Reklama

plenková disciplína

Návštěvník (Po, 22. 4. 2019 - 23:04)

kdyby chtěla abys ležel v postílce pořídí ti edokační peřinku nebo edukační třmeny
https://www.sbazar.cz/hankaproky/detail/63983952-vrchni-plenka-na-kycle
https://www.emimino.cz/detail-fotky/?imageId=1482710&target=www.emimino.cz%2Fdiskuse%2Fluxace-kycle-sadrova-spika-naplastova-trakce-71893%2Fstrankovani%2F182%2F
nebo v nemocnici by ti zasádrovali nohy tak abys je měl od sebe
https://www.emimino.cz/detail-fotky/?imageId=646716&target=www.emimino.cz%2Fdiskuse%2Fluxace-kycle-sadrova-spika-naplastova-trakce-71893%2Fstrankovani%2F14%2F

Jana (Po, 22. 4. 2019 - 21:04)

Suprima jsou právě ty igelitové kalhotky.
Na noc jich máš víc abys ses večer když spinkáš mohl počůrat i třeba třikrát aniž bys byl v mokru , přes den máš jen jednu ,protože si můžeš říct o novou , a maminka tě přebalí, v noci když spinkáš si asi o novou neřekneš že ?

(Ne, 21. 4. 2019 - 18:04)

Teď bylo prebaleni do čisté plenky dostávám látkové a dudlík musím dudat teď ještě k tomu a mám ještě punčocháče 40 den a oni jsou stahovací takže látkovou plinku drží dobře a teď jsem počůral další plenku že po demne musel být dán igelit aby vše neproteklo do postýlky.jedna plena v pračce a druhou si akorát pomočil co stebou uděláme dáme jedno razovky asi a nebo prostě počkáme až uděláš druhou potřebu ale já si myslím že to bude ještě jedno pocurani do látkové pleny teď jsem dostal ještě jednu přes pocuranou plenku a ještě čípek do zadečku aby bylo vše vykonáno do plenek tak chvíli v tom vydržím ono to přijde samo to kakání do pleny jelikož mám asi záchvat epilepticky tak se pomocuji a podelavam automaticky jde to samo od sebe tak mne mamka dala ještě jednu plenku navíc a být radši pomočen a pokadeny v plence nežli v kalhotách.

Helena (Ne, 21. 4. 2019 - 23:04)

Proti protečení používáme plenkové kalhotky suprima. :-)

Návštěvník (Po, 22. 4. 2019 - 01:04)

suprima, super věc.

(Čt, 18. 4. 2019 - 16:04)

Já dostávám čípek každé ráno aby byla i plena posrana aby se ujistila že pleny musím mít stále plena musí být hezky krásné na široko a vždy mne v tomto zabalu necha dříve jsem protestoval že plenky nechci ale snaha byla zbytečná. a s plinkami nosím i punčocháče a legíny a nebo bodycko podle toho co má máma zrovna po ruce a takhle mne prebaluje klidně i 3x až 6x denně ve všední dny chodím bez pleny ale dostanu plenky vždy na noc a když je ráno jen mokrá tak potom úřaduje ten čípek a nebo dostávám v kojenecké lahvi Sunar s přídavkem gutalaxu vždy večer.a ještě aby toho nebylo málo tak dudám Dudlík od značky Nuk a to je i kojenecká láhev 350 ml nikdy ji dostávám i 3x za den ráno se sunarem k vobjedu Sunar Complex plus a večer s piškoty plus i něco navíc buď projímadlo a vždy ráno je plina pěkně pocurana ale i pěkně pokadena ale to je pořádná nadílka v plence e ráno vždy před přebalovánim pořádná koupel a pak zpět na přebalovací podložku čekám nahý na čistou plenku s pokrčenými nohama tak si udělám ještě masturbaci přibližně do té doby dokud máma nepřijde s mastí a s pudrem a s latkovimy plenkami....A už jde se na mne kouknout a říká tady nikdo zase masturboval tak ze skříně vyndá asi tak 4 pleny ale nejdříve mě ještě otře vlceny mi ubrousky pak veme mast na opruzeniny a pak mne ještě zasype pudrem pak mne veme pod kolena a dá pod zadek pleny prelne mne je mezi nohy a nandá mne svrchní kalhotky pak gumové kalhotky pak punčocháče a na závěr i bodycko a doma se nesmím oblékat sám malé děti se také neoblikaji sami jak které jí říkám prý nemám odmlouvat tak mne dá Dudlík e je po mluvení zachvili mne dudlík vyndá a dá cucat s kojecke lahve Sunar Complex plus e před chvílí jsem pocítil že čůrám do plenky.... takhle tyto plenky vzladnou přibližně asi 5az6 pocurani to mám vyzkoušeno a pak se jenom pokadim a pak je plena vyměněna za čistou... ale odpoledne dostávám jednorázovou plenku a přes ní jen gumové kalhotky a večer zase plenkový zábal nevím proč to tak je že po ránu plenkový zábal odpoledne jen jednorázovou plenku a večer zase plenkový zábal snad už stim přestane mamka teď mne je 8 let a snad ve 14cti skončí s přebalovánim

malej (Čt, 18. 4. 2019 - 17:04)

Tvá mamka je hodná že ti alespon nechá masturbovat , to mě ani to nenechá a pás cudnosti mi nesundává, zatím to teda ještě neudělala a to ho už mám dva roky.

Klára (Út, 16. 4. 2019 - 06:04)

Mě máma dávala projímadlo ve formě čípku, aby si byla jista že projímadlo nevyhodím, přes noc jsem pak byla ráda že ty pleny vůbec mám.

Jitka (Ne, 14. 4. 2019 - 18:04)

Co trenky a nebo slipy že vám děcko po venku trajdat nebude a nebo prostě dát plenku a trajdat po bytě jen v plence také to je účinná výchovná metoda až nasteva vše vidí jak děcko je zlobivé.......a nebo výchovný trest je také že od pasu dolů je nahý a nebo pár na zadek může i dostat.... Zrovna v pátek náš syn dostal ve škole poznámku tak od pátku nosí za trest pleny látkové a místo gumových kalhotek jednorázovou a veškerá potřeba se dělá do plen a přes pleny má místo pyžama noční košily po dceři Noe mohu říci nelibý se mu to že používá dětské pleny.zitra ráno mu skončí trest s plinkami a pak se uvidí co bude dál .....A teď se mne ptal jestli by mne nevadilo jako matce jestli mu mohu dávat pleny na dále každou noc že mu plenky nevadí a já mu odpověděla jaký by jsis přál látkové pleny a nebo jednorázové a on na to že by chtěl látkové pleny že nemusí vůbec vstávat s postele že udělá potřebu kdy chce.ale na ven budu dávat jednorázovou plenku jestli souhlasíš ano maminko souhlasím......A akorát přišla i dcera a říká co to tady máme za pocuranka cow nosí plenky....a já jí říkám neposmivat se nebo taky dostaneš plenku neposlechla a tak jí dostala také.?????? nechtěla jí ale měla hold smůlu.dceri je 9 let a synovi 11 let tak příště napíšu jak to vše dopadlo s dcerou to přebalování... já musím říct vždy i manželovi aby jí pomohl vyvléknout s oblečením a už mne volá že plinky jí mohu dát tak za tento trest dostane 6 látkových plen aby se příště neposmivala někomu kdo nosí plenky.

Zub (Pá, 19. 4. 2019 - 09:04)

Pokud se mu pleny líbí, tak to udělejte jednoduše. Pleny doma nonstop , používat na každou potřebu. Začněte sním jednat jako s malým děckem. Klidně ho krmte z lahve , oblekejte ho jako malýho, spát po večerníku atd . Uvidíte, že ho to přestane bavit . Pokud něco nebude chtít, tak mu řekněte, že ok , ale pryč jde vše i pleny.

Návštěvník (Ne, 14. 4. 2019 - 20:04)

To ale znamená že trestáním plen už nemůžete protože je kluk rád nosí, takže to není trest. Jak příště poznámkáře trestat je ještě třeba domyslet .
Mám vyzkoušené že při pěti plenách už vaše dcera bude mít nohy hodně , hodně, od sebe a ani nebude moct chodit a bude jen ležet, ale tím že jí chcete dát šest plen tak to asi je účel.

(Pá, 12. 4. 2019 - 20:04)

Tak hold dostávají pleny a vše co k tomu patří takový trest je učenější nežli by kouřili cíga či trávu a nebo braly drogy.

Nela (Pá, 12. 4. 2019 - 22:04)

Na to aby jste udrželi dítě doma stačí nechat ho ve spodním prádle a ostatní oblečení dát pod zámek. V Kalhotkách nebo slipech vám dítě trajdat ven nepůjde , na to je zima.

M (Po, 8. 4. 2019 - 13:04)

Tak Honzik si dopisuje s Petrikem-oba Prestige, no hlavne ze je mir. Chtelo by to uvadet IP, aby kazdy videl kdo s kym a to oblbovani by ustalo, nebo by se dramaticky zredukovalo. Proti plinam a gumovym kalhotkam osobne nic nemam, nebot i ja jsem nucen vyuzivat jejich ochrany, ale myslim si, ze Honzici i Petrici dost prehaneji a tahaji nas jak se rika za fusekli.

Návštěvník (Po, 8. 4. 2019 - 12:04)

projímadlo, to je alespoň trest

Honzík 10 (Ne, 7. 4. 2019 - 16:04)

Tak jsem přišel z venku a jednorázovou plenku jsem měl pokadenou a trochu i pocuranou jelikož jsem včera večer měl průjem a trochu se pokadil do pyžama už jsem to bohužel nevydržel dlouho jelikož záchod byl obsazen tak jsem dostal látkové pleny mezi nohy a na venek jednorázovou plenku a teď před chvílí jsem dostal látkové pleny a teď hold musím být v pline a mám jen trenky s tepláky a na spaní prý bude overal a nebo bodycko a tak uvidím vše vzladnu klidně i obojí klidně i punčocháče zatím mne to nevadí vůbec předtím jsem měl pokoj od plen asi 4 měsíce a teď na novo ale dá se na vše zvyknout na těch pár dní a více měsíců já jsem si řekl že nebudu protestovat stejně by mne to bylo houby platné.

(Ne, 7. 4. 2019 - 18:04)

se zase prezentuješ, úchyle?

Petřík (St, 3. 4. 2019 - 15:04)

Já jsem Petřík 13 let nosím obuv Prestige dětské 33 v džínové barvy takzvané Denimky a přes den či noc dostávám plenky látkové 80x80 přes den 3 látkové pleny a v noci 6 látkových plinecek a gumové kalhotky ale nejdřív svrchní kalhotky a pak i punčocháče bavlněné.pres den mám 3 látkové pleny svrchní kalhotky gumové kalhotky a punčocháče dětské bavlněné a. A noc dostávám 6 plenek s důvodu většího pocurani to už pak mám větší gumové kalhotky a buď overalek a nebo bodycko.rikal jsem mamce ať mne dává pleny jenom na noční spánek ale ona prý mne ráda bude prebalovat i na den a tak jsem plně souhlasil.... Občas dostanu i dudlík s kojeneckou lahví.A přes den mne občas dá i brindacek s dětským talířkem a dětskou lžičkou mám vše dětské jsem přece malé děcko co dostává plenky a ostatní věci jako ple nky svrchní a gumové kalhotky a punčocháče s obrázky. Či bodycka a overaly a dupačky a kombinézy a malou dětskou obuv Prestige a dnes v noci bude i dětská postýlka a ohrádka s přebalovacim stolem stalo se ze mě miminko jsice my je 13 let ale mne to nevadí že je semne miminko a pak i batolako prostě my plinky a ostatní věci nevadí vůbec.

Návštěvník (St, 3. 4. 2019 - 20:04)

A je to bodičko Gucci ?
Bez něj nejsi uplné batolátko.

Lidka (Pá, 29. 3. 2019 - 17:03)

Tak já jsem musela dát plenu od pátku protože to jeho pomočování už mne štve každé ráno mokrý. tak večer dostal 4 látkové pleny svrchní kalhotky plus gumové kalhotky chvíli protestoval že je nechce ale protest byl marný prostě je dostal a ráno byl totálně mokrý a pak dostal znovu pleny látkové... dnes jsem a ním byla u lékaře a ten nic nezjistil ale já mu řekla že ho prebaluji že dávám pleny jak přes den tak i noc on stim sice nesouhlasil že dávám pleny ale já mu řekla že mu budu nosit promáčené prostěradla každý den ale pak souhlasil a ještě mne nijaké pleny předepsal radši... a už ho musím jíti prebalit do čisté plenky dávám zatím látkové pleny dávám je po 4 přes den a na noc po 6 plenach...Má ještě mladšího bratra který pleny normálně používá staršímu je 12 let a mladšímu 2 roky používám klasické látkové plenky 70x70 a jsou právě i staršímu dítěti.a jedno razovky mu je číslo 5 až 6 a oba dva mají jak punčocháče a bodicka.

Reklama

Přidat komentář