Reklama

Podvazky a punčochy

Ludmila01 (Út, 22. 10. 2019 - 13:10)

Můžete si Markéto samozřejmě vybrat z podvazků nabízených nejen na netu, ale i v kamenných obchodech. U těch " intimních ", které jsou pro oko velmi působivé se bohužel míjí s kvalitou.
Upřednostňuji u podvazků zhotovení na míru, dle svých představ a požadavků, co se týče střihu, materiálu i kvality zpracování.

Markéta (Po, 21. 10. 2019 - 11:10)

Ze kterého sex shopu to tedy objednáváte? a jak ty zásilky chodí? je poznat, že je to zásilka ze sex shopu?

Alice (Čt, 17. 10. 2019 - 14:10)

To je docela problém no, na internetu je toho hodně, ale když to pak přijde domů, tak se člověk zhrozí nad materiálem, já už stabilně objednávám pouze z jednoho sexshopu, kde vím, že mají kvalitní hračky a oblečení....

Markéta (Po, 14. 10. 2019 - 19:10)

Holky kde bych koupila kvalitní a opravdu sexy podvazky? které vydrží trošku drsnější hrátky?

Pepa (Ne, 21. 4. 2019 - 14:04)

Předchozí diskuse mne motivovala k pořízení punčoch bez samodržícího lemu na prostřídání při podráždění kůže od silikonových pásků, hlavně v létě. Koupil jsem bavlněné punčochy DEONA COTTON s klasickým lemem a bez špice. Kupodivu 10 starý podvazkový pás RAGO stále sedí, punčochy drží výborně. Punčochy COTTON jsou výrazně silnější než SUPER, ale bavlna to vyvažuje. Nosí se dobře, uvidíme v létě. Dám vědět.

Petr (Pá, 5. 4. 2019 - 08:04)

Mám k dispozici nové kvalitní podvazkové pásy, šest podvazků, kovové spony, pas 93 - 98 cm. V bílé, černé a červené. Byl to dárek, ale bohužel už není komu ho dát. Snad to nevadí, že tady nabídnu. Pokud byste měli zájem, ozvěte [email protected]

Libuše, ta druhá (Ne, 31. 3. 2019 - 22:03)

Tak to já musím nosit zdravotní punčochy kompresní třídu dva. Trochu jsem zhubla, nechala si změřit nohy v lékárně a dostala jsem nové punčochy Maxis micro s krajkou, silikon sem tam odmastím alkoholem víc jak 50 stupňů a zatím drží. Dík Všem za rady. No a ten podvazkový pás si pořídím pro jistotu.

Libuše.K (Ne, 31. 3. 2019 - 15:03)

přidávám K, aby jsem nemusela psát ta první.
Křečové žíly nemám, ale mám vrozeně zvýšenou srážlivost krve a např. na dlouhý let je vhodné, abych nosila zdravotní punčochy. Oblíbila jsem si černé, v zimě jsem je nosila místo silnějších punčoch. Bohužel, Aries je přestal prodávat a na našem trhu vůbec nejsou podvazkové zdravotní punčochy, pouze samodržící. Mám ještě několik párů. Se samodržícími nemám dobré zkušenosti, protože se mi často stávalo, že se mi najednou punčocha srolovala a spadla. Nejsem asi sama, protože jsem viděla jak jedné nešťastnici spadla punčocha po vystoupení z autobusu.
Nedám proto dopustit na podvazky, punčochy vydrží na místě celý den. Nosit podvazky se samodržkami je nesmysl, jednak je to nepohodlné a zbytečně drahé - podvazkové punčochy jsou i za 30 Kč a samodržky jsou několikrát dražší. I tak, by se někdy hodily do kabelky natáhnout je, když jsem naboso a je večer chladno, nemusím mít s sebou podvazkový pás. To že se nemá k samodržkám používat pleťové mléko je jasné, ale jak zabránit tomu aby se nesrolovaly? Navíc je to nepříjemné, že se to vůbec nepozná, až když punčocha spadne, většinou při chůzi. To pak nevíte, jestli si vytahovat punčochu, nebo utéct pryč.

Axel (St, 23. 10. 2019 - 22:10)

Nosím přes léto samodržky Evona Rita. Nohy musejí být hladké, před oblečením punčoch místa na noze, kde budou silikonové proužky "namasírovat" vodou a lehce osušit, punčochy denně vyprat mýdlem. Pak drží celý den.

Libuše, ta druhá (Po, 18. 3. 2019 - 19:03)

Děkuji Vám budu to řešit a pak dám vědět.

Pepa (Po, 18. 3. 2019 - 01:03)

http://www.riwaa-nerona.com/odevy/pradlo/podvazkovy-pas-pro-kompresni-puncochy/

Libuše, ta druhá (Ne, 17. 3. 2019 - 10:03)

Pro Pepu, vyzkouším ty punčochy Deona a na Rago se podívám děkuji za radu.

Pepa (Po, 18. 3. 2019 - 01:03)

Ještě doplním, že kombinaci samodržícího lemu a podvazkového pásu nepovažuji za ideální. Doporučuji spíš jedno nebo druhé. Problém je, že se kompresní punčochy na podvazky vyrábí velmi omezeně. Jinak jsem našel speciální podvazkový pás pro kompresní punčochy. Stačí to zadat do vyhledávače a najde to českou firmu na korzety ap. Odkaz dám do samotného příspěvku, kdyby to admin vymazal jako reklamu.

Libuše, ta druhá (Ne, 17. 3. 2019 - 09:03)

Děkuji za rady všem. Pracuji jako servírka a naběhám se dost, zkusím to odmastit lihem a uvidím, ještě díky všem.

Libuše (So, 16. 3. 2019 - 19:03)

Nyní jsem našla předchozí příspěvek od p. Libuše a omlouvám se Jí velice nevšimla jsem si toho. Jmenuji se také tak šlo mi o to zda ty kompresní punčochy udrží plastová spona. Nebo budu muset pas předělávat, zkracovat podvazky atd.

Libuše (So, 16. 3. 2019 - 09:03)

Musím nosit samodržící zdravotní punčochy a sjíždějí mi jaký podvazkový pas by jste poradili? Děkuji

Ja (So, 16. 3. 2019 - 22:03)

Moja draha musi nosit tiez zdravotne pancuchy samodrzky.Preto predavam jej rady.1.Perfektne urcenie velkosti pri kupe.Ziadne vacsie alebo mensie.A pozor pri pribrati alebo schudnuti.2.Nohy pod cipkou kde su silikonove pasky oholit.A ziadne telove mlieko a ani krem.A ak padaju,tak tie pasky odmastit.liehom co najsilnesim.Po prani nedavat avivaz.Skuste a napiste.Ja.

Pepa (So, 16. 3. 2019 - 20:03)

Nosím kompresní punčochy už hodně let. Když nebyly samodržící punčochy, tak se musel nosit podvazkový pás, ovšem musel to být dost pevný, aby punčochy udržel, kde mají být. Můžu doporučit např. americkou značku RAGO. Kombinovat samodržící lem a podvazkový pás moc nedoporučuji. Musely by se upravit podvazky i lem punčochy, aby to šlo zapnout. Punčochy na podvazky se vyrábí už velmi omezeně. Převažují samodržící punčochy, já nyní nosím punčochy DEONA super, které drží a nesjedou ani o milimetr. Doporučuji používat krajkový lem, ten drží lépe než obyčejný samodržící.

. (St, 21. 11. 2018 - 04:11)

v Tchibo mají taky krásné punčocháče i punčochy i vzorované kolem 199 Kč.

Dášeňka (Út, 20. 11. 2018 - 23:11)

Tak jsem si tu početla. Určitě tu píše píše pár ženských výborné zkušenosti, a pak je tu spousty nesmyslů i úchylů jako všude na netu.
já bych se ráda se svými zkušenostmi taky podělila. Jsem tlustá, hlavně mám docela větší zadek a prsa, břicho tolik ne, cvičím, ale se zadkem to nehne. V kalhotech vypadám děsně, radši nosím sukně. Léto je super, přesto, že jsem horkokrevná, co teď když je zima a hlavně do přetopeného kanclu? Punčocháče mi jsou strašně nepříjemné, je v nich horko a lezou dolů a samodržky mi nedrží. Už dlouho - asi 8 let po mateřské nosím podvazky a jsem spokojená. Sukně nosím delší, ke kolenům, punčochy nad půlku stehen, delší by se mi nepříjemnmě zařezávaly. Podvazky mi drží dobře, musí být v pase, mám široké boky takže dolů neslezou. Kalhotky přes ně, pohodlíčko na toaletě. Kamarádky berou moje nošení podvazků s úsměvem, jako jednu z mých švihlostí, já jim to neberu a myslím si své.

Reklama

Přidat komentář