Reklama

masturbace v práci

Mrd (So, 23. 3. 2019 - 13:03)

Kdysi se tomu říkalo kurvy teď to jsou provozni operatorky . ✋

luci (So, 23. 3. 2019 - 18:03)

Proč kurvy? Nikdo nemluvil o placení .

Jana Š (So, 23. 3. 2019 - 19:03)

To je jen závist. Pozornost přinesou, ale nikdo mě nezaplatil, to bych se musela hanbou propadnout. Dělám to jen z potěšení a udělám i potěšení chlapům, takže je to vzájemné, proč ne, když je ta možnost. A mám ráda, oproti dnešnímu trendu, že mě chlap pohladí, plácne po zadku, jen tak políbí a v rozumné míře obtěžuje. Jsem ještě hodně mladá, tak si chci užívat a pobavit se. Ta dám něco, když mě bylo 18 a nějaký ten měsíc k tomu, to se na mě namáčkl v autobusu kluk, byl dost nával, ale asi i schválně víc, až jsem ucítila jeho ptáka. Bylo teplo a moc jsem oblečená nebyla a měla jsem jen krátkou sukínku a tak jsem na něj začala taky tlačit, tím poznal, že nejsem proti. Chytla jsem mu ruku a strčila jsem mu ji mezi moje nohy. Nádherně mě vyprstil až jsem se udělala a teklo mě to po stehnech. Dojeli jsme až na konečnou. Tam jsme zalezli za roh domu a na stojáka mě to udělal. To byl tak vzrušující zážitek. Za asi tři dny jsem se s ním zase setkala, měl sebou kamaráda a že se mu to moc líbilo a jestli může i kamarád. Řekla jsem, že jo a celé se to opakovalo. Potom jsem se ho zeptala, kolik má ještě kamarádů. S úsměvem prohlásil, že dost. Opravdu jich bylo dost, na jeho narozkách. A tak jsme těch 18 oslavili hodně divoce. Jak už jsem byla potom utahaná, tak jsem si lehla na stůl, roztáhla nohy a ať se pobaví a snaží sami. To jejich semeno ze mě vytékalo jako potok. Týden jsem měla potom pauzu, jak mě ty dolní otvory utahali. Co si vzpomínám, tak 26 kluků a 17 holek a s každým jsem měla zásun a s každou jsem se taky pomilovala. Holky dělali to samé jako já. A asi se moc nekoukalo, koho je která holka, jak byli všichni už nalití. Jo 18 se musí oslavit pořádně.

Mrd (Ne, 24. 3. 2019 - 21:03)

Omlouvám se každý máme nějakou úchylku či závislost a z jídlem roste chuť ať vám pipky dobře mažou⛔?

Jana Š (Po, 25. 3. 2019 - 14:03)

No v těch 18 to byl úlet dost velký a to týdenní vzpamatovávání, už jsem nikdy takhle moc nebláznila. Ono i ten alkohol a ta a divoká atmosféra. Holky tam blbli s připínákama a dost velkýma, takže ty dva dolní otvory dostaly zabrat. Chudák, kdo to musel uklízet.

Mrd (Po, 25. 3. 2019 - 20:03)

Stebou musí být zážitek??

Jana Š (Út, 26. 3. 2019 - 13:03)

A proč si neužívat? Jeptiškou být nehodlám, tak ať je to pořádná jízda. Sex je přece nádherná zábava s krásnými prožitky.

Karel (Út, 26. 3. 2019 - 14:03)

Jano, a kdy jsi naposledy masturbovala? A kde to bylo?

Dáda 7 (So, 23. 3. 2019 - 10:03)

Přesně tak,žijeme jednou jednou a škoda každé neprošukané chvíle,kterou člověk nevyužije.
Nejhorší je,když si člověk ve stáří řekne,proč jsem toho tehdy nevyužil,když to ještě šlo,ted už to nedohoním.

Jana Š (So, 23. 3. 2019 - 10:03)

Však jde jen o sex a krásné pocity. Proč z toho většina dělá takové problémy. S přítelem to mám úplně v pohodě a nijak nám to nevadí. Nechám si ho tam strčit v práci, když přijdou přítelovy kámoši, nám na to i kamarádky. Proč si neužívat co to jde. Přítel mě koupil ten hodně krátký topík, ze kterého při zvednutí rukou kozičky vypadnou a dole nosím ty malinkatá tanga s otvorem, takže vlastně nic. Studem netrpím a jen ať se chlapci pokochají. Stejně každá jejich návštěva skončí šukačkou, tak je to jedno. Prostě ji musím mít protaženou a vystříkanou. Takhle dostávám schválně i týpky, co vozí balíčky. Na rychlovku se mi podařilo jednoho dostat. Zkusila jsem to i na holku, ale ta zatím odolává, ale už jsem semínko touhy zasela. Je to na ní vidět.

... (Pá, 22. 3. 2019 - 23:03)

hodně dělá své ten pocit být přistižen, to umocnuje vzrušení a orgasmus bývá intenzivnější.

Jan (Pá, 22. 3. 2019 - 19:03)

žensky to mají jednoduší, vymastí si ji, když si dá nohu přes nohu a pohubuje se, možností mají víc. Chlap to má těžší, musí si dojít na WC. Pak je blbý, když tam leze uklízečka. Jednou jsem ho nahoněnýho schoval do kalhot, jenže pak jsem to neudržel a vypustil obrovskou dávku semene, prosáklo to slipy, zčásti i kalhoty. Takže když tam vleze nevhod má smůlu, ptáka si dohoním. Nakonec nemá co čumět, co tam u pisoáru dělám, když vytírá v kadibudkách nebo podlahu kolem. Že čumí, jak ho honím, to je její problém.

Steve (Pá, 22. 3. 2019 - 22:03)

Máš jít do kabinky na velký záchod trole ... :-D Tam budeš mít větší soukromí a žádná uklizečka ti tam nepoleze. Honit si ho na pisoáru fakt néé.

Jan (Pá, 22. 3. 2019 - 23:03)

Spíš si myslím, že uklízečka nemá lézt do pánských pisoárů. Honění na těchto místech je zcela běžnou věcí, nemyslím jen sebe, ale viděl jsem takto řadu chlapů a to se na péra nekoukám! Potom u mísy to není ono, při vystříknutí se tam netrefím. Nakonec i na chcaní, když člověku stojí, tak pisorá je OK, ale do mísy, tak to jde spíš vedle na zem. Další věc, kabinku nezabírám, ta je určená pro sraní. Nebo jak jsem párkrát zažil v nákupních centrech, když mají dámy plno, jdou na volnou kabinku k pánům a taky neřeší, že tam pánové mají vytažený péra u pisoárů.

luci (Pá, 22. 3. 2019 - 22:03)

Zřejmě je masturbant exhibicionista , takže ta uklízečka graduje vzrušení a to právě potřebuje.

Jan (Pá, 22. 3. 2019 - 23:03)

tak trochu exhibicionista je snad každej chlap. Pokud tam už uklízečka leze, tak má jak ukrajinky odvrátit pohled. Český ženy nebo dokonce cikánky, ty na to serou. Zažil jsem, že otírala pisoáry, nejdřív vedle, pak přišla a postavila se, koukala až dochčiju, čuměla mi na ptáka. Ale já byl asi prase, že ona tam vlezla na plný hajzl lidí a pucovala tam ty pisoáry za provozu.

luci (Pá, 22. 3. 2019 - 23:03)

No a co se stalo ? Ty ses předvedl , ona se podívala a v pohodě .

Jan (Pá, 22. 3. 2019 - 23:03)

jaký předvedl, že si ho občas vyhoním v práci na wc neznamená, že pokaždý na wc mimo domov si honím péro. Zrovna v obchodních centrech ne, plno chlapů kolem, to mě nebaví. Ale fakt je, že jak na mě čuměla, tak se mi postavil, ukážu se rád, to máš pravdu a co na tom? Ženský rádi ukazujou kozy nebo nohy nebo co ještě, samozřejmě v rámci oblíkání nebo i jinak, třeba na pláži. Tohle nikdo neodsuzuje. Když se ráda koukne i uklízečka, byla docela mladá, tak jak se to liší od chlapa, co kouká ženský na kozy ve výstřihu.

luci (So, 23. 3. 2019 - 00:03)

Já s tím problém nemám a ten můj kanda mne rád ukazuje chlapům . Chce abych chodila naostro nahoře i dole bez , takže kromě punčoch žádné prádlo . Když se něco vypije , tak už nohy u sebe neudržím a to on chce , prý ať se kluci podívají , co je na tom ono tě neubude

Jana Š (So, 23. 3. 2019 - 09:03)

Když ti to nevadí, tak co by ne. Chlap se rád pochlubí a je na to hrdý, jakou má pěknou sexi a odvážnou ženu. Já zajdu ale ještě dál, když roztáhnu nohy, tak jim rovnou dám a přítelovi kámoši se na mě vystřídají. Proč toho nevyužít a neužít si.

Reklama

Přidat komentář