Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Jedovatej (Pá, 15. 3. 2019 - 16:03)

Ještě lehký doplnění: "Spolu s dnešními studentskými demonstracemi za důslednější boj proti klimatické změně se na sociálních sítích spustila i vlna kritiky a výsměchu. Niť nezůstala suchá ani na samotné šestnáctileté švédské aktivistce Gretě Thunbergové, podle které děti protestují. Schytala to za to, že trpí Aspergerovým syndromem a je nominována na Nobelovu cenu míru. „Retardovaná záškolačka. Protesty kvůli ptákovinám. Idiocie a kretenismus,“ zněly některé z reakcí. Na Nobelovu cenu míru ji navrhli tři norští poslanci ze Socialistické levicové strany. „Nominovali jsme Gretu, protože klimatická hrozba je možná jednou z nejvýznamnějších příčin válek a konfliktů,“ uvedl poslanec Freddy André Övstegård norskému listu Verdens Gang. „Masivní hnutí, které Greta spustila, je velmi důležitým příspěvkem ke světovému míru,“ dodal.

Thunbergová a norští poslanci, kteří ji na Nobelovu cenu míru navrhli, sklidili výsměch od hudebníka a spisovatele Petra Štěpánka, který byl dlouholetým členem a místopředsedou Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Poznamenal, že „nominovali švédskou lehce retardovanou záškolačku na Nobelovu cenu míru“ a pro další ostré slovo nešel daleko. „To už není idiocie, nýbrž přímo kretenismus,“ rozčílil se. (https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Nekteri-v-me-tramvaji-nevidi-dal-nez-k-vecernimu-pivu-zametl-redaktor-Horky-s-cestujicimi-kteri-nefandi-protestu-studentu-574090).

aladin (Pá, 15. 3. 2019 - 13:03)

"Dvojka
Dlh - diabolská špirála?".......Neoliberalizmus - Neomarťanizmus !!! Stroj na dluhy pod dozorem marťanů způsobuje neustálé bohatnutí marťanů !!! Soukromé banky způsobí další krizi !!! Tyto banky nefungují ve prospěch lidí, ale jen ve prospěch bank !!! ECB půjčuje na nízké úroky - vše funguje perfektně ve prospěch lidí v EU ! V SS nastává krize - Leman Braders- pád ohrozil i ECB ! Pokud finance povedou marťané, bude to vždy stát za hovno !!! Oni sledují výhradně jen své zisky a jestli při tom zničí miliony lidí je nezajímá !!!

aladin (Pá, 15. 3. 2019 - 13:03)

"Televize Seznam
Duel (Krach penzijního systému?)"...."Důchodová komise". Další teplá a zbytečná místečka, jako jsou komise pro Výzkum zločinu komunizmu,(chybí : ... zločinů kapitalizmu a demokracií) Ústav pro dezinformace, pro své soukmenovce a dětičky vytvořili ti, co jsou u moci !!! Lidi, přece nechcete, aby marťani pracovali, že ???

Jedovatej (Pá, 15. 3. 2019 - 16:03)

Pokud jde vo tu důchodovou komisi, kterou splácala socanská ministryně Maláčová, to teda musí bejt fakt dílo... má tam bejt přes 40 lidí, a mezi nima i nějaký zástupkyně neziskovek. To by mě vopravdu zajímalo, co se v takovým vobrovským houfu asi dá domluvit... Ideální jsou tři, nebo čtyři lidi, ale ne v žádný komisi, ale nejlépe u hospodskýho stolu, a volenej nebo licitovanej mariáš... Těch důchodovejch komisí už bylo, vejsledky vesměs žádný, vobvyklej výstup je, že to ještě vydrží... Anosocanská vláda má penzijní reformu hned na začátku svý koaliční smlouvy, mátožný kecy, ve který se tu urputný snažení komise zvrhlo, se ale daly celkem vočekávat... Jen naprostej blb volí socany.

Jedovatej (Pá, 15. 3. 2019 - 16:03)

Včera vo tý slavný důchodý komisi mluvil i pan Soukup: "Následující Soukupova zpráva se zabývala zjištěním důchodové komise, která nedávno vznikla pod Ministerstvem práce a sociálních věcí. Ta zjistila, že ženy berou skoro o pětinu menší důchody než muži. Soukup na grafu ilustroval, že průměrný plat mužů je 13 683 korun, kdežto u žen činí pouze 11 282 korun a představil analýzu odborníků ministryně Maláčové (ČSSD), kteří odhalili, že nespravedlivé nejsou důchody, nýbrž platy žen. „Žádné dorovnávání důchodů nebude, raději se prý zaměří na odstraňování příčin těch rozdílů,“ objasnil Soukup plán ministryně Maláčové a dodává: „Paní ministryně místo toho, aby zvedla ženám důchody, bude raději přemlouvat zaměstnavatele, aby zvýšili ženám platy, to ji nic stát nebude a potom, až ty ženy, kterým zvýší platy, půjdou do důchodu, budou mít i vyšší důchody, což teda paní ministryni taky nic stát nebude, protože v té době už tam dávno nebude.“ (https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Svazaci-Soukup-tvrde-vyplisnil-Fialu-a-ty-co-vyhazuji-Klause-574119) ----- Tak to jsem ale vopravdu zvědavej, jak to bude probíhat, až bude "přemlouvat zaměstnavatele, aby zvýšili ženám platy,"... vopravdu povedenej majstrštyk... Za minulý ministryně MPSV bych snad byl schopnej přísahat, že to už nemůže bejt horší... a vida, může. Jen naprostej blb volí socany.

Jedovatej (Pá, 15. 3. 2019 - 12:03)

A tohle taky rozhodně stojí za přečtení: https://vlkovobloguje.wordpress.com/2019/03/12/20-let-v-nato/#more-955374, https://vlkovobloguje.wordpress.com/2019/03/13/20-let-v-nato-ii/#more-955393 ---- parádně sepsaný, precizně zdokladovaný, najděte si chvilku.

Jedovatej (Pá, 15. 3. 2019 - 12:03)

Šoupnu sem i další vodkazy: http://www.protiproud.cz/politika/4320-rusko-si-docela-veri-my-jsme-tu-valku-nezacali-ale-skoncime-ji-pet-piliru-americke-hegemonie-jak-dolar-vydelava-dolary-wto-vyklizi-pole-zeme-eu-strizlivi-cosi-se-zvrtlo-kdo-prezije-tektonicke-zmeny.htm, http://www.protiproud.cz/politika/4321-nejtemnejsi-rok-nasich-modernich-dejin-pred-osmdesati-lety-zacala-nemecka-okupace-je-protektorat-opet-realitou-tentokrat-pres-brusel-kolaboranti-nas-presvedcuji-o-opaku-poucili-jsme-se-jarni-volby-napovi.htm, http://www.protiproud.cz/politika/4314-macron-burcuje-demoni-pry-ohrozuji-evropu-ochrana-pred-googlem-pred-ruskem-i-dolarem-zvoli-rusove-le-penovou-za-prezidentku-francie-eu-vi-nejlepe-co-potrebujeme-vsak-ona-si-na-nas-doslapne-kdyz-bude-treba.htm. ----- Vopravdu zajímavý počteníčko, najděte si chvíli...

Jedovatej (Pá, 15. 3. 2019 - 12:03)

Tenhle tejden se na Potiproudu vobjevilo povícero velmi zajímavejch článků, třeba tenhle: http://www.protiproud.cz/politika/4315-viktor-orban-nechceme-migranty-ale-madarske-deti-hlas-rozumu-vyvolal-zdeseni-rvou-feministky-barevne-aktivistky-i-papalasi-v-eu-brusel-trva-na-bile-genocide-program-na-zachranu-naroda-a-co-my.htm, vodkud vokopíruju: "Maďarský premiér Viktor Orbán oznámil pro Evropu zcela bezprecedentní program na podporu porodnosti ve své zemi. A to porodnosti výlučně domácích občanů. Evropští papaláši v čele se svým bossem Sorosem a předsedou Evropské komise Jean-Claude Junckerem propadli zběsilosti: Juncker vyhnal Orbána ze své strany a švédští pederasti ve funkcích ministrů ho nazvali fašistou. Sedm bodů Orbánova programu je revolučních nejen pro EU, ale dokonce i pro celou východní Evropu včetně Ruska. V souladu s programem jsou mladým maďarským párům poskytovány bezúročné půjčky ve výši 36.000 amerických dolarů, které budou odpuštěny po narození třetího dítěte. Plánuje se osvobození od daně z příjmů pro rodiny se 4 nebo více dětmi, výstavba 21.000 mateřských škol během tří let, uvolnění dalších 2,5 miliardy dolarů pro systém péče o zdraví a pediatrii, přidělování dotací na bydlení pro mladé rodiny a státní dotace na nákup sedmimístných vozidel." ----- Tak tohle jsou skutečný propopulační vopatření, jaký mají bejt... a že vyvolávaj neskutečnej řev sluníčkářský a proimigrační verbeže, je asi každýmu jasný... víc v ucedeným článku.

sdfg... (Pá, 15. 3. 2019 - 08:03)

Jsi známý anti-sionista.

Hele (Pá, 15. 3. 2019 - 10:03)

To je známý kamuflážník. Bumážka. Pan navážka.Je to artefakt, relikt doby minulosti ,který byla anti-sionistická, protože Izrael spojovala se západním kapitalismem.

sdfg (Pá, 15. 3. 2019 - 08:03)

Jinak nemám nic proti profesionálovi ve zpravodajství zvlášť z oblasti neustálého konfliktu a válečného stavu z Izraele, každopádně to nemůže být obyčejný člověk a Sorosova univerzita a moderní pojetí dějin ho jistě na tuto funkci připravý, jak říkám mě strčit v izraeli před kameru tak tam asi řeknu, tady je bordel, je to ďáblova pr*el a hned by mne vyhodili.

sdfg (Pá, 15. 3. 2019 - 00:03)

Tady platí boží mlýny, když Bůh Klausovi někde přidal, tak někde zas musel ubrat.Nakonec mladý Klaus nedopadl nejhůř, na to, že jeho otec byl takový unikát. Takovým rodičům se buď rodí nepoužitelný vědátor nebo rebel a on je asi něco mezi tím, ale normální život tedy nezažil , řediteloval gymnáziu placeném Kellnerem z vděčnosti k jeho otci.To není normální civilní zaměstnání a běžný provoz na trhu v ČR ani ve státní školsví.Klaus ml. je tím samozřejmě naštvaný, že to co funguje u něj v rodině a v jeho Kelnerem dotované škole,není možné v reáliích ČR.

sdfg (Čt, 14. 3. 2019 - 23:03)

Mimochodem Szantó studoval na jeho Evropské univerzitě v Budapešti "moderní dějiny." To je zpravodaj usazený v izraeli.

SDFG (Pá, 15. 3. 2019 - 00:03)

To mě mohlo hned napadnout že Szantó je spíš maďarský žid než Český zpravodaj v ČT.

ShabbaTot (Pá, 15. 3. 2019 - 00:03)

možná je Žid z Madarska,ale na rozdíl od tebe,je pan někdo!...Nebojí se,píše zprávy z bojiště a žije v Israeli...a nyní zpověd jeho manželky Lenky na Aktuálně .cz....můadší ze dvou synů..v anglické školce a starší ze synů v anglické škole..v Israel se chodí do školy od 5 let (nejspíš proto,protože průměrné israelské dítě je na vyšší intelektuální úrovni jak neisraelské dítě !)...oba synové mluvěj plynně anglicky a henrejsky...život v Israeli hodnotí ze zpráv v sdělovacích prostředcích že někde byl terorizmus....ale nebojí se,je prý blondýna a nevypadá ani jako palestina a ani jako židovka a tak ji každý dá pokoj a neůtočí na ni..Israelci jsou dle ní super lidé a rozkrájeli by se pro druhého,jsou přátelští a ne všichni jsou ortodoxní a i v sobotu je otevřeno v obchodech a lidé pracují,chodí do hospod a řídí auto....Život v Israeli jako žena hodnotí jako život v Itálii,semtam na ni někdo hvízdne ale jinak ji jako ženu respektuje..počasí v Israeli je příjemné a léto je tam 8 měsíců...israelci dělají z ERETZ zahradu tam,kde byla pouštní zem,zalesňují poušt a Israel je zelená země...no....to ona mluví jako blondýna o hvízdání jenom proto,protože je v Israeli,národě normálních a kulturních lidí....ale kdyby byla jako blondýna třeba s Jordánsku¨..tam ji tam znásilněj a ani nezamrká !...Její děti protože žijí v Israeli mají na státnici z angličtiny a ještě jim není ani 15...chodí do britské školy a školky a uměj jidiš a arabsky...hmmm....Israel je bezpečná země kde je zpráv o terorizmu pouze z TV a ona má pěknou a dobře placenou práci...takže celkově zhrnuto-.....díky pobytu v Israeli ona a její rodina pouze těží,těží a těží a její děti do konce života !...Jak se u nás v Česku říká,co se v mládí naučiš,ve stáří jako když najdeš....

sdfg (Pá, 15. 3. 2019 - 08:03)

Už to jméno , to je jak hrabě Estherhazy a mimochodem, co jako známí maďaři udělali v historii pro ČR, že bych neměl být znepokojen, že dělá pro ČT?!

Návštěvník (Pá, 15. 3. 2019 - 08:03)

A jak píšu, hlavně je to absolvent SOROSOVI univerzity financované z jeho FOUNDATION, to je jako kdyby ho vyškolil Jihád, nikdy nepřestává být jihádistou.

Návštěvník (Pá, 15. 3. 2019 - 08:03)

A jak píšu, hlavně je to absolvent SOROSOVI univerzity financované z jeho FOUNDATION, to je jako kdyby ho vyškolil Jihád, nikdy nepřestává být jihádistou.

aladin (Čt, 14. 3. 2019 - 18:03)

"Pirát Michálek si střílel z Babiše: Máte plán? A můžeme ho vidět?".....Tihle mladí se právě nechali opít rohlíkem zvaným SOROS, stejně jako studenti v Č. Budějovicích !!! Nemají žádné skušenosti s manipulací lidmi a proto jim stačí říkat to co chtějí slyšet a jste jejich !!! A až jim to dojde, bude pozdě !!! Podle Amerických vědců je člověk zmanipulovatelný až do věku 42 let, potom už ne !!! Ale chraň vás Pánbůh říci jim, že jsou zmanipulovaní, vyskočí jako čert z krabičky a ještě vás za to budou nenávidět ! Oni přece nejsou žádní hlupáci, aby se nechali zmanipůlovat !!! I studenti teologie se učí na škole, jak manipulovat s lidmi-věřícími !!! SOROSE právě pro tyto manipulace s lidmi vyhnali z Maďarska a dobře udělali !!! Ale naše politická scéna prolezlá Sionisty tohle nikdy neudělá, Soros je totiž také Sionista !!!

sdfg (Čt, 14. 3. 2019 - 23:03)

SOROS je v tomhle machr, on vymyslel úplně novou eknomii, říký ji nějak jako psychologická a je to založené, že ovlivňí se nálady a tím klesne, nebo vzroste cena něčeho a on toho má nakoupíno za miliardu dolarů, takže vydělá třeba 100mil dolarů tím pohybem ceny.

Reklama

Přidat komentář