Reklama

Péřové bundy,kombinézy,zimní oblečení ,nabalování se

Návštěvník (Út, 26. 3. 2019 - 00:03)

máte nosit kombinézy

Pepa (Út, 26. 3. 2019 - 14:03)

Kombinéza je už vyšší level pro větší borce, mě musí stačit jen bunda.

Jirka. (Po, 25. 3. 2019 - 15:03)

Já si koupil takovou tu tenkou, u které se bili do prsou, že je to od -25 do +25 st. No na pohled kravina a je to tak. Zapomněli, že na zimu si musím koupit min. 3 a navrstvit je. Tak jsem zase vytáhnul tu starou dobrou tlustou poctivou péřovku a tuhle budu mít tak na jaro, léto a podzim. Jsem zvědav, jak to ustojí v létě, v bazénu asi jo. Těch +25 st. je taky dobrý nesmysl.

Pepa (Po, 18. 3. 2019 - 12:03)

Sobě a přítelkyni jsme na podzim koupili černé retro The north face. Odchodili jsme v tom celou zimu. Pod tím jsme oba měli mikiny s kapucí o 3 čísla větší, protože jsou bundy krátké a aby jsme byli v teple. Mikiny sahaly až pod zadek, tak to šlo. Přítelkyně bundy ještě vylepšila kapucema s kožíškem. Ale už bude pomalu po zimě a v těhle teplech jsme už vytáhli ty tenké ošizené péřovky. Nechápu, jak můžou tvrdit, že je to do zimy, tak možná pět na sobě. Zkusil jsem to, když byla opravdu zima a rychle jsem běžel domů pro silnější. A ještě jsem zapomněl, přítelkyně si koupila ještě bílou TNF a taky ji vylepšila kapucí s kožíškem. Škoda, že nemají pánskou v bílé, aby jsme byli stejně oblečení. Dámská je mi malá a stejně by nikdo nepoznal, jestli je dámská nebo pánská. Pěkně vypadá, když si vezme tu moji bundu, jak jí je roztomile velká.

KM (Po, 25. 3. 2019 - 20:03)

Nemam rad, kdyz zpoza bundy do pasu trci jakykoliv textil. Sam nosim TNF 96 (nuptse 1) a nikdy jsem pod ni nemel nic vic, nez tricko. Nikdy mi nebyla zima, spis mam problem ze je mi horko. Je neakceptovatelne chodit v odepnute bunde. Dnes jsem ji jeste mel, da se nosit docela dlouho.

Pepa (Po, 25. 3. 2019 - 21:03)

No ale je krátká a pod ní nosím mikinu dlouhou tak, že je vidět celá "klokaní" kapsa. Bez ní bych to v zimě nedal, tak na jaře nebo na podzim, když je 5 nad nulou, tak jen tričko. Mě se právě líbí, že je krátká a ta mikina z toho tak kouká. Na teplejší období a léto mám tu moderní tenkou.

KM (Út, 26. 3. 2019 - 00:03)

To jestli vycuhujici mikina zpoza bundy je pekne, nebo otresne je otazka osobniho vkusu. Mi to prijde strasne, tobe ne. Co se da delat, neshodneme se.
Ale co se tyce zimy, tak zadek je jen maso (stejne jako nohy), na to prece nemuze byt nikomu zima. TNF i jak je kratka, zakryva cele bricho i s ledvinama, co je treba drzet v teple. To staci.

Pepa (Út, 26. 3. 2019 - 07:03)

Mě teda je a nic s tím nenadělám. A TNF je pěkná a příjemná na nošení a nejradši bych ji nosil stále. Tu moji jsem přesvědčil, aby ji nosila i doma a pod tím nic. Pěkný pohled, moc ji to v ní sluší.

Lenkanabal... (Po, 18. 3. 2019 - 11:03)

Koukám,že dost dlouho tu nikdo nebyl,nebo alespoň ničím nepřispěl. Chodíte ještě v zimním oblečení,nebo jste se již přeorientovali na jaro? Včera odpoledne bylo skoro 20 stupňů,byla jsem na vyjížďce na kole a po městě jsem potkala dvě holky,které ještě měli kulichy. Musím přiznat,že tý jedný to opravdu slušelo.Měla na sobě bílou vestu,roláček a černorůžovýho kulicha. Minulý týden jsem chodila ve slabší péřovce a přes ní silnější péřovou vestu,na hlavu taky kulíšek a kolem krku až na pusu velký šátek,nebo vysoký pletený nákrčník. V pátek jsem takto jela do Prahy,měla jsem tam nějaké pochůzky,tak jsem si vzala flísové legíny a do kalhotek pro jistotu větší inkontinenční vložku,kamarádka si toho hned všimla,povídala mi,to ti nevadí,že je to tak trochu na zadku vidět?, ani mi to nevadilo a jestli se chce někdo podívat,tak ať se podívá. Hlavně,že jsem měla jistotu,že když budu potřebovat,můžu si ukrupnout.Na puse jsem měla bílý nákrčník až k nosu,tak že skoro celou dobu jsem dýchala přes něj,to se mi líbí.

Ivett (Po, 25. 3. 2019 - 14:03)

Hezký,chodíš dost nabalená i teď když už se blíží jaro. Obdivuju tě,že ti nevadí,že je pod elasťákama vidět větší plena. Z toho bych asi byla tak trochu nervózní.Pokud jí na horách používám,pod volnějšíma oteplovákama to nikdo nepozná. Občas taky jezdím do Prahy,služební povinnosti,nějaké obcházení a je fakt,že když na mě přijde čůrání,je to někdy velký problém,který ty lehce řešíš plínkou. Máš ji nějak fixovanou,aby držela tam kde má být? Jak často si jí měníš? Vidím,že se ti líbí dýchání do vlněných věcí.

Lukáš (Čt, 21. 2. 2019 - 04:02)

jak jsem řekl že chodím záměrně na nuda pláž v zimě na Olomoucké Poděbrady se otužovat což je jen na tom místě něco jako zástěrka tak výjimečně jsem se procházel na nudě v péřové bundě a ve slipech a velice mě to vzrušovalo mám péřovku hannah v pase a ve spod je guma na stažení byl jsem tak vzrušený že mě stál a při tom mě pozorovali holky smáli se a čekali co budu dělat na něco se mi ptali jestli jdu do vody takový zvědavý dotaz řekl jsem že jdu a všimli si že mi stojí a něco se smíchem mi říkali už přesně nevím co a já jsem chtěl říct těm holkám že mě vzrušují jejich bundy jedna holka měla na sobě zimní bundu takovou lesklou s kapucí se zipem na kapuci značky gate druhá holka měla the north face a byla hodně naducaná škoda že jsem držel hubu a dělal jako že nic třeba by mě nechali jejich bundy ošukat hold chce to pořádnou odvahu budu se muset překonat chtěl bych je znovu potkat ale to by fakt musela být hodně dobrá náhoda věřím že jsou takové holky co by svou bundu půjčili i když neznám ty holky ony zase mne každý člověk je jiný kdybych se měl udělat nějaké cizí holce na bundu tak bych se udělal tak že bych na to do smrti nezapoměl orgasmus by byl hodně silný jiné holky by si klepali na čelo a poslali mě do prdele hold některé holky jsou jednoduše dobrý jiné zase svině co rády přehání a z komára dělají velblouda.

Ivett (St, 6. 2. 2019 - 14:02)

Dneska ráno když jsem jela vlakem do Prahy tak si proti mě sedla jedna holka v pěkný bundě,měla kulicha a přes pusu šálu. Celou hodinu tak vydržela sedět,dýchat přes tu šálu v celkem vytopeném vlaku. V uších měla sluchátka a pospávala. Docela jí to slušelo.

Joe (St, 23. 1. 2019 - 16:01)

Ještě něco, dá se bez prolémů nosit pod přilbou, nikudy dovnitř netáhne - proto ty uši po straně, - brýle na ni dobře sedí a může se jednoduše shrnout směrem dolů. Ona chrání i krk, což je dost podstatné - ale hlavně - zůstává suchá!

Mates (Pá, 25. 1. 2019 - 05:01)

Máš foto masky. Něco sháním na lyže.

joe (So, 9. 2. 2019 - 10:02)

Vyrobit si ji sám je snadné - buď si seženeš kus fleecu, nebo ustřihni z nějaké bundy rukávy - uděláš z nich dvě masky a ještě Ti zbyde vesta. Do těch rukávů si udělej dvě díry pro oči a máš masky. Na ty díry si udělej z kousku železné trubky o průměru tak 4 cm takový vercajk jak jsou korkovrty zbroušením nebo stočením na soustruhu jednoho konce do ostří a zmáčknutím ve svěráku z ní udělej takový ovál - tím pak vysekneš přesně dvě stejné díry pro oči - pozor na vzdálenost těch děr - měla by být stejná nebo o málo větší než je rozteč Tvých očí. Pak si ten rukáv natáhni na hlavu tak, abys dobře viděl a nahoře si to uprav sešitím takových vystřižených klínů. To je vše, nezapomeň pak uklidit jehlu, ať si ji pak kamsi nevrazíš..... :)

Joe (St, 23. 1. 2019 - 16:01)

Dnes po ránu jsem byl odzkoušet jeden - další - z těch vyvíjených obličejových masek od Arcticu - je opravdu dobrá, na venkovní straně silon, pak dvě vrstvy duťáku a vnitřek fleece. Dobře sedí na obličeji a - co je podstatné, vydýchaná pára kondenzuje až na silonu a vnitřek je stále hřejivý, Po dvou hodinách v mrazu jsem měl obličej stále v suchu a teplu. Dá se dobře seřídit - má po stranách takové vysoké fleecové díly, hřejíci i uši a vzadu seřiditelné. Kapuce na to a je to docela prima. Doporučuji - je to sice na objednávky, ale snad zima ještě nějaký čas vydrží.

Lukáš (Út, 22. 1. 2019 - 22:01)

Konečně jsme se dočkali krásného mrazivého počasí a je proto ideální příležitost pořádně provětrat všechny péřovky.

Návštěvník (Po, 14. 1. 2019 - 08:01)

to je téma oblékat se podle počasí , jak jsem na tom se zdravím zda potřebuji více tepla nebo ne. Je třeba 2 stupně nad nulou ale pocitově při větru 20 tak nepůjdu v tričku. Otužilci chodí v kraťasech a koupu se ve Vltavě a jiných řekách.

Jan (Po, 14. 1. 2019 - 01:01)

Ahoj hledám nějakého gay bunďáka z Prahy

Lenkanabal... (St, 9. 1. 2019 - 15:01)

Napadnul čerstvý sníh,tak že náležitě vybavena a oblečená si ho jdu užít. Byli jste dneska někdo na nějakém výšlapu do zimní přírody?

Reklama

Přidat komentář