Reklama

Tahání za tanga

Zdeněk (St, 20. 3. 2019 - 13:03)

Tenkrát to bylo asi míň o studu ne jako dnes. Prodávají se hadříky jak pro šlapky a na druhou stranu ty dnešní holky dělají jak pominuté, když se jich jen dotkne. Kluk mě to vysvětloval, jak je hned vše sexuální obtěžování. Dřív jsme se koupali nazí holky a kluci a nikomu to nevadilo. Jeli jsme někam na těch našich Simsonech a fichtlech, za sebou každý holku a když bylo teplo, tak jsme zabočili k rybníku, svlíkli se do naha skočili do vody. Vyblbli jsme se a nikdo neřešil nějaké osahávání, líbání a pod. Dnes je to jinak, kluk má 4kolku a když se jede s holkou a dalšíma z té své party projet, tak se vrátí celý mokrý, tričko, džíny, boty a ta jeho holka taky. Prý se stavili u vody a vykoupali se. Ale prý se nesvlíknou, a skočí do vody tak jak jsou. Je jiná doba? Stydí se před sebou? Vím, že už to spolu dělali, tak ji musel vidět nahou a ona jeho, tak o co jde? Řekl mě, že je to normální a kdo by se zdržoval a namáhal se svlíkáním.

zuzi (St, 20. 3. 2019 - 21:03)

Myslím, že to není o studu , prostě tehdy se neřešilo zneužívání, nebyly mobily , učitelé měli autoritu , když chtěl kluk něco vidět , musel si stáhnout, teď si to zkoukne ne netu.

jarka (Út, 19. 3. 2019 - 14:03)

Jó , je to něco jinýho, ale spolužáci se při tom smáli , tam jsem se styděla , že se budou posmívat , v ředitelně jsem se styděla stát před ním od půl těla nahá a nechat se prohlížet. Pak už to bylo spíš dobrodružstvo.

Domča (Út, 19. 3. 2019 - 16:03)

Tak to bylo dobrodružství a líbilo se ti to?

Jarka (Po, 18. 3. 2019 - 15:03)

Mne nepověsili, ale chtěli mi je stáhnout a rozthli mi je . Plakala jsem , byl z toho povyk , byla jsem v ředitelně . Ředitel byl už starší pán , autorita, musela jsem si je stáhnout a dal mi šití . Dost jsem se divila , jak u toho funěl , ale zvláštní, nestydéla jsem se , tehdy se o zneužívaní nemluvilo . Došlo mi to až večer doma , proč si mě prohlížel, prý zda mi neublížili . Nikdy jsem o tom nikomu neřekla , ale protože jsem tam pak byla ještě několik krát , asi se něco šuškalo , tak to přestalo . Ale doteď to nevnímám jako něco zlýho.

Andrea (Út, 19. 3. 2019 - 16:03)

Tohle mi teda hlava nebere. Svlíknout se do půl těla a nechat se očumovat učitelem nebo ředitelem je jasně přes čáru. Nechci to myslet zle, ale vůbec nedokážu pochopit že ste to hned nehlásila.

Jarka (Út, 19. 3. 2019 - 17:03)

Tehdy byla jiná doba, co řekl ředitel bylo svaté, mně bylo snad 13,pak jsem tušila ,že to má něco společnýho se sexem , ale on to nejdřív bral všechno tak úřednĕ.

Pavlí (Út, 19. 3. 2019 - 13:03)

Tyjo, tak tohle mi přijde jako něco dost jinýho. Zářez a tyhle věci jsme brali jako legraci a dělali jsme si to mezi vrstevníkama. To co popisujete mi přijde ze strany toho ředitele nechutný. A to jste si musela stáhnout tanga i kalhoty? A tam jste si je tsm zašila? No je to teda úchylný.

Domča (Út, 19. 3. 2019 - 14:03)

To teda je divný, teď už je ale pozdě něco řešit. Něco jinýho je, když se svlíkneš před stejně starýma klukama. Ale tohle? Žalování se asi muselo potrestat. Mě by třeba nikdy nenapadlo to jít nahlásit, prostě se roztrhli a co. To v devítce a potom ještě chvíli na střední, co jsem chodila s klukem, tak ten mě je při sexu taky zničil a nechávala jsem mu je jako trofej. Viděl to někde na P a tak to chtěl zkusit. Roztrhnout ten trojúhelníček vepředu a dělat to skrz díru a v závěru je dorval úplně. Měl to tak rád, tak co by ne. Sehnala jsem si tanga s otvorem, to koukal, že nemusí dělat díru, ty mě teda nerozerval a byl klid. Později na střední jsem zase měla kluka, který, když mě je stáhnul, tak je nikdy nevrátil, jestli si s nima potom doma ještě užíval nevím, nikdy to nechtěl říct. Tak asi jo.

Jarka (Út, 19. 3. 2019 - 14:03)

Mne to tehdy nepřipadalo úchylný. Jó ,styděla jsem se nahá před ním, ale byl to ředitel! Spíš mě zarazilo , jak me prohlížel , prý jestli nejsem zraněna a u toho tak funĕl. Internet ještě nebyl, byla jsem blbá , až pak jsem si uvědomila , že se něco děje. Ale přiznám se , že pŕi kontrole na druhý den jsem to už veděla , ale stejně jsem to nikomu neřekla. Holt , jiná doba.

Domča (So, 16. 3. 2019 - 16:03)

Koukám, že to bylo hodně rozšířený. Která měla elastický tak trpěla. Nejlepší byly se šňůrkama a spíš bavlněné, aby se líp roztrhli, některé krajkové to taky nedali. Já to dělala tak, že jsem je v některých ,místech nastřihla a potom to šlo rychleji a nebyl tak šíleně velký zářez. Někteří kluci nedali pokoj. dokud je nevytáhli a já nebyla na ostro. Kalhotky jsem nenosila už od 6. třídy. Kluci blbli i na střední a ať chodíme na ostro. Bylo nás ve třídě 6 holek, jinak kluci. Ale zase sranda, jak se snažili, jeden čas jsem měla tři jako přívěšek a nechala jsem je, ať si to rozhodnou mezi sebou. To byly časy. 20 na krku a je po srandě.

Andrea (Út, 19. 3. 2019 - 16:03)

...20 na krku a je po srandě. Já teda zářez a vytahování tang znám taky nejdřív ze základky, ale střední to rozhodně neskončilo. I na vejšce jsem to někdy schytala. Je fakt že základka byla masakr, to nás kluci za ty tanga tahali po chodbách, věšeli a trhali je jedna dvě. Já třeba nosila dost často elastický tanga a kluky samozřejmě nejvíc bavilo je natahovat kam až to jde..no mnohdy jsem je měla až ke krku. Pak na střední a na vejšce už to bylo míň, ale někdy taky. V práci mi to kolegyně taky párkrát udělaly, aby mě vytrestaly že mi vykukovaly. A nedávno jsem byla u sestry na návštěvě, evidentně mi koukaly string tanga z kalhot a synovec, je mu 14 let, mi je zaříznul...to jsem ho pak musela zpacifikovat xD. Každopádně je to fórek, s kterým se setkáte urcite i po střední.

Maja (Po, 18. 3. 2019 - 14:03)

Žasnu, kolik holek to zná. Mně by asi pověsit někoho za tanga nikdy nenapadlo :)). Tohle mi ale teda přijde šílený, preventivně si je nastřihávat. To jste na to musela být asi hodně zvyklá.

Pavlí (So, 16. 3. 2019 - 18:03)

Jojo, řekla bych že dost hodně. Přesně, elastický byly utrpení. Já nosila pak taky hlavně bavlněný, a často i krajkový. Ty se aspoň v mém případě trhaly nejlépe. Nosila jsem takový G-string tanga z jemné krajky, a ty se rozthly vždycky hned.
Ty jo, s tím nastříhnutím to neznám, ale je to fakt dobrá finta :D. Jinak na střední jsem to zažila taky, ale už mnohem méně než na základce. Akorát teda nechápu, jak to myslíte, ty tři přívěsky...?

Domča (So, 16. 3. 2019 - 19:03)

Že ti tři kluci byli každou chvíli u mě a tahali mě do kina a snažili se mě pro sebe ulovit. Proto jsem tomu říkala přívěsky, že byli na mě skoro furt navěšení. Ono to potěší, ale čeho je moc... A na základce to je jasný, ta puberta, to na střední už byli jiné zájmy, sice si taky pro radost zatahali, ale to bylo spíš už takové pošťuchování a škádlení.

Pavlí (Ne, 17. 3. 2019 - 09:03)

To jo, na střední už kluci měli jiné zájmy než jen trhat prádlo :D. Ale na základce v pubertě to bylo divoký...taky vám kluci dělali, že vás za tanga pověsili :D?

Domča (Ne, 17. 3. 2019 - 12:03)

Mě se to naštěstí nestalo, dřív mě ruply, ale holky, co měly pevné, tak občas v šatně pověsili. Chudinky si užily, protože některé držely. Kamarádce jsem pomohla se z toho dostat, prostě jsem jí je přeřízla. To kluci koukali, někteří protestovali a jiní zase obdivně chválili, jak se s tím nemažu. Od té doby si kupovala míň pevná.

Pavlí (Ne, 17. 3. 2019 - 19:03)

Ty jo, to bych tenkrát taky ocenila :D. Ale bohužel mi takhle nikdo nepomohl. Měla jsem taková částečně elastická, takže jsem za ně tak minutu, dvě visela...ostatní koukali, řechtali se jak blbečci a nechali mě ať si to vytrpim :D. Jako byl to můj asi nejbolestivější zážitek. Ale je fakt, že holky co měly vyloženě pevný si užily víc. Pamatuju si, jak pověsili jednu kamarádku a ty tanga držely celou přestávku. Chudák, ta naříkala. Po desetiminutový přestávce jí konečně sundali. Tanga byly sice vytahaný ale pořád držely. No znovu si je už nikdy nevzala :D.

Jana Š (Po, 18. 3. 2019 - 12:03)

Jj, klasika. Zlatá střední, tam už byli kluci víc v pohodě. Základka to byl masakr s těma blbečkama i když se vyjímka našla.

Markéta (Ne, 10. 3. 2019 - 23:03)

Taky si se čtrnáctiletou dcerou užívám svoje. Nosí tanga a k tomu dost často legíny. Pod těma je samozřejmě vše vidět takže když má tanga rýsuje se jí pod nima zadek. Je štíhlá mladá tak si to na jednu stranu může dovolit. Na druhou stranu je to někdy trochu vyzívavý. Taky si toho samozřejmě všímají její spolužáci. A když vidí, že má pod legínama tanga často jí za ně tahají. Taky už přišla s několika roztrženými. Když jí k tomu ale něco řeknu, jen odsekne že je to její věc. Džíny si taky rozervala a několik starých mikin s kamarádkama zkrátily. Prý samy nejlíp ví co se nosí. Někdy je to s nima těžký, mají svoji hlavu.

Reklama

Přidat komentář