkal "měšťáci"), kteří na rozdíl od něho poctivě pracovali a neživili se tajtrlíkováním s jamby a trocheji. Wolker - to samý, a vůbec nejhorší byl Bezruč, který adoroval nevzdělané chudáky a vůbec neoceňoval podnikatelský talent Gera.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zde výňatek z Havlíčka:
"Krad starý Mates jako straka,
u bohatce, i u žebráka.
Pak, nerozmýšleje se dvakrát,
dal do pokladny vše, co nakrad.
A nápis zhotovil si na to:
Soukromé vlastnictví je svato!"
A dnes se ozývá podobná pakáž a už rovnou zabírá cizí majetek. A policie? Samé vyjednávání, váhání, a pirátští magoři podporují obsazení vily.

Návštěvník (Út, 16. 4. 2019 - 08:04)

Zeptal bych se tě, protože si starší a moudřejší nebo máš víc zkušeností ze socíku, zda ten režim by si kvalifikoval jako feministický nebo maskuliní?!

Návštěvník (Út, 16. 4. 2019 - 08:04)

"Prahou, některý pro větší efekt s pavíma pérama, zarvanejma do holejch prdelí?"
Neřikej, že tě to nevzrušeuje, když je nahej zadek hezkej, ani nepoznáš, jestli je mužskej nebo ženskej. Já jsem překvapen a zklamán,když tedy po předehře do análního sexu, se ukáže, že to nebyla pana...

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 23:04)

Prudérní licoměrná amerika protestantské kupecké morálky schopna do nekonečna stíhat Polanského za sex nesex s nezletilou, přitom ta následky nemá, vše bylo konsensuální, sex vlastně proběhl jen lehce a nevaginálně, sexem vhodným pro mladé předčasně dospělé a těsně kalendářně nezletilé dívky.Taková blbost. Přitom v dřívějších zákone se to jasně definovalo, že zletilá je dívka s prvními měsíčky.To se dá jasně doložit a když je vyspělá i mentálně tak by nemělo být co řešit.

Rakato (Út, 16. 4. 2019 - 00:04)

Paradoxně titíž prudérní debílkové na Západě tolerují ve vlastních zemích (!) dětské nevěsty v muslimských postelích. Svět se v jižní záda obrací.

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 23:04)

To jsme zase ve středověku, že budeme stíhat a trestat lidi za sex. No a co. Máme jít po zneužívámí mladistvých a dětí pedofilními kněžími a ne , že tamhle někdo přefikl kostelnici co se fyzicky nebráňila a pak jí došlo, že bude asi ona kdo bude vyobcována s církve a knězi to projde , tak to dala soudu, ale nebylo vlastně co, prostě před zákonem je to plodná dospělá zdravá sexuálně přitažlivá žena a není světský zákon, který by rozlišoval muže a ženy v sexuálním kontaktu mimo kostolnic a kněží, za svéprávné osoby.

Rakato (Út, 16. 4. 2019 - 00:04)

Podle mě je začínající regulace sexu jen špička ledovce z toho, co se na nás řídí v té cunami korektnosti a všeobjímající lásce ke každému debílkovi. Dosud se morálka vyvíjela pozvolna, ale teď? Teď je to morální revoluce, která smete nehodné a nepřízpůsobivé. A zachází to do falšování kultury a dějin, jako když Řekové odmítají homosexualitu Alexandra Makedonského a Američané přepisují v Hucklaberryho Finnovi slovo "negr" na "Afroameričan". Můžeme jen věřit, že se to časem zhoupne a přijde něco jako novorenesance normálních, klasických a logických mravů.

Návštěvník (Út, 16. 4. 2019 - 08:04)

A slovo běloch přepisují na bílej čmoud...

Návštěvník (Út, 16. 4. 2019 - 08:04)

Bílej čmoud alias černá dírka v bílém masu.

Návštěvník (Út, 16. 4. 2019 - 08:04)

Tzv. černej asshole(prdelní díra) v bílém evropčmoudu.

16.4. (Út, 16. 4. 2019 - 06:04)

Nejsme teď opravdu ve středověku.

Reklama

Přidat komentář