Reklama

Holčičí čůrání,syčení - komentáře

Artur (So, 18. 5. 2019 - 17:05)

Taky jsem si prošel obdobím syčení, ale myslel jsem, že jsem jediný kluk, kterému to syčí. Když jsembyl malý,měl jsem hodně dlouhou předkožku, která vepředu dělala takový ten chobot, a nic mi nesyčelo, čůral jsem úplně potichu. Když jsem začal chodit do školy, začala se mi předkožka trochu stahovat, ten chobůtek zmizel a předkožka se začala trochu rozvírat. Někdy ve 3. třídě mi začal při čůrání penis tak trochu ševelit. Když se mi předkožka začala více stahovat, že začal žalud trochu vyčnívat, ale ta štěrbinová dirka na konci žaludu nebyla odkrytá celá, ale kousek byl ještě pod předkožkou, tak to při čůrání začalo syčet dost fest. To bylo někdy v 5. třídě. Syčet to přestalo až když jsem měl předkožku do půlky žaludu, to bylo někdy v 8. třídě. Na střední škole pak předkožka sama slezla až za žalud a ten byl už celý venku a tak to mám dodnes. Předkožka už mi ani nejde na žalud natáhnout, ale po tom co jsem jako kluk prožil po tom netoužím. Někteří kluci mi radili, abych si předkožku trochu stáhnul dozadu jako to dělaji oni a o obnažil kus žaludu, ale mně to tenkrát nešlo, měl jsem nějak úzkou předkožku. Často jsem musel poslouchat různé poznámky, jako "ty čůráš jako holka" nebo "co to tu chčije za ženskou" a podobně.

Jenda (Po, 20. 5. 2019 - 06:05)

No Arture to mi to zaclo tak hodne sycet uz v prvni tride, ted uz to mam taky ok, taky se spoluzaci smali ze curam jako zenska z toho si nic nedelej to sme meli stejne : D sycelo to hlavne kdyz se mi hodne chtelo a to bylo ve skole pokazde po svacine ucitelky moc nechtely poustet v hodinach curat takze pak se spoluzaci smali, ale byla to spise sranda ber to tak : )

Artur (Po, 20. 5. 2019 - 13:05)

Jendo, taky máš teď žalud trvale venku? Mně to přestaloo syčet až kdž mi vylezl celý žalud.

Jenda (Út, 21. 5. 2019 - 06:05)

Ne Arture mam normalne predkozku pres cely zalud, ale mel sem ji kdysi prirostlou, kdyz mi ji pak strhli u doktora sycelo to min : ) z toho ze se ti smali si nic nedelej, vis jak se smali a nejlepsi na tom bylo, ze to pak zaclo silene sycet tomu klukovi co se mi smal nejvic : DDD a vis kolika chlapum to syci v praci proste nekomu to syci a nekomu ne : )

rip (Út, 7. 5. 2019 - 08:05)

Když jsem byl malej,pták mi taky syčel.Protože jsem měl delší předkožku.Teď mám předkožku trochu kratší,odkrývá ústí žaludu.

Jenda (Po, 13. 5. 2019 - 11:05)

Presne tak taky sem mel jako maly hodne dlouhou predkozku a bimbas mi pri chcani sycel na cele kolo, az si ze me ve skole delali srandu : DDD je to dost o tvaru genitalii jak u chlapu tak u zenskych

Návštěvník (Pá, 15. 3. 2019 - 19:03)

Andreo, trochu mimo téma, ale když jsi pracovala u toho pásu. Jaká byla doba mezi přestávkami, kdy jsi nemohla od pásu odejít?

Magda (Čt, 28. 3. 2019 - 11:03)

no návštěvníků, nemyslí si ze je to v pohodě, i dve hodky stačí k tomu aby si měl co delat, sice se ti to zdá chvilka, ale... moje známá se tak u pasu i posrala

Andrea (Po, 1. 4. 2019 - 06:04)

Ja vim Magdi je to fakt neprijemne, kdyz to musis drzet to se stava u nas se zase pomocila holka, zenske se dovedely, ze ma s tim pred ostatnima problem delaly ji naschvaly, aby si o prestavce nezasla a ona to pak chudera pustila

Návštěvník (Ne, 7. 4. 2019 - 19:04)

Děkuju za odpovědi, ale vyznívají, jako bych já tenhle problém nějak bagatelizoval. To určitě né a lituju toho kdo u pásů pracuje. A nejen kvůli tělesným potřebám, ale i jednotvárné práci. Jen jsem neměl představu, jak dlouho bývá pás v nepřetržitém provozu.

Andre (Po, 8. 4. 2019 - 06:04)

Jej navstevniku, to ste nemeli v praci prestavku 4 hodiny? Teda, jak dlouho si tam vydrzel, to si mel fak hnusnou praci, dobre, ze si odesel, vsem to doporucuju.

Vladimir (St, 17. 4. 2019 - 11:04)

Jaaj Andreo, autobus dela prestavky, kazde 4.5 hodiny a vsichni bez problemu vydrzi, tak nechapu proc bys nevydrzela v praci.

Andrea (Čt, 25. 4. 2019 - 06:04)

To Vladimire ja o tom vim a vim ze to je silene hlavne to, ze pak jdou curat vsichni spolecne to mi na tom vadi snad nejvice a od sveho manzela vim ze to ma problem behem prestavky pustit i on pred ostatnima, chlapi to maj horsi nez my to teprva musi byt silene kdyz moci tesne vedle sebe.

Robroy (Po, 29. 4. 2019 - 16:04)

To ani takový problém není Andreo, ač asi soukromí své vlatní kabinky je lepší. No,viděl sem jednou na zájezdě, tak jen zábleskem,jak dřepí v lese asi 10 holek a žen. Tak nevím,jak se jim čůralo,ale asi dobře. .-) byl sem trochu dál, tak to syčení sem neslyšel,ale asi to tam muselo být jak v hadí noře. :-) Spíše je někdy problém, že se člověku chce strašně moc,a pak to z něho kape jak z protíkajícího kohoutku a stojí tam věčnost. To je asi prostata, naštěstí to mám tak 2x do roka. A chlap, pokud je v přírodě, tak nemusí nutně stát vedle dalšího chlapa, může si zajít, kam chce. To vy v podřepu už to máte horší, si někam odskákat stranou.

Andrea (Čt, 2. 5. 2019 - 11:05)

Teda nez jit venku to bych radeji vydrzela : ) a s tim kapanim nejsi sam manzel ten kdyz predrzi taky moci po kapkach, ale znama to tak dela, kdyz potrebuje drepne venku, rekne jen ze si prece neznici mocak

Andrea (Po, 18. 3. 2019 - 05:03)

Taaak mily Navstevniku, predne Ti praci u pasu nedoporucuji a prestavky byly co 2 hodiny, ja vim ze se to da vydrzet, ale kdyz se proste zacne chtit tak je to jak na jehlach, vsechno to pak dole boli, takze tak

Andrea (Pá, 15. 3. 2019 - 05:03)

To je dobre Sabko, ze mas takovou praci, dneska uz moc takovych mist neni. Holky vsem vam doporucuju, najit si praci kde muzete jit curat kdykoli, ja sem udelala zmenu a problem vyresen, zajdu se vycurat v klidu a ne kdyz stoji fronta pred dverma. Ivco normalne si rekni doktorovi ze chces jit se sampuskou na zachod, uz tak jak to na urologii boli a jeste curat za plantou to ne, normalne si rekni a je to.

Ivana (Čt, 14. 3. 2019 - 17:03)

Ty malé pysky mám úplně maličké, ale pipina mi syčí jako divá. Jakmile začnu čůrat, zároveň to začne syčet a přestane zároveň jak přestanu čůrat. Když se mám u doktora vyčůrat za plentou do šampusky, tak to jinak nejde než že vždycky to zasyčí, i když to pouštím opatrně, třeba dvakrát to jen tak odstříknu, tak je také slyšet dvakrát zasyknutí, nevím co si doktor a sestra myslí. Mám to tak už od malička, jinak mi to nejde.

Sabka (Čt, 14. 3. 2019 - 06:03)

Naštěstí můžu a to se pak mohu vyčůrat v klidu. Už to tedy tolik neřeším.

Sabka (Čt, 14. 3. 2019 - 02:03)

Ahoj Andreo, delší dobu bylo tohle téma neaktivní, tak jsem sem ani nechodila. Když máš jinou práci kde nemusíte chodit na záchod hromadně, to Ti přeju, je to méně nepříjemné. Psala jsi, že už Ti to při čůrání tolik nesyčí, myslím že jsme na tom s tím syčením teď stejně, myslím že už se nemusíš stydět. U nás je to v práci taky slyšet mezi dámskými a pánskými, a normálně čůrám, i když vedle někdo je. Za ta léta jsem si na to syčení zvykla (a to mi to syčí opravdu hodně) a už mi to ani nepřijde jako něco nepříjemného. Pipina nám holt syčí, s tím se nedá nic dělat, ale oni to jiní také vědí (i muži) a myslím že se nad tím nido nebude pozastavovat.

Reklama

Přidat komentář