Reklama

Je orální sex nevěra ?

Návštěvník (Čt, 31. 10. 2019 - 21:10)

Kecy,to určitě

Lída (St, 23. 10. 2019 - 15:10)

Orální sex není nevěra, je to jen o potěšení toho druhého, přestaňte blbnou s tou nevěrou. A dnes je jiná doba, tak to neberte tak děsně upjatě. Na střední jsem kouřila klukům, který potřeboval ulevit a kluk se kterým jsem chodila to bral v pohodě a byl ještě rád, že nemá nějakou obyčejnou holku. A co se dělo na vejšce, to už byly orgie, těch se účastnil i ten můj současný přítel. Nikdy jsme si nic nevyčetli, prostě jsme si užívali života a sexu. Je až zázrak, že jsem něco nechytli.

Jirka. (Po, 29. 4. 2019 - 13:04)

Jasně že je to vymyšlené, to bychom se asi poprali, jen jsem chtěl zkusit reakci těch, kdo si to přečtou a trochu to tady pošťouchnout. Je nás opravdu 5 a jak jsem psal, na výlety taky jezdíme a je nám jedno, kdo s kým, je to o důvěře. Co se týče sexu, tak jen pořádný francouzák při svátku a narozeninách, nazí před sebou chodíme, ale že by někdo měl něco s kamarádem, tak to ne. Toho se striktně držíme. Ale po pravdě, chce to hodně sebezapření, nestrčit ho do druhé, když se kolem provlní u bazénu nahá.

X (Po, 29. 4. 2019 - 00:04)

Není té fantazie už moc ???

Návštěvník (Po, 29. 4. 2019 - 08:04)

Jestli je to fantazie, tak hezké ne? A jestli není, tak můžu jen závidět. Ta moje baba by mě dala.

X (Ne, 28. 4. 2019 - 20:04)

To určitě

vy (Ne, 28. 4. 2019 - 18:04)

čuňata!!!

M (Ne, 28. 4. 2019 - 18:04)

No pokavaď o tom oba vědí a nemaj s tim problém tak to asi nevěra není Ale představa, že jdu nějakou lízat a pak jdu lízat tu mou či se s ní líbat nebo naopak, když mi jej nějaká vykouří či by mi někdo vylízal tu mou aniž bych o otm věděl a souhlasil tak to dle mě nevěra je.

Jirka. (Ne, 28. 4. 2019 - 19:04)

Ale není to nádhera, když ti ho na zadní sedačce holka vykouří do konce, ta tvoje to vidí ze přední sedačky a vidí to i její kluk co řídí a potom se ty dvě přese mě k sobě nakloní, protože sedím uprostřed a začnou si to předávat a líbat se? To jsem hned připraven na další kolo. A moje holka ho začne kouřit tomu vedle a jde jí to moc dobře, to ale radši hned zastaví někde na polňačce. To jsou nádherné orgie a moc nás to baví a asi to jen tak nezevšední. Jsou to nádherné hry pro ukrácení dlouhé chvíle, jen to není pro žárlivce. A jsem zvědav, kdy se nám to rozpadne a začnou hádky.

a v tom (Ne, 28. 4. 2019 - 21:04)

jsi se probudil a měl jsi ruku v nočníku!!! hi hi prčááááááá

Návštěvník (Ne, 28. 4. 2019 - 23:04)

Nezáviď.

Anni (So, 27. 4. 2019 - 23:04)

Je.Je to normální nevěra. Nechat si lízat pipinu a jako že se nic nestalo?

Jirka. (Ne, 28. 4. 2019 - 09:04)

A co na tom je špatného? Když jedeme někam na výlet, tak si kámošova holka a kamarádka moji přítelkyně sednou vedle mě a vykouří mě ho a já je vylížu a nikdo z toho nic nedělá. Takhle se schválně holky prohazují, aby byla trochu zábava. Je potřeba vystoupit ze stereotypu. Na noc se taky někdy prohodíme, proč být pořád vázaný nějakými předpisy a předsudky. Kámoš a ta moje rádi jezdí na tůry a po rozhlednách, mě to nebaví, tak ať si jedou. Já jedu s tou jeho a s kamarádkou moji přítelkyně zase na jiné akce. Na něco zase jedeme společně. A co má být, prostě to neřešíme a užíváme si života a zábavy. A nějaká kuřba, lízání a potom sex, kdo by to nějak řešil. Místo těch nervů se uvolněte a užívejte si života. Sex je jen krásná třešnička na dortu.

Zdeněk N (Ne, 28. 4. 2019 - 16:04)

Moje řeč, je potřeba stále cvičit a zdokonalovat se a to s jednou nedosáhneš. Místo toho prudění o nevěře by měli spíš ocenit novinky a to jestli dosáhly lepšího orgasmu. Vyčítání je ovšem lepší sport.

Zdeněk N (Čt, 18. 4. 2019 - 12:04)

Moje přítelkyně moc ráda kouří a líže, ale bohužel kde komu. Jak to řešit? Přijde kamarád na návštěvu a za chvíli už na něm pracuje a mě ho přejede potom taky. Asi abych nezáviděl. S kamarádkou ať si to klidně dělá. Nechci o ni ovšem přijít, protože je v sexu moc dobrá a i celkový vztah je perfektní. Zkusím schválně zajít dál, co bude, jestli chce trojku nebo o co ji jde.

Dita (Pá, 12. 4. 2019 - 14:04)

Orál jako nevěru neberu, to bych musela být nevěrná snad milionkrát. Hrozně ráda to dělám a ten můj kluk to už pochopil a nechává mě v tom volnost. Když jedeme někam na fesťák, tak tam už jsem vůbec bez zábran. To podržím i jeho kámošům a to nebudu popisovat, kdo to zažil, tak ví.

Návštěvník (So, 13. 4. 2019 - 10:04)

Fesťák, tam to taky rozjedu naplno. Orál, to je jen taková neškodná zábava a kdo chce, tomu ho vykouřím. Byly jsme parta 3 holek a 4 kluků, ale jedna z nás odjela studovat do ciziny, takže se poměr zlepšil :-))) A na fesťáku, když se opijeme, tak nikdo neřešíme kdo s kým a s kterýma to zrovna dělám. Kdo ke mě vleze do spacáku, tak mě to udělá, ať je to můj kluk nebo ne. Pěkný pohled, když můj kluk vedle šuká kamarádku a ta si to náramně užívá. A když jsou kluci dva, to je teprve ta největší extáze. Jednou bude na co vzpomínat.

ach jo (Po, 18. 3. 2019 - 13:03)

to je tu zase fantazií.

Jana Š. (Po, 18. 3. 2019 - 15:03)

Proč fantazie? U někoho možná, ale já to mám ráda a správná parta, když se rozjede, tak je potom jedno kdo s kým a jak a kde. V mládí se musíš vyřádit, když to ke stáří už moc nepůjde. Jen to nechce závist a žárlivost a potom je možné vše. Nějaké kecy o nevěře mě nezajímají a přítel tím nijak netrpí, má volné možnosti a taky je využívá. Trénovat je stále potřeba.

Katka (Po, 18. 3. 2019 - 08:03)

V práci podržím klidně každému, jsme tam jen dvě ženské. Dělám to kdykoliv a kdekoliv. Jestli se někdo dívá je mě jedno. Pánové mají jedinou povinnost, nastříkat to do mě. A nevěra? Když mám potřebu, tak prostě musím.

Reklama

Přidat komentář