Reklama

Mudr. Hoffman a TCM - PODVOD?

Jana Lackovičová (St, 10. 4. 2019 - 13:04)

Mám na mysli MUDr. Hoffmanna

Soudnost (Út, 6. 11. 2018 - 15:11)

Taky přispěji troškou do mlýna.
Jsem štastná za činskou medicínu, nebýt jí již tu nejspíš nejsem.
Vyléčila mi sklerozu pátěře, osteofyty, kdy jsem se téměř nemohla hýbat a byla paralizovaná ve chvíli, kdy jsem se rozhodla již neléčit chemíí a pouze léky od bolesti, a to z důvodu vedlejších účinků. Bílé plaště léčí smerem ku prospěchu dvaceti léku v 70 letech denně a toho se vskutku nechci dožít. Moderní medicína je dobrá v chirurgii, ovšem co se týče znalosti jak tělo funguje je a bude s tímto arogantním přístupem navždy v plenkách..
Byznys a byznys všech co na tom mají podíl a tučné výdělky z pojistění nás všech.
Jak ráda bych si chtěla vybrat v léčbě mého a těla a diky lobismu farmac. firem a různých mocipánů, nemohu. Oni dobře vědí, že FUNGUJE, proto tolik zbrojí, tupci, a jdou proti všem. Raději platím za čínskou medicinu a cítím se výborně. Děkuji těm průkopnikům, kteří ji do naší malé země přivedli a nemusím kupovat v zahraničí.
Mimochodem, léčí úspěšně a velmi rychle akné a celulitidu. též zkušenost v rodině.

Simona (So, 2. 3. 2019 - 11:03)

Děkuji,za konečně smysluplný a inteligentní příspěvek.....

alena (Čt, 14. 12. 2017 - 20:12)

Ahoj Míšo, já jsem ten...já jsem předmětný institut vystudovala a byla i na stážích v Číně a vím, že si "čistotou" bylinek hlídají i sami Číňani, protože, kdyby se v nich něco našlo, tak by přišli o velmi lukrativní vývozní artikl. A to nemluvím o tom, že u nás se to hlídá ještě přísněji, neboť naše farmacie potřebuje, aby si pacienti kupovali léky a ne aby se vyléčili. Ještě takový dovětek k cenám bylin, ano je to drahé, ale spočítal si někdo, kolik ho stojí např. 30 let kupování nějaké léku? byť s doplatkem? čínská medicína to dokáže vyléčit a to se nezmiňuji o tom, jak léky zatěžují organismus

Sikus (St, 20. 9. 2017 - 17:09)

Ahoj. Sháním video, kde krásně popisovali vývoj lidského plodu v těle matky a přirovnávali vývoj k energiím jing a jang. Byl to popis dle TCM. Neumíte někdo nasměrovat? Nemohu ho nalézt.

Co se týče pana Hoffmana. Osobně jsem ho neviděl, komunikujeme spolu jen přes email. Myslím, že celkem přesně a detailně jsem mu popsal svůj stav. Předepsal mi vždy byliny, které mám užívat. Musím říct, že se mi problémy začaly brzy lepšit. Je to dlouhý proces, ale věřím, že jsem na správné cestě.
Je to ale proces, kdy sami musíte chtít. Před otestováním bylin od p. Hoffmana jsem toho hodně načetl, změnil stravování, otáčel životasprávu. Pana Hoffmana jsem nakonec zkusil, jelikož se mi informace o něm několikrát připletli do cesty života a měl jsem několik skvělých ohlasů.

Lidi si často myslí, že 20 let si huntují zdraví a pak během pár dní se vše napraví nebo že si vezmou zázračnou pilulku a vše bude dobré.
Také jsem dostal zázračné pilulky na trávení, které mě drželi v relativní pohodě několik let, i když jsem cítil, že stav se zhoršuje.
S bylinami dle TCM to mám naopak. Samozřejmě s lepší životasprávou.

Jana (Čt, 31. 8. 2017 - 19:08)

TČM je např. v Německu, Švýcarsku hrazená zdravotní pojišťovnou. Mají možnost volby ve způsobu léčby, což u nás není možné.

Michaela (Pá, 28. 7. 2017 - 10:07)

Já vděčím panu doktorovi za uzdravení. Problémy, které se zdály být definitivní, díky dědičné predispozici, zmizely během několika měsíců. Už je to dva a půl roku, léky jsem brala pouze půl roku a žádný problém. Jsem mu opravdu vděčná a pokud ještě nějaký problém v budoucnu nastane, rozhodně se na něj obrátím.Myslim, že by se každý měl řídit hlavně jeho radami, co se týká úpravy životosprávy. Testy jsou k dispozici na webu:-)Nečekat jen na zázrak v podobě tablety a nic pro to nedělat. Úspěch tkví v pochopení problému a rozhodnutí se, že "s tím něco opravdu udělám". Zdraví není samozřejmost, ani problém vašeho lékaře, ale Váš (náš)

tak,tak (Út, 18. 7. 2017 - 09:07)

Ty dáváš přednost...blb se i jeden na krysy bude cpát,a bude to obhajovat až do prvních křečí...

Petr (Po, 17. 7. 2017 - 21:07)

Nejlepší jsou kortikoidy a...Ty dáváš přednost kortikoidům před bylinnými přípravky dle tisíce let ověřené čínské medicíny? No Ty máš dost!

Petr (Po, 17. 7. 2017 - 21:07)

A ty jsi ubožák a retard,...Ty šeš kvalitní blbka! Obhajovat kortikoidy může jen totální blb!

Kajka (St, 21. 6. 2017 - 10:06)

Ja me lito, ale nesouhlasim s negativnim nazorem na leky a pana Hoffmanna.Me totiz vyrazne jeho produkty pomohly, jen jsem snizila doporucene mnozstvi, aby toho nebylo pro organismus moc rychle.Od te doby mam klid, bolesti v zadech jsou pryc stejne tak jako vycerpani.Muzu jen doporucit.Dr.Hoffmann se u me strefil pres test z jazyka po internetu ktery je zadarmo po internetu bezvadne.A moc mu dekuju za pomoc i kdyz jej osobne neznam, jsem totiz z Brna.

Dana (Po, 27. 5. 2019 - 07:05)

Dobrý den, můžu se zeptat co Vám naordinoval, mám stejný problém ze zády a taky jsem si nechala udělat test jazyka.. Děkuji

Sorry jako... (Po, 8. 5. 2017 - 08:05)

Úplně mimo mísu...zasírá se tady spousta vláken a je to opravdu o ničem, slušně řečeno...

Lenka (Ne, 7. 5. 2017 - 22:05)

A ty jsi ubožák a retard, který jen svými negativními výkřiky zasí.rá X vláken.
Pro příčetné lidi. Dávejte tomu trollovi a energetickému upírovi najevo, co si o něm myslíte, ať nežije v falešné idei, že je nějaký mainstremový doktor, ale jen zaslepený trouba. A že nedostane energii, jen na sebe za tu negaci přitahuje tu špatnou.

Jsem proti (Ne, 7. 5. 2017 - 20:05)

Lenk B - nic nevíš a trousíš rozumy.

Pro konvalinku (Ne, 7. 5. 2017 - 08:05)

Nejlepší jsou kortikoidy a lexaurinky:)

Ty chytrá (So, 6. 5. 2017 - 23:05)

Ty jsi anonyme opravdu...Tak zkus konvalinku, když byliny neškodí!
Šípový jed kurare může zabíjet i po desítkách let a stejně tak může pomáhat. Je to jen otázka množství a použití.
Lenko, jdi radši domu.

Lenka B (So, 6. 5. 2017 - 20:05)

Ty jsi anonyme opravdu retardovaný.
Byliny jim uškodí a jed na krysy, pardon walfarin jim ani trošku neublíží.
Nejmenoval jsi se dříve Mengele, ta ubožáku, co se ani neumí podepsat, takže je jasné, nakolik stojíš za svým názorem.

Jsem proti (Pá, 5. 5. 2017 - 19:05)

TČM je teď v módě. Ale pozor, byliny vám mohou i poškodit zdraví, pokud berete treba warfarin.

alena (Pá, 5. 5. 2017 - 14:05)

Ahoj Míšo, k MUDr....než jsem vystudovala jsem institut čínské medicíny, tak jsem asi 15 let předtím byla také u Mudr. Hofmana a měla jsem z něj stejný pocit, můžu říct, že na institutu je kladen velký důraz na etiku a odbornost

Reklama

Přidat komentář