Reklama

Obřízka

Tony (Ne, 24. 3. 2019 - 09:03)

Aha. Tenhle článek. Přečtu si ho. Ten server vůbec neznám.

Pobožný (Ne, 24. 3. 2019 - 08:03)

Ano , ale ten článek píše, že masturbace pomáhá vztahu, ( s dotazem a anketou : Jak často masturbujete?
Jednou týdně.
Dvakrát, třikrát do týdne.
Maximálně jednou měsíčně.
Nemasturbuji – a to jako vůbec.),++++
ale gin žádný vztah kromě k chlapeckým předkožkám neměl...a je silně adiktivní, a silně svou aktivitou připomíná Jordana: (https://sex-vztahy.doktorka.cz/hypersexualita-komplikuje-zivoty/) j****Když bylo Jordanovi 15 let, zažíval vyvrcholení padesátkrát denně. To může znít jako sen každého teenagera, ale pro tohoto mladíka šlo o stresující a rozptylující nutkání, kvůli kterému byl v depresích, cítil se provinile a zaostával ve škole. Dnes devatenáctiletý student, který užívá léky na vážnou klinickou depresi, je přesvědčen, že závislý na sexu je od 13 let. Jeho problém vyvrcholil o dva roky později, kdy každý týden trávil 14 hodin sledováním porna a masturbováním. “Porno je jako kokain,“ říká. “Jsem závislý a nemůžu přestat.“**** A takhke ,asi dopanout nechcete, jako Gin.

Marta (So, 27. 7. 2019 - 15:07)

Pro chlapce je nadměrný sexuální apetit do jisté míry stresující situace, která odvádí pozornost od
každé běžné činnosti a jenom obtížně se přemáhá. Mého synka tahle nepříjemnost potrápila hned
v počátcích puberty, neodbytná nutkání začala někdy kolem 13 let, řešení se naštěstí později našlo.

Tony (Ne, 24. 3. 2019 - 08:03)

Mimoto, co je to za článek?

Tony (Ne, 24. 3. 2019 - 08:03)

Máš smůlu. Toto vůbec není můj případ.

Tony (Ne, 24. 3. 2019 - 05:03)

Mikroskop nelže.

No (Ne, 24. 3. 2019 - 07:03)

a už ses vyhonil tchoři, asi ještě ne viď.

Martin (Ne, 24. 3. 2019 - 02:03)

Obřezaný penis není zmrzačený! Zmrzačená je jen tvoje mysl!

Tony (Ne, 24. 3. 2019 - 05:03)

Z materiálního hlediska je zmrzačený.

Přítelkyně"zmr… (Ne, 24. 3. 2019 - 08:03)

Ty jsi neskutečnej ignorant a hulvát! Mnozí obřízku potřebují a pro ně je to lékařský zákrok, který jím umožní zdravý a lepší život a to ty nažýváš zmrzačení! Tito lidé jsou šťastní, že jim lékaři pomohli, ale ty je zeměšňuješ, nadáváš jim a ještě pomlouváš doktory? Oni si ty problémy sami nepřivodili, jako ty! Co ty jsi za člověka? Sám nic nedostudoval, i z církve tě vyhodili , nezaložil jsi ani rodinu ! Kde je nějaká tvoje pokora a empatie? vedeš život v osamění, ale peníze z pojišťoven, to si vybíráš co? ...peníze na léčbu alkoholismu a jeho následů co? A i v Německu! Styď se parazite.

Tony (Ne, 24. 3. 2019 - 08:03)

Aha. Tak už vím, kdo tu po ránu řádí. Evangelikále, sám o sobě jsi vydal překrásné svědectví. Dnes je Den Páně, měls bys po ránu radostně chválit Boha a ty jsi tu místo toho vychlístal kýbl žluče, která práští z tvého zvráceného srdce.......................Já jsem na rozdíl od tebe v práci, právě jsme se proplavili plavební komorou v Münsteru, teď si konečně mohu dát ranní kávu...............Samozřejmě, že amputace těžkého případu diabetické nohy není zmrzačení ale amputace zdravé nohy, jak to prováděl Dr Joseph Mengele ale zmrzačení je. To samé je s obřízkou bez skutečné medicinské indikace.

Zkoumal (Ne, 24. 3. 2019 - 15:03)

Gine si únavnej, ulhanej a zoufalej. A tak zase musíme řešit jenom tebe. U nás bez medicínské indikace není obřízka možná a nejedná se tedy o mrzačení. Diabetici už ale jsou, bohužel postiženi nevyléčitelnou chorobou (tedy mrzáci), kterou si vesměs všichni , kromě vrozeného diabetu, sami sobě přivodili. Lidé jako ty by měli chodit pravidelně na prohlídky a při projevu alkoholismu, kouření a přežíráni by jim měli progresivně zvedat kvóty zdravotního pojištění!!. Jako to dělaj v americe stárnoucím řidičům a těm co páchají přestupky! Žádné body, ale přestupek jde na pojišťovnu a prostě hned zvýší pojistné, prozože musí vytvořit polštář pro riziko.To přesně bylo dokázáno v 90 letech na Kubě, kdy Fidel přitvrdil, zavedl "periodo especial" snížil příděly nevhodných potravin, dal lidem revoluční kuchařku a naučil je dělat bifteky z grepfruitových šlupek a ejhle! Na Kubě vymizela skoro cukrovka! Protože se dále z diabetiků stanou ještě větší mrzáci a budou na to zase vykrádat pokladnu a vybírat ty peníze co tam plynou z obřízky, jak ty říkáš miliardy, a brát invalidní důchod, protože bez nohy se žít nedá. Na obřízku ještě nikdo nikdy invalidní důchod nedostal, protože je to naopak náprava, prevence nemocí a ne jak ty píšeš mrzačení. Takže, vlasně ty svým chováním, jen obřízky podporuješ, aby bylo na diabetes. Ty bys měl skočit vedle lodě do řeky a každý den plavat 5 km a vyčistil by sis mozek, jestli ti ještě nějakej zbyl.

D (Ne, 24. 3. 2019 - 16:03)

Teda! Ty jsi buď Vlasova Nemesis, nebo si tě musel vymyslet!

No (Ne, 24. 3. 2019 - 06:03)

jasný a ty máš zmrzačenej mozek a jseš zralej na psychiatra a sexulogickou ochrannou léčbu! Akorát tě zajímají nezletilí chlapci a co mají dělat s předkožkama, holt si se zasekl v pubertě a tvá úchylka jde s tebou. Ty totiž nejsi ani ani na vztah s chlapem a natož se seznámit se ženskou, to jsou nány. Ale když má nána chlapečka, tak se můžeš uslintat jak úchylák a budit se z toho i několikrát v noci nebo lítat po veřejných hajzlech a plovárnách a honit se při pohledu na obřezaný kluky, konečně sám jsi to tu psal.

Tony (Ne, 24. 3. 2019 - 09:03)

Zcela jsi překroutil, co jsem tu kdysi napsal. Kdo mě kdy viděl na takové plovárně? Na rozdíl od tebe, anonymního hrdiny, píšícího pouze přes Tor, mám na většině fór kde píšu i svou fotografii.-----------------------https://www.emimino.cz/profil/gin-124/-------------------děláš CB jenom ostudu------mám sto chutí obejít všechny pražské kazatele a říci jim, jakou tam mají v církvi zrůdu.

Tony (So, 23. 3. 2019 - 09:03)

Darina psala o něčem jiném. Pouze ty jsi posedlý mladými muži se zmrzačeným přirozením.

Zkoumal (So, 23. 3. 2019 - 08:03)

Může se zde někdo podělit se zkušeností s obřízkou pomocí speciálního přístroje - unikátního chirurgického stapleru CircCurer ? Prý se tímto přístrojem docílí vynikajícího výsledného kosmetického efektu ? A je to novinka. Viz přes 4 miliony zájemců již shlédlo https://youtu.be/qwPvC9Zar00

tony (So, 23. 3. 2019 - 08:03)

Naštěstí, jak mám zjištěno, jsou přes masivní cirkumfetišistickou propagandu tou zvráceností zasaženy minimálně. Já jsem byl na tom hůř. Jenže jsem to naštěstí prokoukl.

No (So, 30. 3. 2019 - 13:03)

Nejsi jedinej, kdo jakoby nebo rádoby prokoukl, jak tvrdíš. Daleko důležitější však je, zdali ti to někdo vůbec věří. Pod záštitou prokouknutí poodhaluješ svůj bezmezný zájem o chlapecké předkožky a navádíš chlapce jak "přetahovat" i když to nejde. Nejvíc však prokoukla církev svatá a to bez zástěrky a radikálně tě bez pardonů vyobcovala a předešla tak mnohým eventuelním problemů, jak zde bylo mnohokrát popisováno. Abys byl originální, tak jsi svůj zájem přehodil do negativní propagace, a " bojuješ " za chlapecké předkožky o které není nutno u nás bojovat, tak si tady ani fiktivně nepřipisuj smyšlené zásluhy za protekcionismus nezletilců, neboť právě ti by před tvými zájmy jim pomáhat v honění měli být a také jsou chráněni zákonem, rodiči a lékaři.

Tony (So, 30. 3. 2019 - 18:03)

Pokrytecký evangelikále. Zase jedeš pokrytecky ve křivých obviněních, Nikdy jsem z církve deklarativně vyobcován nebyl a s pedofilií jsem neměl nic společného ani náhodou, proto se mohu s klidným svědomím věnovat této osvětě. Jenže ty ses tu odkopal jako agresivní cirkumfetišista a jako agresivní církumfetišista typicky křivě jednáš, pokrytecký pánbíčkáři.

Reklama

Přidat komentář