Reklama

ENTEROCCOCUS

Tomasulko (So, 20. 7. 2019 - 15:07)

Dakujem, vyskusam. Skusal niekto niekedy liecbu s Linezolidom?

Tomasulko (So, 20. 7. 2019 - 15:07)

Dakujem, vyskusam. Skusal niekto niekedy liecbu s Linezolidom?

Tomasulko (St, 10. 4. 2019 - 20:04)

Prosim, ktore antibiotika do prostaty preniknu najlepsie? rad by som sa toho po 3/4 roku zbavil, takto sa zit neda. Budem vdacny za akukolvek radu.

Nic (Po, 15. 7. 2019 - 23:07)

Fosfomycin podle nekolika vyzkumu zabira nejlepe. Ale pri chronickem zanetu prostaty se musi brat nejprve tyden kazdy den a pote aspon 6 tydnu kazdy druhy den.

butilka (Čt, 22. 8. 2013 - 07:08)

Vyzkoušej extrakt z grepových semínek. Dá se to koupit v lékárně. Zabíjí to plísně, bakterie i virusy a to přírodní cestou :) Mnoho štěstí!

Petr (Ne, 4. 8. 2013 - 16:08)

prosím, napíše mě sem někdo, kdo se dokázal úplně zbavit infekcí v prostatě a moč cestách infekčních bakterií ENTEROCOCCUS FAECALIS a PROTEUS MIRABILIS? - - - Halda klasických ATB už nezabírá, trápím se s tím už 8 měsíců. - Tak komu se to podařilo vyléčit? Spíš přírodní cestou? Zkoušel jsem čaj pálivé kopřivy a vrbovky malokvěté ( to pomohlo jen maloninko). Ted zkouším Lichořeřišnici, která jak sem se dočet prý dokáže likvidovat Streptokoky atd. Děkuji

Stryc Uj (Ne, 21. 12. 2014 - 21:12)

Mozna jeste malej dodatek..Nenechte se odbejt...sezente opravdu dobreho mikrobiloga a at Vam stanovi citlivost a MIC...plno toho najdete na netu..jen hledejte v AJ...napr. zkuste na googlu prostate penetration antibiotics...a najdete mraky vyzkumu co na kterou bakterii zabira...

Stryc Uj (Ne, 21. 12. 2014 - 21:12)

Ahoj resil jsem podobnou vec cca 3 roky v prostate.Opravdu desitky ATB.Co pomuze jsou ATB ale museji byt opravdu cilena.Tzn a)musi byt na ne citlivost b) to je asi nejdulezitejsi musi umet prostoupit do prostaty..tzn do prostredi ktere ma velice agresivni PH a barieru kterou nedokazou prostoupit ATB kvuli velikosti molekuly.Z beznych ATB jsou to napr ciprofloxacin a jeho derivaty ci fosfomycin...(u nas hure sehnatelny) nejlepsi bych ti poradil zajit na kapacku s Vankomycinem na ktery je mensi rezistence a dobre pronika...pokud mas ale kombinaci napr s e coli pote pomohou jen karbapanemy.Ne kazdy Dr. ti to ale predepise..Hodne zdaru.

Pali (St, 27. 8. 2014 - 20:08)

prosím, napíše mě sem...S tou prostatou by som aj ja rad vedel, ako sa da toho zbavit. ATB pomohli vzdy len na chvilku a kontrola po ATB a dalsie bakterie. Teraz zacinam s autovakcinou a mam z toho fakt dost silne krce v bruchu. Okrem toho vsetko mozne alternativne, ale zatial nic nezabralo. Viete niekto nieco poradit? Vopred dakujem.

Itasv (Út, 13. 10. 2009 - 19:10)

vice hledejte na www.tojesila.cz

Renáta Nováková (Út, 13. 10. 2009 - 09:10)

autovakcína s e připraví na...Dobrý den, děkuji za tip na nákup Beta glukanu, jen je jich tam více druhů, poradíte mi, který přesně jste užívala?? Moc děkuji, Renáta

Návštěvník (Čt, 5. 2. 2009 - 23:02)

no vela stastia... ja mam enterokoka a par dalsich fakultativnych patogenov na prostate uz rok a pol a antibiotika som zral ako najaty a nic... ampicilin atd nan zabera ale neprenika do prostaty, ostatne zasa nezaberaju. vo svete na to este pouzivaju linezolid obcas, ale pochybujem ze to u nas niekto napise, mesacna davka by vysla poistovnu tak na 150tisic...

jonas (Ne, 14. 12. 2008 - 20:12)

Treba antibioticku liecbu kombinovanu s masazou prostaty,zasadotvorne mineralky, vitamin E,C, selen,Swiss Max Brusinky,Extrakt y oliv listu aspon 3 x 1g,Samanto na 2 az 3 mesiace.

Tomasulko (St, 10. 4. 2019 - 19:04)

Prosim, aky extrakt olivoveho listu?

Hanka (Po, 28. 1. 2008 - 09:01)

takze zlikvidovat entorokoky v pochve lze tedy brusinkami brat pul roku plus laktobacili...? a moje telo si s tim poradi...je to tak??? tak uvidime... Ja mam takovy zahadnej metabolismus..., nic jsem nebrala a entorokoky tam byly , ale sem tam, za mesic se premnozili, dal me prasky a jeste vic se premnozili..., pak jsem s tim nedelala nic pul roku a byli tam sem tam, ale nikdy se nevylecili uplne...zkusim tedy brat ty brusinky v kapsulich , vyvyarovat se jidel a k tomu laktobacili, uvidime za tri mesice.... Mohu si taky davat Femisan???

Luk (Út, 23. 10. 2007 - 10:10)

Ahoj som tady asi jediny chlap tak neviem kto mi tu poradi.Nasli mi po masazi prostaty v moci enterokoka,po predchadzajucich problemoch ako bolesti na hradzi,caste mocenie...Tie bolesti mam stale aj po prelieceni antibiotikami a enterokok tam je stale ale ukaze sa vzdy az po masazi prostaty.Kto poradi,alebo ma podobne problemy?

melánie (St, 8. 8. 2007 - 12:08)

autovakcína s e připraví na základě kultivace,kterou provede gynekolog a odneseš ji na mikrobiologii a oni ti připraví autovakcínu na 4 měsíce,pak se zkontroluje znovu kultivace a v případě potřebí udělá další várka autovakcín.Nenech si něco namluvit,každy organismus jinak regeneruje.přidej si k tomu beta glukan,ten seženeš internet lékárna a vitamíny C.Pokud ti nevyjdou dr. vstříc,dožaduj se imunologického vyšetření,popřípadě i hormonální vyšetření,nedej se znovu podotýkám odbýt!mě autovakcína zlikvidovala enterokoka,těď má i na další koky,je tona dlouho,ale to se jinak nevyléčí.Poševní čípky a ATB,dělají paseku.Musí si imunita poradit a ty poraď s imunologem.

Hanka (Pá, 2. 3. 2007 - 21:03)

Já mám enterokoky v pochvě neustále, zkoušela jsem vše možné a nic mi nepomáhá.Co mám ještě zkusit? Pomohla ti ta autovakcína? My jsme jí s gynekologem konzultovali, ale bohužel se mi objevují i jiné bakterie a střídají se, i když vedou enterokoky a E.coli, tak mi řekl, že nemá autovakcína cenu...

Melánie (Pá, 1. 12. 2006 - 13:12)

nevím jestli to ještě potřebuješ vědět,nevšimla jsem si roku 2004.

Melánie (Pá, 1. 12. 2006 - 13:12)

ahoj,já ji momentálně mám a nejen jí,ještě streptococca a léčím se autovakcínou.Je to bakterie,která sídlí v zažívání a když se přemnoží stane se z ní patogen,který zlobí hlavně v močových cestách.Dobře na to zabírájí brusinky,ale se užívají dlouho 3měsíce.Musejí být ty nejsilnější,prodávají se v kapslích.K tomu ještě super laktobacilus a omezit maso,sladký a bílá mouka.

Reklama

Přidat komentář