Reklama

Výprask před diváky

Petra (So, 27. 8. 2016 - 10:08)

tak tomu zase nevěřím...Já bych se tomu moc nedivila. Oni kluci v 18 jsou často velcí frajeři a rádi se chvástají a mluví. Ovšem když by mělo dojít na ostrou akci tak jim sklapne. Když na ně 40 letá žena vystrčila holý zadek byli z toho asi tak vedle že se ně nic nezmohli.

Pepa (Po, 22. 8. 2016 - 16:08)

tak tomu zase nevěřím...No asi byl problém, že nás tam bylo víc a nikdo si netroufl před ostatními. Navíc to bylo takové překvapení a my v té době sexuálně nezkušení, že bychom se asi na nic nezmohli. Být tam já teď sám, kdy je mě 40, tak bych to asi tak udělal.

Ota (Pá, 19. 8. 2016 - 10:08)

tak tomu zase nevěřím úplně já ..... To jste ji neopíchali ?? Ani jeden ? Pokud se to stalo , tak na nic jiného nečekala...A já v 17-18 vydět vystrčený zadek , tak stříkám jak .....

Pepa (Čt, 18. 8. 2016 - 13:08)

Ha, ha, to to se opravdu...To je dobrý příběh, ovšem taky úplně nevěřím, že se to fakt stalo. Já jsem něco podobného zažil, ovšem úplně jinak. Jednou o velikonočním pondělí, když nám s kamarády bylo tak 17 až 18, jsme už po poledni přišli za paní hospodskou. Resp. my přišli za její dcerou, která byla tak v mém věku nebo o málo mladší. Jenže ta nebyla doma, odjela před koledníky někam pryč. Měli jsme už dost popito. Jenže paní hospodská toho v sobě měla určitě víc. Řekla, že dcera není doma a budeme se muset spokojit s ní. A aby nám to nebylo líto, tak že nám tu koledu trochu vylepší. Ovšem zdůraznila, pokus se nebojíme. Šli jsme vedle do pokoje. Tam řekla, že jí můžeme dát na holou, načež se mírně předklonila, stáhla si kalhoty i kalhoty a vystrčila na nás holý zadek. Tak jsme jí postupně všichni 3 vyšlehali, jen jemně. Když někdo trochu přitlačil, hospodská vyjekla. Bylo to dobré, škoda že se to už nikdy neopakovalo.

Karel (Čt, 18. 8. 2016 - 13:08)

Ha, ha, to to se opravdu...Ano, přesně tak. On ten chlápek řezník je takový obr, skoro 2 m a tak 130 kilo. Kdežto jeho žena je takové subtilní postavy. No bylo to tak, že dcera dostala tak 5 ran páskem a s brekem utekla. Jenže ten řezník byl naštvaný jak hrom. Řval něco vtom smyslu, že když mu dělá ostudu, že jí udělá taky a pořádnou. Tak samozřejmě jsem něco takového absolutně nečekal a zíral jsem jak hrom, když jsem před očima vystrčený holý zadek dospělé ženy, mohlo jí být třeba tak 35 v té době. Té dal tedy pořádně, řemen pěkně mlaskal a ona ječela. No a to na vesnici se to rozkřiklo, možná tomu někdo nevěří. Ale třeba moje sousedka se s tou ženou jednou pohádala už nevím kvůli čemu a sousedka na ni křičela, že si zas koleduje o výprask na holou.

Veronika (Po, 8. 8. 2016 - 17:08)

No já asi před 10 lety jsem...Ha, ha, to to se opravdu stalo. Tomu moc nevěřím. I kdyby jo, tak je to pravda, dostat na holou prdel před cizími muselo být potupné pro dceru i matku. A pro toho puberťáka to musel být velký zážitek, hlavně vidět výprask na vyšpulený holý zadek té dospělé ženy. Patrně mu vzrušením musely praskat kalhoty ve švech.

Karel (Po, 8. 8. 2016 - 17:08)

před kamarádkou a její...No já asi před 10 lety jsem něco podobného zažil taky. Bylo mě asi 15, pomáhal jsem svému tátovi v obchodě, který dodnes vlastní. U nás na vesnici byl soused řezník, jeho žena byla trochu na hlavu a bylo o ní známo, že je kleptomanka. Prostě krade, protože jí to baví. Takto se svou asi desetiletou dcerou kradli i u nás v obchodě. Chytli jsme je při tom, ale nechtěli jsme to řešit s policií, tak jsem zavolali jen jejího manžela. Bylo to po páté hodině, kdy jsme zavírali, tak jsme to šli řešit k nim domů. Soused řezník se přimlouval, ať to s policií neřešíme. Poté šel do skříně pro pásek a neřezal své dceři na holou. Jenže to nebylo vše, pak úplně stejně dostala na holou i její matka a musela pro ní být hrozná ostuda, že se na její výprask dívá cizí puberťák i jeho otec. Ale pomohlo to, už u nás tyto ženy nikdy nic neukradly.

ZDENĚK (Po, 25. 7. 2016 - 08:07)

před kamarádkou a její maminkou jsem dostal pořádně na zadek.Kleččel jsem s vystrčeným zadkem na posteli a dostával jednu šlhu řemene za druhou,Kamarádka mně sice litovala,ale já jsem se vztekal,že viděla ,že viděla jak jsem bit.I přes múj jřik slyšela,že jsem si prd.Což mi štvalo.Kdyby tam nebyla s maminkou na návštěvě asi bych dostal víc.

libor (Čt, 14. 7. 2016 - 18:07)

> ty linky bezpečí jsou...Chtěl bych na holou, můžu byt i uplně nahej.

Ahoj (Po, 4. 7. 2016 - 15:07)

rád dostanu výprask před holkama. Napiště na [email protected] :-)

Jan (St, 1. 6. 2016 - 22:06)

...nebo že dostává na...Vy jste ale srandisti. Ne, to bych se nešel podívat.

janus (St, 1. 6. 2016 - 16:06)

Ale fuj, takové choutky......nebo že dostává na zadek Zeman.... :-)))

Jan (Út, 31. 5. 2016 - 18:05)

...že Kalousek dostává na...Ale fuj, takové choutky nemám. Jo kdyby to byla nějaká poslankyně nebo ministryně, tak to pak jo.

Taková krásná p (Po, 30. 5. 2016 - 13:05)

...že Kalousek dostává na holou...jel bych se podívat až na konec světa...

Jana (Po, 30. 5. 2016 - 01:05)

Mám o rok mladšího bráchu a ten tu a tam dostal řemenem od táty. Já jsem nedostávala nikdy, nanejvýš od mámy jako malá nějaký lepanec na zadek. Až jednou v deváté třídě jsem měla 20 neomluvených hodin a přišlo se na to tak, že mě s kamarádkou načapala jedna učitelka, jak kouřím v době vyučování za autobusovou zastávkou. Byla z toho dvojka z mravu. Mám se strašně rozčílila a nařídila tátovi, že musím pořádně dostat. Což se stalo, dostala jsem řemenem na holou za přítomnosti mého bráchy. Bolelo to jak čert a strašně jsem se tenkrát styděla.

Fuj (Út, 17. 5. 2016 - 21:05)

To jsou tady uchyláči!!!!

Modní (Út, 17. 5. 2016 - 21:05)

Koupala jsem syna ve vane,do...myslím, že na holou neměl dostat, spíše jeho sestra tam neměla co lést, když se koupal

Tato (Út, 10. 5. 2016 - 19:05)

Prosim mamu o vysvetlenie toho, pri akom vysetreni strkaju u detskej doktorky chlapcovi prsty do zadku ? Myslim ze je to dost nepravdepodobne...

mama (So, 9. 4. 2016 - 12:04)

Koupala jsem syna ve vane,do koupelny prisla dcera,jemu je 12 a postavil se mu,tak ode mne dostal na holou i pred ni.Je pravda,ze kdyz jdu s nima k lekarce,tak on musi cekat v cekarne,kd,z ma byt holka naha,ale jemz uz pred ni i strkaly prsty do zadku a ona to videla.Nevim,proc lekarka neposle i ji ven,ale tak to je.

Návštěvník (Út, 26. 3. 2019 - 21:03)

To jako dostal vyprask na prdiznu kůly tomu ze se mu postavil pindour jo to je přece u kluku úplně normální ne ze se klukům postaví pindour ku ly tomu dostal na zadecek vyprask jo.

Reklama

Přidat komentář