Reklama

agresivita afričanů

Jindra (So, 14. 12. 2019 - 17:12)

Sice že to nikdo oficiálně neohlásil,ovšem v myslích liberálních západoevropských levičáků a mocenských struktur mezinárodního významu,je tahle myšlenka velmi živá a aktuální.Samozřejmě jsem měl na mysli ráj v uvozovkách,to je takový,který vyhovuje hrstce vyvolených a jejich služebníků.

sardanapal* (Čt, 12. 12. 2019 - 17:12)

Možná se teho dožiješ , tak se nauč utírat prdel !!!

Jan Pavel (Čt, 12. 12. 2019 - 15:12)

A není to tak náhodou účelovka? Čím víc hlupáků s IQ60 a čím víc závisláků na netu a mobilech bez vlastního myšlení, tím líp. Kontrolní otázka: kdopak na tom získá?

X (Čt, 2. 5. 2019 - 23:05)

Jo kolo kolo mlýnský,ale jinak je to hrozný

Steve (Čt, 2. 5. 2019 - 17:05)

Vyházet to domů ... jak Afričany, tak i Araby.

X (St, 1. 5. 2019 - 22:05)

Tak jak Josef

Josef. (Po, 18. 3. 2019 - 21:03)

To je možné, ale určitě to přežiji.

luci (St, 1. 5. 2019 - 23:05)

A to si myslíš , že některá bude svému klukovi vyprávět jak se nechala prznit černochem a jaký to byl rajc když to do ní pouštěl ? A na čele to žádná napsané nemá. Tak hodně štěstí při výběru partnerky.

X (Čt, 2. 5. 2019 - 21:05)

Luci ty jsi prase.S černochem, ble.

luci (Čt, 2. 5. 2019 - 22:05)

Když se roztočí kolo chtíče a padnou zábrany , tak je jedno která kláda do tebe vjede .

Josef (Ne, 17. 3. 2019 - 23:03)

Na holku nebo ženu která mela něco s černochem bych nikdy nevlezl.humus.normálně bych se jí štitil.nemohl bych se se ji ani dotknout,natož zasunout.A mít s ni vztah to v žádném případě. Navždy odepsaná špína. A všem bych to řekl. Jeden známý si kdysi liboval ze ho balí docela pěkná slečna. A to do té doby než mu řekla ze předtím chodila s arabem.Vystřízlivel z lásky téměř okamžitě. Můj názor nikomu to nevnucuji.

Johana (Po, 18. 3. 2019 - 11:03)

Tak to by jsi si v Anglii moc neužil.

Johana (Ne, 17. 3. 2019 - 21:03)

Říkejte si co chcete, ale je to jen otázka času a Evropa bude černá.

T.H.N. (Pá, 20. 9. 2013 - 16:09)

jejda.. zase nákej chtrák napsal...
Já mám s Africkými černochy také zkušenost. Rok jsem s jedním chodila. Důvod rozchodu byl že mě to s nim prostě už nebavilo a jsme od sebe daleko.Mimo jeho jsem poznala spoustu dalších černochů a černošek. Nějakou dobu jsem u nich i žila. Jak tady však spousta z vás vypráví o špatných zkušenostech s nimi, já naopak. Pro mě to jsou ti nejlepší lidi co jsem kdy poznala. Já říkám že každý národ je jiný a i každý člověk zvlášt se jinak chová..Určitě znám takový o kterých vím že jsou špatný ale spousta jich je super. Nevím já jsem nikdy u žádného nezpozorovala agresivitu, právě naopak vždycky všechno řešili v klidu i co se týče se mnou. Nikdy mi nikdo nic špatného neudělal a že měli možnost.

Lukáš (Út, 23. 7. 2013 - 23:07)

Kurva také hovna všude na netu ,kurva negři co snema dopice! ...jsou to jen lide a vse zalezí na jedinečnosti,ne vsichni jsou dobří v sexu,vykon apod a to platí pro vsechny rasy pry agresivita černochu to psal kdo za kokota/krávu? ( s prominutím ) zahrnovujete vsechy do skupiny ...černí jsou nejlepsí ,to same farají černošky ze by chtěli skusit belocha a kolik snima zustava ..znam dost negru jezdim do nemecka a akorad je mlatim ,nesnaším negry! jak cigani u nas tak sou i tam ale ti afričtí šulinci,jsou to čubky ale take kazdy je jiny ale rasismus je prostě prirozeny to nezmeni jen tak někdo ,same sem šoustal pritelkyni a schvalně sem chtel porovnat kdo je lepsi v sexu a vyskousel sem si i negru ..muzu rict že zatim jsem měl belosky ktere to rozjeli lépe ,než ty špíny! to same platí pro chlapy ...češky ste také kravy nebo to jen dělate? mate mit tu čechy kdyz uz a nepřechazet na jiné ..si okuste tu cigany a hodně štestí s nějakym rozdilem loool směju se tomu všemu zde

Steve (Čt, 28. 5. 2015 - 22:05)

:-DD

pepa (Čt, 28. 5. 2015 - 22:05)

Tak já přímo zkušenosti s...Měl si jim dát po tlamě. Když si vul trp.

Paul (Čt, 28. 5. 2015 - 22:05)

Černoši a vůbec tmavá...Proto je tu Nechci! Máme tu dost našich cikánu. Nechci dělat na pochybná etnika, která budou škodit a diktovat si.Lidi, jsme tu doma, tak dejme vládě najevo, že tu nechceme arabské migranty! Jednejme, dokud je čas.

Steve (Čt, 28. 5. 2015 - 20:05)

Černoši a vůbec tmavá etnika jsou všeobecně aktivnější, uřvanější, primitivnější a nebezpečný. Stačí se podívat ze záběrů z USA jak jsou agresivní.

David (Čt, 28. 5. 2015 - 20:05)

Tak já přímo zkušenosti s nějakými takovými afričany nemám,ale stala se mi jednou taková věc,že jsme byli za známými v Anglii a za jistých okolností jsme se dostali i s mým kámošem do sporu se dvěma černoškama,spíše to byly asi nějaké mulatky,které měly pocit že jsme je předběhli v obchodě u kasy.Nebyla to pravda,ale i tak jim tahle záminka byla dobrá.Přešli jsme to,a z obchodu jsme šli každý svou cestou,bydleli jsme každý jinde.Jenže toho si asi všimly ony dvě holky,a mě ani nenapadlo že by tahle malá pře mohla mít nějaké pokračování.Nejel jsem autem a tak jsem musel jít pěšky.Zpozoroval jsem je až když byly kousek ode mě.Něco na mě volaly,a já se překvapeně otočil.Jedna z nich mi chytla tašku kterou jsem měl v ruce,a já ji samozřejmě nepustil,a začali jsme se přetahovat.Do toho se připletla ta druhá a pověsila se mi na záda.Nejsem sice vyloženě nějaká muší váha,ale za vazbu se označit opravdu nemůžu.Najednou jsem se ocitl na zemi a ta holka mě přiklekla ruce.Pak mě sedla plnou váhou na hrudník,že jsem se nemohl téměř ani hnout.Teda musím říct,že nebyla vůbec tlustá,a do půl pasu vypadala docela normálně,ale měla hodně široké boky,a já měl pocit že na mě sedí slon.Překvapilo mě že může být tak těžká.Dala mi pohlavek a řekla přitom něco jako že to mám za to.Nic jsem nechápal,a v té chvíli se někdo objevil,a tak se mě rychle slezla a i s tou druhou hned kvapně odešly.Celé to trvalo tak asi 3 minuty,ale nikde jsem si na nikoho nestěžoval,a tak to celé vyšumělo do ztracena.Ale vzpomínka na agresivní jednání těch holek ve mě zůstala dodnes.

Reklama

Přidat komentář