Reklama

Tahání za tanga

Eduard Nud (St, 10. 10. 2018 - 09:10)

Na to je jedna velice jednoduchá rada. Kupujte vaší dceři bombarďáky. Nebo ať chodí naostro.

Andulina (Út, 21. 8. 2018 - 15:08)

Ahoj,
mám jednu vtipnou historku s naší dcerou (14 let). Během školního roku začala dcera nosit tanga a po nějaké době jsem si začala všímat, že má některá tanga natrhnutá či roztrhnutá. Když jsem se jí na to zeptala, řekla mi, že si ve škole dělají "zářez" - když někomu kouká okraj spodního prádla, tak ho za něj zátáhnou a zaříznou mu ho. A vzhledem k tomu, že ona nosí tanga a někdy jí je vytáhnou spolužáci až po ramena, tak se občas roztrhnou. Připadalo (a i pořád připadá) mi to hrozné, taky jsem kvůli tomu psala na jiné stránky a diskuze, nicméně dceři ani jejím kamarádkám to nevadí - berou to jako vtípek a hašteření, takže jsem na to rezignovala.
No a teď o prázdninách se stala šílená ale i vtipná věc. Byly u nás dceřiny stejně staré sestřenice, přišla také dceřina spolužačka, a tak měly holky v pokoji dívčí večer. Když jsem tam jednou přišla, nevěřila jsem svým očím. Holky se začaly smát a řekly, že hrají hru. Dcera a jedna ze sestřenic měly svázané ruce a stály vedle sebe u palandy. Měly vytažená tanga nad kalhoty a k nim přivázané šňůry, které byly přehozeny přes horní okraj na palandě a spuštěny dolů, kde je držely kamarádka a druhá sestřenice. Ty měly u sebe kartičky s otázkami z nějaké kvízové stolní hry, a dávali otázky přivázaným holkám, každá té jedné, kterou držela za šňůru. No a když odpověděla špatně, zatáhly za šňůru a tanga tím zaříznuly výš. Nejdřív jsem zpráskla ruce a byla jsem úplně šokovaná. Ale když se samy holky začaly smát a uklidnily mě, že je vše v pohodě, a že je to prostě jejich hra, opadlo to ze mě a začala jsem se taky smát. Byl to vlastně vtipný pohled. Dvě přivázané holky stály chuděry na špičkách, aby byly co nejvýše a zmenšovaly bolestivý zářez, tanga měly vytažená skoro až po ramena (a zepředu až po břicho). Chvíli jsem hru tedy sledovala. Při každé otázce, kterou nevěděly, a byly tedy zataženy za šňůru a za tanga, chuděry zasténaly. Když je měly vytažená opravdu až po ramena, bylo vidět, že je tu už extrémně bolí, sestřenčina tanga pak po chvíli rupla a hra skončila. Holky se smály, měly z toho legraci a šly se vystřídat.
Píšu to jako vtipný příklad toho, jaké blbosti teď pubertální holky dělají. Zároveň se chci ale zeptat, zda někdo "zářez" také zná a má třeba podobné zkušenosti či zážitky :) .
Díky.

Klára (Út, 24. 9. 2019 - 12:09)

Jsem masochystka tak že bolest mi naopak dělá naprostou rozkoš sama si tanga zařezavam a dělá mi to moc dobře a čím jsou tanga menší a titěrněší takam stoho lepší pocit lépe se zaříznou mám to moc ráda vím s jiná

Venca (Út, 21. 5. 2019 - 11:05)

Přidejte se k dcerám a hrajte s nima :D. Já dělával za mlada zářez pořád. Holkám ve škole, sestře doma a někdy i mámě když jí tanga lezly z kalhot. Ony mně to samozřejmě oplácely taky. Byla to sranda.

Hanz (Po, 25. 3. 2019 - 22:03)

Neresil bych to puberta. Taky jsme v tomhle věku tahaly holky za tanga (občas nevydržela) rozepínání podprsenek bylo na denním pořádku. Později jsem taky pár holkám sebral po sexu kalhotky jako trumf.

Jana Š (Út, 26. 3. 2019 - 07:03)

Podprsenky skoro ani ne. Já jsem ji měla asi 2x nebo 3x, už přesně neví a potom jsem se sekla a už jsem ji nikdy na sobě neměla. Jen se děsím doby, až jednou budu muset. Sbírání tang nebo kalhotek, to se dělalo. Když jsme se navzájem svlíkali, tak si moje tanga strčil do kapsy svých kalhot a už mi je nikdy nedal. Nikdy jsem je teda nepožadovala, protože je některý kluk stejně natrhnul a nebo některá roztrhnul vpředu ten trojúhelníček. Záleželo na tom s kým jsem to dělala. Byli sběrači, trhači a průnikáři skrz. Nahradila jsem ty normální tanga těmi s otvorem a bylo po trhání, jen sběrači vytrvali. Ty s otvorem nosím už normálně i když jsou vlastně jen na dráždivý sex. Já je tedy s tou mojí aktivitou musím mít stále na sobě. A když jste ty kalhotky sbírali, tak co jste s nima potom dělali? Nikdy mi to nikdo nijak kloudně nevysvětlil.

Marek (Čt, 28. 3. 2019 - 13:03)

Dámský spodní prádlo jsem teda nikdy nesbíral, ani po sexu, nechápu k čemu by mi bylo :D. Ale že je na něm něco vzrušujícího je naprostá pravda...a zvlášť na tangách. K postelovým hrátkám samozřejmě patří, že se ve vášnivosti strhnou i roztrhnou. Pamatuju si, že když jsem byl na gymplu, tak se nám to dost líbilo, když je holky nosily...bylo to sexy a my si je snažili předcházet ;).
Na základce to bylo jiný, to jsme byli ještě parchanti co chtěli jen dělat vtípky a kraviny. Taky jsme měli rádi, když holky nosily tanga, ale jen proto abysme je za ně tahali :D. Co se tu psalo, všechno znám...jen z té druhé strany. Jakmile holce ze třídy vykoukly, hned jsme jí udělali zářez, často až do roztržení. Někdy se divím, že to s náma přežili :D...běžně jsme je za tanga tahali po zemi, i věšeli do vzduchu. Chuděry vždycky naříkaly, ale zas na druhou stranu tomu samy dost napomáhaly...tanga nosily skoro pořád, a přesně jak tu někdo psal, byla to ta móda bokovky + z nich čouhající tanga. Takže si o to vlastně samy říkaly :D. Asi je těšila ta pozornost a to jiskření.

Linda (Út, 2. 4. 2019 - 12:04)

Naprostý souhlas. Kluci v tomhle věku chtějí blbnout ale holky už se chtějí líbit a zaujmout. Proto tyhle srandičky skousnou,kvuli té pozornosti jak píšete. Sama jsem to zažila v sedmé a osmé třídě. Zářez se ve třídě běžně dělal,kluky to bavilo. Jeden spolužák se mi děsně líbil,byla jsem do něj zamilovaná. Patřil mezi třídní raubíře a ty,co zářez dělali nejvíc. Chtěla jsem ho zaujmout a dostat se mu blíž jak se říká, a tak jsem se mu se zářezem schválně "nabízela". Typicky jsem zářez začala dělat jemu. Kluci nosili kalhoty spuštěné dolů,takže jsem mu často vytáhla trenky. Pak bylo jasné, že to schytám na oplátku i já. Po čase se z nás vytvořila dvojice co si neustále dělala navzájem zářez. Na jednu stranu jsem byla ráda,škádlili jsme se a já doufala,že bude neco víc, na druhou stranu to bylo utrpení. Já mu ty trenky vždycky vytáhla jen trochu,ale on mně tanga zaříznul šíleně vysoko. Zpětné si říkám,že jsem byla pěkné blbá,že jsem to snášela,byla ta hrůza. Nic jiného než tanga jsem nenosila, občas i stringy. Běžně mi je vytahoval až po ramena,často se roztrhly,to je pak dorval a byla jsem naostro. Po škole jsme chodívali často do parku na hřiště. Tam byla jeho blíbená zábava, že mě s kámošema za tanga pověsili na prolejzačku. Ta bolest byla nesnesitelná. Když jsem měla krajkový,nebo bavlněný tak ty alespoň po chvilku ruply a skončilo to. Nejhorší bylo,když jsem měla elastický. Za ty jsem kolikrát visela i desítky minut. Byly to muka, kolikrát jsem se skoro rozbrečela. Největší utrpení bylo, když mi pak udelali tzv.prak. Visela jsem ve vzduchu,nohama nad zemí,a když ty tanga nechtěly rupnout, chytli mě za nohy a tahali ještě dolů,zářez se tím zvětšil a i elastický většinou ruply. Bylo to k nevydržení. Podobných "her" se mnou měl plno. Po určité době jsem si uvědomila,že to nikam nevede,a vykašlala jsem se na to. Já už byla vyspělejší a líbíl se mi,ale on byl ještě kluk,co chtel jen holky škádlit.

Verča (St, 14. 8. 2019 - 11:08)

Lol, prak :D

Vašek (Čt, 2. 5. 2019 - 10:05)

Musím přiznat že je to přesně jak píšete :D. V osmý, devátý třídě jsem byl úplně stejný. S klukama jsme holky rádi škadlili a zářez, a kór s tangama, jsme milovali ze všeho nejvíc :D. Byla to ta doba, kdy byly v módě bokovky a krátký trička, takže spolužačkám často tanga lezly z kalhot. No a my je za ně tahali v jednom kuse. Někdy se divím, že to s náma vůbec přežili. Teď vím, že to muselo hrozně bolet, ale tenkrát nás to hrozně rajcovalo. Vytáhnout je až ke krku a roztrhnout je, to bylo něco...nebo některou holčinu za tanga pověsit a koukat jak pomalu vlastní váhou sjiždí dolů a tanga se jí zařezávají čím dál výš...to byl rajc, chuděry naříkaly a pištěly jak sirény. Vím, dost blbá zábava, ale tenkrát jsme si nemohli pomoct.

Julie (Pá, 31. 5. 2019 - 15:05)

Tak přesně takový jako vy jsem měla na mysli :D..."nebo některou holčinu za tanga pověsit a koukat jak pomalu vlastní váhou sjiždí dolů a tanga se jí zařezávají čím dál výš"...na vlastní kůži jsem zažila a ani si neumíte představit, jaké to je utrpení.

Martina (Ne, 2. 6. 2019 - 15:06)

Žádnej kluk si neumí představit jaký to je. Mně to dělali bráchové pořád, bylo to nesnesitelný. Já jim s kamarádkama taky dělala naschvály ale nic takhle bolestivýho.

Návštěvník (Čt, 2. 5. 2019 - 12:05)

Jj, to byly časy...

Marie (Čt, 11. 4. 2019 - 15:04)

Osobně jsme to nezažila, ale znám to samé od dcery. Když byla v 8., 9. Třídě tak to u ní bylo to stejné. Taky si se spolužačkama od kluků nechávaly plno věcí líbit, protože se jim líbili. Pamatuju si, že je kluci zlochtávali, plácali přes zadky atd. Nejoblíbenější ale taky bylo tahání za spodní prádlo. Tahali je za ramínka od podprsenek a samozřejmě za tanga. Chudák dcera, často přišla domů s roztrženými, a fakt jí to bolelo. Když jsem se jí ptala, proč je teda pořád nosí, řekla mi to stejné, co jste popisovala vy. Že to sice bolí, ale že se jí někdo z těch kluků líbí, a takhle ho zaujme. No užila si své, taky mi párkrát vyprávěla, že jí za ně i pověsili. Nabízela jsem jí třeba nohavičkové kalhotky, s těma by to asi tolik nebolelo, ale nechtěla je. Když si kupovala tanga, často volila schválně z jemného materiálu, aby se snadno roztrhla. Třeba elastická nebo s pevnými lemy si nosit netroufla. Takže hold taky trpěla za pozornost od kluků. O "praku" teda nikdy nic neříkala, ale zní to šíleně. A jaké "hry" s vámi ještě dělali?

Linda (Út, 23. 4. 2019 - 11:04)

No jako dělali toho spoustu,všechno si už ani nepamatuju. Klasika byl normální zářez,kdy ta tanga vytáhli klidně až po ramena. Pak bylo častý to věšení,jak jsem psala - po škole v parku na prolejzačce. Při tom často došlo i na ten prak. Ještě si pamatuju na "kšandy" - to mi ty tanga vytáhli až nad ramena a provlíkli mi jima ruce,takže jsem ty tanga měla na ramenou jako kšandy. No uměli toho vážně hodně,všechno to šíleně bolelo.

Pavla (St, 24. 4. 2019 - 14:04)

Tak asi každá holka zná z mládí zářez a i s tangam. Ale teda jsem překvapená tou mírou. Znám to jen jako takové škádléní, a kamarádama a hlavně kamarádkama jsme si to dělali když někomu tanga vykukovala...jako takový trest. Ale vždy jen trochu, maximálně třeba po žebra. A už i to s tangama šíleně bolí. Po ramena nebo pověsit za ně, to si fakt nedokážu představit. Naštěstí jsem to nikdy nezažila, přijde mi to už dost přes čáru.

Petr (St, 3. 4. 2019 - 14:04)

Ze zakladky znám taky. I když holky ze třídy moc tanga nenosily, jen obyčejný kalhotky. Pamatuju si ale, že jsme takhle jednou pověsili s bráchou starší sestru. My byli na základce, ona už na gymplu a často jsme se sourozenecky mydlili. Nějak nás naštvala, tak jsme jí za tanga pověsili na zahradě. Ta řvala. Po chvíli se jí tanga roztrhly a celá rudá zlostí odešla. Od mámy jsme to pak pěkně schytali. Asi to fakt bolí, co?

Linda (Čt, 4. 4. 2019 - 14:04)

No chudák sestra teda,že řvala naprosto chápu. Řval byste taky. A jestli to bolí? To je dost zbytečná otázka :D...jako člověk visí prakticky za šňůrku,co se mu zařezává zezadu i zepředu...Takže jo! Bolí to nesnesitelně. Často jsem si v duchu říkala,že bych to klukům přála zažít někdy v tangách,ono by je to přešlo.

Dana (Čt, 4. 4. 2019 - 17:04)

Tak asi každý kluk někdy tanga na sobě měl. Dobře vědí,jaké to je.

Linda (Čt, 4. 4. 2019 - 19:04)

To bych teda neřekla. Nikdy jsem nezažila u kluků,se kterými jsem chodila,že by nosili,nebo měli jakékoli zkušenosti s tangama. To samé kamarádi ze zakládky i odjinud. Po pravdě by mi to přišlo dost divný,tanga beru jako vyloženě dámské prádlo. Takže pochybuju,že by věděli jaké to je.

Reklama

Přidat komentář