Reklama

Existuje Bůh?

sardanapal* (St, 3. 4. 2019 - 18:04)

černoch (negr , je asi dost na hraně) , cikán , buzerant , blbá blondýna , ťaman , hindusák atd. vždy budu používat ...

Rakato (St, 3. 4. 2019 - 18:04)

Řeknu ti to takhle - ještě žijeme v relativně tolerantní době. Sice máme níže uvedený paragraf, ale výklady jsou pořád mírné. Ale bude se přitvrzovat. A soudce bude brát do úvahy i stáří "pachatele". Dědula, který celý život byl zvyklý mluvit o cikánech, odejde s podmínkou, ale mlaďoch dostane pořádně po uších, protože ho už ve škole učili, že má být korektní. (A také půjde o intenzitu projevu - když to řekneš v hospodě, dobrá, ale na internetu? To už bude o hubu. Ale prozatím klídek, ještě je ticho po pěšině. Ještě si užijme relativní svobody. Ještě mají cikáni s protesty utrum.) Doufám, že to už pochopil i ten borec, co tady psal o boji proti muslimům.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
§ 356Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(1) Kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému národu, rase, etnické skupině, náboženství, třídě nebo jiné skupině osob nebo k omezování práv a svobod jejich příslušníků, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(2) Stejně bude potrestán, kdo se spolčí nebo srotí k spáchání činu uvedeného v odstavci 1.
(3) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem, nebo

b) účastní-li se aktivně takovým činem činnosti skupiny, organizace nebo sdružení, které hlásá diskriminaci, násilí nebo rasovou, etnickou, třídní, náboženskou nebo jinou nenávist.

Andy (St, 3. 4. 2019 - 18:04)

tvé IP je zajímavé. Dobrá identiofikace a locator

Andy (St, 3. 4. 2019 - 18:04)

tvé IP je zajímavé. Dobrá identiofikace a locator

Andy (St, 3. 4. 2019 - 18:04)

tvé IP je zajímavé. Dobrá identiofikace a locator

Andy (St, 3. 4. 2019 - 18:04)

tvé IP je zajímavé. Dobrá identiofikace a locator

Touha (St, 3. 4. 2019 - 17:04)

Sarde, meruňka je osypaná květy, se bojím, že to všechno zmrzne :)

sardanapal* (St, 3. 4. 2019 - 17:04)

Já sem věděl , že se ozveš , lepší co - inzerát ;-) Já mám v podstatě opyleno - odkveteno , sněží z meruňky ... No minulé týden sem se třepal taky . Furt samé vichr a včelky ani nevylítly , ale pak se to dohnalo . Tak držím palečky ať to ta tvá dá taky ;-)

Samice (St, 3. 4. 2019 - 09:04)

Datumice

Návštěvník (Út, 2. 4. 2019 - 20:04)

Žijeme v počítačové simulaci.

Rakato (Út, 2. 4. 2019 - 21:04)

Že je náš život počítačová simulace chytřejších bytostí - to je legitimní vědecká teorie. Ale těžko se to dokazuje. Máš stejné šance, jako když se křesťané pokoušejí dokazovat boha. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Já se raději držím při zemi, protože - prach jsi a v prach se obrátíš.

Návštěvník (St, 3. 4. 2019 - 12:04)

A jak mě někdo vysvětlí, že i když se snažím vybřednout z těch životních sraček, tak to nejde a nejde a když si řeknu, no hurá, trochu se to zlepšuje, tak tu máš a jsem zpět. Nejde o alkohol, drogy, hráčství, ale o běžný život, který není vůči mě dobrý. Bezdůvodné špatné chování lidí vůči mě, nemám žádného kamaráda, protože někdy už za měsíc, někdy dýl, každý se mě snaží podvést a nejlíp okrást, kupování zmetkových výrobků, smůla je můj kámoš, atd. Manželka zlehka proplouvá a radši nakupuje vše sama. Programem je to dané a basta, není úniku. Prostě Matrix.

Rakato (St, 3. 4. 2019 - 14:04)

Viníka svých problémů si umí najít sama většina lidí. Problém je, že se často nestrefí. Na tvé problémy je jedna rada: třikrát měř a jednou měř.

Krása (Út, 2. 4. 2019 - 20:04)

Křesťané mají tříhlavého draka. Jedna hlava je fotrem, další je synem a třetí nespecifikovaným duchem. Přičemž jedna ta hlava si dala na 33 let voraz z nebe a byla na zemi v podobě člověka. Takže v nebi byly dočasně jen dvě zbývající hlavy. Teď už tam jsou tam zase tři hlavy komplet. A ta jedna hlava, co tu byla 33 let na planetě Zemi, tady má znovu přijít. Ale asi už se jí nechce podruhé. Tak ačkoli to slíbila, že to bude ještě v prvním století, tak se jí nechce stále ani po dvou tisících letech. Tak tam jsou pořád tři hlavy v tom nebi. Ale někteří křesťané s tím nesouhlasí a tvrdí, že hlava - syn tady poslal na naši planetu hlavu - ducha. Prý to nastalo o letnicích. Takže podle této teorie by byly v nebi hlavy jen dvě, hlava - otec a hlava - syn. Možná že hlava - syn nepřichází na naši planetu proto, že hlava - otec tam nechce zůstat. Kdoví jako to vlastně je.

Tony (St, 3. 4. 2019 - 10:04)

* Teď už tam jsou tam zase tři hlavy komplet. A ta jedna hlava, co tu byla 33 let na planetě Zemi, tady má znovu přijít*-------------------------------------------Bůh není jen v nebi. On je jako čirý duch všudypřítomný, a to platí pro jeho tři hypostaze. I Logos (Slovo) byl všudypřítomný, i když přebýval v plnosti v osobě Ježíše KRISTA na zemi.

Rakato (St, 3. 4. 2019 - 12:04)

Když ti řeknu, že internet je všudypřítomný, budu mít více pravdy než ty se svým duchem. To se to káže o neviditelných věcech, které nic nedělají! To se to vymýšlí o jejich vlastnostech a schopnostech. Je to dětinské. Necítíš se přitom hloupě?

3.4. (St, 3. 4. 2019 - 08:04)

Křesťané mají draka,jistě. Jedna z dvou „oblud“ (draků) je samice.

Steve (Út, 2. 4. 2019 - 17:04)

Vzývat Jehovu je stejný jako vzývat Pepíka ... Nikdo z Křest'anských církví neužívá označení Jehova. (byl to dřívější Katolický omyl jistého pána) Hloupí Amíci na omyl nedají ... Why?

Rakato (Út, 2. 4. 2019 - 18:04)

Křesťané tvrdí, že bůh je na světě jen jeden, a proto je zbytečné ho pojmenovat, navíc když Židé zapomněli samohlásky v jeho jménu Jhvh. (Ale už od Židů převzali bohů několik - viz třeba satan, a další si vymysleli - viz všechny ty panenky Marie a další svatí.) Křesťané mají v těch svých bozích hokej.

2.4. (Út, 2. 4. 2019 - 18:04)

Tebe ten žalobce nějak imponuje.

Reklama

Přidat komentář