Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Ikk. (Út, 16. 4. 2019 - 12:04)

P. T. To vystihl dokonale. Čůrstory.

Květa (Út, 16. 4. 2019 - 12:04)

Tak jsem si to přečetla celý od začátku.
Souhlasím také

Majka (Út, 16. 4. 2019 - 09:04)

No zajímavý námět na film. Schválně kam se to dostane dál. Snad sem holky budou psát i po seznámení v Krkonoších.

Host (Út, 16. 4. 2019 - 08:04)

To je bomba! Supen recenze ! Palec nahoru! Největší paradox ale je, že Libor byl ten, co nevěřil, že je Vilík reálný a neváhal času a jel si to vlakem do Mimoně v den setkání ověřit, zjistil, že tomu tak je a pak se mu z Klárky zatočila hlava... Já jsem si taky ověřoval co šlo, dokonce jsem u informačního centra při prvním setkání Mišky s Jakubem byl a viděl jsem je. Mám ověřenou i Pec a další věci, co jde včetně Věrči atd. Protože jsem nevěřil jsem taky.

je to (Út, 16. 4. 2019 - 08:04)

zajímavý čtení a tahle skupinka zde vytváří i jakousi kroniku nebo příběh z obyčejného života. Chápu Jakuba a Libora, že se do Kláry zamilovali a Libor měl to štěstí, že iluzi přetvořil v realitu. Klára zde vystupuje jako studijní typ mladé dívky, která ve své obyčejnosti až hravosti nepostrádá dětskou jiskru a ve své spontaneitě a emoční citlivosti je neskutečně opravdová a vnitřně čistá i díky tomu, co musela prožít v minulosti s tyranským otcem. Taková postava je pro kluka výzvou a přitahuje právě svou vnitřní upřímností až lehkou naivitou, přestože dokáže v pravou chvíli být velkou oporou všem kolem sebe. Pak je tu Markéta, venkovská dívka z podhůří trochu vnitřně nešťastná, vytvářející si iluzi vlastního příběhu lásky, který je ale zakrátko odhalen a ona sama svěří své motivy a trápení z minulosti. Přesto si zachovává i přes citlivou a otevřenou povahu punc tajemna, nevíme zda má sourozence, maminka v jejím vyprávění na rozdíl od KLáry vystupuje velmi okrajově a bez větších emocí. Na scéně je Libor, který se neskutečně zamiluje do Kláry a jen díky zradě Vilíka má šanci vztah rozvinout. Přestože o jeho rodině víme málo, zasáhne do situace nečekaná smrt jeho matky se kterou se Libor nedokáže vyrovnat a Klára je jediná, kdo mu dává naději a on jí ve slabé chvíli požádá poněkud překotně o ruku. Je patré, že tento vztah má šanci pokračovat, přestože Klára je mladinká a na svatbu nemá v nejbližší době ani pomyšlení. Obraz Kláry působivě dokresluje desetiletá Nikola, její sestra , která velmi prožívá vše okolo a ukazuje se jak celá rodina je velmi silně citově propojena. Na scéně se objevuje nešťastně zamilovaný Jakub, kterého také oslovila Klára svým spontánním kouzlem. ale nakonec docela nelogicky se spokojí s kamarádsko- čůrací náhražkou zjevně nezralé a dobrodružství hledající Mišky z Jižních Čech. Vše je posazeno do velkého rizika odhalení - není problém si na domluvená místa zajet a ověřit si skutečnost situace. Pražská Věrča dokonce dá na sebe telefonický kontakt pro případ nouze a mnoho dalších pisatelů loudí zážitky, zejména čůrací. Ověřoval jsem si zpětně co šlo a všechno reálně sedí, včetně detailů a došel jsem k závěru, že přes některé nesrovnalosti, které jsou výsledkem spíše toho, že autoři nedali důraz na některé pro ně nevýznamné body, je příběh reálný a zajímavý. V případě, že by se několik lidí domluvilo a zde inscenovalo fiktivní realitu, musela by tato velmi snadno být odhalena již v počátku. Přesto mě zaráží jeden fakt. Liborovi ani Jakubovi nevadí, že Klára respektive Miška tady veřejně píšou o svých čůracích zážitcích. Libor je přezdívka a ostatní jména samozřejmě mohou a nemusí být reálná, přesto mi motiv psaní těchto příběhů sem i po osobním seznámení trochu kulhá. Na druhou stranu mladí se rádi chlubí a spontaneita až nezralost Kláry a zejména Mišky tady může hrát významnou roli. Petr Třebenský Praha lit.analytik a kritik - zpracováno na žádost kamaráda,který příběh sleduje od počátku

Hynek (Út, 16. 4. 2019 - 10:04)

Naprostý souhlas !

Pája Karnold (Út, 16. 4. 2019 - 07:04)

Dědek nedědek, dobře se to tu čte. Já se přiznám že jsem ještě neviděl dědka, který by chápal dnešní mládež. A to že někdo má rád čurání tak ať má, někdo chlastá, někdo běhá po horách, někdo jezdí na kole, no každý má něco.
Takže? Fajn den všem a holky pište pište, vaše čůrací story se krásně čte

Hynek (Út, 16. 4. 2019 - 05:04)

Miško a jaké bylo čůraní v sobotu s jakubem ?

Miška (Út, 16. 4. 2019 - 07:04)

Bylo a krásný. Více napíšu po škole nejspíš odpoledne. Pozdravuji Klárku a Markétku. Moc na vás myslím a na Libora. Taky hezký den vám přeju.

Pepe (Po, 15. 4. 2019 - 23:04)

Jo tahle diskuze je opravdu Mimoň,neuvěřitelný story.Pár uchcaných pekáčů a co se dá vymyslet za bláboly.Ještě chybí svatba

Tony (Po, 15. 4. 2019 - 23:04)

Nech mladé lidi, ať si píší po svém. Já jako dědek jsem tu nahlédl a nestačím žasnout. Prostě současným mladým vůbec nerozumím.

Thomas (Po, 15. 4. 2019 - 21:04)

Já jsem taky na šrot. Potřebuju nějakou prcinu aby se se mnou vychcala a pak mi ho vyhonila nebo bych jí ho tam natroubil a zalil její zahrádku. Olomouc.

Klára (Po, 15. 4. 2019 - 20:04)

Nějak to nedávám. Koukám na prstýnek od Libora a bulím protože se trápí pro maminku. A je tak daleko. Stýská se mi. Omlouvám se holky,ale potřebovala jsem se svěřit. Ségra už naštěstí chrní a mamča je u sebe, ale asi půjdu za ní se utěšit.

Tony (Po, 15. 4. 2019 - 22:04)

@Klárka

Zabrousil jsem sem náhodou, trochu jsem to tu pročítal, můj příspěvek je off topic. Vy ale máte vaší Minoni náměstí, které je zcela mimoňské a po celé Zeměkouli jinde nevídané. Náměstí pouze o dvouch protilehlých stranách. Na to nekápli ani v Kocourkově.

Když jsem za mlada ještě dělal na uranu, tak to náměstí bylo jako každě jiné. Na jedné straně stál poněkud zdevastovaný zámek, na protilehlé poněkud ošumělá radnice. Jenže místo rekonstrukce to bylo zplanýrováno a tak takové kuriozní a mimoňské náměstí pouze o dvouch protilelehlých stranách má pouze jedinké město v ČR. Mimoň

Miška (Po, 15. 4. 2019 - 20:04)

Klárko já ti přeju taky příjemnou dobrou noc a myslím na tebe a na Libora. Snad se z toho vymotá,ale je to opravdu hodně těžký. Já jsem měla klasicky nnormální den. Jakub se ozval a nakonec se nenaštval, že jsem to včera napsala, ale má tě v srdíčku. Tak snad se taky odmiluje.

Markéta (Po, 15. 4. 2019 - 19:04)

Klárko je to moc smutný a Libor je citlivej kluk a takový stres může trvat i dlouho. Ještě ze má tebe a jste si velkou oporou. Pozdravuj ho ode mne! Díky.

Klára (Po, 15. 4. 2019 - 19:04)

Docela to se ségrou jde. Včera večer chrněla u televize v postýlce a tak jsem ji vypnula a spala u sebe. Dnes je vpohodě a provokuje, takže asi krize a strach o mně pominuly. Libor už je doma a volal večer a zase hodně plakal. Ty večery musí být pro něj hrozný, když jsou tam doma bez mámy. Já bych to nepřežila, kdybych měla ztratit mmámu nebo Nikolu a tak mu rozumím a jsem taky smutná. Říká, že se opije a já mu to rozmlouvám, protože ještě asi má prášky a navíc mu může být špatně. Tak si snad dal říct. Myslím na něj moc a nejvíc bych ho chtěla obejmout a uložit k sobě do postýlky a hladit ho a přitulit se k němu a sdílet a odebírat mu jeho bolest. Nějaký sex nebo čůrání není vůbec v týhle situaci důležitý. Hlavně, aby byl v klidu a měl ve mě jistotu. Radši už nebudu psát, protože jsem smutná z toho víc a víc. Jdu něco dělat a pak do koupelny a k sobě.

Markéta (Po, 15. 4. 2019 - 18:04)

Jsem ráda Klárko, že jste se viděli i dnes s Liborem a přeju vám to. V sobotu se seznámíme a jsem na vás všechny moc zvědavá a těším se. Martinovi jsem dala odkaz ráno na ty holky a on mi řekl, že je to sice super ale v reálu je to nejhezčí. Ale dnes jsem nečůrala a on byl vpohodě, ani se mne neptal, jestli si neodskočím, prostě jsme se bavili normálně a je fakt milej, ale trochu nesmělej, ikdyž mi dával několik pus na rozloučenou . Pozdravuj ode mne ségru. Snad je už taky více vpohodě a nebojí se o tebe ,že ji zmizíš...

Klára (Po, 15. 4. 2019 - 18:04)

Pozdrav z Mimoně vám všem holky. Libor dnes opět přijel za mnou a vyzvedl si mně po škole a strávili jsme hezké odpoledne. Má mně opravdu moc rád a dnes byl trochu lepší a tak jsme se šli projít a pak na kafe do cukrárny a pak odjel domů. Čůrání bylo jen jednou, ale on mně chtěl vidět hlavně svou přítomností , ale byl rád, že jsem potřebovala a tak jsme zašli za roh a tam jsem to rychle pustila , protože jsem to držela dlouho a už bych vydržela tak jen chvilku a jemu se to líbilo a reagoval hodně spontánně. Markétko, já si myslím že i ten tvůj kluk tě bude chtít na přátelství nejen kvůli čůrání, ale že se mu opravdu líbíš a to bych ti také moc přála. Jsem ráda, že dnešní tvoje cesta od vlaku nebyla podmíněna malou potřebou a že jsi to vydržela, protože tak skutečně poznáš, zda mu jde jen o to nebo ne. Ale myslím si, že se mu to jako většině kluků může líbit,ale bude tě mít rád jako celou bytost a to je dobře. A ten odkaz na stránky mu pomůže pokud se bude chtít uvolnit jinak než klasickou cestou kluk+holka. Tak hezký večer.

Miška (Po, 15. 4. 2019 - 16:04)

Dobrý, jak psala klárka, třeba z toho něco bude, ibez čurání

Reklama

Přidat komentář