Reklama

Výprask před diváky

Zuzana (So, 30. 3. 2019 - 20:03)

No Vendi,nediv se segre,to by chtela videt kazda holka.Ja jsem dostala od mamy povoleno serezat mladsiho brachu,kdyz zlobi,tak si ho obcas s kamaradkou podame,dostane na holou,taky u toho breci.Ale na roztazenou diru jsem ho jeste nerezala ani rukou,ani vareckou,ani prutem.

Pepa (St, 10. 4. 2019 - 16:04)

Zuzko a jak toho bráchu trestáte, musí se sám svléknout, nebo ho svlíkáte s kámoškou? Bývá při trestání někdy úplně bos? A čím ho biješ?

MArcela (St, 3. 4. 2019 - 08:04)

K nám jezdí na prázdniny můj nevlastní synovec, teď má 13 let. Mě je 26 a bydlím ještě doma. Tak jak mně dřív máti dávala výprasky na prdel, tak dává i jemu. Moje máti je jeho babička. pěkně na holou lepačkou nebo prutem. Asi před rokem mi řekla, ať mu dám na prdel já. Od té doby mu dávám jenom já.

warp (St, 3. 4. 2019 - 15:04)

Škoda, že mamka nedává na zadek ještě i tobě. Nebo jo? :-) Byl by to vzrušující pohled jak dostávate oba spolu na holou: teta a její synovec...

Marcela (Čt, 4. 4. 2019 - 07:04)

ne teď už ne. Mlátila mě tak do 20 let.

warp (Čt, 4. 4. 2019 - 11:04)

Téměř jak má manželka. Ta dostala naposled na zadek od mámy když jí bylo dvaadvacet. To už jsme spolu chodili a dokonce se mi povedlo dva nebo třikrát být u toho. Byla to zajímavá podívaná.

Petr (Pá, 5. 4. 2019 - 09:04)

Ale to už snad nebylo na holou v tomto věku. A co jako provedla, že byla trestána? A to se jako nechala?

Marcela (Pá, 5. 4. 2019 - 09:04)

jejda, já dostávala jenom na holou. Nikdy jsem nedostala přes kalhoty. Nevím, co mlátila mě za vše,

Jana (St, 3. 4. 2019 - 08:04)

Měly byste obě dostat taky na holou a matka taky, abyste věděly, jaké to je! Pak by vás ty choutky přešly! A všechny další holky, co by to chtěly vidět, pro ty platí to samé.

Zdeněk (St, 3. 4. 2019 - 08:04)

No nevím, měl jsem kdysi jednu partnerku, kterou právě vzrušovala, když jsem ji přehnul přes kolena, stáhnul kalhoty a kalhotky a naplácal na holou. Ale ne moc, jen rukou a určitě ne před diváky. Takže to některé asi chtějí. Třeba by se to té matce ještě líbilo.

Jana (St, 3. 4. 2019 - 08:04)

Měly byste obě dostat taky na holou a matka taky, abyste věděly, jaké to je! Pak by vás ty choutky přešly! A všechny další holky, co by to chtěly vidět, pro ty platí to samé.

Tonda (Ne, 31. 3. 2019 - 09:03)

To bych chtel zkusit.

Josef (Po, 25. 3. 2019 - 23:03)

Já taky chci dostat výprask na holej zadek vareckou boleloto hodně moc brecesem ho1dně moc klecel sem v kote zatrest a mit domácí vezeni chci mít červený zadek.

luci (Po, 25. 3. 2019 - 23:03)

Zřejmě jsi masochista ,že o výprask škemráš . Jednou jsem viděla jak matinka zřezala klukovi prdel až z něj vyšlo sperma . Asi to také k uklidnění potřeboval.

Josef (Po, 25. 3. 2019 - 23:03)

Já taky chci dostat výprask na holej zadek vareckou boleloto hodně moc brecesem hodně moc klecel sem v kote zatrest a mit domácí vezeni chci mít červený zadek.

Andrea (Út, 19. 3. 2019 - 08:03)

Mě máti vždy dávala na holou prdel v obyváku. Musela jsem se ohnout přes kraj křesla, tím pádem pořádně nastavit holou a pak následovalo sešvihání. Většinou rákoskou nebo koženým vodítkem od psa. Bohužel mi tohle a ne jednou udělala i před jejíma kamáradkama, když jsem přišla domů pozdě a ony vesele seděli u chlebíčků a vína. ze začátku docela koukali a smáli se mi, ale když viděli, jak mě máti mydlí, tak jim mě bylo i líto. Děsné

Jana (Ne, 17. 3. 2019 - 15:03)

No tak já si myslím, že ve výjimečných případech výprask pomůže. I já jsem jich jako děcko pár dostala. Ale sama jsem své děti tak moc netrestala. Ale zas si nemyslím, že dnešní benevolentní výchova s úplným zákazem fyzických trestů je dobré řešení. Samozřejmě jsem proti nějakému týrání a podobným věcem, ale druhý extrém asi též není dobrý. Třeba jednu výjimku jsem udělala, asi před 20 lety. Tenkrát bylo nejstarší dceři 15 let a pak mám syna a dceru, v té době chodili na první stupeň základní školy. A nejstarší dcera v prvním ročníku na gymplu přišla do puberty, chodila za školu, byla chycena jak kouří na záchodě a podobně. Dostala dvojku z mravu a podmínečné vyloučení. Tak když přišla domů a ještě pak drze odmlouvala, řekla jsem manželovi, že dostane výprask a to hned. No moc se jí to nelíbilo, ale manžel si jí přehnul přes koleno, a dostala bytelný sekec jen rukou sice, ale i to stačilo. A navíc to bylo na holou a viděli to i mladší děti. Od té doby bylo pak vše v pohodě, ani mladší děcka si později nic podobného nedovolily.

Jitka (Ne, 17. 3. 2019 - 17:03)

No to si snad děláš Jano legraci, ne?

Zdena (Ne, 17. 3. 2019 - 18:03)

Proč by se Jana dělala legraci? Já jsem poněkud starší, ale u nás doma tu a tam výprask byl a to ne žádné plácnutí po zadku, či podobné blbiny. Byli jsme 3 sestry a brácha, já jsem byla nejstarší. Brácha měl těch průserů víc, tak dostával často. Ale ani jedna jsme tomu neušly. Vždy to bylo tak, že právě mamka zaúkolovala tátu, že je potřeba někomu z nás nařezat a on se s tím pak už nemazlil a dostaly jsme pěkně řemenem na holou. Bolest to byla pořádná. No samozřejmě škodolibost kvetla, tak se dělaly i různé intriky, aby třeba dostal brácha. A tak. Ale taky nám to jednou nevyšlo a já se sestrou jsem pak dostaly prutem na holé zadky. Ostuda jak hrom a bolelo to jak čert!

Lucka (Po, 18. 3. 2019 - 09:03)

Taky nechápu proč by si dělala legraci. U nás to bylo stejně, jen máti nevolala taťku, ale nařezala nám sama. Kolikrát já jsem dostala na holou prdel přes ségrou nebo ona přede mnou. Pro výstrahu se většinou ta druhá musela dívat nebo jsme pro jistotu dostaly rovnou obě. A kéž by jen rukou teda!!

Reklama

Přidat komentář