Reklama

Harašení na pracovišti

Návštěvník (So, 12. 10. 2019 - 19:10)

Já kariéru nedělám, ale toleruji jí to, ta práce mi za to stojí.

Návštěvník (Pá, 11. 10. 2019 - 17:10)

Jo, je to teď doba na hovno. Ještě před 12 lety, když jsem dělal v jedné firmě a nastoupila tam mladá paní, 24 jí bylo, vdaná, děti. Tak na uvítanou jsme se navzájem představili a každý i každá dostala pořádný polibek. Já ženatý jsem byl vyděšený, aby se to ta moje nedozvěděla v nějaké přikrášlené podobě. Ale pohoda, každou chvíli s někým flirtovala. Když měl někdo narozeniny, tak dostal pořádného francouzáka. Prostě se s tím nijak nemazala a na jednu stranu, když jí to dělalo dobře a tomu jejímu to nevadilo. Ono to vlastně nevadilo nikomu. S jedním si tam dokonce párkrát vrzla. Dnes? To by byly žaloby, to ani radši nemyslet.

luci (Pá, 11. 10. 2019 - 21:10)

Dělala dobře , vagina není mýdlo , neubývá . Žijeme jen jednou . Co oči nevidí , to srdce neželí . Spousta lidí dnes vidí problém i tam , kde žádný není . Pro chlapa je lepší být vědomým paroháčem , než nevědomým .

Návštěvník (So, 12. 10. 2019 - 13:10)

Souhlas. Jenže vědět to tenkrát moje manželka, tak je zle a do dnes to neví, naštěstí. Já mám na to spíš dost volný názor a nedělám z toho takovou vědu jako se dělá dnes. Tak si zaskotačí. A v tom věku? No a co? Dnes už vím, že bych to udělal vše jinak, už je ale pozdě.

Jirka. (So, 12. 10. 2019 - 18:10)

Naivko, skoro žádná ženská by do toho nešla. Začne si tě postupně přivlastňovat a je po svobodě. Ta moje je naštěstí pohodářka a klidně dá kamarádům a mě strčí svoje kamarádky. Ale taková je jedna z milionu a u chlapů je to stejné, 99% by to nevydýchalo, kdyby ta jeho někomu podržela.
Asi jsme se šťastnou náhodou našli a oba jsme spokojeni. A možná je to i tím, že to dělá ráda i s ženskou. Tak to bere hodně volně a bez žárlení a hlídání co dělám. Měli jsme o tom na začátku dlouhou diskuzi a pořádně mě to nevysvětlila a tak jestli mě to nevadí, ať to neřeším a nebo si seženu jinou. Jsem s ní už dlouho a v pohodě a je fakt dobrá.

Radek (Čt, 10. 10. 2019 - 16:10)

Tak kampan meto ma jiz dalsi obeti - operniho pevce Placida Dominga, ktery mel pred lety obetezovat nejakou subretu a ted mu vypovedeli smloou v New Yorske metropolitni opere a Slavný herece Robert De Niro, ktery musi zaplatit sve asistence 100 milionu korun!!! za to, ze pred ni v kancelari mluvil obhrouble. Musi vratit i jednoho Oscara a tuto zenu, ktera ho jeste predtim okradla a misto prace koukala na serialy, musi opet u sebe zamestnat. Tohle uz je uplne nenormalni.

Dita (Pá, 11. 10. 2019 - 09:10)

Strašný...Nevim, co víc k tomu říct.

Honza (St, 27. 3. 2019 - 16:03)

Mám v práci ještě jednu kolegyni . Je to lesba, známe se už delší dobu. Tezka pohoda občas se vyhlásíme. Rikam ji třeba ty jsi tak hezka, že kdybys nebyla lesba tak bych te přefikne.

Lukáš (St, 27. 3. 2019 - 17:03)

Ožrat jí a půjde, lesba nebo ne. Stejně si to dělaj umělým ptákem, tak by zkusila pravého. A jaké to s ní je tak celkově a jak se chová? Nikdy jsem žádnou nepoznal. My jsme tady měli mladého na kluky, bavil se normálně, jen ty neustálé líbezné pohledy, to byla věc. Ale nikdy na nikoho nic nezkusil, asi měl svého a byl mu věrný.

luci (St, 27. 3. 2019 - 23:03)

Vztah by z toho pochopitelně nebyl ale fyzická záležitost v rovině něco za něco by určitě nebyla problém .

Lukáš (Čt, 28. 3. 2019 - 08:03)

Však to je jasný, záleží, jak se k čemu postaví a jak moc je zásadová a v některých věcech až arogantní. Už jen ten zásun by byla výhra.

Lukáš (Út, 26. 3. 2019 - 17:03)

Je to dnes blázinec a všichni jak padlí na hlavu. A čím větší kravina, tím líp. Cca před dvěma lety k nám nastoupila mladá 24 letá účetní. Nastal ovšem šok, každému podala ruku, představila se a že polibek. Kupa nás na ní koukala jak na mimozemšťanku, protože v dnešní době zákazů, stěžování a udávání tohle. Ona když viděla tu nechuť a ostražitost, aby náhodou někdo nešlápl vedle, tak se zeptala, jestli má na sobě něco špatně a nebo co jako se děje. Tak jsme ji to vysvětlili a ona na to prohlásila, že to přece chce ona, tak koho by udávala a ať s těmi kravinami jdou do pr...le. A co je na polibku špatného. Nakonec každý dostal pořádný polibek na pusu i ženské bez rozdílu. A prohlásila, že ode dneška svátky a narozeniny budou s přání a velkým polibkem a ať je tady pořádný kolektiv a ne banda vyděšených lidí. Je fakt, že od té doby se to dost změnilo a nikdo už není vystrašený a ženských si normálně všímá, pokecá si, zaflirtuje a jsou celkem skvělé večírky. Je otázka, jak dlouho to vydrží.

Honza (Út, 26. 3. 2019 - 14:03)

Dnes jsem četl rozhovor s nějakou paní Denemarkovou. Prý se jedná o spisovatelku. No a z jejích slov přímo tryská nenávist ke všem mužům na světě. Za sexuální obtěžování považuje i dání přednosti ve dveřích. Když jsem se díval na Wikipedii, tak je tam o ní článek. Jsou tam uvedeny názvy knih, které napsala. Ale nic o tom, že by měla vlastní rodinu. Ani se nedivím, každý muž by od ní asi utekl. Té paní je mi moc líto. Je nemocná a měla by se léčit.

Hanka (Pá, 8. 2. 2019 - 15:02)

Já tyhle blbosti nechápu. Jsem ženská, mladá 22. Líbí se mě, když si mě muži na pracovišti všímají, s něčím pomůžou, pochválí jak jsem oblečená, jaký mám pěkný účes a pod. Když mám svátek nebo narozeniny, tak pořádný polibek k přání. Klidně ať mě plácnou po zadku, flirtují se mnou a i víc, jsem přece proboha ženská a snad pěkná. Co je to za blbost nějaké harašení a stíhat za uvedené věci muže. Když se jim líbím tak co, chci se líbit a chci aby mě obskakovali a měli se ke mě. Ty nesmysly vymýšlí nějaké zapšklé nevyrovnané ženské, kterým asi nikdy chlap nedal a tak neví, jaké to je.

Honza (Út, 26. 3. 2019 - 15:03)

Moje řeč. Jsem ve stejném věku jako ty.v práci Máme vesměs smiseny kolektiv.taky k svátku nebo k narozeninám je uplne normální políbit kolegyni. .....občas když jsme v práci s kolegyni sami tak i lehce flitrujem.

Zídek (Po, 4. 2. 2019 - 16:02)

Když jsem v roce 1995 po VŠ nastupoval do svého prvního zaměstnání, za tři týdny jsem se díky infarktu svého šéfa stal ze dne na den nadřízeným čtyřicetihlavému prakticky ryze ženskému kolektivu ve výrobě (až na seřizovače a údržbu). Věkové rozpětí žen bylo 17-60 let. Během několika měsíců jsem naprosto ztratil veškeré iluze o opačném "něžnějším" pohlaví. Od výrobního sálu mě dělila prosklená kukaň s perforovaným stropem a ráno, o pauzách a odpoledne jsem tak slyšel téměř každé slovo, které dámy mezi sebou prohodily a rozhodně se nestyděly. Do té doby jsem žil v mylné představě, že takto se mezi sebou baví jen muži. V průběhu času jsem kromě lehce ukrytých sexuálních narážek čelil i přímým výzvám. Jednou jsem přivedl svou sestru, abych jí provoz ukázal, aniž by kdokoliv tušil, o koho se jedná. Do čtrnácti dnů měla část mého osazenstva blonďaté vlasy jako ona, další část alespoň melír. Usoudily zřejmě, že jsem vysazený na blondýny. Bylo pár dní do pracovního hodnocení a tím pádem do rozdělování půlročních výkonnostních prémií. V den, kdy se chodilo hodnocení podepisovat, jsem viděl v kanceláři defilovat tu největší sbírku odvážných výstřihů a krátkých sukní in natura. Když jsem to vykládal mezi přáteli v hospodě, všechny kamarádky a přítelkyně kamarádů se shodly v jednom - začneš si s jednou a ostatní tě sežerou. Takže, když dnes občas zahlédnu nějakou kampaň, která dělá z nás mužů zvířátka, tak se jen lehce usmívám.

B. (Pá, 8. 2. 2019 - 08:02)

Naprostá pravda, podobně si užíval můj známý jako mistr. Některé baby byly dost ostré, až to bylo nepříjemné a když nedosáhly svého, tak to skončilo až u ředitele. Baba si na něj žačala stěžovat a donášet různé nesmysly. Ženské jsou oproti chlapům pěkné mrchy a aby dosáhli svého, tak se ničeho neštítí. Když začal vyprávět co se dělo, někdy až k nevíře. Lepší je to obráceně, jedna ženská mezi deseti chlapy, ženská je v klidu a chová se normálně, je z ní skoro chlap = můžu potvrdit. Opačně je to katastrofa.

luci (Pá, 8. 2. 2019 - 08:02)

Otázka vztahů mezi ženami a muži na pracovišti je věčné téma. Sex mezi šéfy a podřízenými byl vždycky , ať byl šéfem muž , nebo žena. Do jaké míry dobrovolný, nebo pod nátlakem , je otázka.

Karel (Pá, 8. 2. 2019 - 09:02)

Já myslím, že v dnešní době jakákoliv forma sexuálních vztahů na pracovišti už definitivně padla. Myslím, že každý šéf se dnes bojí toho, že bude nařčen ze sexuálního harašení. Někde už to došlo tak daleko, že se muži bojí zůstat s ženou o samotě. Možná to jednou dopadne tak, že budou pracoviště přísně oddělená. V jedné budově budou ženy, v druhé ( někde hodně daleko ) muži.

aaa (Pá, 8. 2. 2019 - 15:02)

Ano, až tady bude islámská země, tak ženy budou odděleny, budou makat doma u plotny. Nebude žádné vybírání z lásky a užívání si volnosti života. Ženské se tady snaží zavézt represivní režim proti chlapům. To jsem zvědav na ty feministky, co budou dělat, až slepice na dvorku bude mít větší hodnotu než ženská.

Reklama

Přidat komentář