Reklama

Tanga, zkušenosti

Nina (Pá, 22. 3. 2019 - 10:03)

Úplně tomuto příspěvku rozumím,tanga nejsou příjemné prádlo na nošení,navíc pro kluka to je i ostuda.Oceňuji,že ses k tomu vůbec přiznal.

Dan (So, 23. 3. 2019 - 10:03)

proč by to měla být pro kluka ostuda, když si vezme pánské a cítí se v nich dobře??? Co to máte furt za zažitý předsudky a jakési "normy", co kdo má a může nosit a co naopak nesmí.? Se podívej trochu na internetu po e-shopech se spodním prádlem, a všude jsou pánské tanga a nyní i jocksy v nabídce a prodávají se, tak o co jde?

Michael (So, 23. 3. 2019 - 18:03)

Nosit může každý co chce, jasně že se to prodává, je to normální.Ale zkuste přijít mezi prváky na střední a mít zařízlé slipy... to je ostuda!!!

Roman B. (Ne, 24. 3. 2019 - 13:03)

Teda u nás na gymplu se toleruje všechno,ono je jedno,jestli mám v zadku boxerky nebo tanga.

Kam (Ne, 24. 3. 2019 - 14:03)

chodíš na gympl?

Adél (Pá, 15. 3. 2019 - 14:03)

Ty jo, to mi vás je líto, že jste je musel nosit z donucení. Naprosto chápu - zezadu nepříjemný zářez a zepředu vlastně taky :D. Ale já je aspoň začala nosit dobrovolně protože to bylo in. Pak jsem si na to nějak zvykla a otupěla.
Ale dost by mě zajímalo co spolužáci? Když si vzpomenu na svojí střední, tak to byly furt nějaký pubertální vtípky. A mimo jiné i zářez - když mně nebo jiné holce koukaly tanga (což se prostě někdy stane) tak nám je kluci vytáhly a zařízly. A znáte to, kluci v tomhle věku moc neznají míru, takže jsem je mnohdy měla až po ramena, i někdy roztržené. Bolelo to hrozně. No a když si představím že by tanga nosil někdo z kluků, vůbec si nedokážu představit jak by na to ostatní spolužáci reagovali. To by byl asi dost častým terčem.

Michael (Pá, 15. 3. 2019 - 16:03)

U spolužáků jsem byl terčem posměchu,i u holek.Bylo to dost zdrcující, vlastně se se mnou nikdo nebavil.Nerad na to vzpomínám,mámu jsem nenáviděl, říkala, že mám hloupé spolužáky, ale já jsem s nimi musel chodit do třídy a poslouchat ty potupné kecy ...A k tomu ten divnej pocit zařízlého prádla.

Tomáš (Út, 12. 3. 2019 - 23:03)

Já je zkusil a v pohodě , nemám s nima problém, zepředu je to jako slipy a zezabu není nic cítit, a jako teplí se necítím, zezadu na ně ani nevidím takže jsem si ani neuvědomoval že to nejsou slipy

Tomáš (Út, 12. 3. 2019 - 22:03)

Já je zkusil a v pohodě , nemám s nima problém, zepředu je to jako slipy a zezabu není nic cítit, a jako teplí se necítím, zezadu na ně ani nevidím takže jsem si ani neuvědomoval že to nejsou slipy

Ja (Po, 11. 3. 2019 - 17:03)

V lete jedine tanga .panske nemam len damske.

Adél (Po, 11. 3. 2019 - 16:03)

Pardon, ale pro pány mi to přijde dost úchylný. Vůbec si nedokážu představit že by je můj přítel nosil.

Jana Š (Po, 11. 3. 2019 - 17:03)

Já taky ne. Jednou si ze srandy zkusil ty moje tanga. No hrůza. Na chlapa jedině boxerky.

Adél (Út, 12. 3. 2019 - 09:03)

Haha :D , a proč? Mně to teda u kluků přijde dost mimo.

Jana Š (Út, 12. 3. 2019 - 13:03)

Však je nenosí, jen to zkusil, jaké to je. Nosí naštěstí boxerky a v pařácích je na ostro.

Dan (Út, 12. 3. 2019 - 18:03)

No ty si jasná pipina. Tak jak píšeš o pár příspěvků, sama nosíš mini tanga s co nejmenším trojúhelníkem vepředu, a kluka bys nacpala do boxerek bez ohledu jestli jsou mu pohodlné. Nebo bys mu nechala dřít šulina v kalhotech na ostro. Vidělas vůbec někdy pánské provedení tang? Co je ti po tom co kdo nosí a je mu pohodlné?

frenk (Ne, 10. 3. 2019 - 20:03)

ja som zacal tanga nosit kvoli priatelke a zvykol som si nane

Návštěvník (St, 6. 2. 2019 - 14:02)

Kvůli klukům už na základce a teď první rok na střední, líbí se jim to a nenosím podprsenky, kluků se víc líbí volnochov. Ve třídě jsme jen tři holky, ale nestěžuju si, je to asi lepší než kdyby to bylo obráceně. Nosím jen ty nejtitěrnější a pořídila jsem si s otevřeným rozkrokem. Kluk, co s ním chodím z nich byl nadšený. Samozřejmě, že se s tím pochlubil a jaké to má výhody. Kluci začali otravovat, že to chtěj vidět, nejsem stydlivka a přece jsem si je koupila kvůli klukům, tak se všichni i holky podívali. Ještě chodím tajně do šatny kluků z naší třídy, vlastně za tím mým, tam se přestrojujeme do sportovního. Kdyby to šlo, tak bych se tam nejradši přestěhovala a měla skříňku vedle svého miláčka, jenže to nejde. Ostatní kluci už z toho přestali mít atrakci a nepokřikují a nezírají. A to se ještě s nima sprchuju, ty druhé dvě holky na to asi nemají, ty chodí na holčičí. Kluci to po nějaké době berou jako normální a vše probíhá v klidu, jako kdyby o nic nešlo. Jen čekám, kdy se to provalí a budu z toho mít problém, zatím to prochází. Pro mě je vzor film Hvězdná pěchota. A ne, nechci se předělat na kluka a necítím se jako kluk, jen s tím dělením na kluky a holky moc nesouhlasím, protože můj miláček je ode mě odtržen.

Jirka. (St, 6. 2. 2019 - 21:02)

Ty seš do něj dobře zblázněná.

Jana Š (Po, 4. 2. 2019 - 18:02)

Tanga nosím od 11 let, byla jsem z nich tenkrát moc nadšená, horší byl ten pocit zářezu, ale byla jsem hrdá slečna v tangách. To kluci koukali. Vlastně od té doby nic jiného nenosím. Kupuji si už jen ty s nejmenšími šňůrkami a pro radost tomu mému miláčkovi i rozpůlené nebo jinak s otvorem. No byl v sedmém nebi. Doma si k nim vezmu krátké tričko a sleduji ho, jak je z toho nadržený. Jednou si ty moje tanga zkusil a byl mu nepříjemný ten zářez, no já to už za ty roky nevnímám a asi bych nic jiného nenosila.

Adél (Ne, 10. 3. 2019 - 14:03)

Naprostý souhlas. Tanga jsem začala nosit tak v sedmé třídě. Nosili je spolužačky, kamarádky i máma tak jsem chtěla taky vyzkoušet. Ten neustálý zářez mi ze začátku hrozně vadil. Ale bylo to in, tak jsem je prostě nosila. Navíc jsem si dost zvykla na to, jak jdou krásně k oblečení...k legínům, k úplným kalhotům, k šatům...a dělají hezký zadek. Postupem let jsem ostatní typy kalhotek přestala úplně nosit a začala nosit jen tanga. Popravdě ten zářez nepřestane asi nikdy, spíš člověk tak nějak otupí a nevnímá to.

Reklama

Přidat komentář