Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Libor (Pá, 15. 3. 2019 - 22:03)

Klárko, stýská se mi. Pozdrav spicí růžence.

Libor (Pá, 15. 3. 2019 - 20:03)

Máš báječnou sestru! Jste obě úžasně citově propojené. Neskutečně !

Klára (Pá, 15. 3. 2019 - 20:03)

Moc vám všem za vše děkuju. Ségra to ví, co se dnes stalo a zase mne chce opečovávat a zítra, že bude hlidat z okna. Tak jo, budeme chvíli ještě spolu a možná usnu, protože jak se teď tohle děje, tak jsem večer unavená. Dokonce si ségra vzala ten molitan, na kterém jsem spala u ní, když byla nemocná a že dnes mne bude hlídat i přes noc a spát se mnou v pokojíčku. Tak si budeme povídat a možná budu dnes chrnět dřív než ona. Libore, kdybych se neozvala tak opravdu budu potichu kvůli ségře nebo budu šípkovou růženkou. Moc si vážím, cos pro mne dnes udělal a co ke mně cítíš.

Libor (Pá, 15. 3. 2019 - 19:03)

Klárko jsem doma a čtu tady příspěvky dalších a pokud budeš potřebovat zíta pomoci, okamžitě přijedu,ale myslím si taky, že dneškem to skončilo a bude klid. Ale budu v pohotovosti pro tebe. Mám tě opravdu moc rád a jsem tady pro tebe a chtěl bych, aby to tak bylo napořád.

Věrča (Pá, 15. 3. 2019 - 19:03)

Klárko, ten zítřek bude v pohodě. Jen dej pozor, abys někam nechodila ven sama, pro jistotu. Třeba by bylo vhodné vzít maminku a ségru někam na výlet nebo návštěvu nebo na chaloupku ,kde vím, že jsi sala, že to máš ráda. Jsi citlivá holka a na tobě se tyhle věci zobrazí i třeba tou teplotou nebo průjmem a únavou. Vilíka bych pustila nadobro z hlavy a kdyby nebyl možný žádný výlet, tak bych o víkendu opravdu jen odpočívala a nechala se Nikolkou ze srandy opečovávat a bylo by to dobrý. Hlavně neřeš, že je něco ostuda. To co se stalo je normální stresový odraz situace a paní ,co tě vezla je ženská, takže je určitě maminkou dětí a zná takové problémy. Horší by bylo, jak tady psala Markéta, kdybys to neohlídala a pak by to trochu trapas byl . Dej si na noc vitamíny a mysli na hezké věci a třeba i na Libora, který se opravdu zachoval vůči tobě z mého pohledu velmi nadstandartně, což je důkaz, že mu určitě nejsi a nebudeš lhostejná.

Věrča (Pá, 15. 3. 2019 - 18:03)

Vidím Kláro, že máš opravdu dynamické dny a držím ti palce. Libor se mi líbí celkovým přístupem k tobě a k celé situaci a udělala jsi dobře, že jsi ze školy nakonec zmizela domů. jak se teď cítíš? Mohu nějak poradit?

Klára (Pá, 15. 3. 2019 - 19:03)

Dnes to bylo Veroniko hodně nepříjemné, protože včera se mi to nějak rozleželo všechno a dostala jsem teplotu a byla celá unavená, mamča i holky tady říkaly ,že je to po tom stresu s Vilíkem, co jsem prožila. Ráno jsem ještě nebylaok, ale nechtěla jsem zmeškat ve škole a tak jsem šla, ale před školou mne špěhoval v autě Vilík a viděli jsme se a já se z toho málem sesypala. Utekla jsem druhým východem přes dvůr ze školy , zavolala mamce a ta pro mne poslala kolegyni z práce, aby mne odvezla domů. Jak jsem byla vyplašená z toho všeho, tak jsme cestou s tou paní musely dvakrát zastavit, protože jsem dostala křeče do břicha a takový průjem, že bych to nevydržela domů a musela s ostudou to na záchod za auto . Prostě ostuda. Doma jsem se ještě celý dopoledne bála, jestli Vilík nebude objíždět kolem našeho domu. Nakonec tam nebyl a Libor to také hlídal a zachoval se báječně, ani jsem to po něm nežádala. Pak mi Vilík poslal mnoho SMS, ale to jsem si ho už zablokovala. Chce se zítra sejít, jak jsme si dříve plánovali, ale já mu opakovaně píšu ,že je konec a že nebudu pro něj doma ať nejezdí. Zítřku se kupodivu nebojím a ikdyby přijel,nebudu pro něj doma.

Klára (Pá, 15. 3. 2019 - 18:03)

užij si to v pohodě a přeji příjemný večer

Markéta (Pá, 15. 3. 2019 - 18:03)

Hlavně Klárko se nesmíš nechat vmanipulovat tak, že se budeš bát. On se o nic nepokusí a jen chce tě psychicky nalomit. Je dobře ,že jsi jeho číslo zablokovala. Jsem taky ráda, že je Libor vpořádku, Jdeme dnes s manželem na večeři s chvilku posedíme, tak ti popřeju pohodový večer a když něco napíšeš budu ráda, ale ozvu se asi až zítra. Pa.

Klára (Pá, 15. 3. 2019 - 17:03)

Libore já vím a vnímám,co bys chtěl psát a co cítíš. Udělá mi radost,když to dáváš najevo a jsem za to ráda. Vilík po dnešku mi napsal celkem 11 zpráv ,že zítra přijede a že jestli to platí,co jsme se dohodli a já jsem mu odepsala znovu, ať nejezdí,že pro něj nebudu doma a pak jsem si jeho číslo konečně zablokovala. Nebojím se, že by přijel a když přijede ,má smůlu.

Libor (Pá, 15. 3. 2019 - 16:03)

To je pro mne opravdu velké štěstí! Vždyť já tě miluju a promiň, ale musel jsem to napsat.Kdybych se nebál napsat co všechno k tobě cítím a vnímám... Ale vím,že musím pomalu a být trpělivý a já budu, počkám a rád.

Klára (Pá, 15. 3. 2019 - 15:03)

To jsem ráda, že jsi vpořádku. Měla jsem o tebe strach. A děkuji ti za vše a tak to sluníčko převeliký posílám k tobě.

Libor (Pá, 15. 3. 2019 - 15:03)

Klárko, chci tě také pozdravit a jsem už doma. Projel jsem několikrát dopoledne vaší ulicí a pak spojkou kolem kolejí a z města zpět ale ten člověk tam nebyl a to je dobře. Už se jím nezabývej a ani já se jím zabývat nebudu. Ale kdybys potřebovala kdykoliv pomoci, okamžitě jsem k dispozici. Jsem rád , že jsi vpořádku a trochu jsem měl strach abys z Lípy dojela vpořádku ale maminka to zorganizovala opravdu skvěle. Mám tě moc rád a budu na tebe myslet a když mi napíšeš,budu mít sluníčko v sobě převeliký.

Klára (Pá, 15. 3. 2019 - 14:03)

Děkuju Markéto. Koupila jsem jí velkou bonboniéru a malý amulet pro štěstí- sloníka. Přišla domů ségra a že si půjde ještě ven hrát s kamarádkama a už má nožku v pořádku a za to jsem taky ráda.

Markéta (Pá, 15. 3. 2019 - 14:03)

KLÁRKO, JÁ SI TAKY MYSLÍM, ŽE BUDE UŽ KLID. Tenthle typ žárlivých kluků, co chtějí ovládat a dělat psychický nátlak, to jsou jen slaboši, kteří parazitují na strachu druhých. Přemýšlím, proč tě sledoval a napadá mne, jestli tě třeba takto nesledoval i minulé dny nebo dokonce poblíž tvého bydliště a ty sis toho všimla až nyní. Ale tím se nezabývej, už to je pryč a on ví, že by tady byl pod kontrolou. Ten dárek pro paní co tě odvezla je hezké gesto (jsem zvědavá jaký jsi vybrala) a to, že ti musela zastavit tak to nijak neřeš jako ostudu. Ostuda by byla kdyby ses ji po... v autě. Je to běžná reakce na takovou psychickou zátěž a pamatuji, že se mi tohle jednou stalo ale v jiný souvislosti, když jsem se jako malá bála čerta a to skončilo opravdu ostudou naštěstí doma a šlo oboje. Dnes se už tomu směju. A Libor se ozve neboj. Možná, že má něco v plánu. Snad se oba někde nepotkali a nepoprali. To bych mu nepřála, ale to jsou jen spekulace a myslím, že reaita bude jiná.

Klára (Pá, 15. 3. 2019 - 13:03)

Tak mám chvilku a píšu. Překvapil mne Libor svým rozhodnutím zajet až sem a něco podniknout a za to jsem mu vděčná. Koupila jsem mamče a její kolegyni malý dárek, protože mamča to rychle zorganizovala a postarala se i víc a poslala pro mne z opatrnosti kolegyni jejím autem. Jen si trochu vyčítám tu ostudu, že jsem si musela cestou domů nechat dvakrát zastavit, ale nešlo to jinak. Paní ale byla skvělá a naopak se také starala jestli je vše ok. Libor se zatím neozval. Nemyslím si ale, že by dostal strach z Vilíka, naopak. Možná ještě něco kuje nebo hlídá tady někde, ale to si myslím nebude nutné. Co vy na to, holky?Já si myslím, že už snad bude klid.

(!) (Pá, 15. 3. 2019 - 12:03)

Idiote !

(!) (Pá, 15. 3. 2019 - 12:03)

To je story.Jste idioti

Markéta (Pá, 15. 3. 2019 - 12:03)

To jsem moc ráda. Odpočívej a napíšeme si později.

Klára (Pá, 15. 3. 2019 - 11:03)

Je to ok. Chvíli jsem polehávala a teď si udělám k obědu polévku a k tomu dva rohlíky a to stačí. Venku je klid a myslím si, že to bude i dál. Tak se ozvu po poledni nějak. Děkuji Markéto za starost.

Reklama

Přidat komentář