Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 21:04)

Teprve 37letý Pete Buttigieg v neděli oznámil, že se hodlá ucházet o Bílý dům. Průzkumy mu už nyní dávají třetí největší šance mezi demokraty. Lépe na tom jsou jen dva letití politici z pomyslné první ligy – Joe Biden a Bernie Sanders...............Pete by byl prvním open gay prezidentem USA...v historii.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Takže je jasné, že s touhle nabídkou znovu obhájí Trumpeta. Gay, marxista Sanders a Biden spojený s Clintonity.

Rakato (Po, 15. 4. 2019 - 21:04)

Bernie Sanders? Ten ve svých 77 letech už dočista zhloupl, že se cpe už podruhé na presidenta. Nestačil mu jeden debakl?

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 21:04)

Hladina CO2 v atmosféře v roce 2014 byla o 43% vyšší než úroveň průmyslové revoluce v roce 1750.
Takže to není přírodními silami, to je lidskou antropogení činností. Nebylo tolik sopečných a jiných jevů, aby se přírodně zvedla tato hladina o 43%, země má jistou samočistící schopnost, ale neustálý antropogení přísun nového C02 do atmosféry tuto hladinu stále doplňuje a zvedá.
Co dělat?!
Určitě spíše než nejíst maso, se snažit nejezdit autem,sdílet MHD přepravu, nelétat letadlem na dlouhé vzdálenosti a často a nejezdit na výletní cruise loďě.

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 20:04)

Ekologická stopa američana je prý nejvyšší na světě, jen jejich armáda spotřebuje za stejný časový období stejně fosilních paliv asi jako celé švédsko nebo dánsko.

Rakato (Po, 15. 4. 2019 - 21:04)

USA mají jiné priority než ochrana přírody. Donedávna se soustřeďovaly na vývoz demokracie do světa, ale teď se naplno věnují vývozu korektnosti a "správného" myšlení. Myslím, že se USA pohybují v kruhu, a jak dělaly v padesátých letech hon na komunistické čarodějnice, brzo začnou internovat a převychovávat lidi se "špatnými" názory. Bůh nám pomáhej.

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 14:04)

Dle výpočtu znečištění CO2 se podílí turisti z vzdálených destinací podsttnou mětrou. Např. let v běžné třídě do NY a zpět je několi tun CO2 na osobu. CO2 je hlavní plyn co otepluje planetu.

Rakato (Po, 15. 4. 2019 - 16:04)

Klídek - žijeme v době meziledové. A ve střední Evropě, kde stačí pár přehrad navíc plus zavlažování, a jsme v poho. (Pravda, je nutné také uzavřít hranice, aby primitivové s bezbřehou porodností nemohli k nám.) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nepůsobí lodní přeprava větší bordel? Nejen spaliny naftových motorů, ale vyhazováním odpadků do moře? Ostrov odpadků v Tichém oceánu je už velký jako Francie (a stále se z něj plast netěží.)

ShabbaTot-Jahoda (Po, 15. 4. 2019 - 15:04)

hlavní vinu na uhlíkové stopě prý má hovězí dobytek,neb prdí...ale toto není pravda!...Za dřívějších časů,když ještě český národ nebyl rozkulačen bolševikem měl každý na dědině grunt,pole a domácí hovězí Tur,Kur a husu domácí + kachny a králíky v králíkárně a toto vše prdělo k každé vesnici a v každé chalupě mnohem více jak dnešní dobytek na farmách!...A uhíková stopa byla menší jak dnes...MENŠÍ a příroda zdravá,nezkažená a voda se dala píti i z řek a potoků....čím to asi bude,že současná příroda je v kelu a dříve tomu tak nebylo...?...Jak se říká,chytrému napověz a hloupého trkni a nato at si každý odpoví selským rozumem sám,ale TUR za to nemůže

Jahodo (Po, 15. 4. 2019 - 21:04)

ty si to trknutí opravdu zasloužíš, neb jsi tur.

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 21:04)

Jo, když to říkám já, tak je to pravda, zatímco ty si láduješ akorát žaludek nějkou pašťikou z prasete z číny a to má tu největší ekologickou stopu, dokonce dvakrát, protože je to maso a z dovozu a ještě po něm vytváříš sekundární methan podobně jako velkochovy turů, prasat, prasopsů, psů a ů.

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 20:04)

Také naše předky nenapadlo tury krmit masokostní moučkou, když jsou býložravci, protože to nějaký experiment nevyloučil, že to tím jde krmit.
Jiná věc je, že tolik hovězího se nespotřebovalo, jako nyní, stavy byli sice máš pravdu stejné za první republiky jako dnes ve skotu, ale značně rozdílné byli nárůstky masa, a také složený chovného fondu, kde polovina byla býků a voli se používali v zemědělství jako tažná zvířata.S extenzivním zemědělstvím jako dnes se to nedá srovnat. Stejně tak jako dnes lidé žijí s jinou ekologickou stopou než za první republiky,tak i ten chov zvířat nevadil, protože nebyl dosahován mechanizací, ale lidskou prací a prací zvířat.

Rakato (Po, 15. 4. 2019 - 21:04)

Úvahy o tom, proč je dnes ve vzduchu tolik CO2 můžeme zjednodušit konstatováním, že nikdy se nespalovalo tolik fosilních paliv, jako dnes. To je hlavní příčina. A bude hůř, jak rozvojový svět touží po vyšší životní úrovni, na energeticky soběstačné domy nemaje.

Rakato (Po, 15. 4. 2019 - 17:04)

Kdo může za znečištění a CO2? Přelidněnost, to je jasné. Také rozvoj vědy a vyšší životní úroveň po celém světě, roznášené globalizací. Díky přelidnění trpí země chronickou chudobou. Důkaz? Po epidemiích moru v Evropě vzrostla životní úroveň prostých lidí, protože chyběly pracovní síly a obilí hnilo na polích - ergo zemědělští dělníci dostávali vyšší mzdu. A také proto, že najednou nebylo tolik hladových krků, takže lidé mohli dělat i něco jiného, než celý den shánět obživu pro svou rodinu.

YOU are TRUMPED! (Po, 15. 4. 2019 - 11:04)

Zvláštní poradce týmu Roberta Muelera vyšetřoval setkání bývalého předsedy Donalda Trumpa Paula Manaforta a prezidenta Morena v Quitu v roce 2017. Moreno hovořil s Manafortem o odstranění zakladatele WikiLeaks Juliana Assange z Ekvádorského velvyslanectví v Londýně a jeho vydání do Spojených států. [30]

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 11:04)

Kdyby v Columbii nevládl pro-americký režim, tak na jejich ambasádu by to měl v podstatě metr přes okno.

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 11:04)

V Německu brojí jedna feministka proti plození dětí. Je to to nejhorší co můžete udělat pro planetu. Jedno dítě spotřebuje za život 50 tun CO2/rok po celý život.
Já jsem si vyhledal kalkulačku spotřeby CO2 a nejvíce stojí převážení nákladů po planetě a letecká doprava a cruise ships, případně topení fosilními palivy v bytě či domě. Také jezení masa škodí protože produkuje CO2 v prdech.

Rakato (Po, 15. 4. 2019 - 12:04)

U členů Hnutí za dobrovolné vyhynutí lidstva (Voluntary Human Extinction Movement, VHEMT) je to povinnost takto brojit.
Zapomínáš, že náklady se musí převážet, topit se musí a maso produkovat také pro děti. Dětmi ta zkáza planety začíná.

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 14:04)

Čím větší feministka, čím důležitější kariérně, tím menší výsledek co do kvality přenosu genů na další generaci. Lidově, najde nějakého podřízeneckého neambiciózního ptáčka těsně před svou menopauzou. Pokud lidstvo má přežít, tak kvalitní jedinci by měli mít děťi.

Rakato (Po, 15. 4. 2019 - 16:04)

Stejný model kariérního postupu máme zažitý z dob socialismu, tehdy to nebylo za pohlaví, ale za členství v KSČ. Pro kariéru každá výhoda dobrá. Možná, že se časem necháme přeoperovat, a budeme se mít také dobře. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud jde o přežití lidstva jen s dobrým genofondem, na řízení státu naštěstí stačí pár set chytrých. (Ale nesmí se dělat referenda.) Ale pro přežití nemusí stačit, i kdyby stát řídilo pár set Einsteinů - to když se trefí Apophis nebo vybuchne Yellowstone.

Návštěvník (Po, 15. 4. 2019 - 14:04)

V tom by měla zapracovat církev a kondomy rozdávat.

Reklama

Přidat komentář