Reklama

Neumím sbalit chlapa, nejsem sexy, nemám, co nabídnout

Autor diskuse
EZ

Jsem nešťastná. Nemám přítele už pět let. Je mi 24 let, jsem studentka posledního ročníku vysoké školy a na první pohled by se mohlo zdát, že mi nic nechybí. Opak je pravdou. Nevím, co to se mnou je. Asi se ve mě něco nevyvinulo, nebo tak něco. Neumím sbalit chlapa. Neumím dát chlapovi najevo, že se mi líbí. V těchhle věcech jsem prostě divná. Neumím se nikomu otevřít a výsledek je, že jsem prostě pořád sama. Vždycky jsem se uklidňovala tím, že "to přijde, až to budu nejmíň čekat" nebo že prostě "mám času dost", a tak jsem se soustředila na jiný věci ... vyplatilo se mi to v oblasti práce a školy ... ale vztahy jsou na bodu mrazu a myslím, že mi ujel vlak. V říjnu mi bude 25, letos končím školu a prostě jsem sama. Nemám ani žádné vztahové zkušenosti. Panna sice nejsem, jeden vztah jsem měla, ale ani ten nevydržel dlouho (měsíc) a žádné zkušenosti tím pádem nemám. Problém začíná už v sebevědomí, který nemám. Snažila jsem se na sobě tolikrát pracovat. Snažila jsem se naučit se mít se ráda, zkoušela jsem nejrůznější věci, ale stejně se nikdy nic nezměnilo. Je možný, že jsem fakt nějaká vadná? Zablokovaná? Nebo je mi prostě souzeno být sama? Okolí si myslí, že jsem na holky, nebo že jsem prostě divná. Nejspíš prostě skončim jako stará babka s kočkama doma. 
Nejsem moc hezká, jsem moc vysoká. Sexy taky nejsem. Nemám čím zaujmout. Klukům se prostě líbí něco jinýho.

Problém nemám jen s tím najít si přítele, ale celkově se všema vztahama mezi lidma. Nemám pořádně ani kamarády a i moji rodiče mě mají plný zuby. Přitom já se opravdu snažím. Jak být lepší? Máte nějaký rady? Děkuju 

crowmoor (St, 20. 3. 2019 - 11:03)

Navíc pro některé partnery to není nedostatek, ale výhoda. Spíš je smutné, že v dnešní době internetu a snadné komunikace na dálku se tohle tak těžko řeší a lidé mají méně přátel.

Pepa (Ne, 17. 3. 2019 - 18:03)

Ahoj, je to tak, tzv. studijní typy, tj. vysokoškolačky, ty to mají se vztahama daleko těžší než nějaká jednodušší dívka, co se něčím vyučí nebo v dnešní době spíš udělá maturitu s odřenýma ušima. Ani ta holka nemusí být hezká, může být malá nebo moc vysoká, tlustá, ne moc hezká v obličeji atd. O tom to není, i taková, když stojí o chlapa, tak ho lehko získá. Vysokoškolačka si obvykle víc vybírá, ať cíleně, aby to byl taky vš, nebo podvědomě chce, aby byl inteligentní, vzdělaný, prostě studijní typ. Dobře k soubě jdou lidi podobného zaměření. Např. znám pár, kde oba se věnují bojovým sportům, oba mají či měli velmi slušná umístění, nyní v tom i podnikají. U jiných zas může být záliba v cizích jazycích atd. Tady je trochu problém, protože tady je daleko víc holek než kluků. Stejně jako třeba pedagogické fakulty nebo kde studují na zdravotní sestry, tak moc kluků není. Zájem o druhého se dává najevo jak vědomě, cíleně, tak i nechtěně, nemusí to být s nějakým záměrem, ale někdo je ti milý, blízký a podvědomě to dáš najevo. Špatně se seznámí někdo, kdo druhé lidi od sebe odpudí, např. je příliš uzavřený. Vůbec bych se tím netrápil, užírat se tím, tak to tě uzavře vůči navázání vztahu, muži to z tebe nějak vycítí.

! (Po, 18. 3. 2019 - 08:03)

Pro Pepu: To, že člověk může mít uzavřenou povahu, je daný fakt. Řeší se tedy problém, co s tím, protože jednoduše se toho zbavit nelze. Ideální by bylo najít partnera, který bude tento "nedostatek" tolerovat.

Jan (Ne, 17. 3. 2019 - 18:03)

To je nesmysl, žena může mít chlapů kolik chce, stačí jí jen říct místo ne, ano.

Lukáš (Pá, 15. 3. 2019 - 17:03)

Možná jsi trochu stydlivá introvertka, ale na tom není nic špatného. Já mám podobnou povahu, a i kdybych chtěl, stejně to nijak zásadně nezměním. A ze své výšky taky nemušíš mít komplexy. Jak píše Jitka, jsem jeden z těch chlapů, kteří upřednostňují vysoké holky.

Petr (Čt, 14. 3. 2019 - 08:03)

Vypadá to, že máš silně introvertní povahu. Sám dobře vím, o čem je řeč a bohužel je to člověku dáno (asi) geneticky. Jsou dvě možná řešení: 1. smířit se s tím naučit se s tím žít 2. nebo trénovat a předstírat zájem o lidi. Podle odborníků jsou na tom introverti lépe ve druhé polovině života, kdy leccos pochopí a leccos se naučí praxí. Držím Ti palec.

kony83 (St, 13. 3. 2019 - 18:03)

A to je takový problém oslovit chlapa, co zase neumí sbalit ženu? Ten na tom bude se zkušenostmi podobně jako ty, takže absence tvých zkušeností nebude vadit.

Případně, jak radí Jitka, zkus začít mluvit s někým, kdo má stejný koníček jako ty, pokud si budete rozumět, tak to může přejít v něco víc.

Antonio (St, 13. 3. 2019 - 17:03)

Ahojjj, já jsem momentálně nezadaný ostravák 30 let. Tak jestli màš zájem napiš

Jitka (St, 13. 3. 2019 - 17:03)

Rozhodně ti neujel vlak, kort v dnešní době. Dnes tento pocit mají ženy před čtyřicítkou, co jsou samy. Zkus se nějak rozvíjet - chodit na nějaké kurzy, začít dělat nějaký sport,...Přijdeš mezi lidi, najdeš si přátele a pak s nimi zase můžeš podnikat jiné akce, chodit do společnosti, na narozeninové oslavy atd. No a někde tam můžeš najít svého vyvoleného. Ne všichni kluci jdou jen po vzhledu a navíc každému se líbí něco jiného. je plno mužů co vyloženě letí po vysokých holkách.

Reklama

Přidat komentář