Reklama

cuckold z pohledu ženy

luci (Út, 7. 4. 2020 - 00:04)

U cuckold nic neobvyklého , cuckold /vědomý paroháč to akceptuje /.

Linda (Pá, 10. 4. 2020 - 22:04)

Mě představa, že dítě bude milence vzrušuje. Manžel z toho chce vycouvat a s plánováním dítěte by chtěl mít náš sex pod kontrolou.

luci (Pá, 10. 4. 2020 - 22:04)

Potom není cuckold , ale kandaulista .

Linda (Po, 6. 4. 2020 - 18:04)

Ahoj, takže ty jsi měla nechráněný styk zároveň s manželem i milencem? Jak to provozujete, oba během jednoho dne, nebo na střídačku?

Anežka Hodinov… (Út, 28. 1. 2020 - 17:01)

Mrdala jsem za komunistu se třema kubancema najednou a pak mi ji vylizal Antonín Kapek.

chcibytcuckold (St, 18. 12. 2019 - 10:12)

Mít vztah, kde bych byl důsledně v roli cucka (omezení mého sexu, orgasmů, žena volnost) je můj sen. Zatím jsem ale nepotkal takovou ženu. :-/

luci (Ne, 29. 12. 2019 - 00:12)

No , jako vědomý paroháč budeš vědět na čem jsi . Ti nevědomý si myslí jaké mají počestné manželky a ve skutečnosti žijí s děvkami . A někteří vychovávají kukačky jako svoje vlastní . Se vzrůstajícím počtem emancipovaných žen roste i počet paroháčů .

sahne (Čt, 5. 12. 2019 - 20:12)

Ahoj. jsem ženatý muž. Mám milenku a ta se rozhodla že nechce abych cokoliv měl s manželkou a našla jí milence, prostě na ní poslala chlapa který ji dostal a pravidelně ji obdělává. Ona mi vždy ukazuje fotky jak to s mojí ženou ten milenec dělá a já jsem hrozně vzrušený, prostě super.

Bělský (Út, 16. 4. 2019 - 08:04)

Ste apouch sobí hnusec!

Jirka (Po, 15. 4. 2019 - 12:04)

Souhal !!!

roman (So, 13. 4. 2019 - 10:04)

manželka mi nasazuje pas cudnosti a nejradši by mě měla vykastrovaneho .....

luci (So, 13. 4. 2019 - 23:04)

Pokud by tě nechala vykastrovat , tak to je opravdu tvrdý cuckold . Na druhou stranu i když jsou varlata párové žlázy , nejsou životně důležitá. Je to ale o silné degradaci a jako samec bys samozřejmě skončil . Asi je to pro chlapa opravdu silné kafe , dívat se jak mu jiní oplodňují ženu a sám mít prázdný šourek . Ale to už bys vlastně chlap nebyl a jako eunuch bys to asi dal . Oni už uvažují jinak. No , je to jen na tobě do jakého stádia to necháš dojít.

roman (Ne, 14. 4. 2019 - 08:04)

no abych pravdu řekl tak mi to dost laka .....byt bez varlat a jen manželce sloužit jako nahy eunuch .....

Jiří (Ne, 14. 4. 2019 - 10:04)

A kdyby ty tvoje koule dala do lihu a vystavila na nočním stolku. Každý ràno by jsi je měl na očích.
Já jsem taky v pásu. Byl to můj nápad a manželka to akceptovala.
Hrozně mě vzrušuje, kdyby mě manželka se sestrami vykastrovali a měli mě jen na lízánī pro sebe a kamarádky. Já bych se musel dívat, jak manželku někdo šuká.

marta (Ne, 14. 4. 2019 - 18:04)

Pánové, kastrát a cuckold jsou rozdílné pojmy a vůbec spolu nesouvisí. Máte pro debatu o své případné kastraci jinou větev diskuze. Tam si můžete své srdce a myšlenky vylévat co hrdlo ráčí.
Já vím tohle téma sem opět zatáhla Luci. Ona snad někdy jednou veřejné viděla provádění kastrace a teď se už roky snaží uplatňovat svou pozici expertky na kastraci ve všech možných i nemožných větvích tohoto fóra.
Vy si snad myslíte, že by vás manželka nechala lízat, kdybyste byli vykastrovaní bez zdravotních důvodů? Jen tak z plezíru? Ženská cítí, jestli ji chlap orálně uspokojuje z nadrženosti nebo jen jako "manuální pracovník".

luci (Ne, 14. 4. 2019 - 18:04)

Je zajímavé ,že spousta "manuálních pracovníků" se velmi dobře živí a ženám se to líbí a dobře jim za to platí .

marta1 (So, 13. 4. 2019 - 11:04)

A proč? To jsi tak výkonný nebo v sexu k ničemu??

Eva (Po, 8. 4. 2019 - 11:04)

Že je můj manžel cuckold jsem zjistila vlastně náhodou. Měla jsem doma milence a můj muž se nečekaně vrátil. Otevřel dveře do ložnice zrovna v tom nejlepším. Chvilku se beze slova díval a pak odešel. Vypakovala sem milence a čekala co bude. Manžel byl v kuchyni. Když se nic nedělo šla jsem za ním. Klečel na podlaze. Byl nahý a honil si pindoura. Stáhla jsem si kalhotky, sundala tričko a sedla si k němu na bobek. Natáhla jsem ruku a chtěla mu pomoct ale odstrčil jí. A dál honil. Druhou ruku mi dal do rozkroku a zajel dvěma prstama dovnitř. Když je vytáhl mel na nich zbytky semene od milence. Dal si je k puse a olízl. Začal se třást a já věděla ze bude stříkat. Vstala sem a udělala krok stanou. V tu chvíli to z něj začalo lízat a dopadat na zem. Nevím proč ale rozesmálo me to. Když se udělal zůstal klecet a provinile se na me díval. Ukázala sem na podlahu řekla že si to uklidí. A tehdy poprvé zaznělo " ANO MÁ PANÍ" Sklonil hlavu a začal svoje semeno slizavat z podlahy. Neustále vystrkoval a spulil zadek. Tak sem ho několikrát placla. Nakonec zůstal klecet s hlavou a rukama na zemi. Mel do široka roztažené nohy a jeho pták a koule volně vyseli dolů. Neodolala jsem a nakopla ho. Svalil se na zem knucel a pak poděkoval. Začala sem se znovu smát a odešla.

Eva (Ne, 9. 5. 2021 - 08:05)

Od té doby co jsem před dvěma lety zjistila , že mám doma cuckolda si to náležitě užívám. Nejdříve jsem si vodila domů milence které neznal ale po čase to byla nuda a tak jsem začala vybírat v okruhu známích. Když jsem poprvé přivedla jeho kolegu z práce byl hodně vykulený ale dal to. Postupně jich bylo několik. Teď si užívám s kým mě napadne. Už jsem tu měla i jeho bratra. Zatím asi největší zážitek byl s jeho otcem. Je už pár let vdovcem. Občas se dost napije a je agresivní. Mě má ale moc rád a nedá na mě dopustit.

Petr (Pá, 12. 4. 2019 - 14:04)

Paní Evo jsem stejnej ubožák jako Váš manžel Manželka mi při jedné z hádek řekla že má milence protože jsem neschopný jí uspokojit Oblékla se a odešla pryč Když se druhý den ráno vrátila já klečel nahý u botníku a čekal na ní Také jí to rozesmálo
Potom šla však do obýváku kde se svlékla a nechala si vylízat vystřikanou kundičku Ještě ten den stanovila nová pravidla kde pro mě byly jen poninnosti Musel jsem vyházet veškeré své spodni prádlo Prý bych v něm dělal chlapum jen ostudu když jsem takový ubožak
Druhý den pozvala svého milence k nám domu a mě bylo jasné že se muj život totálně změnil

Reklama

Přidat komentář