Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Anetaa (Pá, 5. 4. 2019 - 15:04)

neee to nepisu ja, vsichni si akorat delate srandu, uz toho mam dost : (

Dobře (Pá, 5. 4. 2019 - 19:04)

Anetoo, tak se sejdeme. Kam mám za tebou přijet?

Návštěvník (Pá, 5. 4. 2019 - 12:04)

Ale zase byla to zábava ne? A přiznej se, že se ti líbí počůrané džíny.

Katkaaa (Pá, 5. 4. 2019 - 07:04)

Anetoo jsi odporný úchylný chlap se zajímavým IP. No když si ho u toho vyhoníš a dělá ti to dobře proč ne, já tu s tebou tu hru hrát budu,

Návštěvník (St, 3. 4. 2019 - 17:04)

Aneto, kdybys napsala: byla jsem na procházce s klukem a pro jeho radost jsem to pustila do mých těsných sepraných džínsů až pěkně ztmavly. Mě a toho mého to pěkně vzrušilo atd. Ale to ne, to tady budeme stále číst nějaké vzdechy o staré příhodě, nad kterou za měsíc každý mávne rukou a už si to ani nepamatuje. Ale zase na druhou stranu je stále co psát.

Anetaa (Pá, 5. 4. 2019 - 05:04)

Noo navstevniku jenze tahle stranka neni pro to aby se tady psalo co koho vzrusuje, ale aby se tady lidi sverovali se svymi problemy z teto oblasti na to tu jaksi spoustu prispivatelu zapomnelo, to ze te vzrusuje pocuravani je divne a dokazuje to, ze se ti nikdy nestalo to co mi a ver mi ze kdyz to nekdo pusti do kalhot moc sranda to neni

Jana (Pá, 5. 4. 2019 - 11:04)

Anet uz na to fakt kasli hm, chlap sice nejspis nejsi : ) ale uz si s tim nedelej hlavu hm, drzim ti palce at uz te to netrapi. Kazdeho holt vzrusi neco jineho, za to nas tu nemuzes soudit, ja se taky rada kouknu na chlapa co cura, to neni zadnavtragedie, tak uz to neprozivej.

Znalec (St, 3. 4. 2019 - 12:04)

Přesně tak.

Návštěvník (St, 3. 4. 2019 - 11:04)

Aneta o tom ráda neustále píše, protože nemá jinak o čem a neustále s tím samým opruzuje. Dělá ji to asi dobře.

Bára (Út, 2. 4. 2019 - 07:04)

Já když potřebuju a není kde, tak to pustím i třeba před klukem,pokuď s ním chodím nebo se známe.

V (Út, 2. 4. 2019 - 08:04)

A to to pustíš do kalhot? Jako to dělá ta moje holka, protože ví, že se mě to líbí.

Lucka (Út, 2. 4. 2019 - 12:04)

To znám. Můj přítel je na to taky ujetý. Tu a tam když je obvzlášť hodný a já jsem v dobré náladě, tak mu sehraju divadlo jako, že už to nemůžu vydržet a když už jsme kousek před barákem, tak to pustím do kalhot. On pak doma ze mně svlíkne ty mokrý kalhoty a hned na to vlítnem.

Piss.ol (Ne, 19. 1. 2020 - 15:01)

ses husta luci ty se nestydis nebo naopak te vzrusi to ze drazdis pritele tak se pocuras i pred nekmy jo,? napis porsim [email protected] taky bych chtel takovou babu ale spis intimne v soukromi ehmmm

V (Út, 2. 4. 2019 - 16:04)

Ujetý... Každému se líbí něco a jelikož v dětství to bylo fuj, tak teď si to už můžeme užívat. Nikomu to neublíží a musíš sama poznat, že po tomhle je s ním sex lepší než normálně, nebo ne? Bude léto a teplo a tak se už těším na procházky a nebo do lesa na houby. Ta moje si s tím už nedělá žádné nervy a když potřebuje tak to pustí a je to a nebo pomalu učůrává. To si ji potom ještě buď sama, nebo já vyprstí. Někdy, když není nikdo v dohledu, tak dojde i na zásun. Seprané těsné džíny vypadají s touto úpravou moc hezky.

Lucka (St, 3. 4. 2019 - 09:04)

Tak co si budeme povídat, úplně v normě to není :D Ale máš pravdu, že kdybychom neměli něco neobvyklého, čemu se tu a tam věnujeme, tak by ten život byl hrozně nudný. Mého přítele vzrušuje, když už to nemůžu vydržet a jakoby prohraju boj se svým tělem. Jdeme se třeba někam posadit, kde něco vypijeme a pak když jdeme domů, tak s tím, jakože bojuji, až to pustím do kalhot. Většinou už se mi chce tolik, že nemusím ani moc předstírat :D Jinak souhlasím upnuté džíny ideálně světlé jsou k tomuto účelu velmi vhodné o tom žádná.

Bára (Út, 2. 4. 2019 - 08:04)

Já se svlíknu a normálně čůrám venku na zem na bobečku. Včera jsem zrovna potřebovala a nikdo nešel a tak jsem to pustila u stromu v takovém parčíku u nás ve vsi. Domů bych to nestihla , byslíme až na konci a tak co. Měla jsem jen sukni a kalhotky a tak to bylo jednoduchý. S kalhotama někdy zápasím a když to mám na poslední chvíli, tak je to o vteřinky abych je neměla mokrý.

Jitka (Út, 2. 4. 2019 - 09:04)

To mám Báro stejný. Když musím, tak se vyčurám na vhodném místě.

Jana Š (Čt, 28. 3. 2019 - 12:03)

Takhle po cestě taky blbnem, kdo vydrží. Cesta do Chorvatska a zpět je nejlepší na takovéto hry. Buď vydržíš na určenou zastávku a nebo máš smůlu a uděláš to do něčeho a nebo to pustíš. V Chorvatsku nás zastavili policajti a mladý, když mě uviděl, tak nahodil úsměv a ptal se, jestli jsme hráli hru, že už to viděl několikrát. Co máš po cestě asi tak dělat kromě sexuálních hrátek v rámci možností v autě? Přijeli jsme k pláži a šup do moře to umýt a rovnou i vyprat.

Piss.ol (Ne, 19. 1. 2020 - 15:01)

wau vy jste hrali kdo dyl udrzi a t si byla pocurana jo do ceho,? [email protected] a to si pustila do sedacky??

Návštěvník (Út, 21. 1. 2020 - 11:01)

Normálně do sedačky a nebo si sednu někomu z kluků na klín. Ten je potom pěkně vzrušený. Moc neřešíme, kdo s kým je a nemám problém, když ten můj řídí si zadovádět na zadní sedačce s jiným se vším všudy. Stejně by to nevydržel a musel se dodělat.

Reklama

Přidat komentář