Reklama

Kopnout kluka do koulí

Pavel (Út, 10. 9. 2019 - 03:09)

Ahoj odepisuji ti Na tve radky ktere mi zaujali mne zrusuje kdyz mi holka vesi zavazi za koule a jine praktyky dekuji za odpoved ,

Pavel (Út, 10. 9. 2019 - 01:09)

Ahoj mne zamujali tvoje radky mne zrusuje kdyz mi holka zavesi zavazi za koule muzes mi napsat neco dik

Návštěvník (Út, 10. 9. 2019 - 02:09)

Napise nejaka holka ktera rada slape mezi nohy zrusuje mi to

Eliška Tůmová (So, 6. 4. 2019 - 13:04)

Ondřeji, já si to pamatuju jinak... Docela náhoda tu na tebe narazit... Takže bylo to takto - Každý den jsi přišel k mojí lavici a řekl , že máš penis jako z oceli a že tě nic nebolí. Jednoho dne jsi mi řekl , že bys mě s ním nejraději zbil jako lasem ... Já ti řekla, že jsi úchyl a ty jsi mi řekl že jsem blbá. Natož jsem ti řekla ať jdeš se mnou na chodbu. Úplně bylo vidět , jak se ti v kalhotech něco probouzelo... Myslel sis, že jdeme asi na záchody xd a pak jsi mě nastal. Řekl jsi ... A už je na tebe ready ;) To jsem už nedala, strčila jsem ti ruku pod kalhoty, vší silou jsem ti uchytla péro s koulema a tahala jsem k sobě ... Chtěla jsem ti ho i utrhnout jaks mě sral... Jenže ty jsi mě jak debil chytil za legíny s kalhotkama a vší silou je roztahoval... V jednu chvíli jsme - já zvítězila v souboji o tvůj penis a vytáhla ti ho z kalhot... Jenže tys mi roztrhl kalhoty s kalhotkama a jen jsem cítila jak se že mě sesouvají... Naneštěstí si to už lidí natáčeli... V tu chvíli jsem věděla že nemám co ztratit a zmáčkla jsem ti péro tak moc , že ses rozbrečel a sesunul k zemi... Úplně bylo vidět jak jsi ho měl užší v jednom místě... Pak přiběhla učitelka a začala zjišťovat co se děje... Pak už mě odtrhl učitel od jeho penisu a odvedl do ředitelny. Poslední co jsem viděla a slyšela bylo to jak ti učitelka na ten penis sahá a zkoumá ho a jak si dvě holky říkají , že by se toho péra nedotkli a že to bude virál, v tu chvíli jsem věděla, že to byla chyba a tak jsem si dala předsevzetí. "Už nikdy nebudu kluky tahat za penis, ani jim mačkat koule , nebo jim na jejich intimní partie dupat.... Tak to bylo

Pavel (So, 14. 9. 2019 - 00:09)

Ahoj zrusuje mi kdyz mi holka slape Na koule a curaka muzem se domluvit diky Pavel

Návštěvník (So, 6. 4. 2019 - 13:04)

Pod lavicí klukovi klidně pohoňím, ale v ředitelně bych si dva kluky naráz jednou do zadku a druhého do úst nevložila.

Návštěvník (Ne, 7. 4. 2019 - 12:04)

Proč by ne?

Návštěvník (So, 6. 4. 2019 - 13:04)

Eliško Tůmová, to jsem si myslel, že jsi slušná ty jsi takováto běhna ?!

Ondřej Novák (So, 6. 4. 2019 - 09:04)

Ahoj, potřebuji poradit.
Jedna spolužačka, které jsem sdělil, že je blbá, mě chytla za varlata a začala vodit po chodbě ve škole. Všichni se smáli... Ona mi prostě strčila ruku pod kalhoty uchytla mě za penis s pytlíkem a tahala mě po chodbě... Nakonec to vyústilo v to, že jsem jí serval legíny i s kalhotkami a ona mi vytáhla penis ven z kalhot. Byl to mega trapas ... Z tou holkou jsme se usmířili , ale bohužel nás hodně lidí má natočený jak stojím na chodbě já s penisem pryč z kalhot a ona bez čehokoliv na dolní půlce těla... Už to bylo i na YouTube. CO MÁME DĚLAT? děkuji za všechny odpovědi

Vhaerun (St, 14. 11. 2018 - 16:11)

Ahoj, pokud to chceš pořád zkusit, budu rád, když se ozveš. Třeba na vhaerun[zavináč]seznam.cz

Honza (So, 27. 10. 2018 - 07:10)

Když jsem byl na vojně a zrovna jsem drhnul podlahu kartáčem samozřejmě v klece tak me jeden mazak ze zadu nakop do koulí. Svijel jsem se na zemi a držel si koule. Byla to hrozná bolest ale zároveň jsem cítil jak mi tvrdne pero. Po chvíli mi v něm zaskubalo a já se udělal. Prosaklo to pres trenky i tepláky. Všichni si mysleli ze jsem se bolestí pocural . Smali se a nechali me odejít.

Tom (Pá, 26. 10. 2018 - 11:10)

Možná jsem divnej, ale mne to prostě vzrušuje. Ta dominance ženy, že se mne nebojí a naopak cítí, že má navrch. Jedna moje kamarádka mne za drobné prohřešky kopala do rozkroku. Už jen výhrůžka kopem u mne vzbudila silnou přes kalhoty viditelnou erekci.. Neskutečně mne vzrušovala ta její dominance, když jsem se zvíjel bolestí, měl přito erekci a ona se tomu smála. Občas mi tohle erotiké ponížení udělala třeba i veřejně, před svýma kámoškama. Vzrušuje mne to, že jsem v její moci, že ona je silnější a já zranitelný.

vandembrok@sezn (St, 8. 8. 2018 - 12:08)

Rada by som ta nakopala ze by...LUKAŠ ZABOJ FACEBOKK

Vhaerun (Pá, 26. 5. 2017 - 14:05)

Mám takovej...Ahoj, už je to sice dost let, ale pokud máš pořád takové touhy, rád se ti nabídnu jako figurant. Kdyžtak napiš na vhaerun[zavináč]seznam[tečka]cz. Budu moc rád.

Michal (Pá, 3. 8. 2018 - 15:08)

dej ho sem tyTak poď

Chlap a né bačk (So, 22. 4. 2017 - 08:04)

A mě to některá udělat tak má držku roztrženou od ucha k uchu a kundu od prdele k pupku! To by si mohla tak zkusit

Anonym (Pá, 21. 4. 2017 - 14:04)

Chtěl jsem vyhovět tvé...Mně bys do kouli kopat mohla nějakým klukům se to líbí treba mne

Tema (Pá, 20. 4. 2018 - 23:04)

Toto téma bylo založeno cca před 12 roky, takže myslím, že na otázy "kopnes mě pls do Koulí? Ozvy se ...." Vám nebude odpovídat, protože je už starší a dávno vdaná. (Alespoň podle mě)
A také myslím, že ty komentáře "ty jsi hrozna pí** ze kluka kompas do kouli" by jste mohli vynechat.

Toť vše.

-cairuss

qwertz (Pá, 23. 9. 2016 - 14:09)

Zeny jsou nadrazene pohlavi ,...Ale prd...musí se jen umřít :-)

býčíkoule (Pá, 23. 9. 2016 - 12:09)

tohle je konečně...Po delší době jsem se zatoulal na tento web a našel Tvoji reakci na můj příspěvek.Pokud bys měla chuť pohrát si s mužskými varlata,třeba být i přítomna dobrovolné kastraci,ozvi se na meil [email protected] , budeš vítána.

Reklama

Přidat komentář