Reklama

Péřové bundy,kombinézy,zimní oblečení ,nabalování se

Lukáš (So, 20. 4. 2019 - 05:04)

pochybuji nebo těžko říct třeba jo a nebo ne bylo to náhodné setkání jen jednou po prvé tehdy jsem měl asi tak 15 let ona asi tak stejně také zhruba 14 15 lety byl jsem tehdy hloupý puberták byla na poprvé ochotná a chápavá bylo na ní vidět i že byla zvědavá druhá holka by mě poslala do prdele byl bych úchyl prostě náhoda.

wt (Út, 16. 4. 2019 - 08:04)

Teď koukám, že email pod nickem v nové verzi stránek už není. mail je bobock na seznamu

Návštěvník (Ne, 14. 4. 2019 - 16:04)

Takhle jsem divočil s tou mojí a najednou ji po pár letech prdlo v kouli a že už to nebude dělat, že je to úchylný a další kecy. Přitom to bylo takové pěkné a příjemné. Sice ty péřovky trpěly a to dost, ale co, hlavně že bylo dobře. Když do ní vytekla a nebo já vystříknul a nebo dovádění se šlehačkou, to ty bundy vypadali. Prostě se na nic nehledělo. To v ní chodila jinak celá nahá téměř každý den, já taky a když jsme na to šli, tak si ještě jednu brala pod nás jako podložku, ta potom byla nejvíc mokrá. Po sexu mě ještě zatáhla do vany a oba jsme byli v bundách. A nebo když jsem se koupal, tak v ní ke mě vlezla do vany nebo do sprchy. To bylo boží, naprostý ideál ženské pro mě. A najednou bum, konec.

wt (Út, 16. 4. 2019 - 08:04)

Do ženský a do melouna nevidíš. Buď to probírala s nějakou kamarádkou, přestala Tě milovat, nebo jí zkrátka jen ruplo v kouli a vytvořila si blok, ohrádku, za kterou už nebude chodit. Možná už jsem to někde psal, mám doma něco podobného. Vztah 9 let, celkem pěkný. Od začátku ví jaké mám zaměření, co mne vzrušuje, jaké mám představy. Párkrát jsme byli i ve vaně. Dneska máme dvě děti, už 5 let jsme spolu nespali, mne by to už po letech té ignorace asi ani nebavilo. Jsem z jejího přístupu za ty léta docela frustrován, vztah jinak pěkný, máme se rádi, ale přitom jí zároveň za ten její hloupý přístup v téhle oblasti nenávidím.

Ženský jsou divný - maj ve svý hlavě pomyslnou ohrádku a furt řeší co je "normální" (v ohrádce) a co není "normální" - nedej bože když jí chceš z tý ohrádky tahat někam pryč. Řeší víc to, jestli je ve vztahu všechno podle "tabulek" a "normativů" (tabulky a normativy obvykle určují časopisy, kamarádky nebo dnes sociální sítě), než to, jestli ve vztahu jeden druhému vychází vstříc, jestli jsou oba spokojeni. Problém je v tom že ona bude spokojená, pokud je to podle těch normativů a tabulek, zatímco chlapa tyhle tabulky a normativy budou ubíjet a naopak ocení, když s ní bude moct tu ohrádku "normálů" kdykoliv přelézt.

Jestli chceš, napiš mi na email pod nickem.

Peří (Út, 16. 4. 2019 - 11:04)

Já jsem postižen podobně a koukám, že nás je víc. Ty moje hry se mnou hrála a dost aktivně i když péřovky nenosila, tak si ji na ten akt oblíkla. 1. dítě (dnes už samostatné) 2. nedonosila a od té doby mě kvůli péřovkám nadává a sex? ten s ní neznám už 7 let. Prostě nechce a to před dětma byla dost divoká a neváhala na mě rozervat tričko, mikinu nebo i džíny, když měly díru, jak se to nosí. Jestli se něco stalo péřovce ji nevadilo a pěkně ji promočila při orgasmech. Asi děti měla a tak co, už ji to stačilo, vykopnout ji nejde, protože by mě rozvod stál miliony a třeba na to čeká. Chtělo by to nějakou divokou stříkající babu, kterou by to bavilo a pěkně všude poházet péřovky a hurá na to a vyválet se v nich a postříkat. Na noc se do nich zachumlat a nic neřešit. Pěkně si užívat a ne se chovat jak 80 letá vyčpělá baba, jako ta moje. Nechápu, co z toho života má? Dcera to taky nepobírá. Jo a jak má kecy na péřovky, tak jsem se přemohl a jel s ní na nákup do obchoďáku. A říkám celou dobu koukej péřovka a další a támhle ji mají oba atd. No to jsem ji nasral a teď už jede přímo z práce, abych tam s ní náhodou zase nejel a nemusela to poslouchat. Jo a ještě nesnáší od toho dne mikiny s kapucí, to ji zase trénuju v létě slovy dívej támhle ji mají a zase a támhle taky... No jo radost a mládí v prdeli a teď už jen šeď nudných dnů, co jsem komu udělal.

ab (Út, 16. 4. 2019 - 18:04)

A dcera nosí péřovky ráda?

Peří (Út, 16. 4. 2019 - 22:04)

Ne nenosí, ale chápe moji situaci, která stojí za hovno.

Lukáš (Út, 16. 4. 2019 - 05:04)

to bych asi také hleděl co tak najednou že se ženská tak najednou rozhodla udělat konec zajimavé je to co uvádíš že ji ty hrátky s péřovkama nevadili a tedˇ z tebe dělá úchyla? ty české ženy nechápu já mám smůlu že jsem nikdy nic takového nezažil a asi nezažiju mám rád péřovky na nahém těle mezi nohama jak to příjemně klouže a při tom se udělám .

Návštěvník (Út, 16. 4. 2019 - 08:04)

Já to taky nechápu, to bylo nadšení, že je jako v peřince, úplně se v tom vyžívala jako já. Mockrát v ní i spala. Když si ji dala mezi nohy a udělala se do ní sama a nebo, když jsme měli jednu pod sebou, tak jak to krásně šustilo a cpala se teda všude, jak se shrnovala, ale to nevadilo, zase se porovnala, hlavně, že byla mokrá. Když to bylo skrz, tak jsme dávali dvě. Někdy se při tom i počůrala, takže nadílka byla velká, co to muselo pobrat. Jestli jsem byl tak dobrý a nebo to dělala ta bunda? Nejhezčí byla černá bunda s flekama, jak jsem na ni aktivně přispíval, orál a potom jsem to stříknul na bundu, rozpatlalo se to, aby to nesteklo a zaschlo. Tu nosila doma na sobě, aby mě tím dráždila. On i tak ten pohled na nahou ženu v naducané péřovce s kapucí s chlupama je dost vzrušující. No a najednou začala mít proti tomu kecy, že to nikdo takhle nedělá a co to stojí peněz a bla,bla, bla... Že by kecala v práci a ženské ji poradili, že takhle ne? To nikdy neřekla. A od té doby je nenosí a nenosí je vůbec, ani ty na běžné nošení co měla do práce a na ven. A odůvodňuje to slovy, že se to na ni nehodí a je lepší oblečení. Tak nevím. Jo a sexuální hrátky snížila, na 1-2x za 14 dní, místo skoro každý den a o víkendu úplně zrušila ty skoro celodenní orgie v bundách. Že by v tom byl někdo jiný?

Jerry (Ne, 14. 4. 2019 - 02:04)

Nějaká co má ráda péřové bundy,vesty ,spacaky prostě vše péřové a rada si tak se sebou hraje??ktera by si tak chtěla hrát na skype?rad se taky ukážu mám 3 péřovky do -30 a hodně se mi libi si v nich hrát ,nějaká se stejnou zálibou??

Boh. (So, 13. 4. 2019 - 09:04)

Já sháním nádhernou černou krátkou péřovou bundičku Parajumpers s tou nádhernou kapucí. Jedna baba v ní šukala v pornu. Ta by byla skvělá na tu moji ženu. No jo, ale kde ji koupit?????

KM (So, 13. 4. 2019 - 20:04)

To ze shanite nejakou bundu si tu klidne dejte, ale moc necekejte, ze ji nekdo ma a zrovna prodava. Spis hledejte na ebayi, tam je bund plno.

Lukáš (So, 13. 4. 2019 - 03:04)

sháním dámskou péřovou bundu Naf Naf taková co je hodně naducaná do pasu.

Aleš (Pá, 12. 4. 2019 - 13:04)

Asi všichni už vymřeli a nebo se odstěhovali do teplých krajů. A já tady zůstal a koupil si černou péřovku od TNF, teď tu reedici. Na léto mám tenkou EA7 s množstvím peří do "2 hrstí", ale když je hnusně, tak stačí.

KM (Pá, 12. 4. 2019 - 20:04)

Ta reedice je fajn, doufam, ze budou pristi rok zase. Letos jsem nekoupil, mam jeste dost historickych.

fublibuk (Pá, 12. 4. 2019 - 12:04)

...koukám, že to tu teda žije... Pes tu chcíp, bohužel. Tak snad zas na podzim, až se trochu ochladí?

Iva (Po, 1. 4. 2019 - 15:04)

Koupila jsem si předloni černou Monclerku s kapucí a kožešinovým lemem, je taky krátká, ale tak vydržím to. Po městě to v ní přeběhnu. Jinak ji nosím i na doma, jen tak na nahé tělo a taky s ní dráždím svého přítele. Mám ji jako vzrušovač a využíváme ji i při sexu. V létě mě s ní už mockrát zatáhnul do sprchy a nebo jsem k němu vlezla do vany a v pěně si pěkně zadováděli. Potom ji teda usušit je boj, nemáme sušičku. Pravda, do vody se mě v ní nechtělo, ale teď je už místo horního dílu plavek i do bazénu. Loňské léto přežila a za chvíli ji čeká zase koupací sezona v bazénu.

Aleš (Pá, 12. 4. 2019 - 13:04)

Do bazénu? To bych mohl taky zkusit. Už jsem testoval ve sprše, jak dlouho vydrží, než promokne.

Aleš (Pá, 29. 3. 2019 - 18:03)

A neměla by z pod té krátké bundy ta mikina koukat aspoň 10 cm? Já to tak teda nosím a kluci taky. A pokud nosíme bomber, tak to taky kouká a je to vlastně stejný střih. A když už bych měl být úplný detailista, tak by mělo z pod mikiny koukat tričko. U holek je to na tom, co si pod to oblíknou, pokud si vezme moji mikinu, tak ji to je vidět a pokud má krátkou, tak ne. Ta moje ale řekla, že radši nosí v zimě moje mikiny, než aby mrzla v těch módních krátkých. A když hodně mrzne, tak si vezme i moji péřovku, která je ji samozřejmě velká, ale u holek je to jedno, tam se to na velikost v dnešní době nehraje, jak je v módě nosit nadrozměr.

Jeny (Čt, 28. 3. 2019 - 15:03)

Bunda Retro TNF je moc pěkná a tak akorát krátká, tak proč by z pod ní nemohla koukat mikina? To k tomu přímo vybízí. Já to tak aspoň nosím, když se ohnu, tak na to řeknou ledviny asi copak? Hurá zima, že? Protože nesnáším kalhoty s vysokým pasem ale maximálně ty s normální výškou. Jo, na léto dobré, to natáhnu bokovky, krátké tričko a bundu a můžu dělat jak jsem sexi a předvádět se.

Reklama

Přidat komentář