Reklama

Tahání za tanga

Dan (Čt, 4. 4. 2019 - 21:04)

Kluci tanga v drtivé většině nenosí a to z důvodu, že jsou u nich společností považována za prádlo gayů. A když už je občas někdo z mužů oblékne ať už z jakéhokoliv důvodu, tak se většinou k tomu nikde nepřizná, aby nebyl považován za "teplouše". Ale ve vlastním povědomí většinou všichni vědí, jak takový "zářez" musí každého ukrutně bolet.

Jirka (Ne, 7. 4. 2019 - 16:04)

Já tanga nosím a znám pár kluků co je také nosí

Linda (Pá, 5. 4. 2019 - 08:04)

No moc nerozumím tomu,že ve vlastním povědomí všichni vědí,jak to bolí. No tak pokud to někdo na vlastní kůži s tangama nezažije,tak to prostě neví. Samozřejmě každého napadne,že to bolí. Logicky :D...když chudák holka visí za šňůrku. Ale dokud to nezažiješ,tak prostě nevíš jaký to je. Já taky vím,že když kluk dostane míčem třeba při fotbale do rozkroku,že to musí hrozně bolet,ale vzhledem k tomu,že jsem holka,tak taky nevím,jaký to je. Je rozdíl mezi teorericky vědět,že to bolí,a prakticky na sobě zkusit,jak moc to reálně bolí.

Eva (Čt, 4. 4. 2019 - 19:04)

Já je taky na klukách neviděla, slipy, boxerky a trenky, ale tanga jakéhokoliv druhu ne. Možná mohli blbnout a zkoušet je, ale nevím o tom.

Eliška (Pá, 5. 4. 2019 - 09:04)

Brácha je nosil. Hlavně v létě pod krátký trenky. Taky jsem mu je občas zařízla, když byla příležitost, stejně jako on mě. Ale nic krutýho jsme si nedělali.

Linda (So, 6. 4. 2019 - 18:04)

Zajímavý. Já to teda na klucích nikdy neviděla,beru je jako prádlo pro ženy. Takže kruťárny jako věšení za tanga jste neprovozovali :D? A neměl s tím brácha problém ve škole? Když si představím,že by mezi našimi kluky ze třídy byl jeden,co by nosil tanga,tak by to asi permanentně schytával.

Eliška (Po, 8. 4. 2019 - 11:04)

Asi je do školy nenosil, nevím, každý jsme měli svůj pokoj. Nosil slipy i boxerky, ty tanga měl jen pod trenýrky na léto.

Eva (Čt, 4. 4. 2019 - 07:04)

Co to máš za sestru, že šla žalovat? To by mě nikdy nenapadlo a to jsem měla tanga každou chvíli roztržená a nebo přišla domů ze školy na ostro bez nich. Máma na to nic neříkala, prostě se koupily nová a bylo.

Petr (Čt, 4. 4. 2019 - 11:04)

Ona žalovat určitě nešla, v tomhle se jí musim zastat. Mydlili jsme se, to jo, ale žalovat jsme nechodili nikdo. Máma to normálně viděla z baráku, a pak jsme za to dostali vynadáno.
Takže to taky znáte, že vás za ně kluci věšeli, jo?

Eva (Čt, 4. 4. 2019 - 12:04)

Tak to jo. Za tanga mě tahali, pověsit se jim mě povedlo jen málo kdy. Nejdřív s mámou a potom už sama jsem si kupovala takové ty nejtenčí a nebo krajkové. Elastickým a těm s větším množstvím látky jsem se vyhýbala. Když už tanga, tak ty co vypadali, že toho moc nevydrží, aby se radši roztrhly, než trpět. Radši chodit potom na ostro, než si užívat ten šílený zářez a nebo jak tady někdo psal - prak. Někteří kluci nedali pokoj, dokud je ze mě nevytáhli a nezískali je, ale normální kalhotky bych nenosila a nenosím.

Linda (Čt, 4. 4. 2019 - 14:04)

Máme stejný zážitky a zkušenosti. Taky jsme se bolesti při zářezu snažily předcházet tím,že jsme nosili míň odolný tanga. Nejlepší byly ve finále stringy, jak píšete ty nejtenčí,ty ruply rychle. V pohodě byla i krajková,naopak nejhorší byla klasická široká bavlněná tanga,a samozřejmě elastická, s těma to bylo nekonečný. No jo,jenže já byla hloupá husa a občas jsem se hecla,a schválně jsem si vzala ty pevný..bavlněný,nebo elastický. Když mi totiž hned ráno při prvním zářezu ruply, zbytek dne si mě už nevšímal. Proto jsem často nosila ta odolná,aby toho hašteření bylo víc. Pak jsem si to taky pořádně vytrpěla,visela jsem za ně šíleně dlouho.
Jinak nenapadlo mě,že někdo jiný bude znát prak :D. Ale asi to bylo i jinde, taky jste to zažila?

Eva (Čt, 4. 4. 2019 - 14:04)

Osobně jsem prak nezažila, ale některé holky ano, Nosila jsem hodně stringy nebo minimalistické krajkové. Čím míň tím líp a teoreticky jistota, že nevydrží, i když někdy to taky nebyla pravda. Proirita byla, aby se roztrhly a kluci je získali jako trofej a měla jsem klid. Ale zase byla sranda a v létě chodit na ostro zase problém nebyl. Nové jsem si brala vlastně až ráno a moc dlouho na mě nevydržely. Teď na ty blbiny vzpomínám s úsměvem, ale někdy bych to těm klukům přála taky zažít. Je fakt, že jsem si zvykla chodit na ostro a v létě tak chodím a problémy mě to nedělá. Když jsem měla nějakého kluka, tak to pro něj bylo poprvé překvapení a chtěli by abych místo džínů nosila i krátkou sukýnku. No asi by čekali na vítr.

Linda (Čt, 4. 4. 2019 - 19:04)

Tak to mně to bylo (a furt je) chodit naostro nepříjemné. Pod šaty je to asi v pohodě,ale já nosím nejraději upnuté džíny a pod ty to moc pohodlné není.
Tak to jste měla štěstí,že vás prak minul,já právě z těch předchozích příspěvků pochopila,že jste pověšení za tanga taky zažila.

Eva (Čt, 4. 4. 2019 - 19:04)

Párkrát mě pověsili, ale rychle se to utrhlo, takže neměli šanci mě ještě natahovat. Některé holky si to ale zažili. Taky nosím těsné džíny, moc málo legíny. Asi jsem si zvykla, jenže je musím prát, je to jednodenní nošení. Když je chladno, tak nosím tanga, ale jak je 28 a víc, tak nic.

Linda (Pá, 5. 4. 2019 - 08:04)

Po každém dni je prát by se mi teda nechtělo,a obecně by mi to pod upnuté džíny pohodlné nebylo,ale jak se říká proti gustu ;). Jinak taky nosim jedině tanga,a v zimě někdy brazilky.
Ahaa,tak už chápu. Takže taky znáte,jaké to je peklo za ně viset :D. A můžu se jen tak pro zajímavost zeptat,kde a jak vase věšeli. Nás obvykle na hřišti v parku na prolejzačku.

Eva (Pá, 5. 4. 2019 - 12:04)

Pere to pračka :-))). Mám jich víc a v sobotu to nacpu do pračky a je to. Pověsili mě v šatně na háčky, jeden kluk mě zvednul a další dva držely vytažená tanga a jak to šlo, tak je zahákli. Naštěstí rychle ruply, sbalili si trofej a byl klid. Někdy to udělali hned ráno, když jsem se přezouvala a vylezli mě, jak jsem byla ohnutá. No, už je to za mnou a jen vzpomínám.

Linda (Pá, 5. 4. 2019 - 16:04)

Háčky v šatně,taky klasika :). Mně to v šatně asi nikdy neudělali,ale pamatuju si,že na spolužačky si takhle kluci párkrát po tělocviku počkali a pověsili je. Nojo,když hned ruply,tak to bylo štěstí. Mně dost často neruply,takže to bylo nekonečný,nebo jsem byla odsouzená k praku.
Jojo,dnes už jen vzpomínky. V devítce jsem si uvědomila,že mi to za to nestojí,a od gymplu už to kluci prakticky nedělají.

Eva (Pá, 5. 4. 2019 - 16:04)

Na střední si taky dělali srandu, ale už jen opravdu lehce zatahali, tam už byly jiné zájmy, mnohem příjemnější že.

Hanka (Út, 2. 4. 2019 - 16:04)

Haha prak to je vtipný pojmenování :D. Jinak věřím že to bolelo jak čert

Tom (Út, 2. 4. 2019 - 16:04)

Jo tanga jsme holkám tahaly jak jen byla možnost. 6 a 7 třída, to jsme byli ještě jako kluci puberťáci jak vyšití, někteří i v 8. V naší třídě holky i v 9 byly nic moc a že by některá chtěla mít nějakého kluka, to ne. Asi se sešly špatné hormony. Už v 8 jsem musel shánět jinde, když jsem si chtěl užívat. To na střední byly holky úplně jiné a nebyla tam jediná od nás ze třídy -no hurá. Takže záleželo, co se sešlo za existence.

Reklama

Přidat komentář