Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Út, 16. 4. 2019 - 08:04)

Středověk je, že ti do análního otvoru uchylný pochopek kata leje žhavé olovo, protože tě sousedka označila za teplouše.

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 23:04)

Nejsem příznivcem umělých nově vytvořených norem na řízení sexuálního chování lidí. Pokud jedinec v církvi hlásá čistotu a sexuání půst a užívá si a svádí jeptindy, tak tam nemá co dělat, ale jestli je neznásilňuje násilím, není to přeci mravní delikt.

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 23:04)

Jeptiška přeci není nějká nezletilá pana, ale dospělá pana a není chráněná zákonem, oficiálně je plodnou, a mladou a atraktivní ženou, pro kterou je přirození být sexuálně aktivní a přitažlivou a mít sex, děti, rodinu.

Rakato (Út, 16. 4. 2019 - 00:04)

Nemáš to správné křesťanské cítění, tu vášeň pro víru, a tak se ti jeptišky zdají divné. Ale ony jsou Ježíšovy nevěsty (!) a sexuálně trpí pro Něho, když musí potlačoval své přirozené chtíče. Je to stejná oběť pro Něho, jako když se flagelant ve sklepě mrská důtkami. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na druhé straně - sice nevím jak je to dnes - ale ve středověku měly často mužské a ženské kláštery družbu a pelešili se jako o závod, a okolní obce byly plné nevlastních dětí.

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 22:04)

Americká policie využívá historii polohy z Map Google k usvědčování pachatelů.
Už týden seděl ve vazbě nevinný člověk....
To jsou ty pověstné americké usvědčující nepřímé důkazy...
Stačí být v blbý moment na blbém místě a podobat se pachateli a schnijete celý život v base nejtvrdšího režimu a denně vás budou znásilňovat nadržení stopadesátikiloví bachaři.

Rakato (Po, 15. 4. 2019 - 23:04)

Tím bych se netrápil, americký soudní systém je někdy kocourkov, viz miliardové odškodnění kuřáků, viz odškodnění za příliš horké kafe apod. Konečně, není to nic nového, ale starý známý rusky styl: Lépe popravit deset nevinných, než nechat na svobodě běhat jednoho lumpa. Jen o něco mírnější.

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 21:04)

Pes je v číně špatně, toho jedí, ten se nemá, to je pes, to je štvanec, kolikrát ho zavařej do nějaké té jejich konzervy či masové omáčky do polívky jen to fikne.

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 21:04)

Je dobře, že zůstává nenormální pouze fyzické znásilnění a samozřejmě jakékoliv i psychické sexuální obtěžování u dětí od dospělých.
Pokud jde o konsensuální sex v církvi, tak je to chyba a provinění vůči organizaci ne vůči přírodě.Sex je nejnormálnější lidskou potřebou.

Rakato (Po, 15. 4. 2019 - 21:04)

Tak to už jsi mimo mísu. Protože sex sice ano, ale s někým, kdo je pro, ne kdo je proti.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud jde o duševní týrání obecně, nejen u dětí, svět se i tady mění a padají tresty za stalking, mobbing apod. Časem se to vyvine tak, že když se podíváš na ženu déle než dvě sekundy, dostaneš mastnou pokutu za nefyzické sexuální obtěžování.

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 23:04)

Sex v církví nesvázané celibátem možný je, akorát se třeba vyvarovat přehmatů vymykajícím se bibli. Uchylná je sodómie, to stále trvá, incest, sex s dětmi i využitím lsťi jako sexuální zneužívání bez jejich vědomí.
Jestli nějaká amarická lesbička se cítí dotčena zájmem mužů, a má tendenci a snahu z toho vytřískat odškodné, tak to je chyba amerického zákonodárství. Nějak se mi nezdá kolik žen se zpětně domáhá odškodnění za Cosbyho, který je zoufale starý a celé to je nedůstojné a trapné. Stejně takjak na zesnulém Michaelovi Jacksonovi se snaží někdo vysoudit za nějaké zneužívání. Jak asi se má zesnulý člověk bránit nařčení, to má zvoňit z rakve zvonkem, co je toto za blbost. Ještě to tak mít v ČR. Začínám se divit, proč vláda chce jmenvat šéfem BIS někoho kdo dostal cenu CIA.

Rakato (Út, 16. 4. 2019 - 00:04)

Nemorální ženštiny v USA hlásí: Me too! Nejprve, když dostaly nabídku - roli ve filmu za pelešení s režisérem - dobrovolně kývly na prostituci a ani nemukaly. Teprve teď sebraly odvahu, ale místo aby se současně přiznaly i k prostituci, tak to ne - on mě znásilnil! Děvky, jedna vedle druhé. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nevím, jak je to v různých státech, možná i tam už odbourali presumpci neviny, ale po dvaceti letech soudit bez důkazů člověka je velká zhovadilost i na podivný americký právní systém. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Proto člověk musí obdivovat americkou pokojskou, která v roce 2011 obvinila kandidáta na francouzského presidenta Strausse-Kahna ze znásilnění okamžitě po činu (i když jako prostitutka to zřejmě celé zinscenovala).

luci (Po, 15. 4. 2019 - 23:04)

Prostě je to tak , všeho do času , blbost navěky ! A to i navzdory tomu kolik lidí má vysokoškolské vzdělání , ale více to vypadá na získané diplomy , než vzdělání.

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 21:04)

ježíš jak nadělají s tím sexuálním zneužíváníém kněžími.No pokud se nejedná o nezletilé, tak je to samozřejmě na odvolání z místa, ale není to nic nelidského, je to zneužití postavení, celibát prostě je umělé nařízení a není normální. Pokud se jedná o kostelnici nebo jeptišku, tak je prostě to chyba vnitřní selhání v organizaci, a nejedná-li se o fyzické násilí, ale pouze o psychologický nátlak, nevidím v tom nic zvláštního, jde jen o sex.

Rakato (Po, 15. 4. 2019 - 21:04)

Jde jen o sex? Tak to pozor. Znásilnění se trestá jako zvlášť společensky nebezpečný zločin stejně jako zabití. Znásilnění: dva až deset let. Zabití: tři až deset let. (Vražda: deset až osmnáct let.) -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Je to feministický bezobsažný výkřik trestního zákoníku, protože se tím říká - lépe zemřít, než být znásilněna. Stupidní nepodložené ustanovení. Je přece zcela nesrovnatelné, jakou újmu utrpí znásilněná žena, a zabitý člověk.

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 22:04)

Znásilnění prý dochází v deseti případech ze sta žen od partnerů. Zajímalo by mne, jestli to není třeba tím, že přítel přijde opilý a žadoní tak dlouho, že se žena podvolí a pak si to hned rozmyslí, protože jí dojde, že ho již nemiluje. No, ale to je pravidlo zpětné platnosti zákona. Samozřejmě právník a adovkát je dost specifický případ právníka, který doslova slouží za peníze v čemkoliv je zaúkolován zákazníkem. Nerad bych došel až k tomu, že před každým aktem by oba dva museli písemně podepsat jakousi smlouvu o díle budoucím ve dvou kopiích s dvěma podpisy a oba originály si každý nechal někde v sejfu pro případ reklamace z druhé strany. TZN. dnes mezi 23h*23h15 jsem ochotna poskynout Karlíkovi K. sex ze zadu a pak sex zepředu a cunnilingus a to v max. dvou provedeních zakončené ejakulací, ale nesmí to být dovnitř a nechráněné a naopak se musí trefit na prsa, jinak je to znásilnění.

Návštěvník (Út, 16. 4. 2019 - 08:04)

Jestli není vyčůranými ženami bráno obtěžování dcery jako nevěra tzn. , že manželka dostane v rozvodu spoustu majetku a ještě dceru k tomu a na ní alimenty...

16.4. (Út, 16. 4. 2019 - 14:04)

To není výhra,ale starost.

16.4. (Út, 16. 4. 2019 - 14:04)

Ne každý muž je finančně schopný v tomto směru.V dnešní době není nic neobvyklého,že výživné platí žena.

Rakato (Po, 15. 4. 2019 - 23:04)

Ty to nevíš? Už teď jsme my muži v p.deli, protože už jen při pouhém sexuálním obtěžování jsi jako obviněný i viníkem, protože u tohoto "zločinu" přestala platit presumpce neviny. Žena na tebe ukáže prstem - sahal na prsa, a ty musíš dokázat opak. Viz § 133a) zákona č. 198/2009 Sb. : --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud žalobce uvede před soudem skutečnosti, ze kterých lze dovodit, že ze strany žalovaného došlo k přímé nebo nepřímé diskriminaci ... je žalovaný povinen dokázat, že nedošlo k porušení zásady rovného zacházení. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sice u znásilnění ještě presumpce viny dnes není, ale jak to asi soudci soudí, když ví, že u sexuálního obtěžování obžalovaný dokazuje nevinu? Když je to u znásilnění na vážkách s důkazy (a měli by se proto přiklonit k nevině), tak tě místo toho pořádně osolí, to je jasné.

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 22:04)

K aktu musí být vyhohoten kamerový záznam, pro případ reklamace a soudního líčení...

Reklama

Přidat komentář