Reklama

Penis v dospívání

Autor diskuse
Stepan

Dobrý den puberta mi začla už v devíti letech a dnes mám 26 cm dlouhý a 6 cm široký penis v 15 letech. Máte někdo podobnou skusenost?a poroste mi jeste?

tom (Po, 8. 4. 2019 - 12:04)

Podle me by kazdy kluk od puberty ci od 10 let mel nosit kuzicku vzadu.Je to hezci (holkam se to libi) a aspon ukaze,ze neni zadnej srab.A navic se i lepe udrzuje hygiena.Ma to proste jen a jen vyhody ;)

Návštěvník (Ne, 7. 4. 2019 - 19:04)

V mých mladých letech, když jsem nastoupil do práce, tak tam staří chlapi chodili do sprch s holým žaludem. A u některých jsem si všiml, že si ho přetahují v trenkách, než je vysvlíkly. Jako by to byla hanba ho mít schovaného. Byly to tak 70-80 léta.

tmf (Út, 9. 4. 2019 - 23:04)

Jako malej jsem potají obdivoval ty s holým žaludem, nechápal jsem že jim vůbec nevadí nepříjemné dotyky žaludu a říkal si že já bych se hrozně styděl mít to tak a nesnesl bych to. A měl jsem strach že budu muset na obřízku

tmf (Ne, 7. 4. 2019 - 18:04)

To sice ano, mohl jsem. Když jsem třeba měl jít do společných sprch, měl jsem dilema jestli ho předtím zakrýt. Nebyl jsem na nový vzhled zvyklý a hrozně se styděl. Takže zpočátku jsem ho před tím kvůli studu zakrýval. Ale pak si řekl že abych doopravdy poznal jaký je mit obřízku znamená že budu muset takhle jít do i sprch, pokud to mam mít se vším všudy. Nebylo mi to příjemný, ale snažil jsem se na to nemyslet, měl jsem pocit jakoby můj holým žalud svitil aby to všichni viděli.
Po nějakém čase už mi to nepřišlo tak hrozný. Sice se pořád trochu stydím ale už jsem na to zvyklý a pocitově i vzhledově mi to přijde lepší než se zakrytým žaludem.

Pepa (Čt, 24. 1. 2019 - 22:01)

Pokud by to holka chtěla, tak bych dokázal mít tu kůžičku přetaženou.

Pepa (St, 23. 1. 2019 - 22:01)

Mně je 15 a kůžičku mám normálně na žaludu.

Anonym (Čt, 3. 3. 2022 - 20:03)

chtěl bych se zeptat je mi 14 a když mam erekci nebo mi prostě stojí tak protahnu uzdičku jenom pod žalud mam tam dole nejakou kužičku bilou co to drží nebo co to je potřeboval bych pomoci.

Monika (St, 23. 1. 2019 - 23:01)

U bráchy se mě to hodně líbí. Dokázal bys mít tu kůžičku trvale vzadu, pokud by to po tobě nějaká holka chtěla?

Monika (St, 23. 1. 2019 - 02:01)

Je to pravda, že když klukům v dospívání penis vyroste, že se jim ta kůžička stáhne za žalud a pak ho mají natrvalo odkrytý, nebo je to jenom vyjímka? Mému bráchovi se to tak ve třinácti letech stalo, jak mu penis rostl, tak mu žalud vykukoval čím dál tím víc až mu zůstal na trvalo odkrytý. Stává se to jen některým klukům nebo všem? Viděla jsem totiž i starší kluky, kteří měli žalud zakrytý, jak tomu teda je?

Hynek (Čt, 31. 1. 2019 - 02:01)

Ahoj Moniko, kolik let je Tobě a kolik bratrovi? Mně se to stalo přesně jako Tvému bráchovi. Žalud mně začal čím dál tím víc vyčnívat z předkožky. Mému otci vyčnívá také kousk žaludu, je to ale nanejvýš čtvrtina. Když mně žačal žalud vyčnívat, myslel jsem si že budu mít také kousek žaludu venku jako otec. Jednou ale jsem šel s tátou se vyčůrat a jak jsem porovnal oba naše penisy, viděl jsem, že mám o hodně větší kus žaludu venku. Nevěděl jsem, co se mi to děje. Zkoušel jsem si předkožku natáhnout, ale nemělo to smysl. pořád to pokračovalo, v šesté třídě už jsem měl celý žalud venku. Hrozně jsem se styděl, vůbec mi to nevyhovovalo. Teď chodím na střední odbornou školu, jsme tam samí kluci. Letos budu maturovat, žalud mám venku už přibližně 7 let. Na střední škole má více kluků odkrytý žalud, buď celý nabo aspoň částečně. Někteří si stahují předkožku úmyslně. Celkem má žalud obnažený celý nebo částečně možná polovina kluků. Já ale jsem si na to dodnes nezvykl, žalud není chráněn a navíc ani vzhled se mi nelíbí. Některá holka se mě dokonce zeptala, jestli nemám obřízku. Tobě se opravdu takový penis líbí? Jak to snášel tvůj bratr, když se mu žalud začal obnažovat a jak to snáší dnes? Vždy jsem myslel, že to není nic pohledného, že se to nikomu nemůže líbít. Trochu jsi mně uklidnila, když píšeš, že se Ti to líbí. Je tomu skutečně tak?

tmf (Čt, 4. 4. 2019 - 17:04)

Pravda že v nějaký 6. třídě se to těžce snáší když ti žalud nejde zakrýt a jsi prakticky jediný takže se stydís a musíš si na to zvyknout. A někdo si může myslet že máš obřízku.
Jinak je dost holek kterým se to líbí, a vůbec se to stává módou, takže i proto to někteří mají stažený úmyslně.
Já si na obnažený taky dlouho nemohl zvyknout a moc se mi to ani nelíbilo, přišlo mi to divný a styděl jsem se za to. ale už jsem se s tím sžil a teď mi to naopak vyhovuje, přijde mi to mnohem lepší a líbí se mi jak to vypadá. Už si ani nedokážu představit že bych měl žalud zakrytý

Hynek (Čt, 4. 4. 2019 - 19:04)

Máš obnažený žalud částečně nebo celý? Jak dlouho to tak máš, kolik je ti let? Jak dlouho trvalo, než se ti to obnažilo? Jak na to reagovalo tvoje okolí? Co na to říkaly holky? Tobě to opravdu vyhovuje? Já si pořád nemůžu zvyknout. Hrozně se stydím a štve mě to, že zrovna já to musím mít tak. Asi si nezvyknu.

tmf (Pá, 5. 4. 2019 - 01:04)

Mám ho obnažený celý, už asi 6 let. Jednou jsem se vzbudil a predkozka nečekaně držela stažená (srolovana) za žaludem, předtím nikdy takže do té doby jsem ho měl vždy celý schovaný a nechtěl to jinak. Takže to byl dost šok ho najednou mít takhle, ale prostě jsem si řekl že si zkusím žít s trvale odhaleným žaludem. Ale nechtěl jsem aby o tom kdokoliv věděl.
Jinak reakce nebyly žádný.
A opravdu mi to vyhovuje.

tmf (Ne, 7. 4. 2019 - 12:04)

Jinak mě vždycky zajímalo jaký to je mít pořád odhalený žalud, když jsem to u někoho viděl tak mi to přišlo dost zvláštní. Já po tom netoužil ale lákalo mě si to někdy potají vyzkoušet. takže i kvůli tomu jsem s tím ze dne na den začal. A tehdy jsem si nemyslel že to tak nakonec budu mít už napořád.

Hynek (Ne, 7. 4. 2019 - 14:04)

Ty jsi to tak začal nosit na zkoušku, kdybys chtěl, tak jsi mohl předkožku opět natáhnout, jenomže mně to nešlo, nemohl jsem s tím nic dělat. Je mi to dodnes nepříjemné, se někde svléknout, ostatní si myslí že jsme obřezaný. Mám žalud pořád obnažený nemohu s tím nic dělat.

Návštěvník (Po, 8. 4. 2019 - 00:04)

Nič si z toho nerob, teraz to má von väčšina chalanov v mladšom veku trvale a nie je to nič hrozné. Ja obrezany nie som, ale v sprche keď niekde som si predkozku sťahujem a mam zalud cely von, kvôli hygiene. Syna som zazrel iba občas, keď sa prezliekal alebo bol von niekde pri strome curat a tiež sa mu postupne sťahovala predkožka vekom a teraz má von už cely zalud. Ja ju mam v klude tak do 2/3tin a čoraz častejšie si už nechávam zalud von trvalo, je mi to tak príjemnejšie.

Hynek (Po, 8. 4. 2019 - 01:04)

Kolik je vám let, kdy vám začal žalud vylézat a od kdy máte ty 2/3. Kdy se začala předkožka stahovat vašemu synovi, od kdy má celý žalud venku a kolik je mu teď let. Já se pořád stydím před svým otcem, který má jen 1/4 žaludu venku. Teď už si myslím na můj obnažený žalud zvykl, ale když jsem před ním někdy ve 12 letech při čůrání vytáhl penis s celým žaludem venku, tak se tak nějak podíval, že jsem se až zarazil a zakryl ho rukou. Teď už to tak mám skoro 8 let, u nás ve škole má více kluků různě obnažený žalud, někdo 1/4, 1/2 nebo 2/3, dokonce i celý žalud venku jako já. Nevím ale, kdo to tak má od přírody a kdo si to stahuje úmyslně.

Návštěvník (Út, 9. 4. 2019 - 19:04)

Ja mam 38 a sťahovať sa mi začala ešte počas puberty, keď som mal cca 13-14, ale nikdy sa nestiahla úplne. Kým som bol mladší, mi to dosť aj vadilo, teraz skôr naopak. Syn má teraz 16 a spočiatku mal problém so sťahovaním, klasika u menších chlapcov, mu to nešlo, takze to cvičil a naťahoval stále, ešte kým bol mladší. Neviem aký máš vzťah s ocom, ale syn sa predomnou nehanbil nikdy a ani ja pred ním. Možno na začiatku puberty áno, ale tým, že som to prijal ja úplne normálne, to prijal aj on. Teraz už nechodíme tak aktívne spolu niekam, lebo má partiu, kamaratky a kamarátov, ale keď ideme niekam ešte, tak nie je problém nikdy ísť do šatne spolu alebo do sprch, či aby niekde čural von predo mnou. Je to asi o zvyku, on skôr naopak, ako píšeš Ty, keď mal možno 12 a došiel už s tým, že už mu to ide pretiahnut celé, tak bol rad. Neviem ako napríklad teba učil oco chodiť na wc, ale ja syna od mala som učil, aby si dával zalud von cely a keď mu to nešlo, že začal mu rast, bol sklamaný, že mu to nejde a skrýval to vtedy a hanbil sa. Keď povolila predkožka, tak bol rad a videl som, že už sa neskrýva a normálne sťahuje pekne celé. Neskôr sa veľmi vytiahol a narástol cez leto asi o 20cm, ja som dosť vysoký a on už teraz je síce o 2-3cm nižší ako ja, ale je jasne, že ma prerastie. Predkožka sa mu začala sťahovať okolo 13-14, ja som prv myslel, že to sťahuje vedome, ale neskôr som si všimol, že to tak mal už keď sa vyzlieka. Teraz mal 16 a bimbasa ešte nemá úplne dospelackeho ale koniec má komplet von.

Hynek (Čt, 11. 4. 2019 - 03:04)

Děkuji za vyčerpávající odpověď. Jak pozoruji z příspěvků, vaše generace, t.j. našich otců, má často žalud venku jen částěčně, půlku, čtvrtinu a pod., ale naše generace mívá žalud venku celý a nemůžeme to nijak ovlivnit. Mně se to moc nelíbí, že to tak mám, zatím si nemoho zvyknout. Moje holka se také divila, že mám pořád celý žalud venku a nejde mi schovat. Už mi bude 20 a docela mně to štve.

Samo (Čt, 11. 4. 2019 - 14:04)

ja mam tiež cely zalud von a neviem si to vynachváliť už teraz, začala sa mi v puberte sťahovať len trosku predkožka, ale zas nás s bratom k tomu viedol oco, aby sme ju neťahali už na zalud, ale práve naopak, ťahali si ju dole čoraz viac aj bežne do slipov a plaviek a po kúpaní von von a nosili ho von čo najviac, až sa mi to zapáčilo a teraz by som už opak nechcel nikdy ... keď som vtedy začal nosiť boxerky (za decká slipy asi ako každý maly prcek) ten pocit odkryteho žaluďa mi bol nepríjemný, tak isto ako v pyžame - volna latka a citlivý zalud - zle zle zle najprv, ale časom som si zvykol a teraz opak - už nikdy na zaludi ... myslím si, že keby som nebol začal vtedy sťahovať, aj tak by mi strcala minimálne polovica von, ale to sa mi ani nepáči, ani nie je praktické, takze som rad, že mam cely zalud von, aj kvôli hygiene napríklad... ináč, hanbis sa ešte pred ocom aj teraz?

Reklama

Přidat komentář