Reklama

Tahání za tanga

Libor (St, 27. 3. 2019 - 13:03)

Měl jsem to jako trofej, kolik holek a zásunů, tolik tang nebo kalhotek. Našla se taková, s kterou jsem se kvůli tomu pohádal a nedala mi je. Ale jinak to holky neřešili. Pokud jsem s ní chodil a šukal víckrát, tak jsem ji nějaké zase koupil, abych nevypadal jako nějaký kořistník. Jedna holka zase chtěla výměnu a musel jsem ji dávat moje boxerky. Nosila je, když to dostala a měla vložku místo tamponu. S ní to bylo nejlepší. Ta mě zabavila i oblečení a potom v něm spala, prý aby byla stále se mnou. Po výkonu si oblíkla třeba moje tričko a už si ho nechala a nebo i mikinu. Tu měla jako šaty. Na tuhle holku nejvíc vzpomínám, byla skvělá.

Hanz (Út, 26. 3. 2019 - 15:03)

Nic extra prostě trumf :D ted už to teda nedelam ale dřív měly ty kalhotky cenu zlata ani nevím proc.

Karol (Pá, 22. 3. 2019 - 12:03)

Čtu si ty příspěvky a upřímně se směju :D. Vzpomínky na základku...znám to samý, bylo to asi všude stejný. Se spolužákama jsme taky dělali kraviny a zářez k tomu samozřejmě patřil taky. Ta hra, co popisujete je vtipná, nás popravdě asi nikdy nenapadla. Pamatuju si, že jsme ale hrály s holkama jinou. Jednou za pár dnů sme se domluvily že půjdeme po škole ven...klasicky někam do města do obchodů, pak posedět do parku atd. Než jsme vyrazily tak jsme si navzájem na záchodech udělaly zářezy. Vytáhly jsme si tanga, ale nesměly jsme si je pak stáhnout dolů. Pak když jsme byly venku, tak jsme si je třeba každou hodinu zářízly ještě víc...furt jsme si je nemohly schrnout. Ta hra prostě spočívala v tom, kdo to vydrží dýl...mít celý den zářez jak blázen. No byly jsme telata :D. Kolikrát jsem takhle byla celý den od školy až do večera s g-string tangama vytaženýma zepředu i zezadu po podprsenku. Bolelo to šíleně, ale pro nás to byl hec a legrace. Pamatuju si, že když jsem večer přišla dom a konečně je sundala, p*del mě bolela jak čert :D.

Jana Š (Pá, 22. 3. 2019 - 13:03)

Tak tohle nás nenapadlo, vytahovat je celý den a kdo vydrží. Ale vzpomínám si, že jsem potkala dvě holky, které je měly vytažené dost nahoru, aby byly vidět. Buď sázka a nebo tím provokovali.

Karol (Po, 25. 3. 2019 - 10:03)

Můžete vyzkoušet i teď, je to sranda :D. No jestli jste je potkala někdy dávno, tak to je jasný, jednu dobu to byla taková móda nosit vykasaný tanga, nejlépe s bokovkama, tak aby byly vidět. Teď už to je out, nosí se spíš vyšší pas.

Michal P (Po, 25. 3. 2019 - 14:03)

Tak koukám zajímavá diskuze. To si vzpomínám na mládí, když se vrátili do módy bokovky, asi tak 17 let nazpět (?). Holka, která je měla nejníž, tak byla max. IN. Dole zase nohavice dlouhé, že si po nich šlapaly a měli je dole rozdrbané. Když pršelo a nebo byl sníh, tak je měli rozmáchané až ke kolenům. A je pravda že některé holky tanga tak nosili aby byly vidět a k tomu krátké tričko. Jedny holka, skoro sousedka nosila krajková červená. To jsem z toho byli kluci všichni hotoví a měli jsme z toho vyboulené kalhoty. A to když takhle jela na kole, když ji bokovky ještě víc slezly... To už bylo skoro na to, si odskočit do soukromí. Tohle se mělo udržet v módě dál. To byly časy.

Jana Š (Po, 25. 3. 2019 - 13:03)

Asi tak 14 dní, vypadalo to spíš jako nějaké vyhecování, podle chování. Vím, teď se to tak nenosí. Já jsem hodně džínová a moc se mě ty vysoké nelíbí a nenosím je. Jedině střední výška, to je pro mě maximum co snesu a moc jsem měla ráda bokovky. Přítel prohlásil, že ať mu domů nechodím s nějakými vysokými, že je to hnus. A moc se mu líbí, když mě koukají tanga. Na doma mám ustřižené džíny v pase, aby byly nízké a měl radost, že jsou vidět. Ale zase ty krátká trička a topíky jsou skvělé na léto, to je dobře, že se to vrátilo. Už jsem to myslím psala, že mě některé sotva zakrývají ty moje, jak jim přítel říká, kozičky. No prostě nesmím zvedat ruce a když jdu na nákup, tak vyšší regály nedám. Né, samozřejmě na to kašlu a ochranka u kamer musí mít pěkné P, jen si dávám pozor na lidi kolem. Na tohle jsem taková rebelka co se nestydí.

Kristýna (St, 20. 3. 2019 - 23:03)

Souhlas se všema holkama tady...běžná věc na základce. Taky jsme takhle blbli. Jednu dobu to frčelo fakt hodně, řekla bych osmá třída, to jsme si zářez dělali furt a každou chvíli jsme měli roztrhnutá tanga.
Zkus se někdy k holkám připojit, přiblíží tě to k nim a třeba zjistíš, že je to v pohodě a sranda :P. My si s mámou navzájem zářez taky dělaly, když jí koukaly tanga klidně jsem jí je zářízla. A i obecně s náma máma dost blbla.

Ada (St, 20. 3. 2019 - 12:03)

Ahoj, v tomhle věku se prostě blbne, s tím nic nenaděláš. My jsme se třeba s kamarádkama s oblibou lochtaly. Když jsme byly u některé doma, klidně jsme se na jednu z nás vrhly a zlochtaly jí. Taky jsme byly pěkný paka a neznaly míru, často to bylo až do počůrání.
Jinak zářez znám taky, ale jen s kalhotkama, tanga jsem nenosila a ani nenosím. A jako i tak to bolelo, s tangama to musí být nesnesitelné. Pamatuju si, že holky co tanga nosily tak vždycky řvaly jako tur. Na jednu stranu jsem je litovala, na druhou stranu si za to mohly samy...měly se starat aby jim nelezly z kalhot :).
Takže bych to nijak neřešila, prostě ro patří k věku.

Reklama

Přidat komentář